Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
azt hogy nem mûködik az említett kártyán ( supercard?? -SC nem vagyok képben ds téren), meg máson sem egyelõre. Ja meg sok a basszameg....😄

PSN ID.: Beegabor

Aki tud angolol az megnezne hogy lenyegebe mit irnak itt a mk warezrol.koszi.
http://www.supercard.cn/eng/bbs/view.asp?mode=viewtopic&topicID=477&forumID=2&catID=2&sessionID={EC5CD605-023B-4886-BF45-0AC9C6CF4F22}&lsd=2005-11-14&login=

Jimi Hendrix

Oké,koszi.es dolgoznak rajta hogy m3malis mukodjon?

Jimi Hendrix

Azt olvastam, hogy a mariokart a G6 -al mûködik, de az M3 -al még nem 😞

😄es nem indul el,na mindegy,ha nem megy akkor,max eredetibe veszem meg,foleg az online miatt megeri.

Jimi Hendrix

Kiprobaltam,tenyleg kibaszott jo,es meg kepernyotologatas nem is volt😄.
JEEEE MARIO KART warezba.madefuck,szedem is,jajj neki ha nem indul el.
majd mondom a fejlemenyeket.9.5ot kapott az ign-en.

Jimi Hendrix

radeer
Nem van angol!
Country ......: USA Language ..: English

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

Super Mario
Tényleg ígéretes anyag! Bízzunk benne, hogy meglesz!

https://supermario4ever.wordpress.com

Animefox
Tessék a Google-be beírni bátran. Doom DS . olvassatok a hír után... bár ezek még csak az elsõ képek, de legalább tudjuk hogy lesz ilyen is. De látom nagy a titkolózás és azért ilyen sötét a kép... valszeg... akik ezt a képet nappal látják azok nem látnak semmit... én most hajnalban raktam fel és valami látható azért.. halványan de látható a lényeg tisztán elsötétített szobában!!! Remek project!!! Reméljük meg is lesz a játék_!!! és nem csak igérgetnek!!

Animefox
Hölgyeim és uraim! Fiúk és lányok!!!! Íme a ...

Akkor kinem hagyom a a vjoe-t,kivancsiva tettel,a harry is erdekelt vona de,az hogy akad nyogyon lehangolo,ha tenyleg kepesek voltak igy kiadni,akkor nem sokat foglalkozhattak vele.
a vjoe csak japanul van warezba?

Jimi Hendrix

radeer
Emberek!!!

Viewtiful Joe Double Trouble - Ez akkora játék, mind játékmenetben mind öteletben, mind grafikában, hogy...megkockáztatom a legjobb amivel valaha DS-en találkoztam! Rajzfilmszerû történet, verekedés de ilyen hero típusú hõsökkel és mindezt a Matrix filmbõl lelopott verekedéssel. Bullet Time ( lassítás), közben cerkával cserélni tudod az alsó és felsõ képernyõt ( kell is!!) és tele logikai feladványokkal amikhez a gyorsaság és ügyesség sem árt. KÖTELEZÕ!!!!

Harry Potter and the Goblet of Fire - Ez már nem annyira. Az elõzõ potteres GBA-s cuccot végignyomtam, Itt rámentek a cerkás vaázslásokra, de fél perc alatt ki lehet fingatni mindenkit. A grafika akad (botrányosan)!!, és tiszta bugos.

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

Az szep,en mar jo sokat gameltem vele,es meg fogok is.akkor a ti rekordotokat probalom megdonteni,bar 7.6 az nagyon durva,nem tudom hogy dontom meg😄

Jimi Hendrix

Super Mario
Az egész jó ár!

https://supermario4ever.wordpress.com

Alblink: 2.58M, de még csak 4-et játszottam <#vigyor3>
koryne
Egyetértek Orkenyid kollégával, kicsit kezdesz unalmas lenni...
Kicsit fejlessz még rajta és írd be a címét az aláírásodba, így aki akarja az megnézheti, a többieket meg nem zavarod vele.

Xbox Live gamertag: kilencnad

Ne nyomd már be mégegyszer ezt az undorító, összecsapott szar oldalt, rosszul vagyok tõle komolyan mondom. <#vomit>
Meg az a szöveg az alján... kész röhely.

NINTENDO ??????????????

AKKOR IDE ! ...

FULL......
7.612.000 multigame 5 pályát hoztam be !
impact crater volt az utolsó amit adott aztán nyekk
koryne
Akkor vagy decemberben vagy januárban beruházok egyre (bár inkább decemberben 😊)

inek mennyi benne a rekordja.

