Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
S tudod mi az érdekes? Hogy ezeken a képeken a régi DS képe egy szutyok. Ellenben az enyém miért más ezeknél? Miért van szebb, élesebb, színesebb, világosabb képe??

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Figyelj Danielt! Nem azzal van a baj, h ilyen képeket raksz be, hanem azzal amilyen stílussal kommentálod a képeket... Sõt azt is tudja mindenki, hogy ahhoz nem kell photoshop, hogy megmutatkozzon a különbség fényerõben mivel a Lite-on 5 fokozatba állítható (lesz) a fényerõ... Még mielõtt a DS Lite megjelent nem csoda, hogy kételkedett néhány ember, de mivel már beszerezhetõ a Lite, ezért mostmár mindeki elhiheti, hogy lényeges a különbség és szerintem itt pontot is tehetünk az ügy végére, mivel semmi értelme ezzel egymást b.sztatni. Nekem még nincs DS-em, de szerintem mostmár megvárom a Lite Európai megjelenését.
DanielT
Mivel ez a néhány kép minden bizonnyal sokakat kizökkentett az utóbbi napokban megszokott színvonaltól, így ha valakinek elvonási tünetei lennének és zavarja a témába vágó képek hada, nyugodtan fáradjon el ide.
DanielT
És nem állnak le a görények! Nyomatják, kíméletlenül, megy a fótósopping!

DanielT
Rohadék fotosopperek!!!

DS:

DS Lite:
deep
Végre lesznek színek!
DanielT
Mocskos fotosop!

DS:

DS Lite:
mb66
Ez lesz még nagyon szép, egy az egyben mint a Heroes3 PC-n 😊
http://gonintendo.com/?p=762

www.hordamusic.hu

guardian hero
Nem csodálom, hogy jól fogy Japánban a DS, nagyon ütõs játékok jönnek ott ki...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Ez pedig egy nagyon komoly fejlodes a nintendonal,milyen lenne pl:internetwifin,new super mariozni multiban😄
Rendeltem par jatekot,mar untam magam:
http://gonintendo.com/wp-content/photos/7editeurs20060302_230947_0_big.jpg

Jimi Hendrix

guardian hero
"Milyen jatekok leszenek 06-ban ami internetwifi-t tamogatjak?"

Én a jelenlegieken (Mario Kart, Tony Hawk, Animal Crossing) kívül csak a Metroidról tudok, ami támogatni fogja... Jobban kéne nyomnia a Nintendonak ezt a feature-t, mert ezzel meg lehetne fogni a PSP-t.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

guardian hero
Én is thumbstrappel nyomtam.
A metroid szép lesz, de a Nintendonál mindig is tudtak programozni, és a maximumot hozzák ki a gépbõl. A third party fejlesztõk viszont nem érnek rá éveket szüttyögni egy-egy játékkal... ami meg is látszik sok 3D-s DS játékon.

Szerintem a zelda 3d-es lesz,de en is jobban orulnek egy 2d-esnek.
Kiprobaltam a lostmagic jap gamet,ez fogja tamogatni az internet wifit?mert iszonyat jo game,mar varom.A Goldeneye-t sajnos elbasztak pedig nagyon vartam,remelem jonn uj,jol megcsinalt bond game.
En ilyeneket varnek ds-re,bar keves esely van ra:
Tomb raider,mario party ds😄,donkey kong,pirates jellegu startegiak,es tobb ezer mario game.
Milyen jatekok leszenek 06-ban ami internetwifi-t tamogatjak?

Jimi Hendrix

mb66
Szerintem pont a Metroid a példa rá, hogy lehet ott szép dolgokat csinálni.. A Goldeneye sem néz ki annyira rosszul és az irányítás tényleg nagyon jó. (nekem a Thumbstrap jött be hozzá, nagyon jól lehet célozni)

www.hordamusic.hu

guardian hero
Egyébként tényleg meglepõ, mennyire jól lehet touchscreenel FPS-t irányítani. Én a Metroid demóval próbáltam, és majdnem olyan jó, mint egérrel. Pont ezért sajnálom, hogy nem tudtak még egy kicsit erõsebb hardvert tenni a DS-be, mert a 3D azért nagyon necces. Bár egy Duke 3D szintû engine-nel is lehetne szép dolgokat alkotni, és azt simán elbírja sztem.

