Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Anna
Nintendogst, Animal Crossingot, Trace Memoryt, Zeldát akaroooooook

Sin City life don\'t let the system get you down

guardian hero
Nekem is nagy kedvenceim a Castlevania és a Metroid, de tapasztalataim szerint a lányokat kevésbé fogja meg ez a stílus. Örülök, hogy vannak kivételek 😊. A GC-s Metroidokkal is játszottál? Kíváncsi vagyok a DS-es Huntersre, a demója nagyon bejött! Kár, hogy multiban nem tudtam kipróbálni.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

koryne
Sztem sem ciki, engem kb. 8 évnyi kõkemény szekálással sem tudtak eltéríteni 😊 Nem érdekel, hogy másoknak tetszik-e, amit csinálok, ha én élvezem 😊

Xbox Live gamertag: kilencnad

Csibe001
Nem, dehogy! 😄 Amivel próbálkoztam az a SpongeBob sorozat, MarioDS meg a WarioDS.
Az utsó kettõ teccik neki 😄
Valahogy a lövöldözõs,ostoros, mágikus cuccok nem teccenek neki...
Persze a nintendogs videója az már inkább bejött neki 😄

Anna
Szerintem nem ciki, nagyon menõ 😄

koryne
Ja, bocs mb66-nak akartam címezni...
Mi a gond a Castlevaniával és a Metroiddal? :o Nekem az a két legnagyobb kedvencem!
Sztem a lányok szégyenlik, ha játszanak, mert nem ezt várják el tõlük. Beszéltem egyszer egy csajjal és valahogy szóba került a GameBoy. Megkérdeztem, hogy õ szokott-e játszani. Erre õ: Tulajdonképpen szeretek játszani, de nem szoktam, mert az olyan fiús!

Anna
értem, de nem ismerem

guardian hero
Japán elsõszámú kult-hörcsöge, a kawaii érzés megtestesítõje:

hamtaro.com

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Anna
mi az a Hamtaró?

guardian hero
Ezt a kérdést félrecímezted, szerintem Csibénak ment. Nekem nincs most bnõm, de mikor volt, nem kellett sokat biztatnom, hogy vegyen egy gameboy-t, aztán nyomtuk együtt a Kirby-t meg a Mario Kartot. A Sims-et is szerette, meg az Animal Crossing-t, meg a Pop Idol-t, meg a Hamtarós játékokat. Csibe, remélem Te nem a Castlevaniával meg a Metroiddal próbálkoztál megszerettetni a tieddel a videójátékokat? 😊

Anna
szerintem is unalmas, de imádom 😊

Csibe001
Ne tévesszen meg a becenevem. 😛

koryne
Most látom, itt már lehet saját dizájnt kérni! Hûha... Most megint gondolkodóba estem... Jajj, micsoda problémáim vannak 😊
Guardian hero: a Sims-t sem szereti a barátnõd? Csak mert a lányok többsége elolvad tõle 😊 Én személy szerint unalmasnak találom, de ez már egyéni szocprobléma 😛

Anna
tehát nem vagy csaj

mb66
Jaja majd valami ilyesmi csak megfogja..
Pedig a NES es Mario1 et szereti.. Abban elég jó is, az utolsó pály kivételével végig is tudja csinálni 😄D

www.hordamusic.hu

Anna
arra várok

guardian hero
Majd kinövöd! 😊

Csibe001
Hasonló cipõben járunk, annyi a kivétel hogy nálam rákattant az asszony a DS-re. 😄 Persze csak a minijátékok a marioban... 😛

guardian hero
A Nintendogs majd elsöpri az ellenállását 😊.

koryne
De lehet, hogy inkább mégiscsak maradok az egyszerû feketénél.

Csibe001
Sztem ez a király. Skulls

mb66
Hát lehet, de pl az én barátnõm még továbbra is "makacsul ellenáll" 😄
azért a DS el még kísérletezek 😊
sõt ha a nagygépeken játszom az meg kifejezetten idegesíti

www.hordamusic.hu

guardian hero
Bocicsoki rajongók elõnyben 😊

guardian hero
Mondjuk ezek szerint az õ órája se volt a toppon, most hogy így belegondolok 😊

koryne
Ez sztem jobb 😄

guardian hero
Jól tetted 😊 Én is gameboyozok bárhol, múltkor a buszmegállóban egy részeg faszi fel is bátorodott ezen, és odajött hozzám eldicsekedni a 2000Ft-os mindentudó kvarcórájával <#nevetes1>. Aztán meg leszólta a GBA-t, mert mikor az idõt kérdezte elõ kellett vennem a mobilomat - hát az még az idõt se mutatja?? 😊

guardian hero
Nem is rossz ez a skinezõs dolog, lányoknak tudom ajánlani ezt 😊

koryne
Én régi játékos vagyk 😉 Már SNES-em is volt, aztán áttértem PC-re és most kezd megint a szívem a konzolok felé húzni 😊 A suliban gyakran néztek hülyének, mert a szünetben ültam a széken és gameboyoztam :/ De nem tudtak megtörni, nem hagytam magam 😄

guardian hero
Nekem a Platinum ezüst GBA-m egyáltalán nem kopott meg, pedig jó sokat volt használva. Nem a Media Markt-ban kiálított darabokból kell kiindulni 😊.
Amúgy most láttom, mennyi lány lett itt hirtelen... Mégiscsak bejön a Nintendo számítása, hogy ugyebár "vonjunk be új játékosokat"? 😊

koryne
Kéne egyet élõben látnom/fognom, hogy el tudjam dönteni. Mert tetszik nagyon, de ha tényleg ilyen gagyi lesz a tapintása, akkor megette a fene az egészet :/

