Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Petyus_
Hehe, múltkor Koryne emlehette az MMORPG-ket, én mondtam, hogy a Ragnarok pl. király lenne.

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!

Szerk: sajnos fake. 😛 De legalább másnak is eszébe jutott. 😄

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

--Eladó Supercard SD-t keresek PassKey nélkül--

Egyébként nekem nem hozza be a videót valamiért 😞 Nem találja az oldalt

Sheltem
Mi mindenre elég a 4mb ram ugye? <#papakacsint>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Petyus_
Bezony. =) 3D, és szép.

Sheltem
Ez a DS es?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Nézem

Petyus_
Ezt láttátok már? Tales of the Tempest videó, nagyon súlyos!

Sheltem
Hát úgy értettem, hogy a GBA -st.

Csibe001
A sima az a GBA-s?

Sheltem
Én a sima mario és luigit majdnem végigjátszottam a munkahelyemen...csak közben kirúgtak(aztán visszavettek) így a mario és luigi mentésem ugrott 😊

Csibe001
Én 9 órát nyomtam vele, tényleg nagyon jó.De mi az hogy van végre mûködõ?Melyik nem mûködött??

Szerencsere valtozott a listam,mert mar van mukodo mario and luige 2 es a 2.helyre kerult,csak 1,5orat gameltem meg vele de mar iszonyat jo,a hangulata brutalis,a szinek a garfikaja nagyon eltalaltak,hozza a nagyon jo kis zenek,meg a poenok😄lugi nagyon mokas benne.meg a gomba mikulas😄.Remelem meg sok mario game lesz ds-re,mert mintha erre talaltak volna ki oket.
Valaki mar vegigvitte?ha igen milyen hosszu volt?

Jimi Hendrix

Sheltem
Épp azon filóztam, hogy tolni kéne valami jó kis "shoot em up" ot Ds en mikor látom, hogy a Nanostray február 10. én jön 😄

Akinek nem lenne ismerõs:
http://www.gamespot.com/ds/action/nanostray/index.html?q=Nanostray

Csibe001
Én meg kicserélném a listámban a ridge racert a Ford racing-re.Kurva jó sztem, a sebességet is eltalálták.Meg nem is csúnya 😊

Sheltem
Jajj nem live...természetesen a sima Sb 2.0 ra gondoltam... 😄

Sheltem
Hehe érdekesnek tûnik....Tudod mit imádok még nagyon DS -en? Nevetni fogsz....Bomberman...
Elsõ játékom volt pcn amit "multiplayerben"(ha szabad így kifejeznem magam) nyomtam....
Haveromnak volt meg akkor még nekem nem volt hangkártyám csak pc speaker, õ pedig akkor vette meg az 5x86osához az sb live 2.0t...rákötötte 2 sony hangfalra és mélynyomóra és bombermanoztunk 1 billentyûn 2en....Hetekig Bomberman lázban égtem...Most pedig itt van egy DS verzió ami k*rvajól sikerült...Nosztalgia rulez...

Sheltem
Akkor majd elõvesszük a Fusiont, meg a Zero Missiont...
Megnézem mi ez a Polarium a listádban, mert fingom sincs...

Nekem:
1. Mario Kart
2. Mario 64
3. Nintendogs
4. WarioWare Touched
5. Polarium 😊

A Metroid Prime-tól tartok hogy el fogják szúrni 😞

Sheltem
Hát....Nem akarom elkiabálni,de a Pc-s/Konzolos játékok átirata DS -re nagyon jól sikerült eddig...Tony Hark, Worms, Resident Evil mind mind k*rvajók lettek/lesznek. Ez azt jelenti nagyon odafigyelnek a kis masinára és talán nem leszünk elárasztva sok f*ssal mint a PC esetében. Ó istenem csak a Metroid Prime és a Final Fantasy: Christal Chronicles is etalon legyen...
Álmodik a nyomor ?

koszonom.Ez az open warfare a vidok alapjan az egyik legjobb wormsnek igerkezik,nagyon jo a hangulata.a masikra is kivancsi leszek.
top gameim:
mari ds 64
mario kart
metroid painbal
castlevania
meteos
meg ha megvennem a mario and luige,es a tony lenne valoszinuleg.

Jimi Hendrix

Sheltem
2 Worms! Ó je 😊 Várom már nagyon...

ign tudja 😄 (2 worms is lesz DS -re)
Worms: Open Warfare - Release Date: US: March 20, 2006
Worms Forts Under Siege - Release Date: US: TBA 2006

radEEr: nem rosz, olyan régi RE -ös, így a PS2-es RE4 után kicsit érdekes 😊, de még nagyon japán. Február 14. én jelenik meg az usában.

Hi all.tudja valaki a worms megjeleneset?

Jimi Hendrix

Csibe001
Khm, megnéztem én is a RE😄eadlySilence-t.Annyira nem rossz mint amire számítottam.Csak jáccani sztem a teljes angollal fogok, mert késõbb már teljesen random váltogat nyelvet. 😊
Az irányítással nkm egyenõre nem volt bajom.Annyira nem csúnya mint a képek alapján gondoltam.Viszont engem az zavar, hogy ugyan nem sokat jáccottam vele eddig de nkm úgy tûnik hogy simán átírták PS1-rõl.Én akkor jáccottam Resident-el utoljára.Szóval elsõ benyomás ez.

radeer
Eh, és jó?

