Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De jó 😊
Múltkor láttam TV-ben számítógépes játékokról mûsort, és valami autós gémet nyomott tag DS-en.
Meglepõdtem mert tök állat grafikája volt. Azt hittem a képek alapján rosszabb lesz, de így hogy mozgásgban láttam ráment a kamera meg minden nagyon meggyõzõ volt.
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
Azóta fejlesztgettek még ezt azt, az IGN-en tesztelték elég sok játékkal, 4-6 óra átlag jött ki nekik.
A Nintendo DS-nek is elég szép grafikája van és igényes játékok vannak rá....Láttam PSP Underground rivals videot és elég gyagyi az egész....butitot játékok vannaj PSP-re.
talán elöbb látni kéne a PSP-t is élöbe és csak azután kéne véleményt nyilvánitani
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)
Xbox Live gamertag: kilencnad
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
És én arra gondoltam hogy milyen jó rajta a játékok.
Ez érdekes, mert eddig mindenki, aki élõben is látta, akkor döbbent rá, hogy ez még annál is gagyibb, mint ahogy a fényképen látszik. 😊)
Idáig PSP-re szavaztam de nhogy most élõben látam milyen a DS sokkal jobban tetszik...nem beszélve arról hogy a PSP 2 órát bír a DS meg 10 órát :-) különben is Nintendo párti vagyok...ha már annyira jáccani akkor PC-zek egy kicsit.
Nintendo egyedi, szuper játékokat készit. nekem van PS2öm szinte minden játék amivel jáccotam nem jött be annyira mint egyes Nintendo GameCube játékok. 1-2 kivételel.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
http://coverlibrary.free.fr/t/dsdevkit.jpeg
Bár még kicsit nagy, de szerintem nem lesz ez mindig így... 😊
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
www.hordamusic.hu
www.hordamusic.hu
Vagy csak az új DS-esekkel?
Varjuk csak ki a fejcseres PSpket😊
Faj hogy viszik mint a cukrot mi?
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)
Miért, Te nem randeltél azonnal egy DSt magadnak?!
vagy japcsi a gép? mi a különbség amugy?
www.hordamusic.hu
Amugy is a N nem valami fényesen állt ezekhez a képernyõhibákhoz, azt olvastam nem cserélik ki a gépet, hanem el kell küldeni, s javitják..
pff...
www.hordamusic.hu
Gondolom ez attól is függ, mit irsz rá, hogy mi a csomag tartalma..
A 2 hét pedig egyáltalán nem sok, nekem karácsonyra kéne, az EUs megjelenés meg ha jól tudom csak február végén esedékes, vagy mégkésõbb.. és itthon is lesz legalább 40 rongy a kezdõár..
Szal szvsz igy EUpremier elött nem annyira rossz az a 200dollár..
Utánanézek ennek a western unionnak akkor mer fogalmam sincs miez...
www.hordamusic.hu
www.youtube.com/aabyssx
15 dodo kuldes??? csipikem.. nagyon felreneztel valamit. amerikab beluli kuldes 15 dodo!!!...
it egy sima levelet amit of korz nem vamolnak meg.. az 15 -20 dodo magyarorszagra!!...es akkor meg jon ra az ilyenek hogy insurance.. ami kb 3-4 dodo.. meg tracking number.. masik 5 dodo.. szal egy sima levelet 25 dodobol kuld haza az ember..kb.. nahjo.. most nagy levelre gondoltam. nem kis kepeslapra.. azt olcsobban is lehet. de en kuldtem haza a4 meretu dokumentumot.. es 20 dodo volt..
nah mindegy...
manit a western union on keresztul lehet atutalni.. nemhiszem hogy tesznek ra vamot. de ha igen.. akkor ez van😊
(havernak nem tettek a cipojere) ami joval nagyobb e smajdnem olyan draga mint a DS...
Hogytudnám a lóvét küldeni amugy?
A mi van ha vámot raknak rá? (baze ezekhez nem értek)
www.hordamusic.hu
mondjuk az is csak 35-40 k HUF.. es vegulis nem regiokodos a cuccos.. ha akarod megoldhatjuk...
hja.. tuti 200 dodo kell mert ha meg adot is adnak a 150 dodos gepre akkor megorulok!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
télleg régió független a cucc, mint a GBA, ugye?
www.hordamusic.hu
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
viszont én akartam már régóta egy GBA SPt, és ha most kijön a DS, akkor már inkább azt...
Mondjuk ha hozzá lehetne jutni itthon, elfogadható áron karácsonykor..
CSocso ott már kijött? mennyiért dobják?
Engem amugy sem az nyügöz le egy handhelden, ha GT4 ezhatek rajta, ez szvsz olyan gamma, amit nagygépen kell tolni.
a PSP tök ugyanaz lesz, mint a PS2, csak kicsiben, persze baromi jó gép, na de akkor már inkább Ps2 nagy TVn..
a DS más mint a többi, sok lehetõség van benne.. és magában foglal egy GBAt is, s nekem rengeteg GBA game tetszik, ugyhogy én biztos DS mellett vok😊
www.hordamusic.hu
Üdv néked is CSOCSO bajtárs😊
jó nézni hogy nem csak én tartok ki az N mellett😊)
mb nek is üdv ha már közvetve ismerjük egymást😊)
jah, és DS vs PSP... hát sztem sok sony fanatikus "csakazértis" inkább a psp-t fogja venni, pedig nem tûnik túl igéretesnek, max a külseje jó (bár ezt is csak más mondja én nem vagyok elájulva tõle).