Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

radeer
Jó ez a kép, de legalább rajta vannak a témán.
De jó 😊

Múltkor láttam TV-ben számítógépes játékokról mûsort, és valami autós gémet nyomott tag DS-en.
Meglepõdtem mert tök állat grafikája volt. Azt hittem a képek alapján rosszabb lesz, de így hogy mozgásgban láttam ráment a kamera meg minden nagyon meggyõzõ volt.

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

Erre kiváncsi leszek 😊

UNREG
Ne viccelj már, mikor volt az E3?
Azóta fejlesztgettek még ezt azt, az IGN-en tesztelték elég sok játékkal, 4-6 óra átlag jött ki nekik.

Hát a E3-mon nem igy volt.

UNREG
Milyen két óráról beszélsz? Az urbán legend, a tesztek szerint átlag 4-6 órát bír.

Lehet hogy szebb a grafikája a PlayStation Portable-nek de azzal a 2 órával nem érsz semmit 😊
A Nintendo DS-nek is elég szép grafikája van és igényes játékok vannak rá....Láttam PSP Underground rivals videot és elég gyagyi az egész....butitot játékok vannaj PSP-re.

LOL

talán elöbb látni kéne a PSP-t is élöbe és csak azután kéne véleményt nyilvánitani

Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)

CSOCSO
nekem tetszett eloben a kis DS>. nagyon is.. eloben nagyon jo grafikaja van.. oke nem egy psp . de a kepekkel ellentetben jo!
CSOCSO
kell meg a cuccos?
koryne
Én soha nem az alapján döntöttem, h hogy néz ki 😊 Majó, számít a design, de az is legalább annyira "menõ" dolog, h egy tácsszkrínnel nyomulsz, mint a PSP kinézete!

Xbox Live gamertag: kilencnad

CHEAPBOY
Na sorold azt a sok embert😊))

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Hát pedig a kinézetével nincs semmi gond.
És én arra gondoltam hogy milyen jó rajta a játékok.

UNREG
"most élõben látam milyen a DS sokkal jobban tetszik"

Ez érdekes, mert eddig mindenki, aki élõben is látta, akkor döbbent rá, hogy ez még annál is gagyibb, mint ahogy a fényképen látszik. 😊)

Egy kedves ismerös megmutatta nekem a Nintendo DS-T.
Idáig PSP-re szavaztam de nhogy most élõben látam milyen a DS sokkal jobban tetszik...nem beszélve arról hogy a PSP 2 órát bír a DS meg 10 órát :-) különben is Nintendo párti vagyok...ha már annyira jáccani akkor PC-zek egy kicsit.
Nintendo egyedi, szuper játékokat készit. nekem van PS2öm szinte minden játék amivel jáccotam nem jött be annyira mint egyes Nintendo GameCube játékok. 1-2 kivételel.

Anubys
Ne feledd, hogy a kínaiak mindent devkitnek neveznek, meg azt is, aminek a manualjában leírják, honnan tudsz romokat tölteni rá... 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

guardian hero
Tényleg 😊))

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

CHEAPBOY
na akkor ennek sincsen mar akadalya😊

CHEAPBOY
Hát N64en😄D

guardian hero
Devkitek nyilván voltak már a DS megjelenése elõtt is, min fejlesztették volna különben a játékokat? 😊

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

koryne
Hááát, ez tényleg nagy még egy "pindurit" 😄

Xbox Live gamertag: kilencnad

Anubys
És már meg is van az elsõ flash kártya DS-hez...
http://coverlibrary.free.fr/t/dsdevkit.jpeg
Bár még kicsit nagy, de szerintem nem lesz ez mindig így... 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

mb66
CSOCSO: megnéztem ezt a western izét, akkor ha küldök lóvét hazaküldesz egy gépet?

www.hordamusic.hu

mb66
Nem, game egyenlõre nem kell, csak a gép. Nekem részben a GBa része miat is kell, ugyhogy majd addig elleszek GBA gamekkel....

www.hordamusic.hu

Ez megy a gba-s játékokkal is?
Vagy csak az új DS-esekkel?

