Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

radeer
Ha ez a WLAN-os dolog bejön majd jól szétváglak benneteket FPS és Autós stuffokban, reszkessetek <#violent>

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

mb66
Ma kipróbáltuk az egykártyás Mario 64DS multit is a Goldeneye után.
Ez azért már sokkal többet nyújt mint az elõzõ, 4 multi pályán lehet egymásal versengve csillagokat gyûjteni, s közben csomó extra van a pályán (alapból mindenki yoshi, csak a sapkák) vannak szétszórva) szóval jópofa a multi. Lehet szivatni egymást ezerrel. Szóval meglehet ezt az egykártyás multit rendesebben is csinálni, nem úgy mint a goldeneye ban. (bár annak a multija valószínûleg bõven kielégítõ, ha van 2 kártya is)

www.hordamusic.hu

Hat ez jo hir,akkor majd multizunk ezerrel.

Jimi Hendrix

Nem kell hozzá router, elég lesz egy WLAN kártya.
Nem kell regisztrálni se, hanem a DS-t a MAC címe alapján azonosítják majd. Szóval bejelentkezni se kell. Egyébként mind1 hogy USA-s vagy EU-s a DS, mindegyikkel bárhonnan be lehet majd lépni.

Hat igen nem lenne rossz,attol fugg majd mibe kerul,de nekem 1-2gamert ami nagyon jo azert mar megeri.

Jimi Hendrix

mb66
Ha csinálnak még pár fpst és autos gamet, kidolgozott multi tartalommal, akkor már megéri majd egy ilyen..
Esetlen egy web böngészõ? (a stylussal nagyon jól lehetne navigálni) Lehetne demokat meg mindent tölteni. Úgy megérné.

www.hordamusic.hu

Technikailag semmi akadálya nem lesz, hogy használd. Kell egy otthoni wifi elérés és megy a dolog. Egy wireless router ára egyre lejebb megy, de állítólag a nintendo is kiad egy usb-s wifi eszközt (ami nagyon olcsó lesz (szerintük)).
Az megint máskérdés, hogy enged-e regisztrálni... majd kiderül... reméljük nem ms módjára csinálják majd...

A Nintendo egyik európai embere szerint az összes Nintendo cím online része ingyenes lesz!!! A 3rd party-k pedig maguk döntik el, hogy szednek-e pénzt vagy sem. Ezek alapján az Animal Crossing, MK és a MP is ingyenes lesz... persze majd meglátjuk...
wooten
az nemrossz, csak az ára lesz horro gondolom....

hir:Ez magyarorszagrol is elerheto funkcio lehet?
Korábban már röviden szóltunk a Metroid Prime: Hunters csúszásárról (2006 elsõ negyedévére ugyebár), a Nintendo nem sokkal késõbb pedig megerõsítette azon pletykákat, miszerint a franchise legújabb, DS-es epizódja Wi-fi-n keresztül játszható online multiplayer opcióval lesz ellátva - ezért a halasztás. Ez esetben nem lehet egy rossz szavunk sem a késésre, a Hunters sokkal többet fog érni ezzel a plusz játékmóddal

Jimi Hendrix

wooten
Úgy utólag belegondolva, nem is olyan nagy cucc ez az NDS.

Borgi
óó.. köszike ;>

porki fagyok fállalon

Csibe001
hehe, amúgy a gamefaqs.com-on van nagyon jó végigjátszás ha esetleg elakadnál.

Borgi
köszi, a mentéseidet rögtön kitöröltem, mer nem akartam hogy meglássak valami ojat amit nem kéne ;P

porki fagyok fállalon

Csibe001
Ha majd kiszabadítottad mario-t utána lehetsz majd vele is. S akkor csak felmész abba a terembe ahol kulcsos ajtók vannak rajtuk betûk,hogy ki van oda bezárva, s mikor megvan a mario-s kulcs kinyitod az ajtót s bemegy yoshi s mario jön ki.Asszem így van.
Ezek szerint akkor minden ok. 😛
Játszál csak 😊

Én is elfelejettem hogy lehet végleg mario lenni 😊

wooten
szedd össze a sapkáját!

