24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#18174 arukanoido DS tanulok japánul olvasni, hátha hasznát veszem japán ds gaméknál -
#18173 Lehet ezt stylus nélkül irányítani? Mert eddig ezen véreztek el nálam a jobb falbontó címek. -
#18172 Helyesen: affiliáció... de nem értem miért nem beszélünk egy picit magyarul, nem kötekedés! -
#18171 nem tudjátok hol tok letölteni DS-re gamékat ingyé?
-
#18170 Kamu :D -
#18169 Hát inkább freeman durvult be szentem -
#18168 Holdentől már megszokhattad ezt a stílust -
#18167 Ennyire azé nemkéne leoltani a srácot:) van aki más megkérdi és arra válaszolnak.Akárkivel megesik hogy nem nézi a fenti kiírást. -
timantes #18166 okés , megértettem. Mostmár minden szabály világos -
#18165 bannert olvasni tudod e? -
orkenyid #18163 Ha lehet az affillációs linkeket mellőzzük... -
timantes #18162
Arkanoid DS
..................
Meghozta a postás Japánból. Szóval leírom a rövid véleményem:
Grafika: Kellemes, árad az arkanoid feeling. Tökéletes
Zene/Hanghatások: A stílusnak megfelelő zeneszámok és hanghatások.
Játékmódok: Egy sima arcade , meg egy quest mód van, ahol kül bolygókat kell elfoglalni (lerombolni?), hosszú távú szórakozásnak megfelel. Van benne multi is.
Összességében jó cucc, engem lekötött és a jövőben is lefog kötni.
MEGRENDELÉS
-
#18161 Megjelent a Myst...:) -
timantes #18160 vettem főnök -
#18159 Ne mert akkor nem lesz hely a jókis boxartjaimnak kákszákö -
orkenyid #18158 Timantes, topic!!!!!!
Írjam ki 72-es betűvel?! -
#18155 A lego star wars sajnos egy "gyenge láncszem" vót -
#18154 Tothm légyszíves mellőzd az ostoba privátokat, nekemis Borginak is, egyszer már elmondtam énis Borgi is mit kell csinálni mit kell venni, mit honnan szerzel be stb. Amennyiben ilyen kérdésed van mircn elmondjuk. -
Tomek83 #18153 MarioPartyban a Story Mode-ot végignyomattam aztán annyi volt,egyedül gyorsan meg lehet unni. Megnéztem a Yugioh-t,nekem ez "kicsit" magas,pakolgattam a kártyákat össze-vissza,de előbbre nem jutottam.
Pár napja nyomatom az Age og Empires-t az viszont nagyon jó lett. -
#18152 Mario Party dögunalom sztem, egyedül a körök végén lévő minijátékok érnek valamit.Egyik konzolon sem szeretem. :( -
#18151 csak akkor nem sikerült betartani amikor mondtam :C (legó)
-
#18150 Tudod amikor az ember picit idősebb lesz az igazi érték az ha gyerek tud maradni. Egyszóval "dedósnak" lenni jó -
#18149 Kiesett Borgikám me aszondtad nekem, hogy időrendbe az utolsót töröljem mindig, és nekem a te szavad szent komám -
#18148 miért?
ez igy is van, nem? :P
szegény zelda, kiesett fülörről -
exoterm #18147 De "imádom" az ilyen embereket :
"A DS-nek szar a grafikája, meg egyébként is a nincsendó dedósoknak való." -
#18146 Mario party pedig állat.Mi is szoktuk hawerokkal jáccani!Ezis jó lezs.:) amugy a yugioh mostani és a japán verzsön közön szerintem semmi külömbség nincs csak a lapok képeit cserélték ki max.De majd meglessük.Köcce a hírt. -
#18145 Uhh :( Őszinténszólva én még a Mario Partyt se próbáltam ki , de asszony függő, mindennap tolja szinte. Neki jó lesz ezis. -
#18144 Ezt tuti nem játszanám ds-en. :)
Wii-n se lett túl jó... -
#18143 Mario & Sonic at the Olympic Games
Megjelenés: Jan 22, 2008
-
#18141 Kijött a Yu-Gi-Oh! World Championship 2008 Usa verziója. Banner frissítve. -
Tomek83 #18140 Nem ismered az AnimalCrossingot? tejóég tessék pótolni a hiányosságot. -
exoterm #18139 hát ha PCn nem játszol akkor teljesen felesleges ez a brutális gép...... -
#18138 pedig jáccom, de elég necces a villanyszámla, amikor csak netezek.. komoly fontolgatom, valami p3 építését... -
#18137 szvsz biztos nem lesz olyan ds amin 1mm-nyi hely van két kép közt, mivel csomo játék már ugy van megcsinálva, hogy amikor átmegy két képernyö közt egy objektum akkor kb annyit halad a játékban mintha két képernyö közt áthaladna. ami most ugy kb 1,5cm, vagy mennyi. remélem érthető voltam :$ -
timantes #18136 a dobozkép felkeltette az érdeklődésem , mi ennek a stílusa , mit kell ebben csinálni ??? -
exoterm #18135 hm, igencsak brutál géped van.... nem tudom elképzelni h ilyennel játszasz.... -
#18134 ????? -
#18133 ziiiiiiiiiiiinggg..
-
#18132 SP-vel semmi bajom, csak ez nem sp.Az úgy jó ahogy van.Nagyon jól kivan találva, de ez DS elvileg.Szal ne akarjanak már ilyen forgatható izéket. -
#18131 Van. És elég 1 eredeti játék megléte... ilyen speed számolós, jópofa.