Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgyhogy tartsd légyszíves tiszteletben az embereket. S tegyél egy szivességet GO the PSP topik.
Ha tovább folytatod megteszem a szükséges lépéseket a pihenésre küldéseddel kapcsolatban.
Elõre is köszönöm.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
De szerintem is felyezzük be, és beszéljünk mondjuk a... Mario Kart-ról 😊
ott van a tucchscreen meg a pácika azért vette vazzeg akkor élvezze és ne várja a render minöségü játékokat
amugy tök hidegen hagy a ds, meg a nintendo összes vacka
be is fejezem..
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)
szar a ds , szar a nintendo is csak átverik az embereket, olcso kinai vackok jobbak mint amit a nintendo gyárt
Na jó innentõl nem érdekel milyen érveket hozol fel a PSP iránt/DS ellen, nekem marad a DS és kész. De nem is az zavar, hogy PSP-d van, vagy hogy DS-ed, hanem az hogy ne fikázd a DS-t csak azért mert neked nem tetszik.
Vers te meg a PSP-s topicot boldogtsd légyszves. Tudjuk, hogy a PSP sokkal erõsebb hardver. Viszlát!
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Jol vagy? mit szamti hogy egy proci hanymegahertzes te szakmai szemmel nezo zseni??? Intel vs AMD, de X86 VS RISC vagy Misc???? Be vagy rugva? Semmi koze a teljesitmenyhez! Ennek fejeben a DS gyengebb azert , de nem linersian lassab.
-Emulatort, 2 procis barmilyen gep emujat sose fogod PC-n se futtatni, de PSP vegkepp nem! PSP nagyon celorientaltan van megirva, meg a 95 se fut rajta rendessed! akkor mit varsz egy Emutol???? Touchscreen miatt bukod amugyis, de mondjuk ne, akkoris, meselj mar nekem a GBA emurol ami muxik? nincs meg ami jol , megfelelo tempoval megy occsem! akkro mit akarsz egy alsohangon 2szer gyorsabb gep emulalasara?
Te csak idejottel ugatni, de fogadok meg PSP-d sincs! Hany eves vagy szakmai szem? , mert ilyen erteles dolgokat az altalnos iskolas ujgazdag hujegyerekek szoktak csinalni, informatika ora, jaccasibol Hujegyerek! De most komolyan, gondolkodjal! vagy a Szonninal vagy marketinges, mert akkor rosszult kezdted!

Jimi Hendrix
Mellesleg szerintem programozásilag *****-d sincs egyikhez se 😊
Egy 333mhz-es procival NEM lehet 33+66mhz-es procit emulálni (teljesen eltérõ felépítés), nyugodtan kérdezz meg bárkit aki ért hozzá IRC-en. (pl #dsdev)
Többiek: bocsi az oFF miatt 😛
jah és még egy kérdés: sikerült megoldanod hogy ne 200 mhz-el menjen a gép? Szoftveresen ki lehet ezt kapcsolni?
én csak szakmai szemmel nézem a dolgokat
a ds-ben van 2 processzor egy 33 mhz-es meg egy 66 mhz-es, a psp-ben meg 2 darab 333 mhz-es, emulalláshoz böven elég
ne nevettess. ^^
a gyökér processzorokat amik a ds-ben vannak simán leemulalja a psp
azt nem állitom hogy minden játék megy majd rajta de a töbség igen
Márcsak a touch-screen miatt se.
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
a nintendo ds-em pedig a jó játékokért vettem sok kedvencem van rá a dst nem elsösorban a grafikájáért szeretjük, innovativ játékok vannak a gépre , és ötletek amit a sony idövel majd összelopdos mint ahogy ezt idáig is tette!!!!!!!!
Nem akarok Flamet , de valoszinu ebbena vitaban eleg authentikus tudok lenni, nekem mind a ketto van. Aki fikazza a PSP-t az egy huje, marha jol neznek ki a jatkok, Europai igenyeket igen magassan, de meg talan az amcsikat is kielgiti, szep legyen es kesz, nem hosszu, nem bonyi... Ellenben a Nintendo, jatekokat gyart, nem szepet, ez teny sajnos, de jatekok, elvezetes, logikas, eszjatekok, es kedves PSP-s kollega, mi mi a halalnak gyart FPS-t a Sony PSP-re, annal szarabb egy megoldast eletemben nem lattam, de ezt csak ugy VS a NFS on nintendo-ra irom, mert a DS-re meg nem kene olyan jatekot erolteni ami Graf igenyes, ennyi! maradjunk annyiba, egyik erre masik arra jo, mindegyiknek megvan a maga celcsoportja es Ti nem tartoztok a mindketto metszetebe! 😉
Szerintem hujeseg fikazni! masra vannak!
