Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Duddits
Én is vevõ lennék rá. <#wink>

Borgi
jovanna ;P

porki fagyok fállalon

mb66
a demot mindenki megkapta, meg az csak egy demo szinte semmit se ér

www.hordamusic.hu

mb66
jövõ héten lesz már fólia? mert akkor az is kellene az Another Code val egyetemben

www.hordamusic.hu

Borgi
radeer, metroid demo nem kell márioért? ;P

porki fagyok fállalon

Anna
Hétfõn, remélem.

Sin City life don\'t let the system get you down

Kaplan
ÓÓÓ az kira, mikor derül ki a dolog?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Anna
Majd meglátjuk, most tudnám kinek adni, végülis valakinek vettem, de ha nem kell neki, akkor neked is odaadom. Nem ezen akarok meggazdagodni, úgyhogy annyiért, amennyi volt. Hamar kiderül, majd szólok 😊

Kaplan
S nem akarod eladni nekem ?😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Anna
Van Wariom is meg egy rózsaszín DS-em, ezt csak az ára miatt vettem 😊

radeer
Vehettél volna wario-t akkor tudtunk volna cserélni ha lejátszottam Mario-t mert én is azzal vettem itt <#nyes>

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

Anna
Vettem én is egyet a pécsi tescoban Marioval 😊 Még volt 2, de valaki meg akarta venni õket, szerintem el is vitte.

radeer
Na elolvastam azt a NeoFlash cumó-t ami flash kártya DS-rs is.
Tehát több helyen néztem, és elég vegyes a fogadtatása a dolognak.

Tudni kell, hogy DS-re ez az elsõ generációs cucc, tehát a hibák ebbõl erednek.
-Többször kifagy az írásnál a writer.
-Eddig nem volt mentés normálisan.( állítólag ezt az 1.0-s végleges szoftver már tudja). nagyon ötletesen oldották meg a dolgot, van egy magic key ami-be egy eredeti játékot kell tenni, és míg a DS játék egy olyan cartridge-on van mint a GBA-s linkerek, addig a mentéseket asszem az originra nyomja 😊 - legalábbis így értelmeztem....
-Valakinek nem ismerte fel az eredeti játékot utána 😊

Alapjában véve pozitív a vélemény róla. Értékelésben 65%-90%-ig néztem.
Tehát igazából meg kell szerintem várni a konkurenciát, akkor valószínû olcsobb lesz, és lesznek jobbak is. Bár már ez is teljesen használható aki nem akar például 9000-14.900Ft-ért venni egy-egy játékot.

Eddig ennyi hír róla, lehet én leszek az elsõ aki vesz egyet, mivel ki tudja váltani a f2a kártyámat + el tudom adni a GBA SP-met is akkor 😊

wooten
Ok, majd szójj, mert lehet(89%), hogy veszek

CHEAPBOY
még nem jott, de csak varom (egyebkent 1000ft alatt lesz az ara ugy nez ki ezt mar tudni lehet).

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

wooten
Mármint hogy az sd és az mmc nem compact flash? Mert van egy 256os mmc-ém. És mmc-t meg sd olcsón tudok szerválni.

wooten
Thanks!

Ezt a Cf kártyát lehet kapni kisebb "kiszerelésben" is? Vagy 512 a minimum?
És csak cf kártya jó? Mcc vagy sd nem?

radeer
A movie player az egy olyan cumó amivel tudsz filmet nézni valóban. A lényeg egy olyan kis mûanyag kütyû amibe Compact Flash kártyát tudsz beletenni. Ezt a CF kártyát fogadja a Movie Player és ezt kell berakni a cartridge helyre. Van egy software ami átalakítja a filmet ( xVid,Vob,divX szal minden-t) a .gbm és .gbs formátumra amit a Movie Player le tud játszani ezután. DS-en FULL képernyõs konvertel nagyon baró és élvezhetõ a képe, és ami csúcs hogy sokkal jobb a TFT és erõsebb a háttérvilágítás mind GBA SP-n.
Emlett tudsz rátölteni WaV-ot vagy Mp3 konvertel .gbs ( movi player hang) file-okat így tudsz zenét is hallgatni miközben olvasgatsz...mert a Movie Player-re lehet tölteni E-Book-okat ( sima .txt file-ként ).

Itt megtalálod a megrendeléshez a dolgokat ..én innen rendeltem.
Movie Player from Lik-sang europe
Tehát cirka 10.000 Ft postaköltséggel és ehhez kell venned egy 512-es CF kártyát ami megint 10e körül van, így 20e a dolog. Én már egy rahedli filmet megnéztem.

wooten
Cheapboy! Fólia?

CHEAPBOY
No jott BOmberman is DSre!😊 9500ft.

wooten
http://www.pdamania.hu/shop/shop.php3?do=1&catalog_id=100
Ez biztos jó? többiek ti honnan vettétek?

wooten

jah, és láttam vmi GBA/SP + NDS Movie Player-t az mire jó, és Mo.-n lehet kapni? Amúgy gondolom, lehet rajta filmet nézni... Én tölthetem rá a filmet? nem egészen értem a lényegét...

Seth
pölö ITT???
Sok pda-hoz való van, valamelyik biztos passzol (max kiszabod...

