Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Itt egy trükk hogyan állapítsuk meg hogy milyen passme kell a ds-hez:

1. Rakj be egy játékot a DS slotba.
2. Kapcsold be a DS-t és indítsd el a Pictochat-et. Itt menj az A szobába.
3. Most vedd ki a kártyád a DS slotból (ne kapcsold ki közbe a DS-t!)
4. Mindkét LCD egyszínûvé fog változni.

A színek jelentése:

DS lefagy amikor kiveszed: v1-es DS, PassMe/MagicKey/stb... és WiFiMe kompatibilis
Szürkéskék: v2-es DS, PassMe/MagicKey/stb... és WiFiMe kompatibilis
Sötétzöld: v3-as DS vagy FlashMe fel van rakva, PassMe/MagicKey/stb... és WiFiMe kompatibilis
Sárga: v4-es DS, PassMe/MagicKey/stb... és WiFiMe-vel NEM kompatibilis!

Sheltem
Valaki írhatna egy összefoglaló részletes faq-t, a jelenlegi Flashekrõl(M3, SC stb) + a flashelésrõl a startoktól végig. ez a leírás az nds.uw.hu n eléggé lényegretörõ a kezdõk mint pl én nem értenek semmit 😄

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Figyelj te rajzfilmróka 😊))! Az AC valóban egy nagyszerû játék (én is játszom vele csak GC-n), de nem rpg szerintem. A többi pedig szerinted hol megvehetõ (Japánt most hagyjuk, mert rpg-t nem érdemes úgy játszani, hogy semmit nem értesz a történetbõl)?
Nexxuss
a leg perverzebb, leg drogosabb játk lesz aez a PEach az tuti😄 Kicsit rózsaszín 😄 de sztem fasza lesz. a New Mario Brosos képeket nézve nekem a Super MArio World 1 hangulata ugrik be. tehát valószíbû telitalálat lesz!

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

nyaSGem
Sheltem!

Vajon a Nintendogs van 512Mbites azaz 64Mb-os?
Remélem, mert nekem sincs kedvem kiadni még erre is +10 rugót... :o)

Szia Rozsdás!

Kösz a választ!
Forrasztás??? No way!! Abban nagyon béna vagyok, ráadásul nincs jó pákám se.
Max firmware szoftveres úton. Én eddig merészkedem. Nem akarom elcseszni a kisfiam ajándékát, mert leverne érte... ;o)

Egyébként tényleg az lesz a legjobb, ha beviszem a gépet a Konzoliumba, azt nézzék meg. Kifizetem amennyit kell, csak menjen rajta minden. Rossz esetben várok a PassKey2-re.
Tapasztalatból... ha ma jelent meg hivatalosan a PassKey2, úgy menyi idõ kell, hogy pl. a Konzoliumban is lehessen kapni??

Kijött egy újabb passme2 😊 Ennek már tûrhetõbb a mérete de kb 10000 forintba kerül ha átszámolom 😞

Minden konzol csk nyeli a pénzt 😉

A passkey átalakításához csak sok sikert tudok kívánni, én megpróbáltam az is igaz h nem tudok forrasztani de a passkey-en sokkal közelebb vannak a "nyelvek" egymáshoz mint a passme-n

Az utolsó sorodra a válasz: lehet! de forrasztani kell.

Animefox
Igen itthon nem hozzáférhetõ ezt tedd hozzá... Szóval nyugodtan vissza teheted a listába. Az AC meg ezek meg végképp vissza tehetõ a listába mert akárhogy is nézed, egy japán sikerjátékról beszélsz és PSP-re még csak megközelítõleg sincs ilyen játék. Max a Sims tömegszórakoztató Betseller sorozat játék.

CHEAPBOY
Bezóóóny😊

Nézz utána nyeten, amúgy fasza kis gém lett😊

Super Princess Peach a címe.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Sheltem
Nem!!!
Nem a CFbõl kell 512es hanem az eredeti játékból egy full 512mbit méretû.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

nyaSGem
"Annyi hozzászólásom lenne az összefoglalódhoz, hogy azt írta egy arc, hogy amekkora az eredeti játék memóriaigénye akkora játékot tudsz unlockolni.
Tehát pl Mario Karthoz 512mbos játék kell hogy legyen benne."

