Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Látom megint okítasz Danielt. Néha akkora baromságot írsz hogy muszáj vagyok lereagálni ne haragudj. Egyedül deep kollégádnak ment tönkte az NDS slotja ahogy én tudom, mert ahogy õ is bevallotta nem biztos, hogy "kikattintotta" hanem kihúzta. Ne rémítsd el az embereket a passkey/passmetõl, ugyan a flashme egy isten dolog, de a passkeyekkel sincs semmi gond(azonkívül, hogy szívja az aksit kurvára). (Egyébként ha fórumon más is írta ezt mert olvastátok mástól is gondolom õ sem jött rá elsõre hogy bekatt kikatt, én amikor deep elõször írta(vagy talán te) hogy tönkrement a ds slotja a passkey miatt megnéztem és semmivel nem megy bele nehezebben mint egy ds játék + nem szorul + kis könnyü müanyagfedélben van, annyira, hogy inkább még attól fosok néha mivan ha széttörik).
Na errõl ennyit.
Töltsük le az internetet!
SuperCard + SuperPass2 set-nél a flasheléshez a SuperPass2-nek a gépben kell lenni a flashelés közben?
Kösz!
bye
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Én is ilyen lehettem mikor megkaptam életem elsõ konzolát a Super Nintendot 😄
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Ha nem tûnteted el a matricát megmarad a garancia.
És igenis megéri felrakni, mert majd ha beszedsz egy vírust a flashme nélküli DS-edre és rosszabb esetbe kidobhatod, akkor szerintem megváltozik a véleményed 😊
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
PSN ID.: Beegabor
Jimi Hendrix
Épp az imént írtál valamit a fikázásról nem?
Szóval egymást ne fikázzuk, csak egymás izlését?"
Kicsit kezdesz paranoiás lenni! Én semmit nem mondtam rád, és az izlésedre!
Mondjuk ez a 9 húros basszusgitár már félig Chapman Stick inkább...
www.hordamusic.hu
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Jimi Hendrix
A SuperPass elég sokat fogyaszt, úgyhogy ha elfelejted kivenni, miután beírtad az SRAM-ot és elindítottál egy játékot, akkor az emészti az aksit rendesen.
Meg persze sokkal kényelmesebb nélküle, stb...
Ez viszont kurvajo dolog,hogy egyatalan nem kell majd hozza superpass,meg eredeti game se.
Jimi Hendrix
A SuperPass az csak arra kell, hogy elinduljanak a DS játékok.
Ha már mennek a DS játékok SuperPass-al, akkor pl. a Freemaan féle leírás segítségével rakd fel a Flashme-t.
Onnan kezdve nem kell a SuperPass az eredeti játékkal, csak a SuperCard-od, benne a memóriakártyával amin a romok vannak.
Érthetõ volt?
Tehát elsõ lépésben juss el odáig, hogy a SuperPass és eredeti játékot használva el tudj indítani DS romokat.
Második lépésben jöhet a Flashme.
ezt a kerdest mar sokszor megvalaszoltak,de meg most se ertem igazan😄:
"De amióta felraktam a Flashme-t nem kell SuperPass."
Megvan a supercardom/sd,a superpass2-om,hoza a programer,meg az eredeti game,ami a superpass-ba megy bele,utanna felrakom a flashme-t,eloszor hardweresen megbutykolom a ds-t,aztan felteszem a legujabb frisitest,es onnantol mukodnek a gamek.Edig remelem jol mondtam.
Utanna a felsorolt setbol,mi nem kell hogymukodjenek a masolt gamek?nem kell a Superpass a ds-be vagy hogy van ez?elore is thx.
Jimi Hendrix
De a francért akarsz te olyat, ami nincs eközött a rohadt sok játék között ami a listána van??? <#conf>#conf>
Ne legyél már ennyire különc... <#papakacsint>#papakacsint>
Ha európai Nintendogs Lablador-t veszel az pl. biztosan jó, nekem is olyan...
De amióta felraktam a Flashme-t nem kell SuperPass.
elore is thx.
Jimi Hendrix
Épp az imént írtál valamit a fikázásról nem?
Szóval egymást ne fikázzuk, csak egymás izlését?
Egyébként meg a Nintendogs itt azon az alapon lett említve, hogy vlaki ezt a játékot akarta használni a SuperPass kártyájához, de sikertelenül. A játék meg valószínûleg a pakk része volt.
Egyébként pl. szerintem egy iszonyúan jól kitalált program DS-re a Nintendogs.
https://supermario4ever.wordpress.com
Más kérdés hogy sokat én sem játszottam vele, de mindenkinek mutogattam, hogy milyen über aranyos😄
Jött frissítés a SuperPass 2-höz:
Update(2006.03.23): SuperPass 2 software 2.0 released
Feature:
1. Fixed print port driver expired problem.
2. Support more NDS original games, please check from "SuperPass 2 support games list"
** Innen tudod letölteni **
https://supermario4ever.wordpress.com
Gondolod ettõl a kijelentésedtõl én most büszke kell hogy legyek??
Úgy értem, téged nemigen lehet mércének tekinteni...
<#vigyor1>#vigyor1>
Japán
Angol

Metroiddal ki játszik már??
Ez az elsõ olyan játék DS-en, ami igazán megfogott. Hétvégén játszottam is vele vagy 1 órát...<#smile>#smile>
Kicsit rece-pixeles - hogy a nagy költõt idézzem -, de hangulata és a kiváló játékmenet eltünteti ezt az apró problémát...
Megcsináltam az elsõ bolygót, és 2%-ot ír ki a lejátszott mennyiségnek. Nem lesz rövid a játék az biztos...
DanielT-t nem megaláztam, csak kicsit kapott a pofijára, mert túlfeszítette a hurt nálam. De ez a kettönk magányügye, nem kell ezen még sokat nyammogni. Lenyugodott a fiú nincs semmi baj vele. <#vigyor>#vigyor>
A kitíltást meg azért kaptam, mert elküldtem a francba egy Punker nevü kisstílü, pitiáner moderátort.
És ami fontos, ha úgy látom jónak megint megteszem, mert ezek a fórumok nekem nem annyira fontosak, hogy bárkihez is simuljak. Ha nem tetszik valami kimondom, és ha úgy akarom, kellõen paraszt stílusban teszem azt. <#mf1>#mf1>
Nekem a való élet és az ilyen fórumok nem ugyanazt jelentik, úgyhogy fosok bele, kitiltanak e vagy sem.
Kedves Mario, még szép hogy otthon nem ilyen a stílusom, gondolod, hogy egy szinten tekintem ezt a fórumot és a való életet??? <#smile>#smile>
Téma lezárva...