Igen ismerem csak sajnos iskola mellett nem tudok dolgozni.

mb66
A Zelda szerintem is gyönyörû 2d- ben ütne sok új ötlettel.
A Doom DS pedig hiánypótló lehet - DS en eddig 1 azaz 1 db FPS van (Goldeneye, ami eléggé gyenge összedobált kísérlet) a zseniális irányítási lehetõség mellett. (PSP vel ellentétben nagyon királyul lehet fpst irányítani ugye) Tudom jön még a Metroid, de ha a Doom ot jól megcsinálják, és neten is lehet majd multizni, és a single is erõs lesz, úgy nagyot üthet szvsz. Mi amúgy próbáltuk a Goldeneye-t 2en egy kártyával multiban: Sikerült 1 azaz 1 deathmatch pályát beletenni, de kb 1 óráig még így is lekötött😊 (lehet persze, hogy ha 2 kártyával játszuk, úgy több a lehetõség)

www.hordamusic.hu

Oldalt mi is próbáltunk csinálni, nem jött be 😞
Egyébként felajánlom az nds.webhop.org-ot eme célra 😛
SD változat jobb mint a CF, eddig nincs semmi hátránya csak elõnye: kevesebbet fogyaszt és gyorsabb.

guardian hero
Doom DS: nagyon ütõs lenne, ha felturbóznák kicsit az eredeti engine-t, olyan Duke Nukem 3D szintre. Nem bánnám, ha az eredeti stílusban, de új pályákkal jönne ki. Multiban isten lenne!

Zelda DS: remélem marad 2D, sok ötletes touch screen-es puzzle-el. A 3D zeldákra ott a GC és a Revo.

guardian hero
Sajnos nekem is elfogy a türelmem egy idõ után, és lessülyedek az utóbbi napok társalgásának szintjére. Sajnálom, ezentúl magasabbra helyezem ingerküszöbömet, és nem veszem figyelembe az értelmes emberi társalgás saját definícióm szerinti szintjét nem megütõ kommenteket.

Egyébként építõ jellegû hozzászólásokat várnék a következõ témákban:

Supercard SD vs CF - hosszabb távon lehetnek-e hátrányai az SD változatnak
NDSLib besetupolása Eclipse alá
DS programozás - a különbözõ képernyõmódok elõnyei/hátrányai
milyen játékból van hiány DS-re, mit látnátok szívesen kedvenc gépünkön?
ha esetleg készítek egy DS-el kapcsolatos weboldalt, milyen témákat öleljen fel? játékismertetõk, flash, homebrew, esetleg programozás?

Kaplan
Ejha, látom már megint témánál vagyunk...Pfff...

"DS-el kapcsolatos, értelmes témákkal is pörögnie a topiknak" <-- Példáúl : Zelda DS, Doom DS - Ki mit vár ezektõl a remekmûvektõl?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

<#bohoc><#action>

nyaSGem
Nnnnna!

Jó hétvégét mindenkinek!

nyaSGem
"Rendezzétek le egymás között privátba vagy az Árpád hídnál, szarom le magasról,"
"béka seggét verdesõ szellemi színvonal és a gusztustalan...."

Hát ezzel a takony stílussal amit éppen elõadsz - annak ellenére, hogy több ilyen kommented után is szalonképes stílusban válaszolgatunk neked -, nem éppen a béke szigetét építgeted. Te most tulajdonképpen valóban békíteni akarsz, nyugalmat a topikban, vagy megmutatod milyen szépen tud fröcsögni a szádból a szar?

"miért ne lehetne a DS-el kapcsolatos, értelmes témákkal is pörögnie a topiknak"

Várjuk a témáidat. Vagy úgy gondolod mi írjuk neked a topikot a te szád íze szerint? Ha meg nem jön össze kritizálsz?
Dobj fel valami témát öreg, ne csak mellé beszélj.

guardian hero
Én nem vagyok allergiás az offtopic, humoros dolgokra, amíg jó hangulatban zajlik a viccelõdés. Sajnos az elmúlt napokra inkább a béka seggét verdesõ szellemi színvonal és a gusztustalan személyeskedés volt a jellemzõ... akkor meg inkább a poshadt állóvíz (bár nem értem, hogy amikor most jött ki a Lite, sorra jönnek a játékok, miért ne lehetne a DS-el kapcsolatos, értelmes témákkal is pörögnie a topiknak?)

guardian hero
Rendezzétek le egymás között privátba vagy az Árpád hídnál, szarom le magasról, csak ne ezt a szerencsétlen topikot spammeljétek tele.

nyaSGem
"Nap két értelmes hozzászólás többet ér, mint öt oldalnyi primitív spam meg flém."

Akkor mért nem csak azt a kettõt olvasod el??? <#smile>
Nehéz ám egy topiknak úgy mûködnie, hogy a folyó témák mindenkinek megfeleljenek.
De a topik folyik, vagy áll mint a lábmosó víz és büdösödik, poshad.

Én inkább a folyót választom, persze lemegy ott sokminden szarság ami nem érdekel, de azokat kikerülöm. Viszont a poshadt lábmosó víz.... szerintem azt te sem akarod.

nyaSGem
"Mit kéne végigcsinálni? Egy újabb egésznapos flémet?"

Semmit nem kell végigcsinálni. De el sem kellett volna kezdenie.
Ugyebár?

