Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheltem
Amúgy semmi gond nincs azzal, hogy deep "kitépte" én nem bántom õt elején én se tudtam mi micsoda, csak ne rettentsük el az emberkéket feleslegesen a passkeyes cuccoktól mert nagyon jó kis dolog az.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Egyébként Vg-nek igaza van, minek kivenni? Elvan az a DS ben, én olyankor veszem "csak" ki amikor utazok(ami mondjuk nem ritka).

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
"Tömve vannak a fórumok a hasonló esetekkel"

Látom megint okítasz Danielt. Néha akkora baromságot írsz hogy muszáj vagyok lereagálni ne haragudj. Egyedül deep kollégádnak ment tönkte az NDS slotja ahogy én tudom, mert ahogy õ is bevallotta nem biztos, hogy "kikattintotta" hanem kihúzta. Ne rémítsd el az embereket a passkey/passmetõl, ugyan a flashme egy isten dolog, de a passkeyekkel sincs semmi gond(azonkívül, hogy szívja az aksit kurvára). (Egyébként ha fórumon más is írta ezt mert olvastátok mástól is gondolom õ sem jött rá elsõre hogy bekatt kikatt, én amikor deep elõször írta(vagy talán te) hogy tönkrement a ds slotja a passkey miatt megnéztem és semmivel nem megy bele nehezebben mint egy ds játék + nem szorul + kis könnyü müanyagfedélben van, annyira, hogy inkább még attól fosok néha mivan ha széttörik).
Na errõl ennyit.

KILLER2
Egyetértek!<#eljen>

Töltsük le az internetet!

Egy szó mint száz, flash-elt gép mondjuk 1-2 gigás sd-s supercard-al elég jó dolog lehet (ha cipelni akarod a gépet ide-oda), mert nem lóg ki belõle semmi. Ha viszont csak otthon játszol vele, akkor felesleges. Szerintem.
Seth
#6563-#6564

PSN ID.: Beegabor

KILLER2
Pontosabban mirõl? Elvesztettem a fonalat. Amúgy én csak mondtam, hogy Deep-nek miért ment tönkre.

Errõl van szó... <#worship>
Rip
Üdv!

SuperCard + SuperPass2 set-nél a flasheléshez a SuperPass2-nek a gépben kell lenni a flashelés közben?

Kösz!

bye

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

deep
Hátigen, mert a fene tudta, hogy kell kivenni. Mivel ez ugye jóval nagyobb mint egy DS játék, nem vágtam hogy kell. Amugy gariban megcsinálták, holnap reggel megyek érte😄
Kaplan
Úristen! 😄Ddd
Én is ilyen lehettem mikor megkaptam életem elsõ konzolát a Super Nintendot 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

😄 LOL

"Azt viszont ne felejsd el, hogy ezzel ugrik a garancia, valamint nem biztos, hogy jó móka átírni a gép belsõ software-jét! De te tudod, ha neked ez megér pár ezrest...."
Ha nem tûnteted el a matricát megmarad a garancia.
És igenis megéri felrakni, mert majd ha beszedsz egy vírust a flashme nélküli DS-edre és rosszabb esetbe kidobhatod, akkor szerintem megváltozik a véleményed 😊

CHEAPBOY

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

KILLER2
Úgy tudom, hogy õ ûgy tépte ki a blokkból.

DanielT
Tömve vannak a fórumok a hasonló esetekkel, talán annyira mégsem butaság. Deep-nek is kinyírta 1 héten belül.
Ez egy butaság! Mivel úgyanúgy ugrik be mint egy eredeti DS játék, ezért az esély arra, hogy hazavágta a fogadóegységet ugyanannyi mint egy eredeti játék esetében! Amúgy én soha nem veszem ki, minek????
Seth
Viszont megkíméli az nds slotot . A superpass már nem 1 embernek hazavágta a fogadóegységet. Deep-ét is ha jól emlékszem

PSN ID.: Beegabor

Oké,meg megondolom.

Jimi Hendrix

KILLER2
Ez már tényleg egy fikázófórum!