Anna
a mobilokból indulok ki, de szerintem igazam van

koryne
Ezzel a tapintás dologgal lehet, h igazad van... Meg az is lehet, hogy így megizzad tõle a tenyere az embernek...

Anna
tudtommal se

koryne
A Nintendo tudtommal eddig sem gyártott skineket, sztem ezután sem fog...

Anna
Na majd életben az lesz, a tapintása. Lány vagy? 😊

koryne
Pont így vagyok én is, de én inkább a feketével! Egy ezüst volt kirakva a MM-ban és tiszta kopott volt már. Jó, sokan fogdossák meg nyüstölik, de én azt szeretném, hogy még 2 év múlva is szép legyen a DS-em, ha már lesz 😊
Bár sztem a skin sem gagyi. Sõt, ahogy elnéztem, hamarosan tervezhetsz magadnak is teljesen egyedit 😉

Csibe001
Valahol igazad van (Bár nem egészen tudom hol 😛 ). Ugyanis lesznek skinek ill talán már vannak is amit Nintendo gyárt. S ugyanúgy látszanak rajta a gombok,a nintendo felirat szóval minden.Annyiban más,hogy jó kis feelinget teremthetsz vele. Láttad a linket nem? Megnézted milyenek vannak? Na nkm a csontvázas kifejezetten teccik. Lehet hangulatra is nagyon növeli mivel én imádom a Castlevania sorozatot pl. És ahhoz nagyon is illik az a skin. Nekem ez a véleményem. 😛 Szóval az semmiképpen sem gagyi.

Anna
de ha a rózsaszín teccene, micsinálnál? vennél egy kéket?

Amugy vedofoliat kulon ds-re egy magyar oldalon lattam 2500-ert csak mar nem tudom a cimet,de majd megkeresem.Jo dolog ez a skin es vedi a karcolodastol is,
en max 2-3ezer kulonbseget fizetnek mondjuk egy feketeert,egyreszt mert nekem sokkal jobban tetcik,es nem olyan van a legtobb emberkenek.

Jimi Hendrix

Anna
igen, arra és az gagyi. én szeretem az eredetit fogdosni (ezért majd Cheap jól kiröhög) meg nézegetni, szépen rá van írva minden... mobiloknál is utálom a gagyi borítást 😊 6-7ezer ft-tal simán fizetek többet, ha menõ leszek és ettõl jobban érzem magam. gondolj csak bele, adjak ki 40e ft-ot valamire, amit nem teljes szívembõl szeretnék, mert a rózsaszínt akartam nem a vacak ezüstöt?

Csibe001
Mondjuk ezt nem tudom,szóval mondjuk igazat adok mert nekem szürke gépem még nem volt. De akkor is az tök hülyeség hogy azért fizetsz többet mert más színû, akkor inkább mindenki aki más színt akar az vegyen skin-t inkább az olcsóbb. Szerintem. 😛
A skinre gondolsz,hogy utángyártott?

Anna
Az eredetik jobban tetszenek mint az utángyártottak, a rózsaszín önmagában menõ, az a kedvenc színem és az SP-nél is az ezüst karcolódott a legrondábban..

Csibe001
Igen asszem azt már olvastam 😛 De a többi nem kopik,karcolódik?Hm? 😛
Meg amúgy is én akarok jó kis skin-t venni rá,de én akkor is azt mondom,hogy a szürke a legjobb.

Anna
nekem az SP-m is rózsaszín... 😊

Anna
kopik, karcolódik és mindnekinek olyan lesz, az meg nem menõ khm

Csibe001
Majd meg is kérdem tõle, de TALÁN olvasgatja ezt a kis fórumot s akkor majd válaszol erre!! 😛
S miért nem teccik nektek a szürke DS?Sztem ebbe a színbe a legkirályabb! Kis elegán design-os retro feeling-et kölcsönöz az egész gépnek. 😊

Anna
gondolom, tökmindegy neki, ha egy helyrõl hozza, akkor nem kell külön postaköltséget fizetnie. kérdezd meg tõle😊 ha van ott, ahonnan rendelni szokott, szerintem nem gond

Csibe001
S skin-t is tud hozni?Vagy csak nkm kéne ilyen cucc rá? 😛

Anna
cheapboy azt mondta 1-2ezerért hoz, nekem az megfelel

koryne
Sztem megcsinálhatnánk azt, hogy összeállunk páran, valaki, akinek van megfelelõ bankkártyája megrendeli, a többi meg kifizeti neki + megosztjuk a postaköltséget! Így mindenki kedvezõbben jön ki!