Csak megjegyzem: nem érdemes állást foglalni úgy, hogy egyik oldalra sem állsz. Úgy nincs értelme. A semleges békítés a legveszélyesebb dolog a világon és ez okozza a legtöbb, legtovább tartó konfliktusokat is.
Akkor inkább már hagyni kell a feleket, hagy rendezzék le egymás között.

Sheltem
Nem igaz, hogy nem sikerül.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

mb66
ez így van és amúgy is pörgött ez a topik rendesen, hülyülés nélkül is.

www.hordamusic.hu

Sheltem
Nem szeretek offtopicolni de akkor énis berakok már egy képet:

www.ir-base.hu/Upload/cini.jpg

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

guardian hero
Nem a hozzászólások száma minõsít egy topicot. Nap két értelmes hozzászólás többet ér, mint öt oldalnyi primitív spam meg flém.

kisgabo
hogy egy kicsit lehiggadjatok, ide is betolok egy boldog embert, aki nem a DS miatt sem aggódik. peace uraim.

Sheltem
Izé bal oldalt

Sheltem
Egyébként rajtam kívül észrevette valaki, hogy a 4. legnépszerûbb téma a Nintendo DS ? Ha a fórumok listájához mentek látni jobb oldalt. Ennyit arról hogy "szétcsesszük a topicot" <#mf3>

Sheltem
Ne izgulj megférünk <#awink>

guardian hero
Mit kéne végigcsinálni? Egy újabb egésznapos flémet? Akkor már inkább ignore. Jó lenne, ha megférnénk itt egymás mellett, hiszen mind DS-fanek vagyunk.

Sheltem
De látod, hogy megint te dobod fel a labdát Daniel? Nyasgem ma egy rossz szót nem baszott hozzád(se máshoz a tegnapi cenzúrára való megjegyzésein kívül) erre te gúnyos megjegyzést teszel.
Hát ne haragudj de te vagy itt a legnagyobb szarkeverõ még ha sokaknak nem is tûnik fel(és most nem flamebõl írtam, se nem azért hogy megsértsem a lelki világod se nem istenkedésbõl hanem azért mert ez a véleményem).
Fasznak kötsz rá ha aztán visszahúzol a kis odudba azzal a dumával, hogy "délutánig nem jövök addig ne is flameljetek mert a földbe dugtam a fejem". Ha meg belekötsz mert nem tetszik amit csinál utána ne "ignored" ezz hanem csináld végig. Hát komolyan mondom....

Sheltem
Van az az 5 betûs fogalom, hogy munka. Nem tudom ismered e.

nyaSGem
<#action>

DanielT
Ignored.
nyaSGem
Na gyere te kis bugyibuci, meséld el nekünk, mi bántja annyira a kis lelkedet?

Mi az, amin nem tudod túltenni magad, ami miatt még mindig duzzogsz-puffogsz itt mint egy sértett taknyos kölök??

DanielT
Micsoda poénpetárdák durrognak itt tegnap óta! Hihetetlenül színvonalas, érdemes lenne kiadni õket!
nyaSGem
Hááát... Ha lány lennél, tudnék tanácsot adni, hogyan keresd meg az árát...
<#nyes>

Az a baj hogy az összes pénzem 10e forint. <#shakehead>

nyaSGem
"Miért ne? Én simán el tudnám képzelni ezt is."

Egyet értek. Ez a két kártyagyártó attól sem riad vissza, hogy egymás termékét szapulják, miközben a sajátjukat tökéletesnek mutassák be.
(kompatibilitási listák, stb.)

FFX!

Ha ott 52000, akkor mire hozzánk ér, lesz kb. 65000.
Lehet kell majd várni 1-2 hónapot, hogy megérje megvenni.

Sheltem
"de azért várom még az elsõ kézbõl származó tapasztalatokat"
Természetesen az lesz a biztos,de én még mindig azt mondom felesleges aggódni.
Nekem még mindig az M3 kilógása bassza a csõröm ami miatt nem vagyok egyedül Lite párti jelenleg, de majd ha látom élõben mennyire zavaró lehet megváltozik a véleményem.

guardian hero
"Nem hinném, hogy mind2 flashgyártó egyszerre mer hazudni"

Miért ne? Én simán el tudnám képzelni ezt is. Ennek ellenére remélem, hogy igazuk van, de azért várom még az elsõ kézbõl származó tapasztalatokat.

Sheltem
Csá Nyasgem, már azt hittem egyedül kell tovább basztatnom itt a népet <#eljen>

Nem kell csapdát sejtened nem csak a supercard oldalán írják, hanem az M3 is a saját kártyájára.
http://www.m3adapter.com/News.htm

Nem hinném, hogy mind2 flashgyártó egyszerre mer hazudni(egyébkéntis mi értelme lenne).

Nexxuss
persze hogy ennyit írnak ki megjelenéskor ha már fél óra alatt elfogyott 😄

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!