Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SC, engem nem zavar
huhh az az SC (vagy M3?) eléggé kilóg :S

Sorry csak nemtom miért kérdezted h 12 e ft 😊

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Én nem tom, nekem nem kell...
Drága??

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

7+posta.

Neki adtam kölcsön!

kisgabo
hol a guminõd?

Borgi
hja hogy az monitor. elnézést :$

porki fagyok fállalon

Milyen tv?
Borgi
a tv is? 😊

porki fagyok fállalon

Ezek az én kincseim!

már nem röhögök <#wink>
12e ft?
Superpass 2 plusz superpass programmer eladó, nem használtam, plíz PÜ ajánlattal. NEM öntéshibás hálisten 😄DDD

Borgi
<#papakacsint><#wave>

porki fagyok fállalon

Jó kártyaolvasód van😊
Nekem egy Canon mp450-es 😊

Borgi

porki fagyok fállalon

kisgabo
akkor tapsikolhatunk a fehérhez...

aabyssx
> a Nintendossal is csak hackelt driverrel lehet

HE?!?!?!?

www.youtube.com/aabyssx

CSOCSO
"Use Clorox® Disinfecting Wipes on hard, non-porous surfaces in every room of the house including: bathroom counters, sinks, and faucet handles, exterior toilet surfaces, kitchen countertops, exterior appliance surfaces, stoves, painted cabinets, refrigerator handles, door knobs, telephones, non-wood desks, baby changing table and diaper pails, and even TV remote controls."

megj: altalaban ezt hasznaljuk mindenre. nagyjabol minden olyanra ami fentebb fel van sorolva. ja es uveget is lehet vele torolni ha meg nedvesen szarazra torlod papirtorlo kendovel.

valaki suroloszert meg sima mosogatoszert hasznal koszos gyerekcipore meg koszos villanykapcsolora vagy az ajtefelfara.. mi meg cloroxot.ezerszer tisztabb es konnyebb tisztitani vele barmit is.

nah lehet rohogni.
CSOCSO
rohogj csak ujreg
CSOCSO
cloroxnak van vagy 15 kulonbozo fele termeke...
clorox wipes meg jo mindenre.

lehet magyarorszagon nem forgalmaznak semmi ilyesmit.. ha butak vagytok hozza nem kell nevetni.. se mosogatoszer.. sem clorox kendo nem szedi le a dzsuvat a DS belsejerol.

Azzal nem tudod... és a Nintendossal is csak hackelt driverrel lehet.

aabyssx
Nem ez volt a kérdése lényege. Tegyük fel veszek egy olyan sz*r Nincsendó WIFI adaptert 12 rugóért. Akkor tudok demózni itt Európában?

BTW tököm kivan! Van egy Intel Wireless/Pro 2200bg-m. Nem igaz má', hogy azzal nem tudom megoldani Windows alatt! >😞

www.youtube.com/aabyssx

Nem tudod routerrel a demókat megoldani...
RT25xx kell ahhoz is 😊
Vagy egy eredeti Nintendo USB-s WiFi adapter.

aabyssx
Ha megoldom, hogy a DS a pécémen vagy egy wifi router-en keresztül online legyen, akkor tudok itt Európában is demo-kat letölteni, vagy ez csak a japóknál, meg az amcsiknál meg?

www.youtube.com/aabyssx

csocso vazeg 😊 szorri, de kinevetlek, ez már igen vicces <#nevetes1>
izopropil-alkohol?

kisgabo
semleges mosószer javallott. clorox az?

CSOCSO
hat mososszerrel se jott le.. nemsokara megprobalom a suroloszert... nemtom im fog neki segiteni.. az a baj hogyha a clorox kendo nem segit akkor ott mar nincs seok remeny😞
Csibe001
Köszi, de jobban tetszik ha külön-külön van meg 😊 Harmony of dissonance már megvan.

moon08
Hali.
Vki.segíthetne 1 pontos leírással,SC+DS pároson szeretnék GBA.játékot futtatni!
Elõre is thx.
Csube=Csibe
Vagy ha kell egy kínai bovli(nem ment állást) nekem van harmony of dissonance-om.
Csube: egy ajánlat, szvsz vadász a Castlevania double pack-ra, én mostanában azt pörgettem. Aria of Sorrow és Harmoni of dissonance van a kazin.
Csiszolóvászon?
Tuti levisz mindent és után nem csúszik 😊

Csibe001
Hehe, én is ma voltam a pecsába s láttam én is 😊
Én GBA-s castlevania-ért mentem de nem jártam szerencsével 😞

Ahol ds jatek volt ott altalaban volt ez is, csak az ar volt eltero.

