Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

guardian hero
Jelenleg még nem, de hamarosan megjelenik egy kiegészítõ, ami lehetõvé teszi majd. Az ára olyan 10eFt körül lesz, ha minden igaz, bár egyelõre az USA/EU megjelenési dátum nincs bejelentve.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

szexicsoki
köcc.

DS-el lehet netezni, ha van PC és abban W lan?

testerlnx
Védõ fóliát ki hol és mennyiért vett a gépére? Amúgy van olyan védõ fólia ami a tükrözõdést gátolja? Mennyire hatékony egy ilyen fólia?

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

guardian hero
van menü, meg pictochat játék nélkül is. a wifi a többjátékos módot támogató játékokhoz, illetve a pictochathez kell. Elõbbi mehet két DS között közvetlenül (hatótáv néhány 10m), vagy interneten keresztül, ha van wifi hotspot a közelben.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Még egyenlõre nem a progit kéne, hanem a readme-t amit belinkeltem normálisabb angolra 😊

szexicsoki
kössz. játék nélkül is van menü?
mire jó a wifi, alapból?

guardian hero
a halott pixel fehér (világos) képernyõn is sötét marad, illetve lehet olyan pixel, ami viszont nem tud kialudni, ez sötét képernyõnél is világít. Általában elég könnyû kiszúrni mindkettõt, akár csak a menüben barangolva is.

szexicsoki
pixelhibát hogy lehet kibökni?

guardian hero
Nézd meg a képernyõjét, fõleg a touchscreen-t, azon látszik elõször, hogy hogy bántak a géppel. Ha az nem karcos, akkor valszeg minden OK, bár érdemes lehet még a gombokat is megnyomkodni kicsit, hogy nincsenek-e kilazulva vagy valami... Mindenképpen kapcsoltasd be, és figyeld meg a képernyõket, hogy nincs-e pixelhiba (az elsõ szériáknál elõfordult). Egyébként elég strapabíró a gép, ha nincs ilyen látványos sérülés, valószínûleg minden rendben lesz vele.
Flash kártyából Supercard vagy M3 játszik leginkább, de inkább olvass vissza, vagy nézegesd a www.gbatemp.net fórumait.

szexicsoki
hi.

Én most venék DS-t, használtan. Mire figyeljek? Késõbb melyik kártyát érdemes megveni hozzá? Mire jó a flash-elés? ( házi szoftverek )
<#worship>

DanielT
Holnap kaptok mindent, digifényképezõgéppel! 😊
Gratulalok hozza,nem rosz masina.
Hat igen,nagyon durva😄.Egy fokkal feldobja a gamek hangulatat.
Meg johetnek fotok,esetleg video is...

Jimi Hendrix

DanielT
Az nem jelenti azt, hogy nincs a kezemben minden nap amikor csak akarom...

Na lehet ámulni... gagyi telefonos kép, elõben még 200x durvább, majd kaptok jobb képet is.

deep
Neki nincs, de nekem van😄
És történetesen egy helyen dolgozunk.
Sheltem
Izé nem úgy volt hogy nincs Ds-ed?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Ide vele

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

DanielT
Nos, most jött meg USA -ból a GBA SP "durvaképernyõs" verzióm. Konkrétan leesett az állam, mindjárt kaptok összehasonlító képet, a DS-képernyõje mellett 😄
Szívesen segítek lefordítani a progit, de nem tudok japánul 😊 angolról magyarra mene 😊

DanielT
Console sales in Japan - Feb 13-19
February 27th, 2006

DS: 52,099
PSP: 27,430
PS2: 23,433
GBA SP: 5,553
GB Micro: 2,941
Gamecube: 1,814
Xbox 360: 1,314
GBA: 105
Xbox: 92

Mi lesz ha kijön a Lite? 😄
Super Mario
<#eplus2><#integet2><#eljen>

https://supermario4ever.wordpress.com

Beast Machine
Emberek, ötlet: alakítsuk meg az SG.hu fórum hivatalos NDS HSZK-ját!!! azaz a Nintendo DS Here Szorító Klubját. Aki beszól a mi piciny DS-ünknek, vagy másokat arra buzdít, hogy ne DS-t vegyen, azt felkeressük, és megszorítjuk a heréjét, de úgy, hogy csillagok heylett is szárnyas DS-eket lásson!