"Röviden maradjunk annyiban, hogy: izlések és pofonok...
Épp az imént írtál valamit a fikázásról nem?
Szóval egymást ne fikázzuk, csak egymás izlését?"

Kicsit kezdesz paranoiás lenni! Én semmit nem mondtam rád, és az izlésedre!
Azt viszont ne felejsd el, hogy ezzel ugrik a garancia, valamint nem biztos, hogy jó móka átírni a gép belsõ software-jét! De te tudod, ha neked ez megér pár ezrest....
Muad Dib
Én meg még azt hittem, tudok gitározni....
<#wow3>

mb66
😄 Ez kemény😊
Mondjuk ez a 9 húros basszusgitár már félig Chapman Stick inkább...

www.hordamusic.hu

guardian hero
Ezt neked küldöm Mario! 😄

Super Mario basszgitáron 😊

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Ja es azt tudja valaki,hogy ugyanazzal az eredeti gamel,es superpassal,amivel mar volt egy ds flashmezve(azt egy masik ds-en lehet hasznalni,es ugyanugy azt is meglehet vele flashmezni is?

Jimi Hendrix

Muad Dib
Igen, valóban szuper dolog, én kb. 1 hete élvezem ennek elõnyeit.

A SuperPass elég sokat fogyaszt, úgyhogy ha elfelejted kivenni, miután beírtad az SRAM-ot és elindítottál egy játékot, akkor az emészti az aksit rendesen.

Meg persze sokkal kényelmesebb nélküle, stb...

Igen most mar ertem😄,nagyon ertehetoen irtad le,koszi.
Ez viszont kurvajo dolog,hogy egyatalan nem kell majd hozza superpass,meg eredeti game se.

Jimi Hendrix

Muad Dib
Az programmert használod arra, hogy a SuperPass-odat úgymond összelõdd az eredti játékoddal.
A SuperPass az csak arra kell, hogy elinduljanak a DS játékok.
Ha már mennek a DS játékok SuperPass-al, akkor pl. a Freemaan féle leírás segítségével rakd fel a Flashme-t.
Onnan kezdve nem kell a SuperPass az eredeti játékkal, csak a SuperCard-od, benne a memóriakártyával amin a romok vannak.

Érthetõ volt?

Tehát elsõ lépésben juss el odáig, hogy a SuperPass és eredeti játékot használva el tudj indítani DS romokat.
Második lépésben jöhet a Flashme.

Koszi,azert akartam olyat mert azt olcson tudtam volna venni,de igy nem fogok,csak olyat ami a listan is van.
ezt a kerdest mar sokszor megvalaszoltak,de meg most se ertem igazan😄:
"De amióta felraktam a Flashme-t nem kell SuperPass."
Megvan a supercardom/sd,a superpass2-om,hoza a programer,meg az eredeti game,ami a superpass-ba megy bele,utanna felrakom a flashme-t,eloszor hardweresen megbutykolom a ds-t,aztan felteszem a legujabb frisitest,es onnantol mukodnek a gamek.Edig remelem jol mondtam.
Utanna a felsorolt setbol,mi nem kell hogymukodjenek a masolt gamek?nem kell a Superpass a ds-be vagy hogy van ez?elore is thx.

Jimi Hendrix

Muad Dib
Ami nincs a listában az elméletileg nem jó.
De a francért akarsz te olyat, ami nincs eközött a rohadt sok játék között ami a listána van??? <#conf>

Ne legyél már ennyire különc... <#papakacsint>

Ha európai Nintendogs Lablador-t veszel az pl. biztosan jó, nekem is olyan...

De amióta felraktam a Flashme-t nem kell SuperPass.

Muad Dib
Ez milyen érdekes egyébként, hogy én sem játszottam még vele 10 percet sem, mégis egy iszonyúan jó kis programnak tartom. Talán olyasminek tekinthetõ, mint egy szép dísz a nappaliban. Nem?

Koszi a linket,nekem most lesz superpass2om,nem tudja valaki hogy metroid demoval mukodik e?es akkor ami nincs is a listaba azzal nem is fog mukodni?
elore is thx.

Jimi Hendrix

Muad Dib
Röviden maradjunk annyiban, hogy: izlések és pofonok...
Épp az imént írtál valamit a fikázásról nem?
Szóval egymást ne fikázzuk, csak egymás izlését?