Egy mondjuk teny, ahogy nezem a PSP-s csapat segitokeszebb, csaladiasabb, de feen tudja, lehet hogy rosszkor roszz helyen kerdeztem nintendosoknal 😉
A PSP-n meg aki warezol nem lesz nagyon fejcsere, mert a memoria nem nagyon hasznalja 😉 bar attol meg teny, hagy memoval, a DS+SC-hez kepest meg duplaja kb.
Nem ertem minek itt Flamelni!
Amugy Vers, van egyeltalan PSP-d? vagy netan DS, hogy beszologatsz csak ugy?
És mi az hogy a Nintendo szarokat gyárt?!
Vedd csak a psp-t, 2x annyiba kerül, idõ után tuti fejcsere.
Meg szerintem jópárunknak nem elég 2-3 óra játékidõ.
Meg mennyibe kerül egy olyan mobil ami ilyen játékokat képes futtatni? Szerintem 200k alatt nincs ilyen, de ha van is arra sincs ennyi játék tuti, ráadásul touch-screen sincs rajta.
Ja és jó szórakozást a forradalmi csúcsszuper hipergyors 3D-s java játékokhoz.
Egyébként meg: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1084302168
csak egy összahasonlitás: a ds maximum 120 ezer polygont bir képes kezelni, a psp meg 35 milliot
a ds-ben még GPU sincs, a psp ugy lazán vagy 300-szor gyorsabb
a nintendo ramatyot gyárt és azt adja el jo drágán, de ugylátom sokan bedölnek még nekik, ugy kell nektek
Oké akkor veszek egy olyan linksys routert
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Routernél annyi a lényeg, hogy csak WEP titkosítás legyen, meg valami DHCP beálllítás. De a Linksys amit írtál, az hivatalosan támogatott (www.nintendowifi.com-on nézd meg).
Honnan szerezted meg már ilyen hamar????
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Kezdem a szokásos hanhhulatos kezdéssel (Intro). Erre mindig adnak zenében meg gfx-ben is. Aztán kb. itt ki is merül amit érdemes belõle megnézni. A táj valami hihetetlenül silány, az autó külsõ nézetes kinézete nevetséges..mozgása mindennek nevezhetõ csak nem játszhatónak és élethûnek. Van náhány pálya ami megmutatta, hogy igazából van a vasban (DS) elég kakaó , de a grafikusok nagy ívben szartak, hogy a klafán megcsinált út mellé valami érdekfeszítõ tájat rakjanak. Azt már nem is mondom hogy van kb. 3 fajta pálya ami ismétlõdik. Az ellenfelek nem nyújtanak komoly kihívást és hát ami a legdurvább az a pályán boklászó pár poligonból felépült kockaforgalom. C-64-en is jobban néztek ki szerintem az autók mit itt. Az autóra tehetünk Vinyls ( matricákat) de arra már nem figyeltek, hogy játék közben nem tudjuk úgy dönteni kanyarban az autót, hogy 1x is megcsodáljuk pl. saját tervezésû logónkat. A másik a hang...pf berregõ,szuttyógú mega suxx.
Értékelés:
Grafika : 5
Hang : 2
Hangulat : 3
Irányítás : 3
Összesítés : 4
Gratula érte a készítõknek, bizos a hangzatos névvel és egy jó dobozzal sokat el fognak adni. Akinek nincs flash kártyája és eredeti stuffot vesz az mindenképp hagyja ki!!
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
az uj nfs szar abb mint a regi sot az egyik legroszab ds game amivel talalkoztam.a sonic meg az egyik legjobbak kozott van,hihetetlenul hangulatos minden maxon van benne,zene hangok,a grafika a 2-3d-es keverekevel nagyon odabasz,meg a ful kepernyo hatasa,csak egy baj van hogy menteni nem tok benne😄.
Jimi Hendrix
Castalvenia lehet hogy pont az a jatek ami nem megy SC-n? a progi kiirta hogy nem jo 😞