Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CHEAPBOY
hát majd szervezunk😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
magyaraul az a sokezer ember aki elkeruli a mi webshopunkat😛

Sephi
Hogyne. Boltbol csak az vesz aki tul kenyelmes ahoz hogy kicsit korul nezzen mashol is.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

sp00n
megveszed rendes áron a boltba 😊

x360 gamertag: v1ctor777hun

Petyus_

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Petyus_
Elolvastam a GS rivjút.. nagyon állat lehet a játék.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Sephi
Ha lenne Advanced Wars es Castelvania hozza akkor talan meg is veszem. De honnan a banatbol szerzem meg aozkat rendes aron?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CHEAPBOY
ezt kirprobalooom😊

radeer
Kicsit jobb...miután felmentették a haveromat, larry a barátom odaajándékozta a fõnökömnek ( nagyon jó csaj ) azt a szobrot ( a gondolkodó) amivel meggyilkolták a csajt. Kiderült Õ csinálta, és nem az a szobor csak egy másolat. Mit ad Isten ugyanezzel a szoborral nyírták most ki Mia-t a fõnök csajt. Mivel hivatalos voltam hozzá én találtam meg ezt a hullát, most kutatom át ( examine ) a szobát a rendõrség elött tárgyi bizonyítékok után mivel a szobában volt egy kiscsaj akivel Mia pár órája beszélt.

Na mind1 nagyon tetszik a játék.... megyek két nap meló szerintem megvan a hétvégi játékom 😊

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

Banyapapa
Ez ilyen Petrocelli játék?😊

radeer
Phoenix Wright : Ace Attorney

Az Attory család ügyvédi irodájának frissen végzett alkalmazottjaként kell megoldani eseteket. A játék maga egy tárgyalóteremben zajlik, ahol az események ilyen képregényszerû megjelenítéssel ( nekem nagyon bejön) vannak megoldva. Folymatasosan tudunk meg az ügyrõl egyre több mindent ( áldozat, gyilkos fegyver stb, rendõri jelentés). A tanuknak keresztkérdéseket kell feltenni, és a bûnjellel és egyébb dolgokkal fel kell fedni a visszásságokat.

Példa.
1.eset.
-Legjobb barátunk kerül bajba akit gyilkossággal vádolnak. Szerelmes volt egy szinésznõcskébe, és meg is látogatta a végzetes napon aki épp Párizsból ért haza. Szemtanú is volt. Az áldozatot egy kis szoborral fejbecsapták aki ezután meghallt.

Aki szemtanu volt újságot horodott, és a félig nyitott ajtón látta az áldozatot.

Na ezután keresztbe kasul kell kérdezgetni a tanút, mit csinált ...miért, hogy kiderüljön hogy hívta a rendõröket , mikor...stb.

Jó stuff aki szereti az ilyet, a fontos dolgokat mikrofonba kell mondani és elég muri mikor leleplezek valami fontos tárgyat bemondom mikibe, hogy Take this...és akkor oda is adja Phoenix a bírónak a bizonyítás tárgyát.

mb66
Szerintem megéri..
Mario64, WarioWare, Another Code, Advance Wars: Dual Strike, Kirby, Castlevania, Meteos..
Van pár game már, amikkel érdemes nyomni és egész újfajta játékélményt nyújtanak.
Ezen felül lesz még stratégia (Age Of Empire) jön a Burnout, lesz Resident, lesz egy csomó rpg/jrpg (Tales, Contact, stb) szóval nem fogunk unatkozni...
A GBA emu pedig minek? Alapbol lejátsza a gép a GBA kazikat...

www.hordamusic.hu

radeer
Én mondjuk nagyon nagy ívben..., hogy néz ki. Nekem ezüst rulz és kész. Fussanak a stuffok 😊
És ne kapjam be a vírust, kb ennyi a kívánságom.

Most ezt nézegetem:
Phoenix_Wright_Ace_Attorney

Mellesleg Advance Wars : Dual Strike igen-igen jó játék. Remélem még jönnek lassan a stratégiák, mert a HW adva van hozzá..hogy CiV típusú játékokkal nyomulhassunk.

Sephi
Gyerekek. Kaptam most egy DS-et kiprobalasra es nem tudom megeri e venni hirtelen.

Le tudnatok irni nekem hogy milyen jatekok vannak ra amiket erdemes jaccani? Vagy felejtsem el egy idejig?

Esetleg erre ugye nem lehet GBA emukat rakni ugye?

sp00n
naja, elég táp! bár nem tudom, hogy akinek van már DS azt ez mennyira hozza lázba 😊

Nagyon jo szine van ennek a ds-nek:www.576.hu-n kepek.
A Nintendo egy speciális bundle pakkot fog kidobni az elsõ Wi-fi Connection fícsört használó produktum, a Mario Kart DS megjelenése után. A csomag a játék mellett egy vörös színben pompázó gépet (Hot Rod Red), valamint néhány matricát (köztük a képen látható lángokat is) és egy speciális kockás zászló mintázatú wrist strap-et fog tartalmazni. A csomag elvilerg november végén kerül a boltok polcaira - remélhetõleg Európába is átlátogat a kis aranyos.

Jimi Hendrix

wooten
enyém a 2001es!

