Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Flash kártyából Supercard vagy M3 játszik leginkább, de inkább olvass vissza, vagy nézegesd a www.gbatemp.net fórumait.
Én most venék DS-t, használtan. Mire figyeljek? Késõbb melyik kártyát érdemes megveni hozzá? Mire jó a flash-elés? ( házi szoftverek )
<#worship>#worship>
Hat igen,nagyon durva😄.Egy fokkal feldobja a gamek hangulatat.
Meg johetnek fotok,esetleg video is...
Jimi Hendrix
Na lehet ámulni... gagyi telefonos kép, elõben még 200x durvább, majd kaptok jobb képet is.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
February 27th, 2006
DS: 52,099
PSP: 27,430
PS2: 23,433
GBA SP: 5,553
GB Micro: 2,941
Gamecube: 1,814
Xbox 360: 1,314
GBA: 105
Xbox: 92
Mi lesz ha kijön a Lite? 😄
...vágod?
Japánról egy fordítóval megcsináltam nagyjából "angolra": http://nds.cvk.hu/1.0readeng_beta.txt
Mar,1-2hete lattam,kileht fogni neha,en is igy lattam meg az enyemet,es kb az is annyi volt.
Jimi Hendrix
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Analóg módhoz meg amúgyis ujrakéne írni az összes játékot rá 😊
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
nem értelek.
megjegyzem, nincs DS 22é. épp elfogyott...
Egy picit tényleg nehezebben jön ki mint az eredeti gba kártya, de nem kell ilyen kés meg mi amit írtatok 😊
azt nem mondanám hogy beleszorul de aztse hogy ugy kijön mintegy eredeti gba-s játék.
ez nem lehet probléma
na késõven, kézcsokom
porki fagyok fállalon
Jimi Hendrix
Minden bennevan ami az N64-esbe (még több is!) és a grafika is jobb.
...vágod?
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix