Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

radeer
Faja én egész délelött ezzel játszom. MK a legjobb 😊

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

ma lesz MK-m 😊 majd este játszhatunk
állítólag délután már lesz az 576ban is

radeer
Petyus téged is felvettelek friendly-re.
Ha gondoljátok ma küldhetünk hármasban egy-két menetet!

radeer
Már Freemantól is kikaptál? 😊
Akkor mi lesz ellenem? ...<#gun><#gun>
Nekem vannak gondjaim de elvileg estére, délutánra megoldott lesz megint a WLAN.

sp00n
Mediába már beérekezett csak meg kell még várni, hogy a cikszám is megjöjjön de a game meg a mario pak már ott figyel a raktárban 😊 pár nap mulva simán lesz...

x360 gamertag: v1ctor777hun

Green Dragon
Valaki le tudná nekem irni,hogyha ezt megveszem a Cheaptol http://www.gamestore.hu/product_details.php?id=2298
akkor,hogy tudom majd fel rakni a DSre,hogy majd aztán onlineban játszahasak.Mi kell esetleg majd még külön hozá?
És ti Freeman milyen mesze laktok egymástol?

Greendragon:::Lv:60 Night Elf Hunter:::Server:Bloodscalp:::Guild:You Are In Combat

Csinálunk majd SG-tournament-et 😊
Itt sem volt semmiféle lag (2.5mbit kábelnet)

Petyus_
Neked lehet. =) Le kellene szoknom errõl a miniturboról. =P

Mindenesetre elõrevetíti, hogy milyen derbik lesznek itt, ha otthon is sokaknak lesz játék meg wifi. =)

Te otthon milyen netrõl nyomod? Itt (USA 4 mbit kábelnet) semmi lag nem volt tapasztalható.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Neeem igaz, azok a legjobb pályák 😊

Petyus_
OK.

Jó érzékkel rátapintottál a legutálatosabb pályákra (Rainbow Road, Lugi's Mansion, Yoshi Falls), ezeken mindig leesek amikor miniturbozni próbálok. 😄

Meg milyen szutykokat adott.. Wario stadionban jól mentem, hát nem a fejemre baszódik egy piros koopa shell a cél elõtt. Vazzeeee. =P

Van ilyen 😛
Majd holnap folytatjuk ha van kedved 😊

Petyus_
Na bazze ennyit mnég életemben nem szoptam. =P

Petyus_
bazzz7zeeeeee

Petyus_
shit =P

Petyus_
pill

Ok, most is fent vagyok 😊
De te nem vagy itt...

Petyus_
OK, készen állok! =)

Az lehetetlen 😊
Ha most ittvagy: 21:30

Petyus_
Bocs, ezt már nem láttam. De akkor is kereste a friendeket a DS-em, és nem talált téged szerintem. 😞

December 4-tõl nem hamarabb...

néztem ma az 576 oldalát és a MK az újdonságoknál volt, gondoltam húdejó megyek és megveszem. Elmentem a legközelebbi konzolboltba (ami egy 576 volt). Megkérdeztem h van e már MK -juk erre azt mondta h nem és nem is tudja h mikorra fog megérkezni a szállítmány 😞 ... remélem pénteken már veletek fogok játszani neten 😉

Oks, köszi az infókat! Bár én valahol hivatalos adatként 10-18órát olvastam... Azért a 8óra az nem 10 meg nem 18... :/ Igaz, jobb mint a 2-4... 😄 😉))
A kijelzõ(k) fényerejét nem lehet állítani?
Egyébként volt szerencsém kicsit megtapizni a kütyüt a mediamarktban, nekem is tetszik. 😊 A kijelzõjében sem találtam sok hibát, bár az fix, hogy vigyázni kell rájuk (összekarcolás). De elég jó a képe sztem.
[ a psp-nél meg amit kiraktak nyomogatni, ott volt egy kb 10-12éves srác, hálózsákkal, 5napi hidegélelemmel, campingszékkel, drótkerítéssel, és a területet aláaknázta, hogy mégcsak véletlenül se férjen a psp-hez senki más... 😛 ]

jatekfejlesztes.hu alapító

oké 19:00-kor legyél fent!

