Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kenny san
Oh, én ezekkel nem rendelkezem 😞 Amúgy köcce!
Halottam, hogy van olyan videó is, ami gyorsan váltakozó színeket mutat, ami talán segít a pixel javításában… az kamu? Olyat le tudok szedni, érdemes kipróbálnom, vagy felesleges?

Konzol: Sega Master System, Super Nintendo, Sony Playstation 1+2, Nintendo Gamecube, Nintendo DS+Lite, Nintendo Wii

Play-Yan-al semmit nem érsz 😊
Supercard, M3, flashkártya vagy valami hasonló cucc kell hozzá...
Innen tudod leszedni: http://nds.cmamod.com/download.html

Kenny san
Látom, kösz X)

Konzol: Sega Master System, Super Nintendo, Sony Playstation 1+2, Nintendo Gamecube, Nintendo DS+Lite, Nintendo Wii

Kenny san
EU- s töltõ, hol?? Szép szép a Lite- om, de valahogy 2 hétig üzemel, aztán mehtek át tesóhoz energiáért 😛

Kenny san
Sziasztok arcok 😉 Olvastam Freemaan hozzászólását, a pixelhibával kapcsolatban, pediglen:
„Van rá progi ami eltûnteti...”
Nagyon megköszönném, ha megosztanád velem mi az! 😊 Van Play- Yan microm, ha valami videót kell lefutatnom rajta. Elõre is thx!!

Még egy kép SuperCard MiniSD-rõl:

Lesz még itt pár jó cucc lite-hoz:

Sõt ez se lóg ki vészesen:

Sheltem
Még szinte alig nyomtam a mehetre amikor kiderült ismét tévedtem már van kisebb is:

http://www.ir-base.hu/use/Cruel/scminisd.jpg

Ez még kisebb a liteból kb 1cm re lóg ki csak(a foslila szín nem üt de van belöle fekete és átlátszó is).

Elvileg azonban ez sem a vége a dolognak ugyanis tervbe van egy "magickey 4" nevezetû flashcucc(?) ami a ds slotba lesz és teljesen szintben lesz a lite kontúrjaival azonban ez még nem jelent meg.
(Köszi az infókat freeman)

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Jelenleg itt tartunk:

Egyelõre DS ben ennyire lóg ki:

De az irányvonal megvan és az a lényeg. Mivel van kereslet még kisebb kártyára ezért lesz kínálat is, ez a kereskedelem lényege <#vigyor3>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

koryne
A Lite-nak más a csatlakozója. A microétól is különbözik. De ezen probléma áthidalására találták fel a stepdown converzert 😄

Xbox Live gamertag: kilencnad

koryne
Akkor én inkább nem várok erre 😊 Bár sztem is csak hetek kérdése és lesz Lite-os flash kártya.

Zelda Over The Years Rövid áttekíntés a Zelda játékokról(12perc!)!
<#eljen>
DanielT
www.sini.hu nál vettem. GBA töltõ néven fut, de az összes nintendo handheldhez jó a csatlakozója. (ugyanaz a DS, a GBA, a Lite)
Pff, Lite-hoz? Hol??????????????
Sheltem
Május közepétõl lehet rendelni Usából(állítólag).

DanielT
Öööö, 990 ft egy EU töltõ hozzá...
Mit értek a jápán tápkábellel?
Sheltem
Abban a percben amikor látom, hogy létezik nem kilógó flash kártya hozzá, csak idõ kérdése.

koryne
Mikor rendelsz lite-ot? Mert ha köv hónapban, akkor lehet, hogy beszállok 😊

Sheltem
Mondjuk az én tippem is az, hogy ugyanolyan jó lesz, tulajdonképpen gyakorlati választ vártam, de mivel úgysincs még senkinek Liteja itt(valószínûleg) a kérdésnek részemrõl valóban nincs sok értelme <#vigyor3>
Sebaj szeretek gépelni <#wilting>

koryne
És gondolod, hogy akkor a Lite rosszabb képernyõt kapott volna karcállás szempontjából? 😊 Az nem lenne igazán logikus lépés, tehát van egy olyan sanda gyanúm, hogy az sem fog karcolódni.

Seth
Hát mivel az elsõ szériás ds-eknél is a karcolódás volt az egyik legnagyobb gond, az utána következõkben ezt kijavították. Nemhinném, hogy a lite esetében is eljátszák ugyanezt. Szóval szerintem ugyanolyan minõségû mint a mostani ds-ek, vagy jobb.

