24434
Nintendo DS/DS Lite
  • KILLER2
    Bocs, de
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nem tudna valaki megdobni egy SUper Metroid (U) letöltéssel?
  • KILLER2
    Ööööö. Metrodi Prime 2t a kedvemért? Bár...MEGVAN!!! Gears of War!!
  • koryne
    Egyébként ezen én is elgondolkoztam... Néha még jobban be is jön nekem a kézzel rajzolt, 2D-s graf, mint a 3D. Végülis, poén lenne :)
  • sztomy69
    Jah, csak én csináltam PS-el, fake, de ha kell bármillen játékot megcsinálok DS borításba B)
  • Borgi
    tiszta fun lenne, 2d-s, wow ds-en, onlájn :P
    kárhogycska pár 1 :P
  • koryne
    Április 1 mond Neked valamit? :)
    (egyébként a wow nem éppen stratégia...)
  • KILLER2
    Ez érdekes. Én mondjuk még a PCs verzión sem játszottam. Kíváncsi leszek rá, hogy ez is akkora kalap szar lesz-e mint a többi stratégia DSre. Ez nem körökre osztott?
  • sztomy69
  • KILLER2
    Menteni az űrhajón lehet. A páylán lesznek majd teleportok, amivel vissza lehet hozzá menni és ott menteni.
  • james69holden
    metroid prime huntersbe mikor lehet/kell menteni?
    má' játszok vagy 10-15perce vele, de nem vettem észre hogy mentett volna
    kilépnek meg addig nem merek :)
  • KILLER2
    Sokáig tartott. Miért nem kell?
  • laxika0428
    na most a netes rendeléshez visszatérve. én is rendeltem a mod chips.com-ról és cash alapon fizettem és küldtek egy mailt amiben benne volt minden adat a banki átutaláshoz. úgyhogy lehet ott így is fizetni
  • Rexor
    [nagy gEladó egy fekete Nintendo DS Lite![/nagy]
    - Hibátlan állapot
    - Egyszer használt
    - Garanciális
    - Kikiálltási ár: 33000 Ft
  • sztomy69
    Ha emu kell, ide gyertek!

http://www.emulator-zone.com/
  • zola2000
    Találtam egy érdekes oldalt, amin emulator programok vannak nintendo dsre. Az oldalon van egy eléggé alfás PLAYSTATION1 EMU!!! Megnéztem és elindult! Pár játék már játszhato sebességet produkált. Feltétlenül nézzétek meg. A cím: www.ajdnolobsilirpa.Jp
  • sztomy69
    És millen videoformátumokat játszik le? (R4 kártyával, ha ez számít vmit...)
  • james69holden
    jahogyjah :p
    nem éreztem mondandódban az iróniát :]
  • koryne
    És a nem létező luk a fenti képen sem látszik ;)
  • kisgabo
    a kérdés komolysága...
  • james69holden
    hogyne lenne, én is fülhallgatóval használom
  • kisgabo
    ezt honnan vetted? nem lehet, luk sincs neki.
  • Tinman #14472
    Lehet.
  • sztomy69
    Lehet a DShez fülhalgatót csatlakoztatni, vagy csak a beépített hangszórókon hallgathatom a zenét?
  • 0037500
    Ha érdekel valakit, van egy eladó NDS Lite-om (fehér), alig egy hetes, egyszer töltöttem, szintén új M3 Lite Pro Micro SD + NDS Passcard 3 kártyákkal, DS+GBA játékok is mennek, plusszban pedig egy 1GB-os Kingston MicroSD! Az egészet egyszerre vettem, tehát minden cucc max. egy hetes, és garanciális! Ezen kívül pedig 7 dvd-re kiírva kb. 700ig az összes game, amit természetesen adok hozzá! A csomag minden egyes darabja hibátlan és bármiféle sérülés/karcmentes, szóval tökéletes =) Ha komolyan érdekel, készítek pár képet az egészről. Csak egyben adom ~60 körüli áron, ha érdekel írj!
  • PHM
    A Simplynél nem csak a romokat,rendszerfile-okat is kell a micrsdre rakni.Ha kell segítség,írj privit!
  • sztomy69
    Akkor hiba lépett fel a mátrixban B)
  • james69holden
    én felmásoltam a micro sd-mre, bele m3 simply-be, indításnál csak erős fehér képernyőt kapok
  • turho
    Sziasztok. Supercard sd 2.58-as progival van olyan bajom, hogy indításkor error read ini file hibaüzenettel indul a cucc. És nem teszi rá a ds, vagy gba romot a kártyára. 2.57-nél nem tapasztaltam ilyet. Mi lehet a hiba? Pls help :)
  • sztomy69
    Am működik a cucc?
  • kisgabo
    faxa link.
  • sztomy69
    [URL=http://www.oxedion.com/index.php/download/9c0c10d8e14dcf714be0be31401dd020]HelloDS "telefonálás" DS-el B)[/URL]
  • koryne
    Nemtom, breklámnak minősül-e, spoilerben írom:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Cibnél van olyan kártyacsomag, amihez adnak egy elvileg dombornyomott kártyát (gyakorlatilag nem az, de bármelyik bank annak látja, csak netes fizetésre alkalmas) + egy normál Visa Electront. Cibezz a neve, nekem is ilyen van (ez a junior kártyacsomagjuk tulképp), eddig mindenhol elfogadták. Ha esetleg akarsz számlát is nyitni, ez jó megoldás lehet
  • james69holden
    nem igaz nincs valaki ismerősöd a családban/rokonságban/szüleid baráti körében akinek lenne az alant felsorolt bankkártyák közül valamelyik!?

