541
Kutyák, minden ami kutya és kutyatartás!
-
[Walaki]D`Lair #50 Flémkutyus...:D -
#49 jah -
K.András #48 Hu de sunyi;)
Mintha azt mondaná,ne nézzél mert a seggedbe harapok :P -
[Walaki]D`Lair #47 -
[Walaki]D`Lair #46 De ő legalább okos és aranyos....:D
A yorki is oan ééédes...:DD Utcánkban van kettő és mindíg sétáltatják őket....jáááj miénknek az álláig érnek...:D -
#45 és itt a másik drágaságom:)
-
K.András #44 cirkálo :P
enyém sem nagyobb :D bár az yorki -
[Walaki]D`Lair #43 Itt a miénk:
-
#42 nah itt az egyik kutyimutyikám
-
[Walaki]D`Lair #41 Ha rosszul volt akkor nem biztos... -
#40 Én meg lentebb irtam, hogy húsvét vasárnap délután kellett elaltatni a kutyusunkat, de délelőtt az ügyeletes állatorvoshoz vittük, mert rosszul volt, és az orvos drasztikus vizsgálatot csinált nála, nem részletezném, ami által délutánra még rosszabbul lett a kutya, és vért csepegtetett. És szerintem az orvos valamit nagyon elszúrt a kutya belsőrészében. Ennyi -
[Walaki]D`Lair #39 Jáááj...a mienk meg tegnap kiesett az autóból -terepjáró, szal magasról esett- amikor anyám kinyitotta az ajtót és jól beverte magát szegény....:-/ kicsit sántikált, de kapott jutalomfalatot és egyből "meggyógyult" hirtelen...:))) -
#38 az enyémmel, az elsővel egész nap otthon voltam, és láttam h valami nincs rendben, de már nem tudott rajta segiteni az orvos...végig mellette voltam. a másikkal meg nem tudom mi történt:( valószinűleg nem tudott a párja nélkül élni:( -
#37 .Sajnálom.
Nekem 2 éve November 21.-én este pusztult el.
Jöttünk haza az állatorvostól és akkor (még csak 5 éves volt.)
A köcsög állatorvos meg azt mondta hogy nincs semmi baja.
Hát mégis volt.......... -
#36 hát nekem meg anugy se kutyám, se macskám, még aranyhalam sincs:-)) be akartam dobni még egy képet, csak az tul nagy volt, nem fért be a keretbe:-) -
#35 Én is teljesen kutyapárti vagyok, mer a kutyák aranyosabbak és ragaszkodóbbak. Nekem két kutyim volt, az egyik 5 hónapja, a másik pedig egy 1 éve és 3 hónapja halt meg. Az volt életem legszörnyűbb napja:( 10 évesek voltak. Velük együtt nőttem fel. És a világ legaranyosabb kutyii voltak:( Majd teszek be képet. -
#34 ez így van -
#33 Én sem tudom hogyan, de majd beteszem a képét, és meglátjátok, hogy mindkettő kutyafaj megtalálható. -
#32 most már nem -
#31 Nem, csak azért kérdeztem mert a #19-es üzimet törölni kéne. -
#30 Tacskó-németjuhász keverék????? Azt meg hogyan?? -
#29 csak szimpla vip vagyok:-) -
#28 nem, miért lennék? -
#27 te nem vagy moderátor? -
#26 :)))
-
#25 ja hulye vagyok, dehogy tavaly találtuk:-) olyan 2-3 éve:-) akkor most lehet olyan 5-6 éves
(amugy nem az enyém, hanem a mamámé, de az majdnem ugyanaz:-) ) -
#24 hát pontosan nem tudjuk, mert ugy találtuk még tavaly..... de olyan 3-4 éves lehet, kb. -
#23 mennyi idős? -
#22 ez meg az én kutyám:-)
[IMG][/IMG] -
#21 Hogy kell a képeket átméretezni? -
#20 basssszus, bocs a méretért! -
#19 Most Itt vannak az előtérben (eső van azért ilyen ázottak)
-
#18 Nekem 2 west highland white terrier és 1 chow-chow. -
#17 -
#16 nekem februárban lesz Beagle-öm... :)
tom elég messze van még, de hát az anyja csak akkor fog majd legközelebb tüzelni... :)
itt 1 kis kép 1 Beagle-ről... :)
-
#15 Malamut-unk van -
#14 Részemről Szibériai Husky-m van. 4,5 éves. -
#13 KuTjaA' -
#12 A kutya a gazdájáért él, a macska meg elviseli azt, aki enni ad neki. -
#11 Én is kutya-párti vagyok. Az enyém most kilenc éves. Az életét adná a gazdájáért.