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

Nem ez az elsõ 1024Megabites rom... egy másik japán volt az elsõ: Akachan wa Doko Kara Kuru no- (#0167). A Mb (Megabit) és a MB (MegaBájt) között van egy kis különbség (8). 1024Mb = 128MB

Most néztem a japán resident evilt. Bár nem lehet átállítani a nyelvet (vagy csak én nem találtam), de angulul megy a szöveg és csak feliratozva van japánul. Fõmenü is angol.

radeer
jah így van ahogy írtátok már akinek M3 perfect van annak egy Compact Flash 512-esre rámegy minden 😊
De akinek GBA flascard-ja vagy 512-es NEO-ja van annak úgye ez a limit már sok...

Sheltem
Namost én nem Mario Kart DS eztem még wifin viszont mindenhol errõl beszélnek, úgyhogy azt tudom mondani amit hallottam.
Kell annak akivel játszani akarsz a friend code ja, ha azt bepötyögöd elvileg már zúzzátok is.
(Ha nagy baromságot mondtam sry)

nyaSGem
Ja bizony. Ezt most én sem értem. 1024 MBites játék az 128Mb-os. Bõven rá kell menjen az 512-es Kingstonomra.

Tegnap a Mario Kart-ot megnéztem. Szuper kis játék. Bekonfiguráltam a DLink wireless router-emet, úgyhogy a DS-el felkonnektáltam az internetre. Minden szuperul gyorsan ment, csak a gondom az, hogy egy lelket sem találtam sehol. Lehet hogy kis hazánkból csak Frendly jellegû multit lehet indítani? Ahoz meg ugye regisztrálnom kell valahol valamit?
Néhány szót ha lehetne valakitõl, lehet én is beszállok majd valami kis versenybe ha lesz idõm... :o)

Sheltem
??

A compact illetve az sd kártyáknál mbyteban mérnek nem mbitben, még ha egy mezei 256mbytos kártyád van is ráfér 2db 1024mbites játék.

radeer
Na úgy néz ki kijött az elsõ stuff aminek nem elég az 512-es kártya nevezetesen a Resident Evil: Deadly Silence , ami 1024Mbites.

Sheltem
Jójó ez már kijött japán verzióba, de vajon lesz US is? Akkor tényleg kánaán lesz.

koryne
Wizardry DS!!!
Végülis, M&M helyett ez is megteszi 😄
Szerk.: már csak az kéne, hogy angolul is megjelenjen :/

Xbox Live gamertag: kilencnad

Super Mario
Micsoda? Játszottál a Mario Kart Super Circuittal??? Tudod te mennyire jó???

https://supermario4ever.wordpress.com

Sheltem
Ejnye b*zm*g animefox eladod a DS -edet? Mit képzelsz, te szégyentelen? 😊
(Most olvastam aproneten).

Sheltem
Hmm 14 bruttó egy Kingston 1Gb Cf...Köllene egy b*ssz* meg 😊

Sheltem
Ridge Racer...hmmm.
Fura, hogy úgy gondoltam soha nem fogok "autóversenyezni" dsen...
Valljuk be kedvenc GBA-nkon szuper játékok voltak/vannak de az autóverseny nem erõssége a gépnek(nekem egyikse tetszett egyszerûen nem arra volt tervezve).
Ds -en viszont megnéztem a Mario Kart DSt(meg is vettem) és azt mondtam "b*zmeg ez k*rvajó"...
Lehet a Ridge Racert is meg fogom nézni hátha tetszeni fog <#wilting>

Nexxuss
www.ds-x2.com ott fenn van

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Csak a borítója volt 😊

Super Mario
Pedig én is megnéztem volna!

https://supermario4ever.wordpress.com

Csibe001
1.Castlevania
2.Mario&Luigi
3.Mario Kart
4.Ridge Racer
5.Lost in blue

Jelenleg ezek 😊

koryne
Azért _ennyire_ komolyan nem gondoltam... 😊

Petyus_
Látod, a kedvedért letiltották. =)

koryne
Most próbálok nem gondolni rá, hogy kiböjtöljem az idõt a megjelenésig, erre ilyen képeket nyomatsz??? Szégyelld magad!!!<#violent> <#idiota>

Petyus_

<#taps><#taps><#taps>

Sheltem
Már csak abban is, hogy fele akkora...De én CF párti vagyok...

Miben komolyabb az SD kártya szerinted?

Borgi: CF -esnek nagyobb a kompatibilitása, bár már lehet h megoldották az SD -nél is

Borgi
köszi

porki fagyok fállalon

Sheltem
Ez egy érdekes dolog. Az SD kártya komolyabb/ kisebb mégis a gyakorlat az DS nél hogy sokkal stabilabb és jobb a CF verzió mint az SD.
Tehát a válasz : CF mindenképpen ha választhatsz.

Nexxuss
ok. kora délután alszom úgyis. kcisit kivagyok ettõl a kurva viszagidõszaktól.

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!