Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem 1-2 nap szokott lenni 😊

CHEAPBOY
Mirõl van szó???

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Beast Machine
öhmm... Cheapboy, neked meddig tart egy raktáron lévõ stuffot elküldeni? Két hete beszéltünk, 1 hét még okés, de 2 két sztem már egy kicsit sok. Mégha sima postai utánvétellel is küldöd, már rég itt lenne! Bocs a hangnemért, csak nem értem, minek ehhez két hét?

...vágod?

Hi all,mostanaba nem ds-eztem,de ma kiprobaltam jopar uj gamet,es muxik super cardal,a mario kart is😄 ezt vartam a legjobban a ds-re,es szerintem ez a legjobb mario kart resz.igy masoltan is mukodne neten,ug hogy nem bassza tuti szet a ds-emet?

Jimi Hendrix

Kaplan
Az titok. 😊
Amúgy magánembertõl, neki már nem kell mert PSPt vett, de van még 7 hónap gari a dsre.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Hi.
Akit erdedkel van egy elado dobozos passme kartya.
06309926236
"Az WiFi-nek megfelelõ eszközök olyan hálózati eszközök, amelyek segítségével rádiós adatátviteli összeköttetetést tudunk megvalósítani. Ezek az eszközök a 2400 Mhz-es frekvencia sávban mûködnek néhányszor 10mW-os adóteljesítménnyel. A WiFi eszközök segítségével akár 11Mbps sebességet (a rendszer sebessége jelentõsen függ a vételi viszonyoktól, ha nem megfelelõ a rádió kapcsolat, a rendszer automatikusan visszakapcsol kisebb sebességre) is el tudunk érni, ami megfelel egy hagyományos 10 Mbps vezetékes hálózat sebességének."
Gyakorlatilag egy vezeték néküli LAN kapcsolat ezen keresztül játszol online a DSsel, de mivel ennek a hatótávolsága kicsi célszerû pc-n keresztül (vagy hotspoton át) csatlakozni a netre és így akárhol lehet a haver akivel játszani akarsz nemcsak a szomszéd szobában.
Super Mario
Használtan, miért is ne?

https://supermario4ever.wordpress.com

Super Mario
Azt nem tudom. Megmondom õszintén, hogy olyan hülye vagyok, hogy azt se tudom, mi az a WiFi, és hogy mire jó?

DS persze hogy van, de Piedonepapa a WiFi-t kérdezte azt meg az 576nál még nem láttam kiírva.
Animefox
Hol veszed te azt 22ért?

Super Mario
A DS mario Karttal 39990 ft.

Az õ oldalukon még nem láttam a WiFi-s kütyüt. Ott mennyibe kerül?
Super Mario
www.576.hu

Piedonepapa
Nagyon köszönöm neked 😊 Ersiman

Piedonepapa! www.simsek.atw.hu

Itt nézelõdj! Persze lehet hogy máshol is kapni.
Egy kis How-to vagy F.A.Q valóban nem ártana egy hozzáértõtõl.
Piedonepapa
hahóóóóóóóóó

Piedonepapa
lehet eggyáltalán magyarországon kapni?

Piedonepapa
de én azt szeretném tudni hogy hol és mennyiért lehet kapni?

Nexxuss
Freemaan engem már szerencsésen kioktatott 😄 kell hozzá vagy egy wifi router vagy egy nintendo USB wifi connector. (utóbbbit installálod) Bekapcsolod a DS-t és már egy is 😄

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Piedonepapa
itt vagy?

Piedonepapa
csá márió!

Super Mario
Nagyon vennék DS-t, most, hogy megjelent a Mario Kart :-S

Piedonepapa
Sziasztok! Én kb. 2hete kaptam meg az nds m! de már úgy kezelem mint ha már 1 éve meglenne 😊! Láttam az elõzõ írásoknál hogy szoktatok Wi-Fi zni! És szeretném megkérdezni hogy ezt hogy csináljátok? kell venni valamit hogy lehessen neten nyomni? vagy mi? nem értem hogy kell 😞! Valaki leírná nekem részletesen ide??? ha igen megköszönöm!

Kaplan
Nah jövõhét vasárnap veszek egy dst 22kért + 2 game 7 hónap gari még. + 2 játék mellé : NFSU , Splinter Cell 3 , sztem jó vétel. 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

radeer
enyém :
Mario Kart - Wi-Fi Friend Code : 008649-955933

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

radeer
most fenn vagy?
mert akkor gyûrhetünk 1 kört

Nexxuss
253463-626625

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

radeer
Akkor addsza + a friend code-od 😊

Nexxuss
Na mûködik már nekem is!! Köszike Freemaan!!!!!!

MSN-en keress meg: [email protected]

sp00n
Senki nem tud segíteni ?😞

x360 gamertag: v1ctor777hun

sp00n
vagy esetleg van hozzá leírás NETen? angol is jó...

sp00n
Ööö én sehogysem tudom beállítani, hogy menjen ezzel a kártyával 😊 akinek van ilyen az tudna segíteni?

sp00n
Nah megkaptam most a WIFI-s kártyát 😊 Gigabyte GN-WPKG
valaki tud segíteni, hogy hogyan kell beállítani, hgoy mûködjön a DSel ?😊
Elõre is köszönöm

Petyus_
Holnap sajnos repülök haza, bizonytalan mikor játszok legközelebb.. vagy vennem kell egy routert, vagy Cheaptõl megérdeklõdni, van-e neki ilyen USB-s lószara. =)

Bowser szerintem is szar, de wifin vannak srácok, akik jól kenik vele. Üdítõ színfolt a sok Yoshi/Luigi/robot után. Egy idõben Waluigi is divat volt, de most alig látok. =)

Ja, én csináltam volna egy olyan játékmódot, hogy minden karakter ugyanazt tudja más skinnel. Nem lenne ez rossz így sem, csak elég kiegyensúlyozatlan. =)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Hát nem jött be a dry bones, de wario se sokkal jobb (browser-rõl már ne is beszéljünk) 😊
Majd holnap menjünk már úgy 1-et hogy mind2-en Yoshi-val vagyunk.