Szóval ez azt jelenti, hogy 512Mb-os CF/SD kártya kell hozzá?
Ha kell arra még beruházok, de az biztos, hogy ez a kis Nintendo DS egy pénznyelõ. :o)
A fiamnak vettem, nemsokára név- és szülinapja lesz. Ha rossz lesz a gyerek, leverem rajta ezt a sok pénztet, az biztos... :o))

Egyebek mellett visszanéztem erre az M3ADAPTER.COM-ra és látom a híreknél, hogy a PassKey2 Január 9.-étõl, azaz mától kapható.
Szóval akkor az tuti, hogy Konzoliumnál még nincs PassKey2.
A megoldás tehát a következõ:
Szépen hónom alá kapom ezt Nintendo-t, bemegyek vele a Konziliumba és szépen megnézik rajta, hogy mûkszik e. Ha megy elviszem a cuccot. Ha nem, akkor várok pár napot, biztos érkezik hozzájuk is hamarjában PassKey2.

Bár itt és most várom Csibe és Rozsdás információt, miszerint a kérdésem: A PassKey-t lehet valahogy firmware updat-elni PassKey2-re???

Super Mario
Hercegnõt kell írányítani??? <#nevetes1>

https://supermario4ever.wordpress.com

CHEAPBOY
S idén még nem is említettük de jönnek olyan csodák (biztossan!) mint a New Super mario Bros, Super Princess peach (állitolag az eddig egyik legjobb Nintendo ugrabugra lett, ha elnézed azt hogy kicsit buzipicsás a kis hercegno😄), ééés a Legend of Zeldáááá!😊

Jajj Istenkéém😊

S azt se feledjuk hogy GBAra már kinnt van egy raklap RPG (közöttük az FF1-2 is) tehát év végére akinek DSe van lezúzhatja vele 1-6ig az összes FF gamét😊

Ez még PS1en is lehetetlen!😊 (lévén a 3. arra nem jött ki soha😛).

CHEAPBOY
Én 50+ RPG címes listát kaptam még tavaly belsõs levlistán😊

Szóval more to come skáczok😊

Sheltem
Örülök, hogy valaki megpróbálta összefoglalni..
Annyi hozzászólásom lenne az összefoglalódhoz, hogy azt írta egy arc, hogy amekkora az eredeti játék memóriaigénye akkora játékot tudsz unlockolni.
Tehát pl Mario Karthoz 512mbos játék kell hogy legyen benne.
Nem tudom mennyire igaz ez...

nyaSGem
Sziasztok!

Kicsit utána olvastam a témának. Valahol lejjebb kértem segítséget, de nem kaptam tõletek, végül is úgy látom jobb is, mert azért van itt zavar bõven a fejekben.
:o)
Szóval az imént váltottam néhány levelet az M3ADAPTER.COM-on egész pontosan a [email protected] írtam. Ott egy nagyon segítõkész Danny nevezetû egyén informált.
Tehát a színes DS-ekhez (kék, rózsaszín, stb. pl. a Nintendog Pak-os gépek)nem jó a PassKey. Az M3 Perfect adapter tökéletes, de PassKey2 kell hozzá.

Ami tehát kell:
- M3 Perfect CF/SD Verzió
- Ebbe bele egy CF vagy SD kártya
- PassKey2
- Egy eredeti DS játék (demo is jó)

A régebbi ezüst színû DS-ekhez jó a PassKey kártya is.
Viszont ha jól veszem ki Rozsdás és a többiek szavaiból - és érdekes módon errõl nem informáltak engem az M3ADAPTER.COM-on -, a PassKey kártyát lehet frissíteni PassKey2-re.
Ha tévedek, jelezzétek.
Ma délután beszélek a Konzolium-al. Van CF kártyás M3-uk, de szerintem PassKey2 még nincs hozzá nekik se. Ha mégis van, akkor holnap beruházok egy csomagra, azt lesz ami lesz...

Az 576 fórumán már válaszoltam rá, de akkor itt is: Advanced Wars, Animal Crossing nem a hagyományos értelemben vett rpg. Az AC szerintem külön kategória AC és kész 😊))
A maradékból pedig csak a Lunar: Dragon Song és a Mario & Luigi: Partners in Time hozzáférhetõ, a többi vagy még meg sem jelent vagy csak japánul. Így azért még elég sovány a lista, de várjuk a többit!
Super Mario
Akkor már csak Mario Kartos DS-t veszek.

https://supermario4ever.wordpress.com

Sheltem
Hát ez szép....Gondoltam veszek egy Ds -t egy M3 kártyát+passmet + egy compactflash kártyaolvasót(ez olyan 60 ropi) és késõbb majd veszek 1-2 eredeti játékot...erre kiderül, hogy ez nem elég, mert PASSME hez kell egy eredeti játék ami még 5-10 ezer Ft. Hát a tököm 😞 Elment a kedvem az egésztõl.

