Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Halottam, hogy van olyan videó is, ami gyorsan váltakozó színeket mutat, ami talán segít a pixel javításában… az kamu? Olyat le tudok szedni, érdemes kipróbálnom, vagy felesleges?
Konzol: Sega Master System, Super Nintendo, Sony Playstation 1+2, Nintendo Gamecube, Nintendo DS+Lite, Nintendo Wii
Supercard, M3, flashkártya vagy valami hasonló cucc kell hozzá...
Innen tudod leszedni: http://nds.cmamod.com/download.html
Konzol: Sega Master System, Super Nintendo, Sony Playstation 1+2, Nintendo Gamecube, Nintendo DS+Lite, Nintendo Wii
„Van rá progi ami eltûnteti...”
Nagyon megköszönném, ha megosztanád velem mi az! 😊 Van Play- Yan microm, ha valami videót kell lefutatnom rajta. Elõre is thx!!
Sõt ez se lóg ki vészesen:

Ez még kisebb a liteból kb 1cm re lóg ki csak(a foslila szín nem üt de van belöle fekete és átlátszó is).
Elvileg azonban ez sem a vége a dolognak ugyanis tervbe van egy "magickey 4" nevezetû flashcucc(?) ami a ds slotba lesz és teljesen szintben lesz a lite kontúrjaival azonban ez még nem jelent meg.
(Köszi az infókat freeman)
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Egyelõre DS ben ennyire lóg ki:
De az irányvonal megvan és az a lényeg. Mivel van kereslet még kisebb kártyára ezért lesz kínálat is, ez a kereskedelem lényege <#vigyor3>#vigyor3>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Xbox Live gamertag: kilencnad
Sebaj szeretek gépelni <#wilting>#wilting>
PSN ID.: Beegabor
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
Sok leírást és specifikációt találok de errõl nem sok infó/vélemény leledzik, vki olvasott ilyesmit?
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
En most tonyval szoktam gamelni,egyik kedvenc gamem,meg a mario lanyba gamel,azon meglepodtem hogy ennyire jo game,mondjuk sokat nem gameltem vele,de a siro szelem boss resz nagyon tetcet,sokat szarakodtam vele.
Jimi Hendrix
Valaki tud adni egy linke ahol sc/sd-hez talalok progit amivel videokat tudok convertalni ds-re,koszi.amit talaltam az erroros volt.
Jimi Hendrix
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Na nem kell megijedni megint(gondolom valóságban ez úgy zajlik:"ki a faszt érdekel? 😄D") most nem tõletek búcsúzom hanem a DS -emtõl ugyanis fél órája megvették m3al tokkal vonóval mario karttal együtt.
Majd beújítok litera(de csak abban az esetben ha lesz olyan flashkártya hozzá ami abszolút nem lóg ki).
Azért ide még írok azér mer nincs DS em szal nem ússzátok meg <#duhos2>#duhos2><#action>#action>
April 25, 2006 Guilty Gear Dust Strikers Majesco Fighting
April 25, 2006 Lostmagic Ubisoft RPG
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
Töltsük le az internetet!
Jimi Hendrix