Egyébként meg a Nintendogs itt azon az alapon lett említve, hogy vlaki ezt a játékot akarta használni a SuperPass kártyájához, de sikertelenül. A játék meg valószínûleg a pakk része volt.

Egyébként pl. szerintem egy iszonyúan jól kitalált program DS-re a Nintendogs.

Super Mario
A NintenDogsot nem játéknak kell felfogni, hanem egy programnak.

https://supermario4ever.wordpress.com

deep
Szerintem kurvajó😄
Más kérdés hogy sokat én sem játszottam vele, de mindenkinek mutogattam, hogy milyen über aranyos😄
Nintendogs játéknak mi értelme van? Egyszer kiprobáltam, háátt...
Inkább szóljon japán játékokról ez a topic, mintsem egymás fikázásában! <#szomoru1>
Muad Dib
Valaki múltkor panaszkodott, hogy az eredeti Nintendogs játékát nem tolerálja a SuperPass 2 kártyája.
Jött frissítés a SuperPass 2-höz:

Update(2006.03.23): SuperPass 2 software 2.0 released
Feature:
1. Fixed print port driver expired problem.
2. Support more NDS original games, please check from "SuperPass 2 support games list"

** Innen tudod letölteni **

KILLER2
Nem baj.

Super Mario
Nem is figyelek már <#zavart1>

Sheltem
Szerintem a japán releaseket nem kell reklámozni azokkal úgysem játszik senki 😞 Jöhetne már angol children of mana vagy super mario bros, bár a hétvégén a DS -hez hozzá sem értem csak Oblivion nal játszottam, hihetetlen jó az a játék 😊

KILLER2
"összehasonlítottam össze"
Ezt jól megmondtad!<#nyes>

Super Mario
Nem is azért, hogy mérce legyek, csak kettõnket összehasonlítottam össze.

Muad Dib
"Kettõnk közül te vagy az okosabb."

Gondolod ettõl a kijelentésedtõl én most büszke kell hogy legyek??
Úgy értem, téged nemigen lehet mércének tekinteni...
<#vigyor1>

Új játékok... eMule-rõl már tölthetõk!

Japán

Angol

szexicsoki
Punker gyerek maga se piskóta, kicsit visszaél moderátori jogaival ( nem esetedben... <#vigyor1> ) és nem egyszer láttam, moderátor létére elég szabad szájjal durrog be ide oda...

Super Mario
Kettõnk közül te vagy az okosabb.

Muad Dib
Más....

Metroiddal ki játszik már??
Ez az elsõ olyan játék DS-en, ami igazán megfogott. Hétvégén játszottam is vele vagy 1 órát...<#smile>

Kicsit rece-pixeles - hogy a nagy költõt idézzem -, de hangulata és a kiváló játékmenet eltünteti ezt az apró problémát...

Megcsináltam az elsõ bolygót, és 2%-ot ír ki a lejátszott mennyiségnek. Nem lesz rövid a játék az biztos...

Muad Dib
Jól van már emberek, mi ez a rinyaparty???!!!

DanielT-t nem megaláztam, csak kicsit kapott a pofijára, mert túlfeszítette a hurt nálam. De ez a kettönk magányügye, nem kell ezen még sokat nyammogni. Lenyugodott a fiú nincs semmi baj vele. <#vigyor>

A kitíltást meg azért kaptam, mert elküldtem a francba egy Punker nevü kisstílü, pitiáner moderátort.

És ami fontos, ha úgy látom jónak megint megteszem, mert ezek a fórumok nekem nem annyira fontosak, hogy bárkihez is simuljak. Ha nem tetszik valami kimondom, és ha úgy akarom, kellõen paraszt stílusban teszem azt. <#mf1>

Nekem a való élet és az ilyen fórumok nem ugyanazt jelentik, úgyhogy fosok bele, kitiltanak e vagy sem.

Kedves Mario, még szép hogy otthon nem ilyen a stílusom, gondolod, hogy egy szinten tekintem ezt a fórumot és a való életet??? <#smile>

Téma lezárva...