Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
jatsz 8 orat a ds el.. es jatsz 4 et a psp vel....
tobbet nem fox tudni mert nem birja az aksija.. ehh ehh...

lattal mar eloben DS-t???? nekunk van es a jatekok ketszer szebbek mint a szaros kepeken... szal tok nem erdekel hogy akepeken mik vannak....

plusz.. jatszal valami fps-t a PSP-n.. majd jatsz metroidot a DS-n.. hja hogy ilyen fasza iranyitas meg egy rohadt ps2-n sincs????? ez van!!!

killer123
Tudom de ez egyéni szoc vélemény.<#papakacsint>

Jó konfig.

PS3
Népszerû leszel ezzel a hsz-el itt..

killer123
A ds egy kalap **ar!!!!!
Dedo gép ovodásoknak meg fogyi gyerekeknek.
Psp lessz a király.
Nézzéták már meg a képeket amik psp-re lesznek.
Pl: Grand Turismo.
És nézd meg egy ds game-t.
Pl:need for speed underground 2.
Ezernyi pixel szar graf hát hogy néz ez ki??Mint ha egy ocska 486-al játszanék 320*200-as felbontásban!!!!!!!!!!
Könyörgöm mit esztek ezen annyira????
Remélem elbukik örökre a nintendo.<#violent><#violent>

Jó konfig.

Nagyon nagy szükségem lenne hozzá egy képernyõvédõ fóliára(az érintõképernyõhöz),de itt Miskolcon nem találtam egy üzletet sem ahol akárcsak pda fóliát is lehetne kapni,tud valaki segíteni ez ügyben?
[email protected]
Zelda lesz is rá hamarosan! Én is nagyon várom!
Állítólag a mario sunshine is meg fog rá jelenni.

Seth
Én egy Zelda vagy Conker konverziót nagyon szívesen látnék a masinára

PSN ID.: Beegabor

Super Mario
Nagyon erõs lehet a Nintendo DS, hogy olyan játékot is elbír, mint a Super Mario 64. Meg azt hallottam, hogy Amerikában sokkal népszerûbb a DS, mint a PSP.

https://supermario4ever.wordpress.com

mb66
Nem tudjátok kb hány minijáték van (számszerint) a WarioWare Touched! - ben?

www.hordamusic.hu

Már rájöttem 😊

Wario nem lesz? 😞

CHEAPBOY
A hógolyós minijatekot, meg a tobbi minit is sokkal egyszerubb+celszerubb a Stylussal hasznalni.....

lesz a heten US Yoshi Touch and go 9é.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Nem vésem én 😄
Mondom alig látszik rajta, 2 van kb 3mm-es. Ha nem nézed direkt hogy hol vannak, akkor soha nem lehet észrevenni. De ugy emlékszem azok a thumbstrap-tól lettek a hógolyós minijátékál 😊
Cheap, játékaid vannak már hozzá?

CHEAPBOY
az enyime is 100as, tobb honap utan. Nem karcolodik az konnyen, ha nem vesed😊

CSOCSO
szerintem egyaltalan nem karcolodik konnyen...
talan tenyleg meg kene tanulniuk egyeseknek halaszni a stilust...
mienknek semmi baja meg
Kicsit tényleg könnyen karcolódik, de szerintem annyira nem vészes. Legalábbis az enyémen csak akkor látszanak ha a lámpa visszacsillog róla.

mb66
Na, végre kiprobálhattam.. WarioWare vel..
Nagyon bejött, kegyetlenül szórakoztató alig bírtam otthagyni (saturnban kiállított gép)
Viszont az alsó képernyõ kicsit máris karcos volt.. nemtom hogy csak amiatt hogy kiálitott gép és a sok barom rányomja a stílust, vagy tényleg ilyen hamar karcolódik?

www.hordamusic.hu

ha nyerek egy csilliárd dollárt szintén... 😄

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

Anubys
Ha kijön a Wargods/Soul Calibur/Mace - The Dark Age trió, akkor egybõl veszek DS-t... 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

guardian hero
Remélem N64-rõl is portolnak majd ezerrel. Nem a Rogue Agent kellene ide, hanem az eredeti Goldeneye, wifi multival!

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

radeer
Csak fele annyi stratégia legyen mint amit elkezdtek, akkor mûr királyság. DS rlz.