Animefox
Kenny San gondosan összegyûjtötte a listát! A Híres lista.. ami az RPG-ket illeti. Tessék! :
Japán kaland, RPG DS- en (ami megjelent és megjelenik):

Children of Mana (Square- Enix)
Final Fantasy III (Square- Enix)
Final Fantasy: Crystal Chronicles (Square- Enix)
Ash: Archaic Sealed Heat (Mistwalker)
Xenosaga I&II (Namco)
Tales of The Thempest (Namco)
Lost Magic (Taito)
Iron Feather (Konami)
Tao (Konami)
Far East of Eden: Manji Maru (Hudson)
Rune Factory: Bokujou Monogatari (Marvelous)
Ys Strategy (Marvelous)
Lunar: Dragon Song (Marvelous/ Ubisoft)
Mario & Luigi: Partners in Time (Nintendo)
Animal Crossing: Wild World (Nintendo)
Zoids Saga DS: Legend of Arcadia (Tomy)
Beet the Vandal Buster (Bandai)
Wizardry Asterisk: Hiiro no Fuuin (Starfish)
Deep Labirinthy (Interactive Brains)
Fire Emblem Ds (Nintendo)
Advanced Wars: Dual Strike (Nintendo)
+ Gba
Tales of Phantasia (Namco)
Final Fantasy IV, V, VI (Square- Enix)

PSP meg jön a:
Suikoden I + II (Konami)
Tales of Eternia (konami)
Valkyrie Profile: Lenneth (Square- Enix)
Breath of Fire III (Capcom)
Ezek eddig PS1- es játékok portjai

Ami új:
Crisis Core: Final Fantasy VII (Square- Enix)

Animefox
Szó szerint az üveggel vetexik! Akkor az a gumi cerka szó szerint rossz poén.. az sose tudná megkarcolni akárhogy nyomom.

Animefox
Hát a Mario Pakkos DS-ek már olyanok... Kenny haveromnak a régi van és hót karcos pedig az cerkával lett karcolva. Én mikor az MK-val játszottam, nem oda figyelve mindig leköptem a képernyõt mikor ordítottam. Enyhén stresszes játék 😉 Na szóval ilyen ruha anyaggal sikáltam fél órán át agresszíven minden nap. Sõt a cerkával is hasítottam bele elég keményen 😉 De a legdúrvább mikor a megkeménydett nyálpöttyöt sikáltam ezerrel... súúroltam szó szerint! És voala olyan mint fénykorában. Minimális pihe, semmilyen megvilágításban se vehetõ észre semmilyen enyhe karc. de annyira, hogy még a mobilok kijelzõje is enyhén karcolódna ilyen gresszív fellépés után. Nincs ami ezek után ne karcolódna... de a DS kijelzõje makulátlan..

Sheltem
Most mondjuk azt olvastam, hogy kell egy eredeti játék, hogy menjen a Passme...Igaz ez ?

Sheltem
Mircn efneten van az #ndstemp csatorna itt nagyonsok nds fan van itt írogatják, hogy az új dsnek(ami egyébként mindössze annyiban különbözik a régitõl, hogy új a firmware) passme2 kell.
Szóval boltokban nem árt figyelni nehogy rossz párosítás legyen.
Nexxuss amirõl te beszélsz az más szerintem ez már a boltokban van állítólag(lehet nálunk még nem).

Nexxuss
és ha egy 6-t meg egy 8-ast teszek elé? 😄😄😄

Sheltem: Új DS még nincs. Majd talán lesz tavaszvégén/nyár elején. Ellvileg vannak olyan pletykák, hogy menet közben frissítettek kicst a DS-en, de ez csak abban ynilvánul meg hogy strapabíróbb a touchscreen, meg talán nagyobb a fényerõ...

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Ezt hol olvastad?
Sheltem
Hát a tököm kezd tele lenni...
Most olvasom hogy már van újabb DS amibe nem megy bele az M3 passkeye hanem Passme2 kell hozzá.
Most akkor mi a ***** van?
Miben jobb az új ds mint a régi?
Érdemes várnom most?
Hozzáértõk válaszoljanak pls. Thx

Sheltem
Ez az AC kicsit ilyen Harvest Moonos beütésû nem ?

