Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nexxuss
látatlanban jövõ csütörtök estét mondom. Mondtam csabinak is. Meg mondjuk majd kennynek is. Oszt hajjrá!

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Nexxuss
ne mondj ilyeneket neki. úgyse tudja miaz 😄

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

krugman
ez milyen márkájú cucc . mert igy a kód alapján nem ismerem ...

Macintosh : iBook, 12\", PowerPC G4 , Mac OS X , 1.33Ghz , ATI Mobility Radeon 9550 Konzol : NES,GameBoy,GameBoyColor,NDS,Micro,Xbox \"I\'m Living In Japan\" ...

Majd ha veszel valamikor routert, arra figyelj nehogy Linksys WRT54G legyen, én kifogtam sajna... Nagyon szar, 10-20kb/s az átvitele, fél óránként lefagy vagy megszakad vele a kapcsolat. Vettem helyette WRT54GS-t ami jó 😊 (a WRT54GL is jó)

krugman
ne a botokat nyüstöld !!!! 😄 single-t nyomjad . valamikor találkozhatnánk és nyomhatnánk egy kis multit ... 😉

Macintosh : iBook, 12\", PowerPC G4 , Mac OS X , 1.33Ghz , ATI Mobility Radeon 9550 Konzol : NES,GameBoy,GameBoyColor,NDS,Micro,Xbox \"I\'m Living In Japan\" ...

Nexxuss
na az egyszavas válasz maradt ki. TEhát sokkal több mint a nagytesó!!! Egyedül a minijátékokban kevesebb. Ennyi

Nexxuss
nincsenek benne a Nintendos minijátékok:

ennyi a negatív.
Miben több? SOKMINENDBEN!:

Pl.: nem kell képernyõt váltani ha mész egyik helyrõl a másikra, mert úgy meg csinálva a tér hogy érzed hogy egy golyó alakó bolygón vagy. Nem kell elküldnei a fossiliákat a városból hogy azonosítsák. Zene kocsmában. Szerkeszthetsz megadnak csilladképet. plusz NIntendo WFC-n sokspr adnak a netrõl adjándékot. sok szomszéd. Szal érdemes megvenni. Szerinte. Én több mind 3 hónapig mindennap elõvettem. Most hanyagolom kcsii csak mert a Castlet akarom lenyomni Hardban is és julisban is 100%ra. ME most itt van a VAdász is 😄

Nexxuss
hát én most botokkal nyüstöltem egy adagot. Kifejezetten jó. CSak a DSnek a karpántja kicsit rövid😞 folyton beakadok. Ki kell valamit találnom ellene 😄

valaki megmondaná nékem, hogy mennyivel kevesebb illetve mennyivel másabb a DS-re készült Animal Crossing attól mint amit még anno a nagytesóra kiadtak?

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

krugman
hát igen . én már lenyomtam azt a torony Boss-t 😛 . de tényleg szóval ez a játék úgy jó ahogy van . meg mad a netec cuccot akarom kripróbálni , de ahhoz majd vennem kell egy wifi routert ( de arra most nincsen zsé) ...

Super Mario
Egy kicsit megfordult a mezõny állása a sereghajtóknál
1. NDS Lite - 149,371
2. NDS - 59,903
3. PSP - 36,943
4. PS2 - 33,301
5. GBA SP - 6,732
6. Xbox360 - 3,258
7. GB Micro - 2,992
8. GameCube - 1,492
9. GBA - 151
10.Xbox - 68

https://supermario4ever.wordpress.com

Nexxuss
Hát én még csak belekukkantottam. lenyomtam Kandent. Aztán mentem ahhoz a torony szerü szarhoz. ott abbamaradt mert közben meg a Colossus is ment Csabival. De hatalamas az tény. Zene az fenomenális. Animok durvák. szal jól jártunk 😄

krugman
de vazu , ezek a videók amik a MPH-ban valami fenomenálisak ... 😛

krugman
na szerintem egész jó a géjm ( MPH ) . de az elsõ bolygón a végén mikor az idõ visszaszámlál akkor csak az a dolgunk hogy visszamenjünk az ûrhajóhoz és beszáljunk és elmenjünk a bolygóról ? ...

krugman
jaj 😄 cheap az nagy haver nekem ... 😉

Nexxuss
ne köszönd neki. nem tudod ez a kis szivesség mivel jár...

krugman
na megvan a MPH . köszi a segitséget cheap ... 😉

Hiába tervez, a PassMe2 nem szoftveres hibát használ ki 😊

koryne
Szvsz a Sony maga alatt vágja a fát azzal, hogy minden biztonsági rést betöm... PS1-2-re is volt mindig chip, mégis nagyon sikeresek. Így a homebrew-t és az emukat is megölik. Remélem a N nem tervez ilyesmit.

Xbox Live gamertag: kilencnad

krugman
ez igaz , mert nekik nem éri meg ... 😛

CHEAPBOY
Mindig is jobban vettek, en is a jatekkinalatra, illetve a DS innovativsagara fogtam😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

szerintem a játékok mennyisége és legfõképpen a minõsége erõsen befolyásoló tényezõ ebben az esetben 😊

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Nekem azt tetszik, hogy még a sima DS-bõl is többet adnak el, mint a PSP-bõl. 😊))

Ez csak az ár miatt van?
CHEAPBOY
ha mondom....

szexicsoki
a kinai gyártók nem belõlünk élnek.. <#vigyor1>

Dehogynem...
CHEAPBOY
nana japanban a kutya se warezol...

szexicsoki
DSL 149,371

PSP 36,943

durvulens........ <#wilting> sony küzd a firmware-kal, ds-re ott a sok warzkazi... és 3* eladás.

