Driv3r információk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csöcsike Skacok!
Nem lehet még tudni vmi cheat-et hozzá,vagy esetleg vmi yookis csalást a mappájába törölgetni,irosgatni ? 😊)
TommyC
Tudna nekem vki segíteni?
Most töltöttem le a demo-t,s amiután felraktam(no error)és elindítom a játékot ennyi történik:elõvillan egy feket képerny és ki is lépik...ez van ha kétszer rákattintok az ikonra...se kép se hang....

dixitque deus fiat lux

a driver 3 egy nagy szar a mafia sokkal jobb pedig régebbi
egyetértek ez egy kapla szar játék én még a küldetéseket se kezdtem el !! a grafika szar fõleg náálam hogy nem is meg fullon ! az irányitás meg mégszarabb ! a gtavc sokkal jobb csak jöjjön már a San andreas sokkal jobban vannak optimizálva !
és már más fórumokon is irtam és betették az aranyköpések közé !!
Aztmondjátok bugos a játék ?? Hát NEM ! MAGA A JÁTÉK EGY BUG !
szal játékos a BUG <#vigyor2><#vigyor2>
mila69en
"huzzátok fel a grafikát max-ra , minden high-on , ugy szép a játék"

ja szépám szép bugos ennyi bugot 1 kupacba már értem mért aza 5giga

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Imobe
sztem nagyon elrontottak vmit a tervezõk.. rossz az irányítás a grafika.. talán majd ha lesz következõ része akkor 3 küldetés után abbahagytam ezt e játékot.. nekem nem jött be

Forza Milan!!! Csak a foci.. Meg a CoD..

nekem tetszik a DRIVER3 , huzzátok fel a grafikát max-ra , minden high-on , ugy szép a játék , ráadásul de se lassul ; az irányitása jobb mint a GTA:VC-é , akkor enyiben a ViceCity mégszarabb....

Igazad van Sanyix nagyon f*s lett a game én 3 küldetést csináltam meg oszt annyi volt.<#mf1>

Sanyix
Ne várjon senki semmit a játéktól, egy nagy rakás kaki minden értelemben, az 5 gigás telepítésével együtt...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Driv3r (c) ATARI

03/2005 :..... RELEASE.DATE .. PROTECTION .......: Securom 5
1 :.......... DISC(S) .. GAME.TYPE ........: Racing

Kijött a game.

Captain Sparrow
u mióta nemirtak ide he??
Nem tudja valaki..256RAM elég winxp-n a driv3rhez?

Argon
Hi all!
Nem tudja valaki megmondani, hogy mikor jön ki a játék?
Elõre is köszi!
Üdv.:Argon

M@TriX
eléggé, de inkább olyan interaktív film jellege van. Majd meglátjuk PCn milyen lesz.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Slayerboy
GTA hoz hasonló lesz?

Voltam zárás előtt. _______________

M@TriX
Pár kép az E3-as trailerbõl, leszûrhetõ pár újdonság (pl.: Go-Kart. 😉).
Ha valaki találkozik a trailerrel, ne tartsa vissza!

Katt

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

N.E.O.!!!
Grafikában meg fizikában biztos veri a GTA-t, a többit majd meglátjuk

St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(

Joxy
Hát szerintem ugy van ez a hang jegy menyiség, hogy a felhasznált zenék kottájában össze adták a hang jegyeket egymás után darabra 😊

Ha 10 oktávot veszek alapul és beleszámolok minden félhangot, akkor sem jön ki nekem a 12.000 hangjegy!

Erre ment

Na ez 1 érv, arra, hogy miért is lehetnek veszélyesek a számítógépes játékok.Persze lehetne vitát nyitni, hogy nem veszélyes, én nem kattanok be, de nics sok értelme.

egyébként van még jónéhány kép ezen a címen:
http://driver.theextremenetwork.com/driv3r/screens/screens12.html
http://driver.theextremenetwork.com/

félek, hogy olyan reális lesz a jövõben a grafika, hogy sok ember bekattan tõle, mint valami kábítószertõl és azt hiszi az életben is visszalehet hívni a mentést, hisz ugyanolyan, mint a számítógépen... félek, hogy velem fog szándékosan frontálba vezetni egy ilyen bekattant szerencsétlen, vagy bármi mást, pl több gyilkosság ("ugyis vissza lehet hívni a mentést és ez egy tökre jó dolog")

M@TriX
én is júniusról tudok...

Hát nemtom...
DE A LÉNYEG:
ISTEN LESZ!!!!

Ha jól tudom, május-junius.
De nyárra szerintem kint lesz. (remélem)

TUD valaki pontos dátumot mikor jelenik meg?én júniust hallottam,persze PC-re,arról beszélek
Hat nem tor a Far Cry baberjaira grafikaban, az biztos.

- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?

Bucser
MEg azért ha valaki emlékszik az 1-2-re (2 playstation) Azért sokal jobb lett az autók fizikája mint a GTA-ban valaha volt...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Shogun
lehet pont akkor ugrott😄D

Az a baszott féreg... Kh@oSz

Davidka
Egyáltalán nem a grafikához tartozik az, hogy egy nõ a föld felett lebeg, az valamilyen bug, de lehet hogy a nõ arca rohatt realisztikus, tehát jó a grafika... No mind1... Sztm meg egyáltalán nem emlékeztet a GTA-ra, fõlegg, hogy sokkal realisztikusabbnak tûnik (GTA sokkal rajzszerûbb)...

BubaMester
Engem ez egy kicsit a GTA: VC-re emlékeztet... Amúgy a jó grafikáról annyit hogy egy nõ az egyik képen a föld felett lebeg😄

|&#9658;.:http://bubamester.uw.hu:.|&#9658; - Az ország legnagyobb Siemens Mobilos oldala

"körülbelül 12.000 hangjegyet használtak fel a zenékhez"
Még jó hogy nem a lényeges adatok alá került 😄