Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
http://gonintendo.com/?p=762
www.hordamusic.hu
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Rendeltem par jatekot,mar untam magam:
http://gonintendo.com/wp-content/photos/7editeurs20060302_230947_0_big.jpg
Jimi Hendrix
Én a jelenlegieken (Mario Kart, Tony Hawk, Animal Crossing) kívül csak a Metroidról tudok, ami támogatni fogja... Jobban kéne nyomnia a Nintendonak ezt a feature-t, mert ezzel meg lehetne fogni a PSP-t.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
A metroid szép lesz, de a Nintendonál mindig is tudtak programozni, és a maximumot hozzák ki a gépbõl. A third party fejlesztõk viszont nem érnek rá éveket szüttyögni egy-egy játékkal... ami meg is látszik sok 3D-s DS játékon.
Kiprobaltam a lostmagic jap gamet,ez fogja tamogatni az internet wifit?mert iszonyat jo game,mar varom.A Goldeneye-t sajnos elbasztak pedig nagyon vartam,remelem jonn uj,jol megcsinalt bond game.
En ilyeneket varnek ds-re,bar keves esely van ra:
Tomb raider,mario party ds😄,donkey kong,pirates jellegu startegiak,es tobb ezer mario game.
Milyen jatekok leszenek 06-ban ami internetwifi-t tamogatjak?
Jimi Hendrix
www.hordamusic.hu
A Doom DS pedig hiánypótló lehet - DS en eddig 1 azaz 1 db FPS van (Goldeneye, ami eléggé gyenge összedobált kísérlet) a zseniális irányítási lehetõség mellett. (PSP vel ellentétben nagyon királyul lehet fpst irányítani ugye) Tudom jön még a Metroid, de ha a Doom ot jól megcsinálják, és neten is lehet majd multizni, és a single is erõs lesz, úgy nagyot üthet szvsz. Mi amúgy próbáltuk a Goldeneye-t 2en egy kártyával multiban: Sikerült 1 azaz 1 deathmatch pályát beletenni, de kb 1 óráig még így is lekötött😊 (lehet persze, hogy ha 2 kártyával játszuk, úgy több a lehetõség)
www.hordamusic.hu
Egyébként felajánlom az nds.webhop.org-ot eme célra 😛
SD változat jobb mint a CF, eddig nincs semmi hátránya csak elõnye: kevesebbet fogyaszt és gyorsabb.
Zelda DS: remélem marad 2D, sok ötletes touch screen-es puzzle-el. A 3D zeldákra ott a GC és a Revo.
Egyébként építõ jellegû hozzászólásokat várnék a következõ témákban:
Supercard SD vs CF - hosszabb távon lehetnek-e hátrányai az SD változatnak
NDSLib besetupolása Eclipse alá
DS programozás - a különbözõ képernyõmódok elõnyei/hátrányai
milyen játékból van hiány DS-re, mit látnátok szívesen kedvenc gépünkön?
ha esetleg készítek egy DS-el kapcsolatos weboldalt, milyen témákat öleljen fel? játékismertetõk, flash, homebrew, esetleg programozás?
"DS-el kapcsolatos, értelmes témákkal is pörögnie a topiknak" <-- Példáúl : Zelda DS, Doom DS - Ki mit vár ezektõl a remekmûvektõl?
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
"béka seggét verdesõ szellemi színvonal és a gusztustalan...."
Hát ezzel a takony stílussal amit éppen elõadsz - annak ellenére, hogy több ilyen kommented után is szalonképes stílusban válaszolgatunk neked -, nem éppen a béke szigetét építgeted. Te most tulajdonképpen valóban békíteni akarsz, nyugalmat a topikban, vagy megmutatod milyen szépen tud fröcsögni a szádból a szar?
"miért ne lehetne a DS-el kapcsolatos, értelmes témákkal is pörögnie a topiknak"
Várjuk a témáidat. Vagy úgy gondolod mi írjuk neked a topikot a te szád íze szerint? Ha meg nem jön össze kritizálsz?
Dobj fel valami témát öreg, ne csak mellé beszélj.
Akkor mért nem csak azt a kettõt olvasod el??? <#smile>#smile>
Nehéz ám egy topiknak úgy mûködnie, hogy a folyó témák mindenkinek megfeleljenek.
De a topik folyik, vagy áll mint a lábmosó víz és büdösödik, poshad.
Én inkább a folyót választom, persze lemegy ott sokminden szarság ami nem érdekel, de azokat kikerülöm. Viszont a poshadt lábmosó víz.... szerintem azt te sem akarod.
Semmit nem kell végigcsinálni. De el sem kellett volna kezdenie.
Ugyebár?
Csak megjegyzem: nem érdemes állást foglalni úgy, hogy egyik oldalra sem állsz. Úgy nincs értelme. A semleges békítés a legveszélyesebb dolog a világon és ez okozza a legtöbb, legtovább tartó konfliktusokat is.
Akkor inkább már hagyni kell a feleket, hagy rendezzék le egymás között.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Hát ne haragudj de te vagy itt a legnagyobb szarkeverõ még ha sokaknak nem is tûnik fel(és most nem flamebõl írtam, se nem azért hogy megsértsem a lelki világod se nem istenkedésbõl hanem azért mert ez a véleményem).
Fasznak kötsz rá ha aztán visszahúzol a kis odudba azzal a dumával, hogy "délutánig nem jövök addig ne is flameljetek mert a földbe dugtam a fejem". Ha meg belekötsz mert nem tetszik amit csinál utána ne "ignored" ezz hanem csináld végig. Hát komolyan mondom....
Mi az, amin nem tudod túltenni magad, ami miatt még mindig duzzogsz-puffogsz itt mint egy sértett taknyos kölök??
Egyet értek. Ez a két kártyagyártó attól sem riad vissza, hogy egymás termékét szapulják, miközben a sajátjukat tökéletesnek mutassák be.
(kompatibilitási listák, stb.)
FFX!
Ha ott 52000, akkor mire hozzánk ér, lesz kb. 65000.
Lehet kell majd várni 1-2 hónapot, hogy megérje megvenni.
Természetesen az lesz a biztos,de én még mindig azt mondom felesleges aggódni.
Nekem még mindig az M3 kilógása bassza a csõröm ami miatt nem vagyok egyedül Lite párti jelenleg, de majd ha látom élõben mennyire zavaró lehet megváltozik a véleményem.
Miért ne? Én simán el tudnám képzelni ezt is. Ennek ellenére remélem, hogy igazuk van, de azért várom még az elsõ kézbõl származó tapasztalatokat.
Nem kell csapdát sejtened nem csak a supercard oldalán írják, hanem az M3 is a saját kártyájára.
http://www.m3adapter.com/News.htm
Nem hinném, hogy mind2 flashgyártó egyszerre mer hazudni(egyébkéntis mi értelme lenne).