kölcsönkéred csak a kártyát, megadod az oldalon a rendelésnél (persze miután megadtad a saját adataidat) h "Credit Card"-al fizetsz, majd továbbot nyomsz.
    átdob egy másik oldalra ott meg megadod a kártya tulajdonosának a nevét (ahogy a kártyán szerepel), a számát (ez találhatő a kártya elülső oldalán), az érvényességét (szintén elöl), majd a kártya hátoldalán található sorszám utolsó 3 számjegyét (=digit number)...
    ha végeztél és leokéztad, lecsekkolja h érvényes e a kártya majd küld egy e-mailt h sikerült e a fizetés és h postára adták a csomagot

általában előtte a bankból (ahova a kártya tartozik) felhívják a tulajdonost, h valóban ő vásárolt e a kártyával és h jóváhagyják e a tranzakciót
    asszem még a pontos valutaösszeget is megmondják magyar forintba, h mennyit húznak le róla
    ezt az összeget kifizeted a kártya tulajdonosának, aztán csak vársz h megérkezzen a rendelt terméked

nekem sincs amúgy ilyen dombornyomott bankkártyám; faterét használom persze az ő engedélyével :)
  • sztomy69
    Uhh, én ezekhez naon nem értek. Nem tudsz egy ollant, ami lehet 18 éven aluliaknak is, és csak az igénylésnél kell egy 18 éven felüli, aki aláír vmit, jah és ne kelljen havonta vagyonokat befizetni.

Kössz, ha tudsz P)
  • kisgabo
    western union... nem ocsó de a bank se.
  • james69holden
    akkor keress olyan embert akinek van...
    különben bajosan fogsz külföldről akármit is rendelni... :/

Interneten használható bankkártyák
  • sztomy69
    És ollan sincs, h befizetek a bankba xy összeget az ő számlájukra, aztán küldik a cuccot?

(Dombornyomott, sőt semmilyen kártyám nincs)
  • kisgabo
    nincs utánvét. előre kell perkálni...
  • Borgi
    ezeka fizetési modok, és egyik sem postai utánvétel, az CoD lenne, azaz Cash on Delivery.
  • sztomy69
    A pirossal bekeretezett lehetőségek közül mellik hasonlít legjobban a postai utánvétre?
    És az I order utáni lehetőségek mire valók?