PSN ID.: Beegabor

wooten
Hol tudok szerezni védõfóliát? cheapboynál nemigen láttam....
Amúgy mennyibe kerül?

wooten
kzabala: SIrály! Én nem tudtam, hogy melyiket válasszam... Jó ez a Wario ware is....

radeer
Nos ahogy néztem az adott linken a Neoflash 512Mb kártya 179 euro , ami testvérek között is 45e FT kb + hozzá jön posta , amivel majd 50e FT lesz a cumó. Ez megfelel 5 db gyári játéknak tehát azért érdemes elgondolkodni rajta. Mellesleg neekm GBA SP-m, kezdetektõl fogva F2A kártyával volt és a 2 év alatt majd 100 játékot végig toltam rajta. tehát elég drága lett volna az élet nélküle. Csak az a kérdés nálam igazán mennyire megbízható a kütyû....
Meg míg ennyire new dolog ez az NDS flash kártya nem igazán lesz olcsobb, hisz az SP-s flash-nél is sokat kellett várni mire leestek az áruk. Kezdetben ugyanennyi volt az indul ára nint ennek.

radeer
Pécsen egy darabot vettek meg ( én 😊), csávó mondta nem is keresték. Tegnap még volt 3 darab. Nem tudom visszaemelték-e az árát, de érdemes megnézni aki erre lakik.

Ja oké,vegul is igazd van.mondjuk ha tudok majd szerezni en meg enyiert is megvennem.

Jimi Hendrix

CHEAPBOY
GBAnal sem volt a huzoagazat nalama flash kartya. Az ara nem olcso, szerintem senki se vinne, amig nem lesz olcsobb.

errol:http://www.neoflash.com/
hogy masolt jatekokat is tudjunk futatni a gepen ds/gb gameket egyarant.
Ha jol tudom lehet rendelni de nem biztos ha soknak kellene akkor arusitatnal is.

Jimi Hendrix

CHEAPBOY
mirol van szo?

Ez akkor mar tuti mukodne mert ugye mar lelehet zsedni nem egy ds gamet,h avalaki utananezne vagy tud valamit kozolje.elore is thx.na megyek most mar tenyleg szar munkat is bevalalok.

Jimi Hendrix

Sorry,amugy szoktunk radfigyelni legalabis en,irtal te mar a forumban😄,vicceltem.elfelejtettem a linket es azhittem hogy meg nem lehet megvasarolni,latom mar nemetbol is meglehet rendelni 180euroert most ez menyi is forintba?akurva magyarorzsagra is meglehet rendelni?cheapboy itt za ideje arusitanod😄

Jimi Hendrix

kzalaba
nem! nem tevezem hogy eladom

Ne tedd kzalaba, annál jobb játék nincs DS-re 😄
(bocsi Borgi)

Borgi
kzalaba, nem akarod elcserélni vagy eladni azta super mario ds-t? xD

porki fagyok fállalon

koryne
"Hat azt tom hogy gba masolt jatekokat lehet rajta futatni flash kartyan keresztul,es a netrol pakolhatsz ra gameket.ds warez gamek is vannak de meg olyan kartya nincs hozza ami ds gameket is futattna valszeg nemsok amar forgalomba foglyak hozni.ha jol ertettem ilyen kartyara gondoltal"
Köszönöm, hogy ennyien szoktatok rám figyelni 😉
Mégegyszer:
Neoflash

Xbox Live gamertag: kilencnad

En jobban orolnek a super marionak.de akarminek orultem volna😄.

Jimi Hendrix

kzalaba
Amugy en vettem meg a masikat az esztergomi tescoban! nekem Super mario Ds volt hozza!

Jajj de roszul hangzik ez a 47000 elasom magam,remelem klegalabb 30koruli aron kifogok maj degyet.
En csak anyit tudok hogy erdemes ds vedofoliat venni ra ha nincs meg nekd met konyen karcolodik cheapboy-nal lehet kapni aszem.
Hat azt tom hogy gba masolt jatekokat lehet rajta futatni flash kartyan keresztul,es a netrol pakolhatsz ra gameket.ds warez gamek is vannak de meg olyan kartya nincs hozza ami ds gameket is futattna valszeg nemsok amar forgalomba foglyak hozni.ha jol ertettem ilyen kartyara gondoltal.kb enyit tudok.neten nez utana cimeknek,vagy a forumban,ahol tobb mindent is megtudsz.

Jimi Hendrix

wooten
Help plíz! Nagyon kezdõ vagyok még...

wooten
Esztergomban a Tescoban. 46900-ra emelték fel. Szerintaem valamit nagyon elcsesztek a tescosok. júni 29edikén vettem. Még 2 volt. Délután vettem egyet, este belegondoltam, hogy milyen jó üzlet volt. Este még visszamentem, de már nem volt.... A wario ware c. játék járt hozzá + Metroid hunters demo. Nagyon király a gép. Tudtuk hozzá "trükköket", "hasznos tudnivalókat"? Esetleg az üres kártyáról? Vennék egy ilyen üres kártyát+ kártyolvasót hozzá, csak nemtom hogy lehet hozzájutni...

Duddits
Hol vetted, és mennyire emelték fel??!

Mennyire emeltek fel az arat?

Jimi Hendrix

Hello!

És melyik tescoba vetted és mikor?

>> d0nt n33d cl4n >> v1ctor

wooten
Én vettem egyet a TEscoba 11804 Ft-ért. Már felemelték az árát.
Nagyon sirály a cucc. Lehet hozzá üres kártyát szerezni? Meg esetleg hozzávaló kártyaolvasót???

Valahol meg lehet kapni?akinek van meg egy eladoja megvennem.En is komolyan.15koruli aron.

Jimi Hendrix

Duddits
Én is!

Hol vetted???

Ha valaki vesz nekem 1-et én megveszem tõle 15-ért
Komolyan!

Még mindig volt???
Hol vetted???