CSOCSO
nahja.. 200 dodo.. de jatek is kell vagy tolod 2 honapig a metroid demot. meg egyedul a piktocsetet?😊
CHEAPBOY
pár darabrol volt csak szo. meghogy a felet ? a PS2oknek visszahivtak a felet anno az igaz, volt is botrany, most errol kozel sincsen szo.

Varjuk csak ki a fejcseres PSpket😊

Faj hogy viszik mint a cukrot mi?

azér nincs mer a felét visszahivták a hibás lcd miatt 😄

Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)

CHEAPBOY
Amcis gepet kapok, de nem en rendeltem mas intezi a frankot, hogy vammentes legyen meg miegymas. Meg hogy tutira kapjak, mert nagyon fogyogat vagy mar nincs is az USAban, legtobb helyen januarban talalkozunk szoveg van mar.

mb66
"en speciel nem tudom hol (leven rohadtul nem erint az usabol rendeles) "
Miért, Te nem randeltél azonnal egy DSt magadnak?!
vagy japcsi a gép? mi a különbség amugy?

www.hordamusic.hu

mb66
Jaja, ezen én is elgondolkoztam, deaz a helyzet, hogy karácsonyig van rá lóvém, utána már nbem lesz.. szal ha nem most lesz DS em, akkor egy jóideig utána sem.. nekem meg most kellene.
Amugy is a N nem valami fényesen állt ezekhez a képernyõhibákhoz, azt olvastam nem cserélik ki a gépet, hanem el kell küldeni, s javitják..
pff...

www.hordamusic.hu

mb66
"nemhiszem hogy tesznek ra vamot. de ha igen.. akkor ez van"
Gondolom ez attól is függ, mit irsz rá, hogy mi a csomag tartalma..
A 2 hét pedig egyáltalán nem sok, nekem karácsonyra kéne, az EUs megjelenés meg ha jól tudom csak február végén esedékes, vagy mégkésõbb.. és itthon is lesz legalább 40 rongy a kezdõár..
Szal szvsz igy EUpremier elött nem annyira rossz az a 200dollár..
Utánanézek ennek a western unionnak akkor mer fogalmam sincs miez...

www.hordamusic.hu

aabyssx
Nem akarok vészmadárkodni, de pont akkor, amikor pletykák röpködnek új DS képernyõhibákról SZVSZ nem célszerû importálni - mivel nem valószínû, hogy a garanciádat érvényesíten tudod.

www.youtube.com/aabyssx

CHEAPBOY
nm hiszem, hogyen ilyesmit elneznek, pnt ma beszeltem emberkekkel akik 15 dollaros szallitasai dijjal rendeltek stuffkat amerikabol.. ez pont ma du tortent, azert 40 s15 dollar kozott a fulem is tud kulonbseget tenni. van ilyen megoldas, hely . en speciel nem tudom hol (leven rohadtul nem erint az usabol rendeles) meg hogyan, de ma mondtak siman ment ennyiert. nekem ez eleg volt -kamuztak volna? nem hiszem, leven erre semm okuk, alapjuk nem volt,.

CSOCSO
viszont ket het mire hazaer... szal lehet hogy otthon is megtod addigra venni..szinte aligg dragabbert...
CSOCSO
vamot nem itt raknak.. hanem nalatok...es nem raknak vamot ha nem teszek ra 100 dodo koruli biztositast...
15 dodo kuldes??? csipikem.. nagyon felreneztel valamit. amerikab beluli kuldes 15 dodo!!!...
it egy sima levelet amit of korz nem vamolnak meg.. az 15 -20 dodo magyarorszagra!!...es akkor meg jon ra az ilyenek hogy insurance.. ami kb 3-4 dodo.. meg tracking number.. masik 5 dodo.. szal egy sima levelet 25 dodobol kuld haza az ember..kb.. nahjo.. most nagy levelre gondoltam. nem kis kepeslapra.. azt olcsobban is lehet. de en kuldtem haza a4 meretu dokumentumot.. es 20 dodo volt..
nah mindegy...
manit a western union on keresztul lehet atutalni.. nemhiszem hogy tesznek ra vamot. de ha igen.. akkor ez van😊
(havernak nem tettek a cipojere) ami joval nagyobb e smajdnem olyan draga mint a DS...
mb66
Hát figyi, ha te megtennéd, nekem 200$ t megérne a cucc..
Hogytudnám a lóvét küldeni amugy?
A mi van ha vámot raknak rá? (baze ezekhez nem értek)