Borgi
jajmégegy kérdésem hadlegyen,
ebbe a márioba hogy lehetek mário?
merén josi vagyok és csak akor leszek
mário, ha öszeszedema sapkáját 😮

porki fagyok fállalon

Hir:
A Nintendo európai részlegének fõbossza a nyilvánosság elé tárta a cége vérmes reményeit. A 2005-ös év elsõ 7 hónapjában (január-július) marokkonzol fronton a japán vállalat 91%-os növekedést produkált, köszönhetõen a Nintendo DS eladásainak.
Csak az Egyesült-királyságban 50%-os növekedésre számítanak Nintendoék handheld fronton, és a GameBoy Micro, illetve az NDS mellett még a GBA eladásaira is számítanak. A 2005-ös év során 3 millió Nintedo DS-t kívánnak eladni Európában, ebbõl 1 milliót a briteknél.

Jimi Hendrix

Az ign-en neztem par uj game videot,pl:a zoo tycon nem jott be videorol,olyan mintha lasitott lene a game ami nem veszes,csak az alatok mozgasanal elegge zavaro,jobbra szamitottam.remelem a tobbi strategiat gyorsabra tudjak majd csinalni,mert engem zavarnak ha lassan futnak.

Jimi Hendrix

Borgi
köszi, sikerült 😮

porki fagyok fállalon

Ezt csak akkor lehet ha már aktiváltad a piros dobozokat.
Azt ugy kell hogy a kastélyba beleállsz a körbe az elején és felnézel a fénybe (X-el nézetet kell váltani). Ha ez megvan akkor az elsõ pályán fellövöd magad az ágyúval a lebegõ szigetre, ott kiütöd a piros dobozt, onnan megint kilövöd magad úgy hogy a körök közepébõl felvegyed a coinokat. Ha megvan mind az 5 akkor kész.

Borgi
valaki segicseeen, márioba hogykell megcsinálnia
"Wing to the Sky" <- ezt? 😮

porki fagyok fállalon

mb66
Ráadásul a legtöbb RE rész pont amiatt volt olyan szép, hogy rendereltek voltak a hátterek (kiv: CodeVeronica) Most akkor pont egy ilyen gyenge hardveren akarnak full3d-t (mert renderelve DS en is gyönyörû lenne szvsz).
Amúgy én is az RTS eket és a point&click eket várom. Na mmeg az uj Mariot 😛

www.hordamusic.hu

Hat igen,elegge elbaszak igy a dolgokat persze lehet hogy jo is kisulhet belole,de igy csak megrosszab grafikat ertek el vele.de a worms ds-nel szerencsere megmaradtak a 2dnél,es talan eszreveszik a fejlesztok melyik jatekhoz illik a 3dés megoldas,ami nemelyik gamhez direkt jo.

Jimi Hendrix

koryne
Itt ez a DS az érintõképernyõjével, olyan játékokat lehetne rá csinálni, hogy az eddigi legjobb handheld lehetne (stratégiák, point&click kalandok, RPG-k) erre mit erõltetnek??? Háromdé... Pont, amiben a leggyengébb...
Így kell elszúrni egy jónak induló ötletet :C

Xbox Live gamertag: kilencnad

Hat aresident eleg fosul nez ki nem jott be,bar azmiatt tetcik hogy jol kihasznalja az erintokepernyo lehetosegeit.

Jimi Hendrix

hirek:
Metroid Prime Hunters 2006 eleje.
Animal Crossing DS (december 5.), Mario Kart DS (december 14.), Viewtiful Joe Double Trouble (november) és az Age of Empires: The Age of Kings (2006 január).
-Resident Evil DS:
A grafika mondhatni pofátlanul nagy pixelekkel próbál kápráztatni, ám itt kérem minden 3D-ben mozog és az NDS érintõképernyõje is fontos szerepet kapott. A gyorsasgot igénylõ megmozdulásokat és a puzzle megfejtéseket egyaránt a tapiképernyõn keresztül kell kiviteleznünk, sõt a ránk freccsenõ vért is ennek segítségével kell letörölnünk magunkról. A Famitsu információi szerint a wireless funkciók sem maradnak szárazon, de a részleteket és a megjelenési dátumot egyelõre jótékony homály fedi.

Jimi Hendrix

wooten
en99 nem!

wooten
DE MENNYI?