Petyus_
Bocs, a végén felkúrtam az agyam, és elkezdtem nézegetni, az a szerencsétlen Toad milyen cuccokat kap, hát elég szánalmas. 😛 Ráadásul a rajtnál mindig besültem, pedig nem szokásom, szerintem ugyanakkor nyomtam, amikor szoktam. =)

Dry Bones nem vált be neked sem. =) Yoshi túl tápos, bár egy-az-egyben (szerencse függvényében) Warioval is érdemes lehet próbálkozni.

1-1 😊

Petyus_
Nyomhatjuk. =)

Egyenlõre csak a Gigabyte GN-WPKG kártya a jó.
Petyus: 21:00?

sp00n
Amugy meg a game az rohadt jó 😊

sp00n
De ez ugye nem csak routerral megy? Tehát tudok csatlakozni úgy is, hogy csak egy sima vezetéknélküli hálózati kártyát beszerelek?

Petyus_
Nekem késõ este lenne jó, mert otthoni 19:00 az itt ebédidõ.

De holnap már reppenek haza, és nem lesz wifim. 😛 Nektek milyen routeretek van, és hol érdemes venni?

Ehh kössz ez tök jó 😊
Ma 19.00-kor megyünk egyet MK-val?

Petyus_

radeer
A banner nagyon baró! Köszi.
Én mondtam Freeman-nak kihagyom hétvégéig az MK meccset, mert melózom 😞

Más:
Megnéztem, mi több...végigjátszottam az elsõ real time startégiának beharangozott játékot.

Real Time Conflict: Shogun Empires
Hát eléggé vártam és eléggé nagyot csalódtam ....

A játékot asszem úgy, hogy közben dolgoztam kipörgettem 4 óra alatt, ami nem lenne baj, ha szórakoztató lett volna. De nem volt az, dög unalmas volt 😞
A játék alapjában két testvér harcát mutatja be akik a shogun halála után el akarják foglalni a trónt.
Nevezzük Õket Suzuki Kawasakinak és Sony Hitachi-nak. Nos egyik fegyverforgató, másik diplomata. Jól indul de a diplomata sem csinált semmit ( meggyõzés diplamáciára csata helyett 10-bõl kb.1 ), mint ahogy a kardforgató is nagy dudli.
A játék maga ilyen területfoglalós alapon történik mint a Defender of the Crown.De míg az egy zseniális játék ez egy nulla! Egyedül a térkép mgejelenítését és zoomolását tudnám kiemelni. A tartományokban hiába látjuk mennyien vannak, semmire nem jók, eloglalásuknál ( morál,stamina,stb) semmi különbséget nem láttam. Toborozni nem lehet, néhány Castle típúsú ostrom után kapunk új egységet véletlenszerûen. A semleges és bandita tartományok nem mozognak nem fogalalnak területet. A nagy ellenfelünk, a testvérünk annyira kemény csávó és mesterséses intelligenciájának köszönhetõen, elveszti 3-4 kör alatt a seregét, és nem is ellenünk, innentõl egyedül fogalalgatjuk a tartományokat.

A játék interaktív része 4 különbözõ részbõl áll.

Várostrom : A cerkával kell levadászni (pf) az irányított nyilakkal a vár nyilas védõitt.

Hajóharc : A cerkával kell levadászni (pf) az irányított nyilakkal a hajó nyilas védõitt.

Csata : Ez van valóban real time-ban! 3 fajta egységünk ( ebbõl 2 használhatatlan) és ezeket cerkával kijelölve kell mozgatni megsemmísítve az ellenfelet. Az ellenfél teljsenen fejetlenül egyenként rohan feldarabolva magát a nyilaink elé. ( A megvalósítás egyébbként 10-bõl 6-os, ez lehet az irány hogy lehet hasonlóan valóban elõrelépni az RTS felé!)

Vezérüldözés : Lóval menekül a vezér és Left -el lövöldözni kell, miközben cerkával irányítjuk a lovat.

Összegzésként 20-25%-ra értékelném a játékot, díjazva az egyedi ötletet, de ha lehet kerüljétek el, mert nagyon gyenge anyag, de sajnos a játék nevében ( a játékban látni) a series utal arra, hogy ebbõl még lesz pár rész 😞

sp00n
Nah ,egvettem én is az MK-t de már csak holnap próbálom ki. Meg holnap után kapok WIFI-s hálókártyát. Aki esetleg ilyen megoldással használja, az hogyan állította be?

😄
De én már csak holnap tudok majd játszani 😞

Petyus_
Huhh na azt hiszem mostantól csak ellenetek fogok játszani. =) Olyan szinten felidegesít a sok kis köcsög, szokásosan az utolsó fél körben mindenki leszopat vezetõ helyrõl, ez OK is lenne, csak a második pályánál ketten ügyesen kilépnek, hogy matematikai esélyem se legyen a végsõ gyõzelemre. Behhh. 😛 Folyamatos frusztrációt okoz nekem multiban a játék, átlagban egy mákra jut öt szopás. 😄