FJ
kisgabo
hát nem, a fehéren látszik a kosz. kérdés, mivel takaritható hatékonyan? nem biztos, hogy az alkohol jó...

kisgabo
bejárattól balra a másodin neppernél volt...

Hali,

en ma vettem a pecsaban egyet 11eft.

FJ
Eszerint legjobb a navy blue, mert a kosz is látszik rajta, és sárgul (zöldül) is egyaránt 😄DDD

Borgi
köszöönöm, rögtön korrigálok 😊
kisgabo: szvsz ha mindenki vigyáz rá akkor tök8 mijen szinû :$

porki fagyok fállalon

kisgabo
ezt mondtam én is, mindenki papolta, hogy fehér ds kell mert nem látszik rajta a tapi, igen, de a koszról és a besárguló káváról megfeledkeztek.

szóval a fekete sokkal jobb. csak akkor esett le nekem is, mikor kézhezvettem.
(mondjuk én vigyázok rá, és nem adom oda senkinek...)

unknown nick
Találkoztatok már azzal, hogy a superpass 2 behelyezése után a nintendo logot kovetoen feher kepernyo fogad, es onnan nem lep tovabb?

mikor lesz nálunk is kaphato az new super marii bros?
megvalaki õszefoglalhatná hogy lehet játszani a lite nem eredeti játékkal és menyibe kerül a dolog elõre is köszönöm
igen, ebben a rohadt melegben ha bejöttök kintrõl, egyszerûen csak mossatok kezet...ennyi
CSOCSO
nem rossz de ez nagyon keves.
tessek ennel sokkal tobbet irni.

pl hogy mi tortenik mikor legeloszor hasznalod. es hogy nem ket dolog hanem 3 dolog kell a cucchos merthat maga a kartya dragabb barmelyik m3 nal meg superkeynel ( mondjuk en 2-4 gigas kartyaban gondolkozom)

tehat 3 dolog kell.. azaz 4 mert kell egy SD/CF kartya olvaso/iro a szamitogephez hogy a cuccokat rairjuk.

filmeket milyen minosegbe lehet atkonvertalni... mekkora felbontas.. stereo.. mono.. erdemes stereoba tomoriteni vagy eleg monoba? hany megas egy atlagos film ha stereoba es normalis minosegbe alakitom. feliratokat ki tudja e rakni a hombru szoftver.
hogyan kell feltenni egy hombru szoftvert vagy zenet vagy filmet vagy jatekot stb stb stb stb stb.
CSOCSO
vigyazzatok az uj feher DS el!!! belulrol eszmeletlenul koszolodik es keptelen vagyok lemosni a dzsuvat!!😞
kezdem ugy gondolni hogy a fekete DS megis jobb lehet... azon is.. ezen is meglatszik kivulrol az ujjlenyomat kokemenyen.. vegighuzom a ruhamon es tiszta akarmelyik.. de belulrol...
nem is miattam dzsuvas.. az ocsem nekiallt jatszani ket napig.. mire harmadnap kinyitottam fekete volt a gombok korul meg a bal oldali analog pad korul!.
tiszta ideg lettem. mivel semmi nem volt a kozelemben "nyallal" probaltam segiteni rajta./. majd mikor hazajottem elkezdtem sikalni a clorox kendovel...
NEM TUDTAM letisztitani!!!😞((((
holnap megprobalom mas tisztitoszerekkel.. de ez akkor is szanalmas😞
szal vigyazzatok a feher DS ekkel mert belulrol uber modon koszolodik.

vagy ne adjatok oda a rokonoknak es semmikeppen se 14 even aluliaknak akik csak az esti furdeskor latnak szappant.