Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
állítólag délután már lesz az 576ban is
Ha gondoljátok ma küldhetünk hármasban egy-két menetet!
Akkor mi lesz ellenem? ...<#gun>#gun><#gun>#gun>
Nekem vannak gondjaim de elvileg estére, délutánra megoldott lesz megint a WLAN.
x360 gamertag: v1ctor777hun
akkor,hogy tudom majd fel rakni a DSre,hogy majd aztán onlineban játszahasak.Mi kell esetleg majd még külön hozá?
És ti Freeman milyen mesze laktok egymástol?
Greendragon:::Lv:60 Night Elf Hunter:::Server:Bloodscalp:::Guild:You Are In Combat
Itt sem volt semmiféle lag (2.5mbit kábelnet)
Mindenesetre elõrevetíti, hogy milyen derbik lesznek itt, ha otthon is sokaknak lesz játék meg wifi. =)
Te otthon milyen netrõl nyomod? Itt (USA 4 mbit kábelnet) semmi lag nem volt tapasztalható.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Jó érzékkel rátapintottál a legutálatosabb pályákra (Rainbow Road, Lugi's Mansion, Yoshi Falls), ezeken mindig leesek amikor miniturbozni próbálok. 😄
Meg milyen szutykokat adott.. Wario stadionban jól mentem, hát nem a fejemre baszódik egy piros koopa shell a cél elõtt. Vazzeeee. =P
Majd holnap folytatjuk ha van kedved 😊
De te nem vagy itt...
Ha most ittvagy: 21:30
A kijelzõ(k) fényerejét nem lehet állítani?
Egyébként volt szerencsém kicsit megtapizni a kütyüt a mediamarktban, nekem is tetszik. 😊 A kijelzõjében sem találtam sok hibát, bár az fix, hogy vigyázni kell rájuk (összekarcolás). De elég jó a képe sztem.
[ a psp-nél meg amit kiraktak nyomogatni, ott volt egy kb 10-12éves srác, hálózsákkal, 5napi hidegélelemmel, campingszékkel, drótkerítéssel, és a területet aláaknázta, hogy mégcsak véletlenül se férjen a psp-hez senki más... 😛 ]
jatekfejlesztes.hu alapító
Ergonómiailag nekem nagyon bejön, fõleg ha a D-padet/gombokat kell használni.. szerintem sokkal kellemesebb a PSP-nél. Ha fél kézben tartod, hogy a stylus-szal machinálj, már kicsit kényelmetlenebb, mert egy idõ után nehéznek érzed. Különben masszív szerkezet, nyugodtan lehet ütni-verni. 😄
Kiegészítõként egy tokot vettem hozzá csak, 10 dollárért.
Nekem átlag 8-9 órát bír ki, hátránynak max annyit tudok mondani hogy kicsit könnyen karcolódik a kijelzõje. Napfényben nem túl jó a képe, de nem vészes annyira.
Személy szerint ahogy láttam, a PSP nagyobb méretre mint a PDA, igaz a kijelzõje is nagyobb. Filmet meg tényleg nemtom ki néz ekkora képernyõn, anno én is odavoltam meg vissza, hogy lehet PDA-n filmet nézni, hát ebbõl kb annyi lett, hogy kis poén videókat mutogatok néha haveroknak... Szal egy LOTR-t nemtom ki néz meg rajta...
A pár napja feltett kérdéseimre meg válaszolhat valaki, igazán nem fogok megharagudni érte... 😉
köszi.
Radeernek nemtom mikor jó.
Ja, készül az oldalam, ahol lehet majd regisztrálni a friend-code-okat és úgy könnyebb lesz egymást megtalálni.
Hiába nyomják okosok, hogy igy meg úgy lesz emulátor, 2 képernyõ, touchscreen és mikrofont nem lehet_rendesen_emulálni.
A Psp szép s jó, én sem azon akarok Mp3 mat hallgatni, filmet nézni pláne, azt inkább nagy TVn, egyedül a homebrew/emuláció tetszik, azért viszont kicsit drága. A saját játékkészlete egyenlõre kicsit butított Ps2 portokból áll, amik szépek, viszont egy NFS t vagy Burnoutot inkább nagy TV re találtak ki szvsz....
www.hordamusic.hu
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
de szerintetek nincs összefüggés vkinek a személyisége(adott esetben a szellemi szintje) és a gamek iránti érdeklõdése között? Én az osztálytársaimon tapasztalom ezt. pl több barátom még mindig nagyon szereti a ssf2-t, de van olyan is aki hányingert kap tõle. Az ilyeneknek a kedvenc játéka a doom3 meg az ilyen grafikai csúcsok, amiknek sokszor nincs olyan jó hangulata mint más ötletesebb, de grafikailag "kielégítõ" gamennek. Az az igazság, hogy nincs nagy console games múltam, egy sega megadrive és egy snes mindössze, de most elhatároztam hogy veszek egy kézikonzolt. láttam ezt a psp "csodát", dehát most az az igazság, hogy semmi ötlet nincs benne, csak a puszta teljesítmény,amit már úgyis elõre lehetett sejteni hogy idáig eljut a technika, de ds teljesen más. látszik hogy az ötletesség szülte,és hiába egy csomó jó játék, úgyis csak egy szükebb rétegnek fog szólni. Talán annak akinek van esze hozzá,de talán tévedek
A Jynghis egy életút, de mindig a nehezbb út. :P
Ha DS_en akarok filmet nézni ahoz mi kell? Gondolom ugyan az mint a GBAhoz movie player. De az nagyából hogy mûködik és honnan tudok szerezni?
x360 gamertag: v1ctor777hun
Én: 373721-742706
Mario Kart - Wi-Fi Friend Code : 008649-955933
Gondolkodom egy ilyen kütyü beszerzésén, de elõbb ki szeretném kérni a véleményeteket. 😊 Milyen tapasztalataitok vannak a cuccal kapcsolatban? Továbbá: nektek mennyit bír az aksi, mennyire kényelmes a gép, milyen elõnyei, hátrányai vannak a gépnek (most ne arra gondoljatok, hogy pl grafban hol van a PSP-hez, mindenhol ezt hallani, úgyhogy olyan dolgokra gondolok, amik csak használat közben jönnek ki, pl erõs fényben nem nagyon látszódik a kijelzõ, stb))
meg érdekelne még, hogy ki-mennyit rakott eddig a kütyüjébe? ft-ban. 😊 milyen kiegészítõket érdemes hozzá megvenni, stb.
köszi az infókat
...vágod?
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
Vagy ha en is beszerzek egy nitenbdogs gamet akkor supercardal menne?
Jimi Hendrix