24434
Nintendo DS/DS Lite
-
Jinchuu #136 OK, pörgeti, de azért a játéknál is fogja az biztos és nem hinném, hogy előre beolvasná az egész gamet, annyi memoriája nincs! Meg az is gáz lenne, ha bizonyos gameknál csak 4 órát bírna, de pl. egy GTA-nál ahol állandóan olvasnia kell meg csak 2-őt! Szerintem ez nem több mint találgatás, majd a végén meglátjuk mennyit is bír valójában! -
#135 Naná,majd 10 órát mond! Mondjuk avval a teljesítménnyel az világcsúcs lenne...Ps1 és Ps2 közt van teljesitményben! -
#134 sajna a psp valoban ugy nez ki es olyat tud hogy zabalhatja az elemet.. majd meglatjuk.. orulunk ha a 10 fele igaz... -
#133 nintento elnoke mosolyogva mondta hogy a psps inkabb csak ket orat bir ki mint 10 et...
tuddoooom.. ellensegek:)... -
#132 "Ez azért röhej, honnan tudja az N alelnöke, hogy mennyit bír a PSP, talán kiadták neki tesztelésre?"
Ipari kémkedés :). -
#131 Mert filmnél folyton pörgetni kell a discet, és az viszi az energiát. De ez egyben azt is jelent, hogy pl játékoknál nem mehet a zene közvetlenül a discről, hanem folyton töltögetni kell minden számcserénél... Az még bebaszna, ha többperces töltögetések lennének, mint 1-2 N-Gage játéknál. -
#130 Perrin Kaplan, a Nintendo alelnöke:
"A Nintendo DS aksija hasonló a GBA-éhoz, és egy feltöltéssel hasonló ideig (kb. 10 órát) lehet vele játszani. Kaplan szerint egyébként a Sony nem mondott igazat a PSP akujának képességeiről: szerint a konkurens gép nem 10, inkább csak 2 órát lesz képes folyamatosan működni."
Ez azért röhej, honnan tudja az N alelnöke, hogy mennyit bír a PSP, talán kiadták neki tesztelésre? Nem inkább fenyegetve látja a DS-t a PSP-től és már előre fikázza? -
#129 Ha otthon a tv-re kötöd ki a PSP-t, akkor nem elemről fogod müködtetni, hanem a hálózati adapterről. -
Jinchuu #128 Én csak azt hallottam, hogy kb.10 óra, azt hittem ez minden funkcióra érvényes. Nem értem, hogy filmnél miért is ilyen alacsony, no mind1. -
#127 A Sony konferencián ezt elmondták:
Játék: 10 óra
Film: kb 2,5-3 óra
Egyéb multimédia: mp3 megmégmittudomén kb12 óra
-
Jinchuu #126 Azért ezt még nem tudjuk biztosan, neked és nekem sőt senkinek sincs ég psp-je, hogy ezt biztosra mondhassa, majd ha tényleg ez lesz a probléma és kb. 2-3 óra alatt lemerül az aksi akkor már gondban lesz a sony, bár remélem, hogy nem lesz vele ilyen gond! -
#125 szerintam a psp mar majdnem olyan jol nez ki ( marmint majdnem olyat tud) hogy akar tv re ki lehessen kotni.. pl egy filmnezes azert coooool dolog.. csak az a baj hogy kb 1 filmet bir ki a gep aztan elemcsere -
Jinchuu #124 Mondjuk azt a GT4-Mobil videót én is túlzásnak tekintem, mivel nemrég azt még mint PS2 video töltöttem le, de ha az tényleg így fog kinézni, akkor minden elismerésem az ővék!