Super Mario
És igen!!! Enyém a 2000. hozzászólás!!! Áldja meg az ég ezt a fantasztikus konzolt sok-sok játékkal, és hatalmas eladásokkal!

https://supermario4ever.wordpress.com

Super Mario
1999, 6 éve volt.

sp00n
Ezt kéne megcsinálniuk wifi-n keresztül 😊

Szerintem is 😊

sp00n
Én most amit megvettem azaz Advanc War DS és szerintem rohadt jó 😛

Thx az ertekelest,eredetibe nem vennem meg egyiket se,de masoltba lost in blueznek.

Jimi Hendrix

radeer
<b>Nanostray :</b>
Nagyon jól elkészített Arcade akciójáték ûrhajóval. Fentrõl árkeznek folyamatosan az ellenfelek, ezeket kell likvidálni. Robbanásefektek nagyon klasszak. Minden bolygón van egy fõellenfél, amit scan után és a gyenge ponjának megkeresése után tudunk likvidálni. A játék grafikája tényleg cool, ellenben kb 3-4 óra játék után el lehet érni a játék 60-70%-ig. Túl rövid 😞

Nanostray képek

A Lunar Dragon Song -nak még csak a japcsi verzióját láttam és mivel fél giga párbeszéd volt így elakadtam ...na majd megnézem mostanság a normális verziót.

<b>Lost in Blue :</b>
Nagyon sokat vártam a játéktól, lévén a Castlevania 😄oS mellett ez volt az egyik legtöbbet reklámozott stuff. Értem ez alatt a letölthetõ in game videó-t, és ilyen dolgokat.
A játékban egy hajótörött fiatalt játszunk akinek a feladata túlélni egy lakatlan szigeten a rá váró megpróbáltatásokat. Tûzet kell készíteni, fegyvereket alkotni és felfedezni a szigetet. A játék grafikája nekem tökre tetszik végre valódi 3D-ben lehet mászkálni. Nem lövöm le a pioénokat, jó játéknak tartom elég sokáig el lehet vele vacakolni. Sajnos nagyon sok lehetõséget hagytak a készítõk veszendõbe, és a társunk is a lány aki a videóban állítólag segítségünkre kellene lennie, inkább nyûg mint öröm. Ha a felfedezés közben nem érünk idõben haza akkor hiába hagyunk neki kaját képes meghallni.A játék leginkább a Sims:the URBS-hoz tudnám hasonlítani, hisz napi életünket kell éllni és egyre lakájosabbá tenni barlangunkat. Bár az említett SIMS játék azért hosszabb idõtöltést tesz lehetõvé.
Mindent összevetve vannak benne nagyon jó ötletek, halászat, vadászat,tûzgyújtás..mikrofon használata! amik miatt aki teheti próbálja ki, hisz azért élvezetes és szórakoztató játék.

Lost in Blue képek

Thx,sok online jatek van keszulobe,en 3om-rol tudok?

Jimi Hendrix

Super Mario
Nem vagyok perfect angolból, úgyhogy egy néhányat nem értek.

Tibre
bármilyen online ds játékot tolhatsz majd magyarországon 😊

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

NecroJoe
Én ugy tudtam simán serial numberböl megállapitható hogy mennek-e a mókás cuccok az adott készülékkel.

Necro

Aha sajna nem 😞
A legelsõ, USA-s DS-ekre nem lehet.

thx,en is arra szavaznek csak az artol fugg majd,amugy a nov14.en kijovo us verzios mario kart,mukodni fog online magyarorszagon is?

Jimi Hendrix

Tibre
én a usb connectorra szavazok, árat viszont nem tudok mondani.

melyikel mukodne,pl:egy pc-es wifis lankartya,vagy a wifis usb bigyo ami kijott,(az milyen arban kaphato)?meiylkkel mukodne?

Jimi Hendrix

Tibre
+ r

Tibre
wi-fis hálókártya? arra a buffalo cuccra gondolsz? mert akko a válasz igen.

Most mar tudni biztosra hogy ha van wifis halokartyam akkor muxik neten a mario kart magyarorszagon is?

Jimi Hendrix

Super Mario
Kösz!

Freeman az új kártyáknak biztos h nem árt( lásd: http://m3adapter.com/News.htm ), ha a DS-ed en volt FLASHME akkor annak sem lesz sok baja. Csak mindkettõvel tökölhetsz egy kicsit 😞
Tudom, hogy a te DS-edre sajnos nem lehet FLASHME -t rakni 😞

wooten
Olcsi! Wariora? 😄
(vagy van socceres, mert streetfighteres gameom. nagyon zsír. NDS-re 😄DD xD)

November 14

Super Mario
Mikor jön a Mario Kart DS?

CHEAPBOY
kicsit ratykonak nez ki.

Újabb RPG: Demon Tower

Scan 1
Scan 2
Hát nem éppen tudod rá újratölteni, mivel a frissítõprogit is letörli! 😞
A flashkártyát nem teszi tönkre (talán).

Ha jól emlékszem akkor csak a supercardnak és az m3nak törli a förmverét. De az a legkisebb gond, mert azt újra rátöltheted a kártyára.

Nem tudjátok véletlenül hogy a ds virus csak a DS-t teszi tönkre, vagy a flashkártyát is??
Erdekel valakit a Spiderman-em cserere (vagy eladasra 7ert)?

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

CHEAPBOY
Vadiuj DS játékok érkeztek!

Lunar Dragon Song
Lost in Blue
Nanostray

10000ftba kerülnek/db.

[email protected]

Vagy az már a vírus utáni állapot... <#guluszem1><#whatever>
Borgi
király xD