24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#15987 megint WAREZ? -
#15986 Sziasztok!
-R4 -nek mennyi helyett kell hagyni a MicroSD kártyán? (vagyis mennyi dolgot lehet rápakolni pl. 2GB-os kareszra?)
-minden "első játék" inditásnál létre kell hozatni a *.sav-ot? -
lampard99 #15985 és azt hogy lehet csatlakoztatni? -
#15984 wi-fi routerrel is tudsz netezni
(bár nem mindegyikkel kompatibilis) -
lampard99 #15983 nintendo usb-n kivül sehogy nem tudom csatlakoztatni a nethez a nds-et? -
#15982 lehet kapni nalunk valamilyen online aruhazban nintendo csavarhuzot?
(DS-hez/Wii-hez/GBA-hoz hasznalatos) -
orkenyid #15981 Csak két vagy több DS között megy helyileg. Neten nem. -
lampard99 #15980 ha van nekem wifi-m othon akkor hogy tudom használni a nds-el? -
lampard99 #15979 hello a pictochat hez nincs valami jó le írás mert a kis könyvében nincs sok mindan benne -
lowdog #15978 azt láttam, de úgy értem azon kívül nem láttam még -
Pepito4556 #15977 egyébként én innen rendeltem R4-et, 1GB-os micro sd-vel -
Pepito4556 #15976 -
Pepito4556 #15975 de azáltalam megadott linken lehet rendelni!!! -
lowdog #15974 úgy értettem hogy pl egy PSPhez vagy az N800-hoz képest -
#15973 Hát MP3 hallgatás és videó nézés szerintem sem DS-re való. -
orkenyid #15972 Pont ugyanazt mint többi... -
lowdog #15971 mindenképpen, bár nem perverzióm hogy zenét hallgassak, filmeket nézzek és hasonló marhaságokat csináljak DS-en, azért érdekel mit tud a többi gép mellett! -
#15970 A tapasztalataidat azért majd írd meg a kártya ügyében...:) -
lowdog #15969 ez ma ilyen benézős nap biztos mert péntek van :)
egyébként végül megrendeltem a CycloDS-t kiváncsi leszek milyen! -
#15968 Kicsit én is benéztem mit is írtál... :) -
#15967 A 3D-s Mortal-ok nem jöttek be nekem. Nem igazán tudtam őket normálian irányítani meg szerintem csúnyák voltak.
Viszont a 2D az jeee.:) Van a YouTube-on egy kis videó róla. Érdemes megnézni. Szeritem elég jó lesz ha hozza azt a régi színvonalat ahol még 2D-ben lehetett nyomni. :) -
lowdog #15966 ja, bocs, R4-et nem is néztem :) -
#15965 remélem értelmesre meg lesz csinálva a mortalkombat, nem ugy minta gba-s. imádtam ezeketa régi 2ds mortalokat :O -
#15964 Amit Pepito4556 belinkelt oldal ott az R4 árát írtam le.
CycloDS-t nem tudom hol lehet kapni itthon. -
lowdog #15963 nem értem. én nem R4-et szeretnék. vagy az ugyanaz-e mint a CycloDS csak nem tudom?
ha jól tévedek az eu.mod-chip.com -ot is visszakereséssel találtam.
plusz volt az a másik hely (url-re nem emlékszem), amelyiket meghekkeltek, onnan inkább nem rendelnék - ki tudja mikor állnak vissza normál üzembe. -
#15962 Kicsit érdekes módon de a WiiHUN-on van két hír DS-hez kapcsolódóan.
Az egyik a V8 Supercars amihez videó is van és nagyon jól néz ki.
A másik pedig Ultimate Mortal Combat 3 DS.
mit is modnjak még... -
#15961 Nem nagyobb a kockázat ha normális helyről rendeled. Ha jó helyről rendelsz akkor találsz R4-et 10e alatt. Keress vissza a fórumon. Azért dupla áron eladni... -
lowdog #15960 A CycloDS Evo nem olyan draga... 19K, kicsit lehet sporolni ha kulfoldrol rendeled, viszont nagyobb a kockazat ! -
lowdog #15959 oh, köszönöm szépen! nem is találtam még helyet Magyarországon, ahol lehetne kapni (gúgli ezt se dobja ki a magyar találatok között)
bár lehet inkább megrendelem mondjuk eu.mod-chipről, 2k-val olcsóbb, lehet még előbb ide is ér :)
igazából az érdekelt volna, tényleg olyan jó-e mint amennyire hájpolva van itt-ott? lassan már 8GB-os microSDHC-t is lehet kapni, ez pl. nem rossz! -
orkenyid #15958 Ez egy akkora szar oldal hogy nemigaz..
Kb 100% hasznot tesznek minden kártyára!!!!!
Meg ilyet LOL "Magyarország leglátogatottabb Nintendo DS oldala"
Még az én kis szar oldalam (ami csak egy fórum) is látogatottabb... -
Pepito4556 #15957 itt vehetsz -
lowdog #15956 CycloDS Evolution -je van valakinek? tapasztalatok erdekelnenek! -
#15955 Hoshigami - Running Blue Earth Remix
nyamiiiii.. -
stefaanderrick #15954 Tényleg:) Fasza, átírtam az init, és duál képernyő:) A DSOrganise is jó, csak nem tudja az UTF-8-at. -
orkenyid #15953 1: Moonshellt is belehet állítani (az ini-be keresgélj, a full ini-t kell hozzá feltenni) 2 képernyősre
2: DSOrganize (ez megnyitja a HTML-t is) -
stefaanderrick #15952 Szoktam ám rendes könyvet is olvasni, de ezt bárhol elő tudom venni, és simán magammal hurcolhatok egy csomó kötetet. Mivel világít, bárhol tudom olvasni is.
Btw nem tudtok valami jobb e-book olvasót DS-re, mint a Moonshell sajátja? Egyszer anno találtam valamit, ami két képernyős, de letöröltem, és azóta nem lelem. Persze lehet, h az meg nem támogatja az UTF8-at, és eleve cseszhetem. -
lowdog #15951 kézikönyvet olvastad-e? azzal kezdd. -
JimiHendrix #15950 Eladó egy vadonatúj Nintendo DS Lite konzol alapgép, gyári csomagjában tartozékaival, gyári garanciával és egy ajándék játékkal (Dr. Kawashima's Brain Training - How Old Is Your Brain?).
Ár: 20000 Ft
Kontakt itt: [email protected], aztán majd telefon. -
Pepito4556 #15949 hehe -
PHM #15948 Igaz, de az ágyban csak olvasólámpával tudom olvasni.
Az meg zavarhatja az asszonyt-gyereket-kutyát-macskát stb.
Ezenkívül a nyaralásra sem praktikus 4-5 kötetet magammal vinni.
Igaz, a Gameboyba nem lehet tízórait csomagolni, hogy az egyéb alternatív felhasználásról ne is beszéljek. :)
(Újságra gondoltam, a könyveimre vigyázok.)
Egyszóval mindkettőnek van előnye. :)