24434
Nintendo DS/DS Lite
  • CHEAPBOY
    A hógolyós minijatekot, meg a tobbi minit is sokkal egyszerubb+celszerubb a Stylussal hasznalni.....

lesz a heten US Yoshi Touch and go 9é.
  • orkenyid
    Nem vésem én :D
    Mondom alig látszik rajta, 2 van kb 3mm-es. Ha nem nézed direkt hogy hol vannak, akkor soha nem lehet észrevenni. De ugy emlékszem azok a thumbstrap-tól lettek a hógolyós minijátékál :)
    Cheap, játékaid vannak már hozzá?
  • CHEAPBOY
    az enyime is 100as, tobb honap utan. Nem karcolodik az konnyen, ha nem vesed:)
  • CSOCSO
    szerintem egyaltalan nem karcolodik konnyen...
    talan tenyleg meg kene tanulniuk egyeseknek halaszni a stilust...
    mienknek semmi baja meg
  • orkenyid
    Kicsit tényleg könnyen karcolódik, de szerintem annyira nem vészes. Legalábbis az enyémen csak akkor látszanak ha a lámpa visszacsillog róla.
  • mb66
    Na, végre kiprobálhattam.. WarioWare vel..
    Nagyon bejött, kegyetlenül szórakoztató alig bírtam otthagyni (saturnban kiállított gép)
    Viszont az alsó képernyő kicsit máris karcos volt.. nemtom hogy csak amiatt hogy kiálitott gép és a sok barom rányomja a stílust, vagy tényleg ilyen hamar karcolódik?
  • rrroka
    ha nyerek egy csilliárd dollárt szintén... :D
  • Anubys
    Ha kijön a Wargods/Soul Calibur/Mace - The Dark Age trió, akkor egyből veszek DS-t... :)
  • guardian hero
    Remélem N64-ről is portolnak majd ezerrel. Nem a Rogue Agent kellene ide, hanem az eredeti Goldeneye, wifi multival!
  • radeer
    Csak fele annyi stratégia legyen mint amit elkezdtek, akkor műr királyság. DS rlz.
  • Banyapapa
    http://www.n-ds.de/index.php?seite=news_complete.php&thema=198
  • radeer
    Bár ha jobban belemélyedek a képek nézegetésébe akkor a AOE 2 inkább néz ki nekem civilization-nak mind AGE játéknak. Tipikusan nem RTS a kinézete hanem körökre osztott, maga a csata pedig amikor van Advance War-os, legalábbis ami a képekből nekem elsőre beugrott. Bár ha a játékot átgyúrják Civilization szerűre nekem akkor sem lesz vele semmi bajom.
  • koryne
    Hmm.. ezt nem is tudtam... Mindenesetre reményre ad okot :) Kezdhetek újra összehaverkodni a zergjeimmel ;)
  • CHEAPBOY
    N64re volt Starcraft, igy nem is lenne nehez atdobni DSre a dolgot....:)
  • koryne
    Vagy StarCraft, egy új hadjárattal :) Micsoda öröm lenne részemről!Tuti 100000000% vennék egyet! Remélem, Blizzardéknak is eszébe jut...
  • radeer
    Megint +1 pont stratégia miatt DS-nek!
    Sőt , hogy őszínte legyek az alatt levő FPSkép sem piskóta elég impresszív...hát most megint DS áll nyerésre a vásárlásomnál..hehe.
  • CSOCSO
    mindketto naon zsir lehet
  • CHEAPBOY
    Red Alertet is pletykalnak hogy atirodik hamarosan.
  • mb66
    bazz, a klasszikus C&C t irják át DS re, csak amiatt vennék egyet!!
  • CHEAPBOY
    Ami kesik nem mulik:)
  • CrucifX
    Ahhhh, az elso MENNYEINEK tunik, handheld Civilization, vegre!
  • Ramza
    FF: Tactics DS-t kérek, könyörgöm!
    Az AoE2 se lesz rossz, remélem.
  • CHEAPBOY
  • radeer
    Most megy újra kerültek ki new hírek is meg játéktesztek is, olyan is ami most került 576 boltba.

Aki még nem ismerné :
    Handheld Portál

Továbbá :
    Keresünk még a meglévők mellé 2 fő játéktsztert ( GBA,DS,PSP,retro) és 1 fő angolul tudót külföldi hírek, információk fordítása miatt. A jelentkezést az oldalról megteheted, de ha nem akarsz állandó tag lenni játéktesztjeidet akkor is szívesen várjuk a hírek küldése opcióval.

• radeer
    Úgy legyen
  • orkenyid
    na az történt hogy az SQL adatbázis mindíg szétesik valamiért :(
    most jelenleg teszteljük, mert az ugy nem jo hogy mindig eltűnnek a hírek, de már valószínűleg megvan a hiba, hétvégén legkésőbb ujra indul.
  • CrucifX
    Bocsanat, a helyes link!
  • CrucifX
    Tegnap kezeles ala vettem kicsit a Nintendo Portal-t, ujra uzelem, bar meg nem teljes gozzel - tessek megtekinteni, lehetoleg NE IE alatt, meg meg nem oldott problema miatt!
  • koryne
    Tényleg, mi a lószőr történt a portállal? Tegnap még ment... :(
  • rrroka
    jó kis oldal: elköltözött -> klikk -> 404...
  • CHEAPBOY
    Azt japanbol lehetz, emiatt is fogy jobban mint a DSke, i think.
  • Ramza
    Nintendo DS-t hónapok óta lehet rendelni Amerikából.
    PSP-t nem lehet.
  • radeer
    Épp írtam mire gondolok...Nintendo DS-t sem lehet kapni mégis nem egy embernek már van ...értve ?
    Erre gondoltam...szerintem .
  • Moyko
    ez igy értelmetlen mert ki cut-oltam a felét...:)
    ...az eladó felsorolja a kinálatott meg a specifikációkat..... szted melyik...
  • Moyko
    Oké.. csak amikor bemegy az ötönyös apuka hogy a golyófejű fijának mit vegyen: szted melyik gép alkalmasabb többcélra?
  • UNREG
    Persze, hogy nem rohannak venni, ha nem lehet kapni. :))
  • radeer
    Mint pár fórumon írtam, valahogy nem rohannak az emberek PSP-t venni...pedig ahogy DS-t rendeltek már néhányan, PSP-je is lehetne az arcoknak. De én még a PSP fórumon sem olvastam, hogy "na emberek megjött" vagy "hogy tudnám megrendelni net-en?". Tuti nem lesz szívás és megmondom azt is miért nem, mert ez egy olyan gép amivel el lehet játszani, míg leérsz az Adriára....míg PSP-t 3x-4x kell addig töltened :)
  • orkenyid
    csak 1x próbálnád ki....
  • Moyko
    Dupla képernyő...mi a f***nak... két fejű sziámi gyereknek..na annak..jó...Sztem csak játék géppel nem lehet már ezen a téren labdába rugni..sokkal olcsobbnak kéne legyen...az árával még nyerhet... de csak a II. helyet.
  • Moyko
    Ez egy lesz a végső bukása a nintendonak.... aztán mehet Pcre játékokat irni mint a sega.