Nem tudja valaki honnan tudok a legolcsóbban XG flash 2 TURBO-t szerezni?<#help>

wooten
mennyi?

CrucifX
Western Union. Meregdraga.

wooten
Most hallottam, hogy van egy olyan cég, aminek van egy irodája az usában. Ennek a cégnek a nevére kell intézni a liciteket, és aztán pénzért elhozzák magyarországra! csak a nevét felejtettem el a cégnek!

Hirek:
-Kellemes meglepetés a leendõ Metroid Prime Pinball tulajdonosoknak: az NDS-es flipper mellé rumble pack-et (szép magyar nevén: rázókát) csomagol a Nintendo. Ezt a DS GBA slotjába kell majd beletuszkolni, és máris sûrû rezegések közepette terelgethetjük a kicsiny golyót.

Ez tok jol hangzik kivancsi leszek mennyire lesz elvezheto,tettcik hogy bivitik uj dolgokkal a ds-t remelme meg sok ilyen otlettel fogjak boviteni.

-NDS-es folytatása: a játékot Mario & Luigi: Partners in Time néven kell majd keresni a boltokban. Mikor? Az amerikai megjelenés november végére lett belõve, talán még nálunk is kijön a karácsonyi szezonban…

Jimi Hendrix

Thx,en is gondoltam.

Jimi Hendrix

wooten
Ja, sajna, mert ha igen, akkor bizti beszereztem volna....

Azert, mert az aukcionak meg nincs vege, majd nezzed meg holnap este 8-kor, amikor lejar, hogy mennyi lesz a vegso ara, olyan 100 korulire saccolom. De akkor is felejtsd el, mert a csavo nem postaz Europaba.

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Tudja valaki,hogy pl ez:http://cgi.ebay.com/Nintendo-DS-Like-New-Super-Mario-64-DS-Metroid_W0QQitemZ8212774912QQcategoryZ62054QQrdZ1QQcmdZViewItem
akcio miatt ilyen olcso,vagy mar hasznalt termek?

Jimi Hendrix

Koszi,akkor ez tok jo.

Jimi Hendrix

radeer
Ez az jelenti, hogy a megrendelés idõpontjától számítva 24 órán belûl feladják számodra a küldeményt.
<#wave>

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

Erre gondoltam hogy ez azt jelentene:Usually ships in 24 hours.
Ennyiert mindenkepp megeri.

Jimi Hendrix

Nem irjak sehol, hogy egy napig tartana... Raadasul egesz veletlenul vasarnap repulok egy hetre Csikagoba, hehe, szoval asszem bevallalok egyet 😉.

Igaz egy sima ds-t 130-ert nem eri megrendelni,akkor mar inkabb ithon.de ezt a csomagos akciot mar mindenkepp,bar aszem ez csak 1 napig tart sajnos.

Jimi Hendrix

Azert ez nem egy rossz ajanlat:
http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0006VHV8C/ref=pd_ts_tb_2/102-0084638-0648907?v=glance&s=videogames&n=468642

(masina, Spiderman meg egy csomo tartozek 129 dolcsiert... 😉 Jo jo, a Tecsos ajanlattal nem versenyezhet, de osszessegeben nem rossz.

kisgabo
ha kintrõl rendelsz, igen gázos a garancia, 35k nem kevés pénz.
várj, és vedd meg itthon. <#nemtudom>

annyival nem jössz ki olcsóbban, hogy megérje a rendelés, de te tudod.

ezt hogy erted?36ezer hazhozszalitassal.

Jimi Hendrix

kisgabo
tök jó. 26000 huf, mire ideér lesz 36...

valaki tudja mennyire megbizhato az http://www.ebgames.com nevu oldal rendeles szemponjabol?msot 130dollar egy ds csokkent az ara,hurra.

Jimi Hendrix

Nem tom de ezen az oldalon lattam egy olyat hogy felvolt sorolva hogy mihez compabitilis a magic key es hogy mihez nem jo,meg melyik mukodik anelkul,vagy nezd meg a neten a kartyanak az infojat biztos irjak hogy anelkul tudja e ezt a funkciot:http://www.gameboy-advance.net

Jimi Hendrix

Na oké már csak egy lérdésem lenne. XG-Flash-ez kell Mgic key?