37
kinek volt/van véleményetek róla?:)
-
S100 #37 Babetta 207-eshez 60ccm- es henger eladó frissen furva dugó gyűrűvel
5000fT.
705305174 -
-
#35 nem drága, mindenképp megéri a 207-es is. az enyém még 8 ezer volt valamikor, most azért lényegesen többet ér, lassan veterán is lesz, most láttam pár hirdetést, ennél rosszabb állapotúak 30-40 ezerért is vannak. :O -
#34 :) nekem is voltak vele gondok eleinte...... tökig rozsdás volt a tankja belülröl, mindene el volt dugulva.
De szépen ki lett takaritva, fuvokák, tüszelep kicserélve, uj gyertya......... és HAJRÁ!! :)
Én igy meloba és haza napi 20 km-t megyek vele, nagyon bejön, pedig automániás vagyok. Amig nem lesz szar idö, tuti ezzel a kis köszörüvel fogom tolni :D
207 nekem jobban tetszik, mint a 210, de hát ez volt otthon :) lehet beszerzek egy olyat is idövel :)
-
#33 Nekem 207-es van, 1980-as évjárat.
Ez is jó ám, volt hogy egy seggel mentem vel 50-60 km-t!
Eleinte szarakodott, de mostmár megcsinálgattuk, és jó. -
#32 ehhh.....én most üzemeltem be a napokban "szélvészt" muhahhhhaaaa!
álmomban nem gondoltam volna, hogy lehet vele "rendesen" közlekedni.
Robogo vásárláson gondolkoztam, és közben kérdezték ismeröseim, hogy minek akarok venni vmi robogot, hát ott van a babetta.........( meg lett véve kb 3 éve, nem ment vele senki, mert mittudomén, kint rohadt szegénykém a telkünkön)
én nem is gondolkoztam babettával, mert hát... kocsmába nem járok, másra meg nem igazán gondoltam, hogy alkalmas.
Motoros ismeröseim mind lehülyéztek, hogy simán menjek vele, kibir mindent, ha beindul, a világbol is kimegy, ha van benne benzin.
És tényleg!!!
Ma volt vele az elsö "komolyabb" utam, Pesterzsébetröl be a belvárosba a VII. kerületbe.
Mikor hibapont nélkül megérkeztem, akkor ért a pofon ......20 perc volt a menetidö (kocsival kb a duplája)
Lol .. árkon bokron át ..........omg! imádom :D
egyszerü fatengelyes kis "szar", de hihetetlen!!
Nagyszerü kis találmány, ha nem menögizda akarsz lenni, csak éppen nem akarsz a dugoban ácsorogni, a legjobb :)
olcso hozzá az összes alkatrész, és minden van hozzá az utolso csavarig!
ISTEN áldja meg a Csehszlovák mérnököket!! :D
jah.....
Babetta 210, zöld, gyártási év 1985. :) -
#31 nekem van volt Jawa Tablettám:-)
keveset fogyaszt Babatta 1.5L
a honga dio 3L
Keeway 4.5L -
Szaki 2 #30 JÓ állapotú Babetta 210-est vennék 20.000-23.000 FT ért és Pest megyébe vagy annak a közelébe. [email protected] -n tájékoztassatok -
leviman #29 Ki tud "olcsó" babettát sürgősen ?! help pls ! -
zoolee #28 Na ez nem jó mer 30 ezret nem adok ki érte hogy maztán ott hülyüljek vele !!!
Akkor inkább már meg veszem az iskola gondnokától! -
#27 ezt találtam neked...igaz +7ezerrel drágább, de ad egy csomó alkatrészt a muksó -
zoolee #26 Bakker van vki nek egy babettája kell minnél hamarabb 15e alatt!!!
-
coolman210 #25 világ babettásai egyesüljetek! január 21.-én este nyolckor a www.666coolman.gportal.hu chatén. -
coolman210 #24 Hello babetta 210 tulaj vagyok van lapom is a babettával kapcsolatban:
www.666coolman.gportal.hu a babetta színe Jawa!!! -
#23 Syasztok
Szerintetek át lehet tekercselni a 6V világitó tekercsét 12V-ra?
Irányjelzöt akarok rászerlni,meg féklámpát!
Meg vmi ledes kütyüt!
Ja és egy akkut,amit a 12V v. tekercs töltene fel,menet közben! -
#22 én eccer poénból elkezdtem kacsázni egyenes úton erre nem eldobtam ? :DD
aztán meg fordulok be egy bejáróra megyek kemény öttel erre ott egy kizs geciek gumidarab a betonon
első kerék ráment, CÁKK
akkorát csúztam :D -
#21 mármint babettaval of course :)))) -
#20 én is estem már el :DDD -
K.András #19 KIS ROMET RULEZ!!!:DDDD
-
#18 IZÍ RÁJDER ÖCSÉM!!!! -
#17 30 éves vagyok anyámmal lakok macskám van és babettával járok. ÉN NE LEGYEK KEMÉNY? -
soldier #16 nekem hárlidévidzonom van
szal... -
#15 Linda! :D -
#14 jeee :DD
kec :D
én már estem el babettával :DD
kétszer is!!! :)) -
#13 Jeeee Babetta!!!! -
Roll #12 Micsoda vadállat gépek. :D -
#11 & Simson rulz :) -
#10 Babetta rulz :D -
#9 Ez nem képfájl.
A képfájlok legtöbbször .gif vagy .jpg kiterjesztésűek, de természetesen nagyon sok van, legalább 10 kiterjesztés, amivel akárhol találkozhat az ember. -
#8 this?
-
#7 grr,nekünk Kinetic van:) -
#6 thx -
#5 nem tp hanem http...
-
#4 -
#3 -
#2 -