Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mNzJean
Tegnapi nap termése : Jcsr vs SF hun cup inf : nagyon sok - 0
Jcsr vs Dr hun cup inf : nagyon sok - kevés

amúgy grat a csapatoknak , a Dr meccs kimondottan élvezetes volt , külön köszönet a CoRDHA -nak a serverért. <#worship>
Ma játszunk az FRX -el reményeim szerint jó kis meccs lessz .

Sturmnak pedig jövünk egy két sörrel a kövi talin .<#pias>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Kovács legény
I'm OPTIMUS PRIME!

www.czekoart.hu

grat

-tRs-Landor

cool xD

-tRs-Landor

merre van Buda? :Ð

-tRs-Landor

Kovács legény
üdv mindenkibe
(fejlõdök😊 )

www.czekoart.hu

JAG1
Hogy van ez az Insurgeci okosság?
Ehhö' kell a HL2, meg a steam?

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

JAG1

:-D

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

schrank
mivan diszkont mobil <#mf2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

<#nevetes1>

-tRs-Landor

erdos
Félted a helyed, mi? <#mf2>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

schrank
és hova vesznek fel mert a helyi TSZ-ben nincs szükség agyoniskolázottakra <#hehe>

JCSR ODIN
Ez az utólsó vakációs kiskecsegségem <#rinya>, mert már csak egy-két pótolnivalóm van fõsulin, ami sok idõmet már nem veszi el, szal most még lógok pár hetet aztán mehetek dolgozni bassza meg <#rolleyes><#vigyor5>

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

schrank
temégmindíg vakációs kiskecseg vagy ? vagy csak a délutános vagy a melódiáknál ricsi rics <#mf2>

JCSR ODIN
Szeretek úgy késesdit, meg pisztolyosat játszani, hogy a másik elkezdi szórni a claymore-t, meg rakétákat lõ, meg villanózik <#vigyor5>

Egyébként ettõl függetlenül jó gyerek volt <#circling>

JCSR ODIN
Fölmentem THC-ra, már 2-en vagyunk, de gyerek állandóan alámbassza a köcsög villanót <#idiota> vki jöjjön segíteni <#rinya>

Ja és még mielõtt vki félreértené neki kell a segítség <#vigyor5>

JAG1
Akkó' tedd be csengõhangnak a dobpergést és hívogasd magad. <#mf1>

Yan
nem kevés 😊
tényleg hangulatos volt

&#165; xfire: kistekila

pedig mijjen jóisaz amiko csilingelnek a mindenféle rangok meg érmek 😄DD
tennap felmentünk antik tankozós szerverre befigyelt pár gibbon meg rang 😉)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

az árnyék, a fény és az antialiasing volt offon
aa-t most visszaraktam 8x-re me az nemtom mér volt kikapcsolva 😊

Shrekk: ezen kívül én még nem találkoztam rendellenes seggel 😊 ja de a lost planet-t letöltöttem sztímen és az kifagyott, de az csak egy sz*r demo

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

JAG1
Haggyad' má a szaros pontokat...
Nem sokat élvezheted a gammát, ha azon vergõdsz, hogy pont, meg rang...

jo volt 😊
remelem ebbol mar tanultak vmit!

--- Motorola Defy Wiui_2.12.27 --- BFBC2Vietnam hent3s

schrank
az én 8800-am se szereti híbe hóba a homokzsák textúrákat

TS Zolly
Juhé! Revansot vettünk a BIA-n! 686-0 ide. 😄DDD

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Maradok nemecsek örökre .... Még mindig private 1st class vagyok csak. <#gun>
Készítek egy online petíciót az EA supportnak ha ez így megy tovább.

Hagyd a unlockokat az igazi férfi alapfegyokkal õl.
Nincs jobb amikor 1 unlock lámát alapfegyoval alázol meg

Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos

Ez most azért van mert szar szerveren játszottam vagy ez mindenkivel ilyen ?

kössz
Beers
A full 1.41 elég!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Bf2 nél muszály az összes eddigi patchet feltenni vagy elég a mostani vagyis a legújabb? pls help
Basszus egész hétvégén nyomtam, kb 20 órát játszottam , és eddig alig hatvan pontot írt jóvá. Mostanában az utolsó pár órában már csak 2-2 pontokat ad játék után. Ha így haladok sose lesz meg az eslõ unlock. <#falbav>

Herold
A textúrák elég rondák... Low-on van?

hmm az új mapon készült az új géppel 😄 ... fasza

schrank
egy fps-nél ugyanúgy a legfontosabb tulajdonság hogy szép legyen mint a többi játéknál is <#taps> amúgy nekem ez is csõ akárki akármit mond azt meg hogy minek infratyiba RPG azt csak a csés kecsegek tudhassák <#kuss>

Miért lenne az rosz? Lehet hogy nem a legjobb de legalább szép.
atomboy
Az nem zavar, hogy a source motor nagyon rossz?