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

Banyapapa
http://www.n-ds.de/index.php?seite=news_complete.php&thema=198

radeer
Bár ha jobban belemélyedek a képek nézegetésébe akkor a AOE 2 inkább néz ki nekem civilization-nak mind AGE játéknak. Tipikusan nem RTS a kinézete hanem körökre osztott, maga a csata pedig amikor van Advance War-os, legalábbis ami a képekbõl nekem elsõre beugrott. Bár ha a játékot átgyúrják Civilization szerûre nekem akkor sem lesz vele semmi bajom.

koryne
Hmm.. ezt nem is tudtam... Mindenesetre reményre ad okot 😊 Kezdhetek újra összehaverkodni a zergjeimmel 😉

Xbox Live gamertag: kilencnad

CHEAPBOY
N64re volt Starcraft, igy nem is lenne nehez atdobni DSre a dolgot....😊

koryne
Vagy StarCraft, egy új hadjárattal 😊 Micsoda öröm lenne részemrõl!Tuti 100000000% vennék egyet! Remélem, Blizzardéknak is eszébe jut...

radeer
Megint +1 pont stratégia miatt DS-nek!
Sõt , hogy õszínte legyek az alatt levõ FPSkép sem piskóta elég impresszív...hát most megint DS áll nyerésre a vásárlásomnál..hehe.

CSOCSO
mindketto naon zsir lehet
CHEAPBOY
Red Alertet is pletykalnak hogy atirodik hamarosan.

mb66
bazz, a klasszikus C&C t irják át DS re, csak amiatt vennék egyet!!

www.hordamusic.hu

CHEAPBOY
Ami kesik nem mulik😊

CrucifX
Ahhhh, az elso MENNYEINEK tunik, handheld Civilization, vegre!

FF: Tactics DS-t kérek, könyörgöm!
Az AoE2 se lesz rossz, remélem.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

CHEAPBOY

radeer
Most megy újra kerültek ki new hírek is meg játéktesztek is, olyan is ami most került 576 boltba.

Aki még nem ismerné :
Handheld Portál

Továbbá :
Keresünk még a meglévõk mellé 2 fõ játéktsztert ( GBA,DS,PSP,retro) és 1 fõ angolul tudót külföldi hírek, információk fordítása miatt. A jelentkezést az oldalról megteheted, de ha nem akarsz állandó tag lenni játéktesztjeidet akkor is szívesen várjuk a hírek küldése opcióval.

radeer
Úgy legyen <#hehe>

na az történt hogy az SQL adatbázis mindíg szétesik valamiért 😞
most jelenleg teszteljük, mert az ugy nem jo hogy mindig eltûnnek a hírek, de már valószínûleg megvan a hiba, hétvégén legkésõbb ujra indul.

CrucifX
Bocsanat, a helyes link!

CrucifX
Tegnap kezeles ala vettem kicsit a Nintendo Portal-t, ujra uzelem, bar meg nem teljes gozzel - tessek megtekinteni, lehetoleg NE IE alatt, meg meg nem oldott problema miatt!

koryne
Tényleg, mi a lószõr történt a portállal? Tegnap még ment... 😞

jó kis oldal: elköltözött -> klikk -> 404...

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

CHEAPBOY
Azt japanbol lehetz, emiatt is fogy jobban mint a DSke, i think.

Nintendo DS-t hónapok óta lehet rendelni Amerikából.
PSP-t nem lehet.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

radeer
Épp írtam mire gondolok...Nintendo DS-t sem lehet kapni mégis nem egy embernek már van ...értve ?
Erre gondoltam...szerintem .

Moyko
ez igy értelmetlen mert ki cut-oltam a felét...😊
...az eladó felsorolja a kinálatott meg a specifikációkat..... szted melyik...

There is only one Boss!

Moyko
Oké.. csak amikor bemegy az ötönyös apuka hogy a golyófejû fijának mit vegyen: szted melyik gép alkalmasabb többcélra?

There is only one Boss!

UNREG
Persze, hogy nem rohannak venni, ha nem lehet kapni. 😊)

radeer
Mint pár fórumon írtam, valahogy nem rohannak az emberek PSP-t venni...pedig ahogy DS-t rendeltek már néhányan, PSP-je is lehetne az arcoknak. De én még a PSP fórumon sem olvastam, hogy "na emberek megjött" vagy "hogy tudnám megrendelni net-en?". Tuti nem lesz szívás és megmondom azt is miért nem, mert ez egy olyan gép amivel el lehet játszani, míg leérsz az Adriára....míg PSP-t 3x-4x kell addig töltened 😊

csak 1x próbálnád ki....

Moyko
Dupla képernyõ...mi a f***nak... két fejû sziámi gyereknek..na annak..jó...Sztem csak játék géppel nem lehet már ezen a téren labdába rugni..sokkal olcsobbnak kéne legyen...az árával még nyerhet... de csak a II. helyet.

There is only one Boss!

Moyko
Ez egy lesz a végsõ bukása a nintendonak.... aztán mehet Pcre játékokat irni mint a sega.

There is only one Boss!