Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
...vágod?
Jimi Hendrix
Amúgy magánembertõl, neki már nem kell mert PSPt vett, de van még 7 hónap gari a dsre.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Akit erdedkel van egy elado dobozos passme kartya.
06309926236
Gyakorlatilag egy vezeték néküli LAN kapcsolat ezen keresztül játszol online a DSsel, de mivel ennek a hatótávolsága kicsi célszerû pc-n keresztül (vagy hotspoton át) csatlakozni a netre és így akárhol lehet a haver akivel játszani akarsz nemcsak a szomszéd szobában.
https://supermario4ever.wordpress.com
Egy kis How-to vagy F.A.Q valóban nem ártana egy hozzáértõtõl.
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
Piedonepapa! www.simsek.atw.hu
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Mario Kart - Wi-Fi Friend Code : 008649-955933
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
mert akkor gyûrhetünk 1 kört
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
x360 gamertag: v1ctor777hun
valaki tud segíteni, hogy hogyan kell beállítani, hgoy mûködjön a DSel ?😊
Elõre is köszönöm
Bowser szerintem is szar, de wifin vannak srácok, akik jól kenik vele. Üdítõ színfolt a sok Yoshi/Luigi/robot után. Egy idõben Waluigi is divat volt, de most alig látok. =)
Ja, én csináltam volna egy olyan játékmódot, hogy minden karakter ugyanazt tudja más skinnel. Nem lenne ez rossz így sem, csak elég kiegyensúlyozatlan. =)
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Majd holnap menjünk már úgy 1-et hogy mind2-en Yoshi-val vagyunk.
Dry Bones nem vált be neked sem. =) Yoshi túl tápos, bár egy-az-egyben (szerencse függvényében) Warioval is érdemes lehet próbálkozni.
Petyus: 21:00?
De holnap már reppenek haza, és nem lesz wifim. 😛 Nektek milyen routeretek van, és hol érdemes venni?
Ma 19.00-kor megyünk egyet MK-val?
Én mondtam Freeman-nak kihagyom hétvégéig az MK meccset, mert melózom 😞
Más:
Megnéztem, mi több...végigjátszottam az elsõ real time startégiának beharangozott játékot.
Real Time Conflict: Shogun Empires
Hát eléggé vártam és eléggé nagyot csalódtam ....
A játékot asszem úgy, hogy közben dolgoztam kipörgettem 4 óra alatt, ami nem lenne baj, ha szórakoztató lett volna. De nem volt az, dög unalmas volt 😞
A játék alapjában két testvér harcát mutatja be akik a shogun halála után el akarják foglalni a trónt.
Nevezzük Õket Suzuki Kawasakinak és Sony Hitachi-nak. Nos egyik fegyverforgató, másik diplomata. Jól indul de a diplomata sem csinált semmit ( meggyõzés diplamáciára csata helyett 10-bõl kb.1 ), mint ahogy a kardforgató is nagy dudli.
A játék maga ilyen területfoglalós alapon történik mint a Defender of the Crown.De míg az egy zseniális játék ez egy nulla! Egyedül a térkép mgejelenítését és zoomolását tudnám kiemelni. A tartományokban hiába látjuk mennyien vannak, semmire nem jók, eloglalásuknál ( morál,stamina,stb) semmi különbséget nem láttam. Toborozni nem lehet, néhány Castle típúsú ostrom után kapunk új egységet véletlenszerûen. A semleges és bandita tartományok nem mozognak nem fogalalnak területet. A nagy ellenfelünk, a testvérünk annyira kemény csávó és mesterséses intelligenciájának köszönhetõen, elveszti 3-4 kör alatt a seregét, és nem is ellenünk, innentõl egyedül fogalalgatjuk a tartományokat.
A játék interaktív része 4 különbözõ részbõl áll.
Várostrom : A cerkával kell levadászni (pf) az irányított nyilakkal a vár nyilas védõitt.
Hajóharc : A cerkával kell levadászni (pf) az irányított nyilakkal a hajó nyilas védõitt.
Csata : Ez van valóban real time-ban! 3 fajta egységünk ( ebbõl 2 használhatatlan) és ezeket cerkával kijelölve kell mozgatni megsemmísítve az ellenfelet. Az ellenfél teljsenen fejetlenül egyenként rohan feldarabolva magát a nyilaink elé. ( A megvalósítás egyébbként 10-bõl 6-os, ez lehet az irány hogy lehet hasonlóan valóban elõrelépni az RTS felé!)
Vezérüldözés : Lóval menekül a vezér és Left -el lövöldözni kell, miközben cerkával irányítjuk a lovat.
Összegzésként 20-25%-ra értékelném a játékot, díjazva az egyedi ötletet, de ha lehet kerüljétek el, mert nagyon gyenge anyag, de sajnos a játék nevében ( a játékban látni) a series utal arra, hogy ebbõl még lesz pár rész 😞
De én már csak holnap tudok majd játszani 😞