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Ja mielõtt még azt mondaná valaki, hogy miért a Battlefield 2 topicjába írom mikor a Half Life 2 höz készült. Csak azért mert ehhez a gamehez áll a legközelebb meg mert ez a kedvencem.
www.insurgencymod.net. Azt hallottam, hogy ez jobb mint a Bf 2 meg a CoD 2 egybetéve. Én már leszedtem és ki is próbáltam és hát nem tudom lehet hogy a Bf nél jobb. Pedig az a kedvenc gammám.
TS Zolly
Azé egyik szemem sír, másik nevet. Sir, mert vége a flémnek. 😊 Nevet mert ez igy jó, béke. Az egészet megpecsételhetnénk egy 64 fõs Official rankedos vs private rankedos szigoruan baráti meccsel.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

A lagg-ról csak annyit, h elvileg ma megoldódik és új gére kerül a szerver, bár ezt sajnos már régóta ígérgetik... elvileg meg fog szûnni (csakúgy mint az ellentétek <#vigyor2> a noobozásra inkább em mondok semmit, de kösz az íratlan szabályokat.
Volt pár nyugodt órám s elgondolkodtam, a történteken.
Eléggé rosszúl indult a Ranked Vs Private Ranked csapatok vitája.
Mivel sajnos h a magyar BF2 és klánok folyamatosan tünnek el így az öregebbeknek a sztem a kisebb, új klánoknak segítséget nyújtsanak fejlõdésben.
Sajnos a Priv rankedos társaságok eléggé szûk létszámúak. S PR is térnek át az OFF Rankedre.
Ma, aki a vitát elindította, vagyis én (Srtyker), megbeszéltem a THC vezetõjével (undertacke76) s gondolom nekem is, kell lezárni.
Mindenkit a szerverökre szeretettel várnak. Az öregebb játékosok meg a tudásukkal járuljanak hozzá h, meglegyen az utánpótlás.
Néhány szabály a szerverükhöz.
Amit én kérek h, ne legyen több olyan megjegyzés h csak ennyik vagytok zolly mondta h ez 1 zárt közösség állandó játékosokkal. Most mi sok ujjat mutattunk nekik.

Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos

mNzJean
Én spec régóta járok a THC-ra engem még nem bántott ott senki , ahogy írtam már pár napja is , sok féle játékos fordul meg ott ,de nagyrészt normális társaság , szerintem korrekten lereagálták az ügyet úgyhogy maradhatna ennyiben a dolog , a Dr-rõl lekerülhetne a bann és mindenki happy , amilyen vészesen fogy a bf2 -es közösség nem árt ha a klánok veszekedés helyett inkább egymást segítenék.<#law>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

suttyó-e faty-e?? 😄DD
amúgy hogyhogyhogysem mán müxxik 😄D

JAG1
Mert ratyi rankedos vagy, oda meg csak privat rankedos írhat, meg a kiválasztottak... :-)

Nyugi Dzsó, a KK beférkõzött... :-)

akkor talán megtudod magyarázni hogy miért kaptam én a thc honlapján ezt:
"Ki lettél tiltva a Fórumról!
A további tudnivalókért vedd fel a kapcsolatot a Webmesterrel, vagy az Adminisztrátorral."
pedig csak regisztráltam magam és még egy szót nem írtam sehova veletek kapcsolatban!!!!!!!!!
?!?!?!?!?????

TS Zolly
Néha azért más szervereken elszoktam találni pixel pacákat, de ott, valahogy nehezebben.

joebacsi
ezt most úgy mondod, mintha lenne valami ok-okozati összefüggés a kettõ között 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
korrekt <#eljen>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

TS Zolly
Lagzik a szerver nagyon, szinte nem találok el senkit 😞

TS Zolly
Nem ismertek egy két dolgot, hát leirom. Ezen a fórumon igazi ratyi köcsög emberek vannak. Van õs béefes köcsög, és van akik csak szeretnének azzá válni. És van a kis köcsög kör, kik asszik, övék lesz a világ, pedig az õs béefes köcsögöké lesz. És vannak a newbee köcsögök, mint pl te. Ne vedd személyeskedésnek.

Lényeg. Battlefield soha nem volt tömeg játék, nem csé, nem mohaa és nem stb stb. Már régen kialakult Magyarok közt a köv iratlan szabály: Éles meccsre MAGYAR KLÁN, MAGYAR KLÁNT SOHA NEM HÍV KI!!!!! Gyakorlás az más tészta.

Jah és én vagyok itt az isten. 😄DDDDD