...vágod?

Valaki nem akar segíteni lefordítani a MoonShell helpjét angolra vagy magyarra? 😊 A dpgenc-et más megcsináltam, a legújabb verzióban benne is van.
Japánról egy fordítóval megcsináltam nagyjából "angolra": http://nds.cvk.hu/1.0readeng_beta.txt

Sheltem
Nekem ez a Dizájn nagyon bejön 😊 Bár ilyen lenne.

Ennel meg a ds desingje is jobban tetcett.
Mar,1-2hete lattam,kileht fogni neha,en is igy lattam meg az enyemet,es kb az is annyi volt.

Jimi Hendrix

CHEAPBOY
Meg kábé 1,5 hónapos kép, szoval mégcsak az aláirásig sem kellett eljutni, lévén ezt a lehetséges Lite disegnok közé sorolták akkor is😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Ottvan az alján hogy ki csinálta szóval fake 😊
Analóg módhoz meg amúgyis ujrakéne írni az összes játékot rá 😊

testerlnx
Még egy fake? 😊

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

DanielT
Kinek kell az elavult Lite, amikor minnyá' jön ez 😄
kisgabo
ja, és miután vazzegegez, oly sértõ volt, mi? <#wilting>
nem értelek.
megjegyzem, nincs DS 22é. épp elfogyott...

DanielT
Már tökéletesítettek a gyártáson, mert tényleg valós probléma volt. Konkrétan !nem tudtam kivenni! egy régebbi darabot. Az újak már tökéletesek.
DanielT
Igen, nekem. #4966

Mit csinálok? Semmit.
kisgabo
neked?

egyébbként mit csinálsz, ha szabad kérdeznem?

Én is írtam hogy nem szorul.
Egy picit tényleg nehezebben jön ki mint az eredeti gba kártya, de nem kell ilyen kés meg mi amit írtatok 😊

DanielT
Mivel nekem szóltál be haver, ennyi a legkevesebb. Sürgõsen vegyél vissza!
kisgabo
pfff.. be kell állni a sorba.

Borgi
fiukák, megvana supercardom (szia freeman ;V) és valaki mondta azt hogy belefog szorulni. ha valaki azér nem akar supercardot venni mer ezt hallota rola, vegye meg nyugodtan. 😛
azt nem mondanám hogy beleszorul de aztse hogy ugy kijön mintegy eredeti gba-s játék.
ez nem lehet probléma
na késõven, kézcsokom

porki fagyok fállalon

DanielT
Csatlakozom, különösen az elsõ mondatot hangsúlyoznám én is.
A minijatekok miatt is erdemes beszerezni,nagyon jok,es sokaig elehet veluk lenni.

Jimi Hendrix

Hát az nemsok... 3 mód van benne nem tudom pontosan mik.

Beast Machine
Multi?

...vágod?

Lehet azzal is irányítani, de nekem valahogy sose sikerül normálisan irányítani vele 😊

Beast Machine
a tapicskolóképernyõt a kaland-módban kihasználja, vagy csak térkép?

...vágod?

Inkább a Mario 😊
Minden bennevan ami az N64-esbe (még több is!) és a grafika is jobb.

Beast Machine
Jövök megint a hülyébbnél hülyébb kérdéseimmel, de sebaj, Ti majdan válaszoltok... a SM64DS mennyiben különbözik az N64 verziótól? Egy égetõbb kérdés: a különbözõ speckó erõket biztosító sapkák (repülés, láthatatlanság, fémtest) a szereplõkhöz igazodna, ugye(Warionál pl. wario-sapkák)? Yoshinál ez hogy megy? Az összes n64-es pálya benne van? Multi? Fíling? Vagy inkább a Tony Hawk?

...vágod?

Most nem lattam.

Jimi Hendrix

kisgabo
köszi..

Minnya megkeresem,mar nem ma lattam.

Jimi Hendrix

Akkor talan megkerdezed,azt csa.

Jimi Hendrix

kisgabo
hol láttad? az ám a lényeg... <#wow3> <#worship>

kisgabo
mit szólsz be csizmáskandúr? <#ejnye1>
csak azt írta látott, de azt nem hogy hol. nem túl használható infó.