Amúgy a filmnézési lehetőségnek én kifejezetten örülök, igaz az még kérdéses, hogy pl. hozzánk majd hogyan is jutnak el a moviek és mennyi cím lesz majd elérhető de azért jól fog jönni olyan helyen ahol se video/dvd, meg tv sincs és majd szépen bedölök az ágyba és megnézem a ponyvaregényt pl.! :D -
Jinchuu #123 Ár?? Na ezt az egy dolgot még egyik gépnél sem tudjuk, bár azért az biztos, hogy a DS a PSP ára alatt fog lenni! Azért én is kíváncsi vagyok már, hogy vajon mennyit is kell majd ezekért a gépekért fizteni! :D -
#122 "Ezt mondanád akkor is, ha a DS-ben is benne lenne ez a lehetőség?"
Egyértelmű. Most vegyem meg külön a filmet hogy egy tízcentis LCD-n is nézhessem??? Na ne már!
"Na te már előre tudod, hogy az elkövetkező 3 évben milyen játékok jönnek PSP-re."
Azt látom csak, hogy mi a mostani tendencia.
"Ez aztán tényleg nagyon fontos..."
Nekem fontos, sokkal fontosabb, mint a filmnézés teszemazt.
És még két dolog:
1. "A PSP nagyon jó gép" - ezt is én írtam, ha nem tűnt volna fel!
2. Pár elmosódott kép meg videó alapján nem fogok flémelni, hogy melyik gép a jobb, csak leírtam, hogy én hogyan látom jelenleg a helyzetet. Ezzel részemről téma lezárva, peace.
-
#121 Száraz tényként írtam le hogy ez a véleményem.
Amúgy meg a mamám szerint az a hülye, aki mondja. -
Ramza #120 Tényleg :) -
#119 "non-stop attól zeng a lakás, hogy a ds hogyan nyomja le a psp-t"
Tényleg ezt mondja? -
#118 "de a filmnézés hülyeség"
Ezt mondanád akkor is, ha a DS-ben is benne lenne ez a lehetőség?
"a játékok nem igazán handheld-re valók"
Na te már előre tudod, hogy az elkövetkező 3 évben milyen játékok jönnek PSP-re.
"touch screenben rejlő (akár PDA irányú) lehetőségek"
Ez aztán tényleg nagyon fontos... -
Vers #117 te hülye vagy má bocs
ez az állitás csak elvakultságbol származhat, mi lenne ha pusztán a száraz tényeket néznéd? -
#116 Soha nem értettem azt az érvelést, hogy "nem egy piacra szánják a PSP-vel". Mind a kettő handheld, még ha nem is egy kategória. Ha már 10 emberből 2 inkább PSP-t vesz a DS helyett, akkor azt a DS megérzi, akárhova is "szánják". -
#115 Mondjuk én valószínűleg DS-t fogok venni. A PSP nagyon jó gép, de a filmnézés hülyeség, a játékok nem igazán handheld-re valók és a GBA kompatibilás és a touch screenben rejlő (akár PDA irányú) lehetőségek is a Nintendo felé billentik a mérleg nyelvét. Na meg az ár, ami szintén nem utolsó szempont. -
#114 Cheap, berendelted már a 100.000 DS-t? Elkapkodják semmi perc alatt! :) -
Ramza #113 Ennek ellenére ha fent vagyok nálad (ami előfordul egyszer-kétszer :), akkor non-stop attól zeng a lakás, hogy a ds hogyan nyomja le a psp-t :D -
Vers #112 az biztos hogy nem lesz mer a psp lemosná mint a szart
a psp ugy néz ki mint ahogy a sony mondta 21-ik századi
a DS meg mint egy retro valami 15 éves design-al
a ds marad a 8-10 évesek játékszere
a játékok nagyon is ilyenek lehetnek mint a muvikon, de nem biztos hogy az elsö generáciosok bár a programozása sokkal egyszerübb a ps2-nél -
#111 nem lesz psp DS verseny, nem egy piacra szanjak oket. -
Ramza #110 Én amúgy szeretem a GBA-t és a Sony termékeket is, úgyhogy örülök annak, hogy PSP-DS verseny lesz, egyiknek se "szurkolok", nyerjen a jobbik (és majd akkor azt vesszük).
