Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Nekem egy Canon mp450-es 😊
porki fagyok fállalon
megj: altalaban ezt hasznaljuk mindenre. nagyjabol minden olyanra ami fentebb fel van sorolva. ja es uveget is lehet vele torolni ha meg nedvesen szarazra torlod papirtorlo kendovel.
valaki suroloszert meg sima mosogatoszert hasznal koszos gyerekcipore meg koszos villanykapcsolora vagy az ajtefelfara.. mi meg cloroxot.ezerszer tisztabb es konnyebb tisztitani vele barmit is.
nah lehet rohogni.
clorox wipes meg jo mindenre.
lehet magyarorszagon nem forgalmaznak semmi ilyesmit.. ha butak vagytok hozza nem kell nevetni.. se mosogatoszer.. sem clorox kendo nem szedi le a dzsuvat a DS belsejerol.
BTW tököm kivan! Van egy Intel Wireless/Pro 2200bg-m. Nem igaz má', hogy azzal nem tudom megoldani Windows alatt! >😞
www.youtube.com/aabyssx
RT25xx kell ahhoz is 😊
Vagy egy eredeti Nintendo USB-s WiFi adapter.
www.youtube.com/aabyssx
Vki.segíthetne 1 pontos leírással,SC+DS pároson szeretnék GBA.játékot futtatni!
Elõre is thx.
Tuti levisz mindent és után nem csúszik 😊
Én GBA-s castlevania-ért mentem de nem jártam szerencsével 😞
FJ
en ma vettem a pecsaban egyet 11eft.
FJ
kisgabo: szvsz ha mindenki vigyáz rá akkor tök8 mijen szinû :$
porki fagyok fállalon
szóval a fekete sokkal jobb. csak akkor esett le nekem is, mikor kézhezvettem.
(mondjuk én vigyázok rá, és nem adom oda senkinek...)
megvalaki õszefoglalhatná hogy lehet játszani a lite nem eredeti játékkal és menyibe kerül a dolog elõre is köszönöm
tessek ennel sokkal tobbet irni.
pl hogy mi tortenik mikor legeloszor hasznalod. es hogy nem ket dolog hanem 3 dolog kell a cucchos merthat maga a kartya dragabb barmelyik m3 nal meg superkeynel ( mondjuk en 2-4 gigas kartyaban gondolkozom)
tehat 3 dolog kell.. azaz 4 mert kell egy SD/CF kartya olvaso/iro a szamitogephez hogy a cuccokat rairjuk.
filmeket milyen minosegbe lehet atkonvertalni... mekkora felbontas.. stereo.. mono.. erdemes stereoba tomoriteni vagy eleg monoba? hany megas egy atlagos film ha stereoba es normalis minosegbe alakitom. feliratokat ki tudja e rakni a hombru szoftver.
hogyan kell feltenni egy hombru szoftvert vagy zenet vagy filmet vagy jatekot stb stb stb stb stb.
kezdem ugy gondolni hogy a fekete DS megis jobb lehet... azon is.. ezen is meglatszik kivulrol az ujjlenyomat kokemenyen.. vegighuzom a ruhamon es tiszta akarmelyik.. de belulrol...
nem is miattam dzsuvas.. az ocsem nekiallt jatszani ket napig.. mire harmadnap kinyitottam fekete volt a gombok korul meg a bal oldali analog pad korul!.
tiszta ideg lettem. mivel semmi nem volt a kozelemben "nyallal" probaltam segiteni rajta./. majd mikor hazajottem elkezdtem sikalni a clorox kendovel...
NEM TUDTAM letisztitani!!!😞((((
holnap megprobalom mas tisztitoszerekkel.. de ez akkor is szanalmas😞
szal vigyazzatok a feher DS ekkel mert belulrol uber modon koszolodik.
vagy ne adjatok oda a rokonoknak es semmikeppen se 14 even aluliaknak akik csak az esti furdeskor latnak szappant.