PSN ID.: Beegabor

Sheltem
Nem a sima DS rõl beszélek az tudom, hogy karcálló nekemis volt 3 hónapig 😊

Nexxuss
nekem Mario Kartos pakkom van, de nem nagyon akaródzik megkarcolódnia képernyõ. PEdig a Wariot letoltam, asszony is, Bombás minijáték ezerrel a MArioban, plusz Yoshi, most meg MEtroid meg még nintendogs is megy ezerrel. Sehol egy karc...

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Sheltem
DS lite mennyire lesz karcálló DS hez képest(érintõképernyõ)?
Sok leírást és specifikációt találok de errõl nem sok infó/vélemény leledzik, vki olvasott ilyesmit?

Super Mario
Én meg 4 éves vagyok... :-P

https://supermario4ever.wordpress.com

<#eljen>
DanielT
12
Nexxuss
DanielT Te hányéves vagy?

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Hat igen azt mindenkepp erdemes,csak elonyei vannak.
En most tonyval szoktam gamelni,egyik kedvenc gamem,meg a mario lanyba gamel,azon meglepodtem hogy ennyire jo game,mondjuk sokat nem gameltem vele,de a siro szelem boss resz nagyon tetcet,sokat szarakodtam vele.

Jimi Hendrix

Sheltem
Fogok szerintem , de azt flashmezni fogom.

Ehez csak anyit fuznek hozza hogy,congrat az eladasert.De remelem fogsz lite-ot venni,ami most van hozza flash card szerintem nem veszes amenyire kilog,a sima ds-bol is kilogott a flash card-od mar biztos megszoktad😄,ha tenyleg nagyon erdekel ds,akkor ugyis fogsz venni es leszarod hogy kilog e vagy sem.

Valaki tud adni egy linke ahol sc/sd-hez talalok progit amivel videokat tudok convertalni ds-re,koszi.amit talaltam az erroros volt.

Jimi Hendrix

Sheltem
Hmm csõszerelõvel még úgyse randiztam. <#vigyor3>

CHEAPBOY
jah s reszemrol a vita lezarva skaczok😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
randevura nem hivod meg?😄

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Super Mario
Nem is élnénk túl nélküled <#crazya>

Sheltem
Látom a többszáz komment sem értette meg veled, hogy nem a liteal volt gond, hanem hogy ezerszer ismételted önmagad. Felõlem 100szor felhozhatjuk a témát, a következõ reakciód úgyis az lesz "lezártam részemrõl a vitát".

DanielT
Különösebben nem érdekel mit csinálsz, mindenesetre elég viccces. Azt hiszem mindenki tudja, hogy miért. De semmi gáz, te sem vagy a saját ellenséged, kell a jobb cucc, csak legközelebb ne csinálj khm... magadból.
Sheltem
Tõled nem is vártam mondjuk értelmesebb kommentet Danielt <#vigyor3>

DanielT
Nókomment.
Sheltem
Én ezen a fórumon tuti elnyerem a "búcsú embere" címet <#wilting>
Na nem kell megijedni megint(gondolom valóságban ez úgy zajlik:"ki a faszt érdekel? 😄D") most nem tõletek búcsúzom hanem a DS -emtõl ugyanis fél órája megvették m3al tokkal vonóval mario karttal együtt.
Majd beújítok litera(de csak abban az esetben ha lesz olyan flashkártya hozzá ami abszolút nem lóg ki).
Azért ide még írok azér mer nincs DS em szal nem ússzátok meg <#duhos2><#action>

Koszi,nemsoka jon ket nagyon jonak tuno ds game:
April 25, 2006 Guilty Gear Dust Strikers Majesco Fighting
April 25, 2006 Lostmagic Ubisoft RPG

Jimi Hendrix

😄,tudsz egy linket adni rola,hogy hol tudok leszedni ra nes gameket stb..koszi.

Jimi Hendrix

KILLER2
Oppá! Azta kartam írni, hogy buli DSen NES játékokkal játszani nem pedig bili, de már mindegy.

Töltsük le az internetet!

Sajnos ez is,de nem veszes,ezt siman meglehet szokni,szerintem ne ezert ne vegyen valaki lite-ot hogy ennyi kilogas is zavarja.

Jimi Hendrix

KILLER2
Nagyon bili DSen nes gémekkel játszani!

Töltsük le az internetet!

Super Mario
Nintendo 64-re rezgõkártya