Az alapkoncepció (2 képernyő) tetszik, de kérdés, hogy tényleg ki tudnak-e forradalmi dolgokat hozni belőle (mert a térkép számomra kevésnek tűnik)
Az eddigi véleményem a videókról:
Mario Kart - rulez, ez tetszik a legjobban, igazi pipás játék :D
Metroid - szép, de kicsit félek az irányításától, ráadásul a 3d-s Metroidokat nem szeretem annyira, mint a 2d-seket
Mario 64*4 - szánalom, N64 alulról érintve, csúnya és idióta is :(
Super Mario DS - ez nem tűnik rossznak, de a 2d miatt mondjuk nem is árt jól kinéznie. Nem az én játékom lesz valószínűleg. -
En fiatal vagyok :) Mellesleg egy PS2 szintu hardver nehogyma ne produkalja azt a grafikat sokkal kisebb kijelzon mint a TV! -
Ramza #108 A legjobb GBA-s játékoknál már régen létezik ez a probléma (pl. Fire emblem - jó fél órás beszélgetések), de Jinchuu már jól meg is mondta, hogy ezeket nem utazás alatt érdemes játszani.
Bár pl. egy Budapest-Debrecen útba még akár 3 FE pálya is belefér :D -
Ramza #107 "3dben tudok pcn is játszani."
2d-vel nem? :) -
Dante2 #106 Ill. a DS-el a NIntendo a fiatalabb közösséget próbálja megnyerni. -
Dante2 #105 Najah, de azt tegyük hozzá hogy a "valódi" játékok nem úgy fognak kinézni PSP-n, mert ezek csak technikai demók. -
#104 Most neztem par trelert ,es megkell mondjam elszomorodtam! :( Ez valoban nagyon kevesnek tunik a PSPvel szemben. Nagyon sajnalnam ,ha a Nintendo is a SEGA sorsara jutna,pedig ugylatom azon az uton halad..... :(((((( -
Dante2 #103 Én személy szerint a DS-nek szurkolok, pedig PS2 fan vagyok. Ne kövezzetek meg ! -
#102 A DS teljesen kompatibilis a GBA SP-vel es ezaltal visszafele egeszen az elso GBig! Mar ez eleve a megjeleneskor tobb ezer jatekot jelent! :) Amugy a Nintendo nem a GBA utodjakent hanem mellette akarja nyomni a DS-t. Tehat nem kell attol tartani,h nem lesz GBA-re jatek. Ha megnezed GB-ra meg ma is jonnek ki jatekok. Az biztos,h a PSP-nek baromi jo a grafikaja, baromi nagy a kijelzoje,de ennyi. Zelda,Metroid,Mario,Kirby stb. az az igazi Nintendos hangulat az ,ami miatt ezt a gepet fogom valasztani! Hiaba itt van a csillivilli 3d az Xboxomon megis a 2d-s metroidot nyomom szivesen. :) -
#101 Az utolsó döntés a játékfejlesztőké. Egy a lényeg, hogy melyiken fogják a legtöbb játékot portolni.Azért a Nintendo sem rendelkezuk rossz tapasztalatokkal ezen a téren.
A veresenynek egy nyertese biztos lesz, azok pedig maguk a játékosok :) -
#100 Vajon mennyire lesz kompatibilis visszafelé a gba spvel? Valamint jelennek meg vajon ds után is gba sp gamék? Vagyis érdemes még ilyen konzolt venni ? Ki tudja -
#99 Azt nem mondtam, hogy nem esélyes!
Teljesen kiegyenlített meccs lesz. -
Dante2 #98 Hát én qrvára nem szidnám a Ds-t, mert rengeteg 1edi öteletet vonultat fel. Szerintem igenis esélyes a PSP vel szemben.
-
#97 A DualScreen tényleg hüleség eddig.
Majd meglátjuk!
A játékfelhozatal eddig nem nagy szám nálam , most perpillanat a PSP vezet :D