Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
M3 Lite nem a Pro.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

butyokanime
neked milyen gba kártyád van?😊

PSP & DS RULEZ!

Tinman
Mortal Kombat GBA <#buck>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

butyokanime
Bleach DS; TMNT 3 (ez pályán mászkálós verekedõs); Guilty Gear ;

PSP & DS RULEZ!

Valaki tudna ajánlani valami jó kis verekedõs játékot, a Dragon Ball-on kívül?

BF3: csucsorr

butyokanime
Lehet hülye kérdés de a gba gamékat hogy kéne patch-elni?Én csak azt az 1 progit ismerem hozzá amit írtam.abba meg azt tom állítani hogy mien mentése legyen.De azt se tom hogy mire állítsam :S

PSP & DS RULEZ!

Nemsokára már elérhetõ lesz a UPC, és akkor jön a DS little 😄

Kérdés: Pesten hogyan tudok hozzájutni R4 karihoz? Nem igazán bízok ezekben a postai dolgokban!
1: Rosszul patcheled
2: Lemerült / letört az elem a kártyában.. Mérd meg, ha nem 3V körül van, akkor cserélni kell.

kisgabo
még mindig nem? állitólag akkor nem megy, ha nem a klienssel rakod fel a proggit, ill nem jól.

butyokanime
No prob 😊

PSP & DS RULEZ!

Bocs,nem neked válaszoltam hanem Killernek,neki van SuperCard-ja.
butyokanime
De nekem EZ IV lite van!És nemtudom mi a baja!Tök idegesítõ már elmegy a kedvem tõle mire egyszer jólesz 😞 ha 1x az lesz.Hátha freeman vagy valaki tud majd segíteni 😞 amugy a real time mentésen kívül miet tud még?

PSP & DS RULEZ!

Nekem is SuperCardLite-om van és nekem se mûködnek a mentések,csak a real time save,használd azt.
butyokanime
Valaki PLZ HELP!Vettem egy EZ IV Lite kártyát ás nem akar menteni.EZ4_Client.exe -vel is átnyomattam a játékokat, a kazi autosave-en van, elmenti a játékot kb 2x tudja betölteni utána meg törli a mentést vagy valami hasonló mert aztán már nincs continue csak new game!😞 valaki aki mester ezekben a dolgokban légyszi segítsen, akár PM-ben.Köszi

PSP & DS RULEZ!

KILLER2
Sajnos ezt már mind tudtam 😞 Viszont így még nem angoyn próbálgattam. Próbálkozom még vele. Azért köszi. Az a gond, hogy hosszadalmas menteni. Fusionnak ott a bazi hozzú introja, Zeroban meg kell kicsit gémelni. Na mindegy, ez legyen a negnagyobb gond.

Töltsük le az internetet!

http://eng.supercard.cn/manual/operation.htm
Remélem ez segít 😊
Csak 10e egy DS Lite-ért vicc lenne... annál jóval többet ér.

KILLER2
Tényleg, gyorsan kéne segítség. Holnap utazom el és gondoltam, frissítem a DS tartalmát 1-2 jó gémmel és gondoltam 4edszerre is végigtolom a GBAs Metroid Fusiont meg a Zerot. Fel is tettem a SuperCard Liteomra, elindítom (elõször amikor 1 mappába volt a DSes metroidokkal, nem indult el se a Hunters, se a Pinball, ed külön okés), játszok egy ideig, mentek, kikapcs, bekapcs, elindítom megint, erre elfelejtette a mentéseket. Egyszerûen GBAban nem ment és asszem, hogy nem csak ezzel a 2 játékkal van ez. Mi lehet a gond? Legfrissebb sw van rajta és a patchere is a legújabb. esetleg valami beállítási gond lehet?

Töltsük le az internetet!

Tinman
Hát bizony nem... azért ennyire nem xar a DS, sõt!
8800GTS fél éve benne van a PC-ben, de sokkal, de sokkal többet játszok a DS-el.

10e????? Hihetetlen... az nem pénz, egy xaros mp3 lejátszó annyi és a DS qrva sokat tud! Persze aki béna és azt hiszi, hogy a UPC-s ajándék Dogs az alfája és omegája az egésznek, annak biztos csak 10-et ér.

Használok rajta C64 emut, GBA-t rengeteget, film, doksik, ebook, multi játék, Nes, Doomok... kár a szóért.

butyokanime
Na ezekszerint nem csak én látom így hogy sokkal többet ér mint 10e<#ijedt>

PSP & DS RULEZ!

Tinman
<#wow2><#ticking>

TrIp
nem muszáj elhinni... de ne most add el a ds-ed hacsak nem elég érte némi aprópénz is 😄

butyokanime
hát mer te naon kened a témát <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

PSP & DS RULEZ!

TrIp
hátjó nekem mindegy, de 30ért vettem az enyém garival R4-el meg 1 gigás memóval... jobb vétel volt mint boltban az tuti xD

butyokanime
Miért is!?Mer 35 ezer amugy boltba!?😄 az egy dolog hogy most 20é vadi ujan kapsz 😄 atttól még többet ér csak nem most kéne eladni<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota> 13500é adtam el a sima ds-em vmeik nap, ez meg ds lite garival + brain traning game 😄 nemmidnegy

PSP & DS RULEZ!