Petyus_
Na MOST egy derbi? =)

Nem fog, nyugi 😊

Bár a szimpátiám a DS-é azért nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a ritka pocsék PSP nyitó játékkínálat kezd változni. Jönnek ki, illetve már készülnek jrpg-k arra is, így a játékosok sem fognak ennyire szélsõségesen megoszlani a két konzol között. Személyszerint nagyon remélem hogy a DS meg tudja tartani a pozícióját a játékosok és a fejlesztõk tekintetében is, nagyon sajnálnám ha méltatlanul háttérbe szorulna.
Petyus_
Az enyém 8 órát nehezen bír ki szerintem, de nem mértem soha. =) A kijelzõje erõs napfényben használhatatlan, de ez szerintem nem meglepõ. Különben én nagyon meg voltam elégedve vele, amíg nem láttam a Micro és az új GBA SP-k kijelzõjét. Az valami brutális.. elõbb-utóbb lehet DS-en is meg fognak jelenni.

Ergonómiailag nekem nagyon bejön, fõleg ha a D-padet/gombokat kell használni.. szerintem sokkal kellemesebb a PSP-nél. Ha fél kézben tartod, hogy a stylus-szal machinálj, már kicsit kényelmetlenebb, mert egy idõ után nehéznek érzed. Különben masszív szerkezet, nyugodtan lehet ütni-verni. 😄

Kiegészítõként egy tokot vettem hozzá csak, 10 dollárért.

😊
Nekem átlag 8-9 órát bír ki, hátránynak max annyit tudok mondani hogy kicsit könnyen karcolódik a kijelzõje. Napfényben nem túl jó a képe, de nem vészes annyira.

PDA rulez... 😉 😄 Akinek van, annak nem hiszem, hogy kellene PSP.. 😉 mp3 ok, film ok, adatok hordozása ok, csomó minden ok, game nem ok... (sztem!)
Személy szerint ahogy láttam, a PSP nagyobb méretre mint a PDA, igaz a kijelzõje is nagyobb. Filmet meg tényleg nemtom ki néz ekkora képernyõn, anno én is odavoltam meg vissza, hogy lehet PDA-n filmet nézni, hát ebbõl kb annyi lett, hogy kis poén videókat mutogatok néha haveroknak... Szal egy LOTR-t nemtom ki néz meg rajta...
A pár napja feltett kérdéseimre meg válaszolhat valaki, igazán nem fogok megharagudni érte... 😉
köszi.

Petyus_
Holnap du. ha online vagyok beírok ide, elvileg leszek. Az oldal nagyon jó lenne!

Én ráérek minden hétköznap kb 3-tól 10-ig.
Radeernek nemtom mikor jó.
Ja, készül az oldalam, ahol lehet majd regisztrálni a friend-code-okat és úgy könnyebb lesz egymást megtalálni.

mb66
Ráadásul mostanra beérett a DS, van rá annyi jó játék amiért érdemes megvenni.. És ezek jelentõs részét más platformon nem lehetne így megcsinálni..
Hiába nyomják okosok, hogy igy meg úgy lesz emulátor, 2 képernyõ, touchscreen és mikrofont nem lehet_rendesen_emulálni.
A Psp szép s jó, én sem azon akarok Mp3 mat hallgatni, filmet nézni pláne, azt inkább nagy TVn, egyedül a homebrew/emuláció tetszik, azért viszont kicsit drága. A saját játékkészlete egyenlõre kicsit butított Ps2 portokból áll, amik szépek, viszont egy NFS t vagy Burnoutot inkább nagy TV re találtak ki szvsz....

www.hordamusic.hu

Szerintem van, nem is kevés 😊

Nexxuss
Ez teljesen így van. A DS igazi handheld a PSP meg zsebmultimedia. a kérdés kinek mire kell? Én nekem DS-em lesz a héten (feltéve ha Cheap meghozza..de meghozza...UGYE CHEAP?!?!?!<#vigyor3>). sokkal izgalmasabb és intuitívabb gamék vannak rá.(és lesznek). PSP jelenleg erõdemonsráció csak.ennyi. de nekem nem kell 100.000 ftért mp3 lejátszó ami ekkora....és csak 1 gigás. remélem értitek.