CHEAPBOY
Japanese Harware Sales - March 27 - April 2
DSL 149,371
DS 59,903
PSP 36,943
PS2 33,301
GBASP 6,732
Xbox360 3,258
GBM 2,992
GC 1,492
GBA 151
Xbox 68

Bovulnek a keszletek, megtobbet visznek a jonepek😊

Muad Dib
Ugye mondtam én, hogy tud ez a Freemaan...
<#nyes>

Ha ilyen magabiztos, hallgass rá Szabzol! Végül is olyan sokat nem bukhatsz, max. 15 rugót...
<#bee1>

Meghát... Aki mer, az nyer...

Uhh ha neked nem kell én megveszem!
99% az a gondja hogy az F2 ellenállás tönkrement.
Ja és ha behozod Egerbe megcsinálom neked természetesen 😊

Seth
amikor a közönséget mutatják,akkor kicsit, játék közben is, de az nem annyira észrevehetõ és nem megy a játék rovására

PSN ID.: Beegabor

Próbálta már valaki a Top Spin 2-õt?! ha igen akkor nállatok is szaggat? <#shakehead>

Gigabyte GA-M57SLI,AMD X2 6000+,2x1GB Kingmax DDR800,HIS Ati Radeon 2900XT 512MB,

Nexxuss
Amerikánszki verzió volt az barátom 😄 és nem játszott le videjót! kemény mi?😄 egyébként hol rendelted Te elõ a VAdászt? Mert hallom kicsit drága azis

krugman
pont most akartam berakni én is ezt a baromságot . nagy lol ez a hirdetés . magyarul kész rablás . de ilyen volr mikor a psp pl nem volt kapható mo.-on. a konzolstudió a japán verziót 15O ezerért használta ... X)

Nexxuss
Eladó egy 2 hetet használt, /teljesen karcmentes, új állapotú/ boltban csak elvétve kapható Nintendo DS Collector's Edition példány, világoskék színben. Gyári Nintendogs játék van hozzá, megvan a doboza és minden tartozéka is, beleértve a garancialevelet. Érdeklõdni e- mailben lehet!

nekem ez a kedvencem 😄😄😄

szexicsoki
te csak halgass... <#vigyor1> lesz rendelés? rendelek én, ha beszáll valaki.

szexicsoki
ds lite 199 usd, m3 sd adapter 77 usd...... 133k, a kis p...kány.

deep
Muhaha, loál😄
Muad Dib
Az Apróneten hírdet valaki DS Lite-ot 135 000 Ft-ért. A következõ szöveggel:

Megrendelhetô 1 hetes szállitási határidôvel Nintendo DS *LITE* (limitált példányszámban kizárólag Japánban megjelent) - chipmod version! Légy az elsôk között aki ennek a birtokosa lesz hazánkban! Készen arra hogy sd kártya segitségével bármely eddig megjelent játékot futtasson, tartsátok az eredeti játékaitokat biztonságan és játszatok a biztonsági mentéssel - az erre a célra kifejlesztett SD kártyával müködô adaptert tartalmazza az ár! Ajándék dvd lemez, egyszerüen a legjobb játékélmény! ! !

Chipmod version????!!!!! <#wilting>

krugman

Nekem a 12. után rögtön a 3. jön. És ott vége is a listának.
Így van!

Ráadásul a fazon aki hirdette, konzolokkal foglalkozik. Namost nekem ne próbálja meg bemagyarázni, hogy ebbõl keresi a pénzét, de lusta megjavíttatni 😊))

Ilyen mentalitással már rég csõdbe ment volna.
krugman

krugman
2O játék ami megváltoztatta a "Világot" : http://gonintendo.com/?p=1902

Muad Dib
Szia!

Én 2-3 hete vettem egy DS-t 15000-ért.
Az égadta világon semmi baja nem volt, még karcos se volt. Doboza, töltõje, szóval alapcsomag, szintén korrekt, meg van minden.
Második darabnak vettem meg, az illetõ aki eladta, az interneten hírdette.
Kicsit alkudtam, belement, ennyi...

Lehet hogy te ugyanennyiért veszed meg, de esetleg rá kiell költened még 10 rugót, hogy jó legyen. És akkor van egy szervizelt DS-ed 25-bõl úgy, hogy vannak hírdetések, amikor 2 hetes csirli-virli DS-eket árulnak a neten ennyiért.

Én 200%-ban megbízom Freemaan szakértelmében!
De ha õ most téved és nem a szokásos gond van a masinával, akkor te befürdesz vele. Azért gondold meg és sok sikert.

Az a szöveg nekem minden használt cucc esetében gyanús, hogy:
"Javítható, 2 forintba kerülne a javítás, 150 méterre van a szervíz a lakásomtól, de nincs idõm megjavíttatni, inkább eladom..." <#smile>

Tudom, csak skót vagyok 😊 Próbálok minél olcsóbban hozzájutni a géphez, és gondoltam hátha...

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

krugman
egy 1O-est ráfizetszés egy konzolboltban is megtudod venni a gépet használtan ... 😉

15-ért adja amúgy, de azt írta cserélne 256-os mp3 lejátszóra, és nekem pont van egy, amitõl megválnék.

Freeman! Tudod mi lehet a gond? Honnan? Találkoztál már hasonló esettel? Kontakt hiba lehet, vagy mi?

Köszi a segítséget.

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

krugman
na tesó akkor csinálhatnánk egy kis multi partit mint múltkor . mit szólsz hozzá ? ...