Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Na mind1 nagyon tetszik a játék.... megyek két nap meló szerintem megvan a hétvégi játékom 😊
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
Az Attory család ügyvédi irodájának frissen végzett alkalmazottjaként kell megoldani eseteket. A játék maga egy tárgyalóteremben zajlik, ahol az események ilyen képregényszerû megjelenítéssel ( nekem nagyon bejön) vannak megoldva. Folymatasosan tudunk meg az ügyrõl egyre több mindent ( áldozat, gyilkos fegyver stb, rendõri jelentés). A tanuknak keresztkérdéseket kell feltenni, és a bûnjellel és egyébb dolgokkal fel kell fedni a visszásságokat.
Példa.
1.eset.
-Legjobb barátunk kerül bajba akit gyilkossággal vádolnak. Szerelmes volt egy szinésznõcskébe, és meg is látogatta a végzetes napon aki épp Párizsból ért haza. Szemtanú is volt. Az áldozatot egy kis szoborral fejbecsapták aki ezután meghallt.
Aki szemtanu volt újságot horodott, és a félig nyitott ajtón látta az áldozatot.
Na ezután keresztbe kasul kell kérdezgetni a tanút, mit csinált ...miért, hogy kiderüljön hogy hívta a rendõröket , mikor...stb.
Jó stuff aki szereti az ilyet, a fontos dolgokat mikrofonba kell mondani és elég muri mikor leleplezek valami fontos tárgyat bemondom mikibe, hogy Take this...és akkor oda is adja Phoenix a bírónak a bizonyítás tárgyát.
Mario64, WarioWare, Another Code, Advance Wars: Dual Strike, Kirby, Castlevania, Meteos..
Van pár game már, amikkel érdemes nyomni és egész újfajta játékélményt nyújtanak.
Ezen felül lesz még stratégia (Age Of Empire) jön a Burnout, lesz Resident, lesz egy csomó rpg/jrpg (Tales, Contact, stb) szóval nem fogunk unatkozni...
A GBA emu pedig minek? Alapbol lejátsza a gép a GBA kazikat...
www.hordamusic.hu
És ne kapjam be a vírust, kb ennyi a kívánságom.
Most ezt nézegetem:
Phoenix_Wright_Ace_Attorney
Mellesleg Advance Wars : Dual Strike igen-igen jó játék. Remélem még jönnek lassan a stratégiák, mert a HW adva van hozzá..hogy CiV típusú játékokkal nyomulhassunk.
Le tudnatok irni nekem hogy milyen jatekok vannak ra amiket erdemes jaccani? Vagy felejtsem el egy idejig?
Esetleg erre ugye nem lehet GBA emukat rakni ugye?
x360 gamertag: v1ctor777hun
A Nintendo egy speciális bundle pakkot fog kidobni az elsõ Wi-fi Connection fícsört használó produktum, a Mario Kart DS megjelenése után. A csomag a játék mellett egy vörös színben pompázó gépet (Hot Rod Red), valamint néhány matricát (köztük a képen látható lángokat is) és egy speciális kockás zászló mintázatú wrist strap-et fog tartalmazni. A csomag elvilerg november végén kerül a boltok polcaira - remélhetõleg Európába is átlátogat a kis aranyos.
Jimi Hendrix
https://supermario4ever.wordpress.com
Jimi Hendrix
Nagyon jól elkészített Arcade akciójáték ûrhajóval. Fentrõl árkeznek folyamatosan az ellenfelek, ezeket kell likvidálni. Robbanásefektek nagyon klasszak. Minden bolygón van egy fõellenfél, amit scan után és a gyenge ponjának megkeresése után tudunk likvidálni. A játék grafikája tényleg cool, ellenben kb 3-4 óra játék után el lehet érni a játék 60-70%-ig. Túl rövid 😞
Nanostray képek
A Lunar Dragon Song -nak még csak a japcsi verzióját láttam és mivel fél giga párbeszéd volt így elakadtam ...na majd megnézem mostanság a normális verziót.
<b>Lost in Blue :</b>
Nagyon sokat vártam a játéktól, lévén a Castlevania 😄oS mellett ez volt az egyik legtöbbet reklámozott stuff. Értem ez alatt a letölthetõ in game videó-t, és ilyen dolgokat.
A játékban egy hajótörött fiatalt játszunk akinek a feladata túlélni egy lakatlan szigeten a rá váró megpróbáltatásokat. Tûzet kell készíteni, fegyvereket alkotni és felfedezni a szigetet. A játék grafikája nekem tökre tetszik végre valódi 3D-ben lehet mászkálni. Nem lövöm le a pioénokat, jó játéknak tartom elég sokáig el lehet vele vacakolni. Sajnos nagyon sok lehetõséget hagytak a készítõk veszendõbe, és a társunk is a lány aki a videóban állítólag segítségünkre kellene lennie, inkább nyûg mint öröm. Ha a felfedezés közben nem érünk idõben haza akkor hiába hagyunk neki kaját képes meghallni.A játék leginkább a Sims:the URBS-hoz tudnám hasonlítani, hisz napi életünket kell éllni és egyre lakájosabbá tenni barlangunkat. Bár az említett SIMS játék azért hosszabb idõtöltést tesz lehetõvé.
Mindent összevetve vannak benne nagyon jó ötletek, halászat, vadászat,tûzgyújtás..mikrofon használata! amik miatt aki teheti próbálja ki, hisz azért élvezetes és szórakoztató játék.
Lost in Blue képek
Jimi Hendrix
https://supermario4ever.wordpress.com
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Necro
http://www.dspassme.com/dstracker.shtml
A legelsõ, USA-s DS-ekre nem lehet.
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
Tudom, hogy a te DS-edre sajnos nem lehet FLASHME -t rakni 😞
A flashkártyát nem teszi tönkre (talán).
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
Lunar Dragon Song
Lost in Blue
Nanostray
10000ftba kerülnek/db.
[email protected]