Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
No meg az FF3 angolul :-) Jujj, de várom már <#vigyor2>#vigyor2>
begörcsölta kézfejem a sok kloffolástól xD
porki fagyok fállalon
khumbula
g6-on az új peccsel mindegyik gém elindult. harvest moon a kira. <#email>#email>
A Mario hoops 3on3-vel az a baj, hogy nem lehet wifi-n tolni.
Milyen?
- Lego Star Wars 2 is now working
- Wi-Fi Yakuman DS is now working
- Mario Hoops 3-on-3 and Megaman ZX now work without safe mode
- Improved NDS and GBA link functions
- GBA compatibility improved
Na, ez is eljött. 😊
Erre köröket ver pl. a GBA-s Kindom Hearts, csillagözi fényévekkel jobb a FF III :-)
Ááá akarok egy liteot mosmá.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Nem vártam tõle sokat, de tegnap feltettem s nem tudtam letenni.Nagyon bejön az irányítása!! 😊
ez a sor a link 😊
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
Kár nincs ezen a játékon WiFi multi 😞
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
valami trim rom, meg soft mode... úgy raktam fel a rokokat.
este a lego sw-t is felrakom.
Jöhetnek ezekrõl a vélemények mindet megköszönöm(az eddigieket is) 😊
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
G6 van nekem, ami fix 512 mb, de nincs szaggatás, nagyon kultúrált kari, 75 usd.
Visszatértem 😊 Lehet sírni és örülni.
Elnézem mostanában az újonan kijött játékokat...háát eddig bírtam ki venni fogok egy liteot.
Freeman most nem online majd dumálok vele de addigis érdeklõdnék.
Látom sok a nem kilógó kártyesz már, melyik az még az M3 liteon kívül ahol egyáltalán nincs belassulás egy játéknál sem? (G6lite és SC lite ra gondolok elsõsorban).
M3 hoz egy Kingston Micro SD re gondoltam az már van 5 körül.
Másik legfontosabb kérdés, hogy jelenleg mi a helyzet a flashme-vel?
Rá lehet nyomni a litera is mint a régi DS re lehetett? NEm akarok egyelõre eredeti játékot venni sem passme3at azért kérdem, vagy arra mindenképpen szükségem van?
Tudom ez nem warezfórum blablabla ezért jöhet privátba is a válasz(bár szerintem nem vészes a flashkártyákról beszélni itt).
Oh igen és Davido nagyon hiányoztál 😊
okguys, here comes teh s4v0r:
M3 SD:
firmware e22
safe-boot
no trim
WORKS AND SAVES!
enjoy!
Nem tudtam kipróbálni de több mint valószínû hogy mûködik.
Ja, és már lehet próbálgatni a Mario Hoops-ot is aki nagyon várta. ^^