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

iCESHiT
elõre is bocs az off miatt,
de szerintetek nincs összefüggés vkinek a személyisége(adott esetben a szellemi szintje) és a gamek iránti érdeklõdése között? Én az osztálytársaimon tapasztalom ezt. pl több barátom még mindig nagyon szereti a ssf2-t, de van olyan is aki hányingert kap tõle. Az ilyeneknek a kedvenc játéka a doom3 meg az ilyen grafikai csúcsok, amiknek sokszor nincs olyan jó hangulata mint más ötletesebb, de grafikailag "kielégítõ" gamennek. Az az igazság, hogy nincs nagy console games múltam, egy sega megadrive és egy snes mindössze, de most elhatároztam hogy veszek egy kézikonzolt. láttam ezt a psp "csodát", dehát most az az igazság, hogy semmi ötlet nincs benne, csak a puszta teljesítmény,amit már úgyis elõre lehetett sejteni hogy idáig eljut a technika, de ds teljesen más. látszik hogy az ötletesség szülte,és hiába egy csomó jó játék, úgyis csak egy szükebb rétegnek fog szólni. Talán annak akinek van esze hozzá,de talán tévedek

A Jynghis egy életút, de mindig a nehezbb út. :P

Petyus_
Mostanában semmikor, de megbeszélhetünk egy idõpontot!

sp00n
Hello!

Ha DS_en akarok filmet nézni ahoz mi kell? Gondolom ugyan az mint a GBAhoz movie player. De az nagyából hogy mûködik és honnan tudok szerezni?

x360 gamertag: v1ctor777hun

Te mikor szoktál fentlenni?

Petyus_
Regisztráltalak benneteket!

Én: 373721-742706

radeer
Ha valaki velem akar Gokartozni 😊
Mario Kart - Wi-Fi Friend Code : 008649-955933

Üdv!
Gondolkodom egy ilyen kütyü beszerzésén, de elõbb ki szeretném kérni a véleményeteket. 😊 Milyen tapasztalataitok vannak a cuccal kapcsolatban? Továbbá: nektek mennyit bír az aksi, mennyire kényelmes a gép, milyen elõnyei, hátrányai vannak a gépnek (most ne arra gondoljatok, hogy pl grafban hol van a PSP-hez, mindenhol ezt hallani, úgyhogy olyan dolgokra gondolok, amik csak használat közben jönnek ki, pl erõs fényben nem nagyon látszódik a kijelzõ, stb))
meg érdekelne még, hogy ki-mennyit rakott eddig a kütyüjébe? ft-ban. 😊 milyen kiegészítõket érdemes hozzá megvenni, stb.
köszi az infókat

Beast Machine
Kösz szépen! Egyébként Cheapboy milyen gyorsan postáz? 1 hét? 3 nap?

...vágod?

Beast Machine
Én még nem láttam, hányadik oldalnál kezdõdnek?

...vágod?

Vannak kint nála DS-esek is, a GBA részben 😊

Beast Machine
Cheapboy, a DS játékokat mikor rakod ki a Gamestore-ra? Mert sajna csak GBA game-eket látok...

...vágod?

jax
Köszi, gondoltam hogy nem fog mûködni, de egy próbát megért.

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

Csak jönne már itthon is az MK. Bár én csak akkor veszek, ha már lehet hozzá kapni wifi kütyü(TM)-t is...

nem menne, megy is 😉 Egyik legjobb gamma!
Majd karacsonyra mk-at kerek😄.
Vagy ha en is beszerzek egy nitenbdogs gamet akkor supercardal menne?

Jimi Hendrix