Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.hordamusic.hu
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Sin City life don\'t let the system get you down
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
Tehát több helyen néztem, és elég vegyes a fogadtatása a dolognak.
Tudni kell, hogy DS-re ez az elsõ generációs cucc, tehát a hibák ebbõl erednek.
-Többször kifagy az írásnál a writer.
-Eddig nem volt mentés normálisan.( állítólag ezt az 1.0-s végleges szoftver már tudja). nagyon ötletesen oldották meg a dolgot, van egy magic key ami-be egy eredeti játékot kell tenni, és míg a DS játék egy olyan cartridge-on van mint a GBA-s linkerek, addig a mentéseket asszem az originra nyomja 😊 - legalábbis így értelmeztem....
-Valakinek nem ismerte fel az eredeti játékot utána 😊
Alapjában véve pozitív a vélemény róla. Értékelésben 65%-90%-ig néztem.
Tehát igazából meg kell szerintem várni a konkurenciát, akkor valószínû olcsobb lesz, és lesznek jobbak is. Bár már ez is teljesen használható aki nem akar például 9000-14.900Ft-ért venni egy-egy játékot.
Eddig ennyi hír róla, lehet én leszek az elsõ aki vesz egyet, mivel ki tudja váltani a f2a kártyámat + el tudom adni a GBA SP-met is akkor 😊
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Ezt a Cf kártyát lehet kapni kisebb "kiszerelésben" is? Vagy 512 a minimum?
És csak cf kártya jó? Mcc vagy sd nem?
Emlett tudsz rátölteni WaV-ot vagy Mp3 konvertel .gbs ( movi player hang) file-okat így tudsz zenét is hallgatni miközben olvasgatsz...mert a Movie Player-re lehet tölteni E-Book-okat ( sima .txt file-ként ).
Itt megtalálod a megrendeléshez a dolgokat ..én innen rendeltem.
Movie Player from Lik-sang europe
Tehát cirka 10.000 Ft postaköltséggel és ehhez kell venned egy 512-es CF kártyát ami megint 10e körül van, így 20e a dolog. Én már egy rahedli filmet megnéztem.
Ez biztos jó? többiek ti honnan vettétek?
jah, és láttam vmi GBA/SP + NDS Movie Player-t az mire jó, és Mo.-n lehet kapni? Amúgy gondolom, lehet rajta filmet nézni... Én tölthetem rá a filmet? nem egészen értem a lényegét...
Sok pda-hoz való van, valamelyik biztos passzol (max kiszabod...
PSN ID.: Beegabor
Meg míg ennyire new dolog ez az NDS flash kártya nem igazán lesz olcsobb, hisz az SP-s flash-nél is sokat kellett várni mire leestek az áruk. Kezdetben ugyanennyi volt az indul ára nint ennek.
Jimi Hendrix
hogy masolt jatekokat is tudjunk futatni a gepen ds/gb gameket egyarant.
Ha jol tudom lehet rendelni de nem biztos ha soknak kellene akkor arusitatnal is.
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
(bocsi Borgi)
Köszönöm, hogy ennyien szoktatok rám figyelni 😉
Mégegyszer:
Neoflash
Xbox Live gamertag: kilencnad
Jimi Hendrix
En csak anyit tudok hogy erdemes ds vedofoliat venni ra ha nincs meg nekd met konyen karcolodik cheapboy-nal lehet kapni aszem.
Hat azt tom hogy gba masolt jatekokat lehet rajta futatni flash kartyan keresztul,es a netrol pakolhatsz ra gameket.ds warez gamek is vannak de meg olyan kartya nincs hozza ami ds gameket is futattna valszeg nemsok amar forgalomba foglyak hozni.ha jol ertettem ilyen kartyara gondoltal.kb enyit tudok.neten nez utana cimeknek,vagy a forumban,ahol tobb mindent is megtudsz.
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
És melyik tescoba vetted és mikor?
>> d0nt n33d cl4n >> v1ctor
Nagyon sirály a cucc. Lehet hozzá üres kártyát szerezni? Meg esetleg hozzávaló kártyaolvasót???
Jimi Hendrix
Komolyan!
Hol vetted???