www.hordamusic.hu

CHEAPBOY
s meg a vamot is elkaphatja. Vannak franko USA boltok akik vamkikerulosen kuldok a dolgokat, (van hol 15 dollar a posta) igaz ennek fejeben vmivel a hivatalos ar felett adjak a cuccokat. de meg mindig jobb mint az elkapott nem is magyar, hanem Unios vam😊

CSOCSO
35-40.. nemtom hogyan van most a dodo...
CSOCSO
FREAk nek mar kuldtem haza vakut a gepehez.. meg mas havernak is kudltem mar haza.. ha komolyan gondolod megoldhatjuk... de 150 a gep... kb 40 dodo lesz a kuldes... tehat 200 dodot kene atkuldened ( abbol meg levesz 5 dodot a western union vagy mi)
mondjuk az is csak 35-40 k HUF.. es vegulis nem regiokodos a cuccos.. ha akarod megoldhatjuk...
hja.. tuti 200 dodo kell mert ha meg adot is adnak a 150 dodos gepre akkor megorulok!
CHEAPBOY
50 korul lehet jelenleg hozzajutni egy DShez, persze mar csak a japanihoz, az USASok mind elkeltek 😊))

Kaplan
Hát ha komolyan mondja én vevõ vok rá 😄 de csak ingyé! 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

mb66
Ezt amugy viccböl irtad vagy komolyan?

www.hordamusic.hu

Kaplan
jaja

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

mb66
Mer engem komolyan érdekelne egy DS mostanában..
télleg régió független a cucc, mint a GBA, ugye?

www.hordamusic.hu

CSOCSO
150 dolcsi es szombaton jelenik meg..
CSOCSO
ahoy reg lattalak!
Persze, addigra mindenki visszaviszi hozzá, és megpróbálja olcsón elpasszolni 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

mb66
Nem tudom hogy szarabb lesz-e a PSP, ez majd akkor dõl el, ha kijön mind2.
viszont én akartam már régóta egy GBA SPt, és ha most kijön a DS, akkor már inkább azt...
Mondjuk ha hozzá lehetne jutni itthon, elfogadható áron karácsonykor..
CSocso ott már kijött? mennyiért dobják?
Engem amugy sem az nyügöz le egy handhelden, ha GT4 ezhatek rajta, ez szvsz olyan gamma, amit nagygépen kell tolni.
a PSP tök ugyanaz lesz, mint a PS2, csak kicsiben, persze baromi jó gép, na de akkor már inkább Ps2 nagy TVn..
a DS más mint a többi, sok lehetõség van benne.. és magában foglal egy GBAt is, s nekem rengeteg GBA game tetszik, ugyhogy én biztos DS mellett vok😊

www.hordamusic.hu

Cheap, sorry de elfelejtettem mailt küldeni. Túl lusta vagyok😊
Üdv néked is CSOCSO bajtárs😊
jó nézni hogy nem csak én tartok ki az N mellett😊)

mb nek is üdv ha már közvetve ismerjük egymást😊)

jah, és DS vs PSP... hát sztem sok sony fanatikus "csakazértis" inkább a psp-t fogja venni, pedig nem tûnik túl igéretesnek, max a külseje jó (bár ezt is csak más mondja én nem vagyok elájulva tõle).
CSOCSO
kuldjek haza?😊 konkurancsija