Sheltem
Régi = GBA-s természetesen

Sheltem
Én a régi AW -t ismerem az csak akkor volt nehéz, ha már egyszer végigtoltad és utána hardon újrakezdted. Szerintem ebben is van 2 fokozat és a 2-at csak akkor tudod választani ha végignyomtad egyszer.(a régiben úgy volt)

CHEAPBOY
na meg tudod kipakolni a haver kecojat😄

CHEAPBOY
ha a szám amit irtál elé teszel még egy 4est meg egy 7est, akkor viheted😊

475000ftért😄

CHEAPBOY
hát miert nem tudtad?😊

sohase voltam nagy AWos(egyiket se toltam végig s nem is célom, legfõképpen skirmishezek), nem tudom megmondani konnyebb é avagy nehezebb a DSes kivitel.

Nexxuss
télleg CheapTesó nemtudtam lenyomni az AW-t mi? 😄 egyékbént milyen hosszú? mi igaz abból hogy könnyebb mint az elõdök?

Nexxuss
az ACre egy jelzõt lehet aggatni azt hogy kellmes kis game. Mit csinálhatsz a másik faluban? dumálgacca s zomszédokkal. mindig másról beszélnek. MEg ha jó arc vagy akkor átköltöznek hozzád. REndezheted be a házad. Csinosíthatód a városkádat. töltheted fel a múzeumot. Szóval király. MEg mutogatod a haveroknak hogy milyen a cityd. ruhákat tervezel. FEstegethetsz
szombat este beülhetsz a bárba és hallgathatsz zenét. szóval nem eegy akciódús produktum. a lényeg hogy csak lenni kell benne...ennyi. De nagyon jó😄

Nexxuss
5000áert én megveszem 😄

CHEAPBOY
ds olcson, awds-el eladóóó😛

Sheltem
Én ha megvettem a Ds- t elsõ játék amit tolni fogok az az advance wars dual strike 😄 GBA SPn imádtam, ott gondolkodni is kell, és még nekem 28 éves vén pöcsnek is tud újat mutatni 😄

CHEAPBOY
idõ kelkl neki hogy rájöj szépségeire.

no meg nwc.

CHEAPBOY
miér fingtad tele azt a kurva falut?😄

radeer
Ebben a AC-ben elmondhatná valaki mi a jó móka!

Együtt horgásztok? Cserélgettek növényt, bementek a 4-5 házba együtt?
Szóval én néztem, de mivel multi-t nem tudtam megnézni...így nem tudom a mi a jó móka. Ha mondjuk együtt lehetne kalandozni mint valami RPG-ben valami alapquestek-kel..lehetne logikai játék együtt + vagy mittom én ping-pong tök mind1 akkor érteném...de hogy odamész a városába..ott mit csinálsz???

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

Animefox
BAAAKKKEEEERRRRR NEEXXUUUUSSS!!!!!!!!!!!!!!!! Az égen a csillagok közt a te általad rajzolt csillag képem van!!!! Olympus ege van felettem !!!!! EEEZZZ KÉÉÉSZZ!!!! és a Te büdös szomszédaid költöznek át ide hozzám és a az én legjobb barátaim húznak el te hozzád friss levegõ cím szóval!!! hogy az én városomban büdös van!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ 😄

Animefox
Jó voltál szivi 😉 Az elõjáték se volt semmi! Beszorítottalak az ágy és az asztal közé, te meg kimenekültél a széken átmászva 😄 Én is jól berendeztem a szobát 😄 utána már az ágyban virgonc voltál! próbáltál szökni kifele, én meg befele akartalak nyomni és erre puff koccant a fejünk.. aztán újra újra és úújra... erre mondom .... jóó lemászok az ágyról erre hatás szünet és te is... pislogunk.. de én közben akkorát röhögtem hogy zengett a ház...

CHEAPBOY
dehonnem, s en nem szivattam Gabit, csupan elmondtam az õszintét, nem nagyon tudott mivel Sony fan barátunk védekezni😊 muhahahahahahahaaaa

CHEAPBOY
Nem is Nektek mondom skáczok😊

CHEAPBOY
tuttam hogy vannak itten forróbb forumozok is, szegény dst erre használni... hát ejnyeee😊

Nexxuss
ágyjelenet mi?? 😄

Animefox
Nekünk mondhatod.. ne tudd meg milyen jót AC-ztam wifin Nexxussal.... ma este 😄

Csibe001
1-2?Csak a Fusion hibádzik de az is megy.. 😊

Nexxuss
beszélni nem nagyon beszéltél róla, csak szopattad folyamatosan szegény Gabi gyereket 😄😄😄 oszt ezt a rossz szokást átvettem énis , és néha oltottam 😄