TrIp
nahjo mondjuk 15.. de az a nagyon maximum

butyokanime
10 ezer ft-tól simán többet ér, fõleg ha véga a upc akciójának!

PSP & DS RULEZ!

De igen, többért csak a balekoknak tudod eladni!

butyokanime
Tud valaki nekem segíteni a Duke Nukem 3D ds változat elindításában?

PSP & DS RULEZ!

Azért ezt remélem nem gondoltad komolyan 😊

Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.

10e, többet nem ér, fõleg használtan...

Sorry.. erre még nem is gondoltam, hogy vki megnézze ott. 😊 Pesti vok, szól egész belváros jó! 😊

Totis : fél éves, karcmentes. Van rá gari is.

Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.

és persze az adatlapodon nem látszik, h merrefelé laksz.<#gun>

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Totis
Szia! Mennyi idõs? Karcmentes?

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

butyokanime
Ha egy nappal elõtte szólsz elvittem volna 100%

PSP & DS RULEZ!

Hali!
Hozzávágnék vkihez egy fekete DS lite-t, alig használt, garanciális, Brain Trainiggel. Mennyit lehet érte kérni sztetek?

butyokanime
Hmm köszi meglesem 😊

PSP & DS RULEZ!

põtty=pötty

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Ha jól emléxem, az érintõképernyõn balodalt felül van egy kis kék põtty.
Arra ráklikkelve elõjön a moonshell setup menüje.
Itt tudod a fényerõt is állítani.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

butyokanime
Nem tudjátok hogy a DS lite-ban mikor belépek az R4 multimédiájába miért veszi le a fényerõt???Külön bekell ott is állítani vagy mi?Mert így elég sötétek a videók.Akit tud plz help.

PSP & DS RULEZ!

Már kb 1 éves hír...

koryne
Pát hsz-szel lejjebb pont errõl volt szó.

Xbox Live gamertag: kilencnad

sztomy69
Huh, na ehhez mit szóltok?

"0591h - Nintendo DS Browser (EU)"

Official Opera Nintendo DS Browser.

This copy has been hacked by Triforce.

If run from a Slot-1 flashcart (M3Simply/R4/etc.), it will allow you to use a Slot-2 flashcart (M3 Lite, etc.) in place of the RAM pack.

This is a rare exception to my posting only ADVANsCEne checked ROMs.

lckrz.try.hu

valaki megtudná mondani, hogy hogyan lehet a fájlok listáját alulról a felsõ képernyõre áthelyezni?(mert én véletlenül átraktam az alsóra)
Köszi, szép munka volt! Figyelem a további kommentet.
butyokanime
Vágod a borsót?

PSP & DS RULEZ!

No, CycloDS Evolution.

nemrég jelent meg a kártya, lehetett róla olvasni erre-arra, maxconsole-n is nagyon nyomatták. itt egy rövidített list a fícsörökrõl, a többi marketingszöveg a honlapjukon olvasható:

- nem kell hozzá semmilyen FlashMe, PassMe vagy PC progi
- 100% game compatibility
- DLDI autopatcher
- NDS download play support (állítólag problémás játékokkal is, mint pl Mario Kart DS - ezt nem tudtam kipróbálni)
- AR kompatibilis cheat code rendster
- MicroSDHC support - állítólag jelenleg ez az egyetlen slot1 kártya, ami ezt tudja
- Enhanced Mode: LCD állítás játék közben, SlowMotion, soft reset
- 2MB belsõ memória (a CycloDS saját rendszerének)
- recovery mód
- custom Moonshell
- bootolás Slot2-rõl
- rumble és memóriabõvítést támogatja

kezdõ DS-esként az egyszerûséget tartottam fontosnak - úgy tûnt, minden menni fog könnyedén ezzel a kártyával !

megrendeltem a shop.01media.com -rol, jokat olvastam roluk, Svedorszagbol szallitanak - kartyaval fizettem. kb 10 nap alatt megjott a csomag, semmi gond nem volt - szállítással együtt kb 14eFt volt

szep femdoboz a csomagolas, benne van a kartya es egy USB-s microSD kártyaolvasó - ennyi

(bocs a zajos képekért, épp nincs jobb)

fõmenübõl indíthatók a rom-ok, moonshell és beállítások (nem túl nagy a választék😊
fõmenü:

ROM-ok listája:

moonshell: (mitõl custom? erre nem jöttem rá)

settings: (nincs túl sok)

egyelõre mindent vitt gond nélkül - ha valakit érdekel "problémás" ROM vagy program, szóljon, szívesen kipróbálom és megosztom, hogy megy-e!

töltési idõkkel sincs gond, se a ROM betöltésénél, se a játékok alatt, úgyhogy összességében szerintem jó vétel volt!

kisgabo
szuper, de ne fürgyé le.

butyokanime
Üdv! 😄
jól megy 😄

PSP & DS RULEZ!

örüljetek, emberek! Visszajöttem az egyhetes balatoni nyaralásomról! Csütörtökön megyek 10 napra a Zemplénbe!
Úgy néz ki mégsem fake 😮

Letöltés: http://www.nintendo-users.bolhost.com/portal/okiwi-df29.html