Jimi Hendrix

Most a metrioid pinball-ba 1.8m a rekrom,egyik kedvenc gamem ds-re.kinek mennyi benne a rekordom,valaki tudja hogy az mariokart us mikor jon ki?nov14 jol tom?

Jimi Hendrix

Petyus_
Az EU-s Nintendogsos kék az ugyanolyan színû, mint amilyet én vettem? =)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

CHEAPBOY
A Pinball. A Hunters csak jövõre jön.

A Kék DS szerintem nagyon szep, amit a Labradoroshoz adnak. De nemsokara jön a MArio Kard DS Pakk, ha esetleg az a gém jobban tetszik. (Ahhoz ezüst DS fog járni).

Alig használtan is van DS 28 pízzért ha érdekel vkit, pixelhibamentes, nem agyonkarcolt kijelzos, 1 év garis.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

koryne
Cheap, itt melyik Metroidról van szó? Pinball vagy Hunters?
Bár végülis mindkettõt szándékomban áll beszerezni 😊
Egyre inkább hiányzik már egy DS... A Labrador pack-hez adott világoskék mennyire randa (vagy nem randa) "élõben"?

Nexxuss
Hejj CHeap mikor frissíted a kínálatod? Most akkor neked már mik vannak DS-re? Mert kellne már pénzmagot költeni! MEg aszontad van GBA-ra Mariod! Kõne azis! Vázz elfogy minden pénzem miattad! MArios pakk miért csak november végén jön? A Kart elvileg jövõ héten jelenik meg nemigaz? (legalábbis Gamespot szerint).

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

CHEAPBOY
Jó vásárlást😄

Jonnek sorba a jo gamek,ezek szeirnt mar meglehet vasarolni?mert akkor leszedem netrol😄.

Jimi Hendrix

Tomalak
Köszönöm
Petyus_
IGN 9 pontot szórt a Sonic Rushnak is. =)

5 - QPC and save to the sav file
ezt a részét nem értem<#wow3>
oké köszi
sp00n
Jaja, ahogy CHEAP mondja, eszméletlenül éles és világos. Viszont szerintem már túl kicsi a kijelzõje, és a nagykezû embereknek elég kényelmetlen 😊 a gép mondjuk tényleg nagyon jól néz ki 😊

x360 gamertag: v1ctor777hun

Ezt töltd le: http://nds.cmamod.com/files/ETool_v3.12G.zip
Benne van a leírás is, olvasd el elõtte hogyan kell használni.

sziaszok volna egy olyan problémám hogy valahogy ki kellene mentenem a mariods játékomrol a castlevania mentésemet! ötlet?
Petyus_
Na most olvastam IGN-en, elvileg igen... akkor meglesz hamarosan. =)

Petyus_
US MK😄S vajon kompatibilis lesz az Európaival?

igen

A kínai az az IQue DS ugye?

Egyedül a kínai DS régiókódos.

koryne
Nem régiókódos, tehát mindegyik mûködni fog.

Tomalak
Lehet láma krédés lessz ne kövezzetek meg érte, de a ds az régió kódos, pontosabban amcsi eu-s és japán játék is ugyanugy elmegy ugyanazon a konzolon?
CHEAPBOY
DE ugyanakkor sokkal kisebb. Az egesz Micro cucc rohadt kicsi, en megimadtam, nagyon kézbe illik, barhova elfer, s nem serulekeny (mint a PSP).

CHEAPBOY
Igen szebb, világosabb is, ha kakaora nyomod a fényerõt.

Nexxuss
Engem lehet hogy érdekel.
télleg valakit nem érdekel egy kingdom Hearts GBAra?
a mikronak szebb a képe mint a DSnek? lehetséges ez?

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

hát használni még nem tudtam a ds részét... 😞 sajnos újfajta ezüst dsem van (+M3, passme). De a régi Passmet fel lehet frissíteni passme2-re és ha minden igaz akkor 1 héten belül meglesz

aaa, netan Te vagy vki hazsnal ilyet? vagyis ne keverjunk senkit bajb 😉 ismertek-e olyan embert,aki hallot olyan emberrol akinek van, es megy a DS-el es tudna nekem segiteni hogy milyet vegyek, hogy kell hasznalni...?
Koszi
A supercard megy vele (GBA módban), csak ha van passme2-d akkor futnak a ds játékok is

Koszi, csak ez rozsaszin 😉
Amugy az ujabb gepekkel, mint a kek meg rozsain sorozat , megy a SuperCard?
Petyus_