Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JAG1
Sör van, csak a pöttöm kibújhatna már. :-D

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

JAG1
Jóvan' bots meghúzom magam. :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

HTS s3rg1nh00
BSZN Zer0!

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Bódog Zéró-napot 😄D

lehet csak az asszony belakatolta a hûtõt 😄D sörelvonásitüneteivannak 😄D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

erdos
Beszarás, eleinte meg te voltál a mindenki segítõje <#vigyor>
Ugye milyen könnyû asszimilálódni közénk? <#hehe>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

JAG1
Nem errõl van szó, csak a faszom kezd telelenni azzal, hogy idejön és azért, mert nem hajbókol neki itt mindenki, meg megmondják nekik, hogy sztük valami nem kóser, nekiáll észt osztani...

Meg jön itt a 20+-os életkorral...

schrank
és álruhás cs:s disszidáns <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

kBagyula
Jeeee! JAG a megmondóember. 😊)))

Reggeltöt! <#integet2>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

JAG1
Temeg' húzzál nõvéred fagyizójába felmosni bki.

schrank
ez a neutrálos szarság ez mi ez ? <#ticking>

JAG1
Elég lesz már a szarságból. Ne próbáld már osztani itt az észt.
Mehetsz haza a fórumotokra, ott pattogjál.
Ez a baj veletek, el vagytok szállva.
Nyelvtanról meg te ne oktassál senkit, mert hibát hibára halmozol.
Ez jellemzõ az egész klánodra. Ugyanolyan szarságokat csináltok és meg vagytok sértve, ha valaki kimondja az igazat.

Szal húzzátok meg magatokat, mert egyenlõre ti vagytok kopaszok ebben a közösségben, nem fordítva.
Ráadásul nem egészen tiszta, amit csináltok.

Fel kell csattogni egy neutral szerverre és ott lehet bizonyítani. Addig lófaszt a seggetekbe. <#mf1>

McKenny
KI az ???
Bameg??Netán Porter? Segbebaszom bármikor? azé jó mert állandóan kempel mást nem tud ennyi

http://www.youtube.com/user/McKennyHUN

nem, lineage II-ben... 😊

schrank
wow-ba ? <#ticking>

ehh, 13 killel fejeztem be az egyik kör végét 😊

joebacsi
höbödö zero!

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Crem
H B D !

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

uHs Gerzson
HBD vietnámi veterán!

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

havercsotány
HBD !

Beers
HBD!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

BaSZNád dronkZero! 😊

Reggelt 😄 (igaz nem aludtam még)

Fujiryu
és azt tudtad, hogy Lineage 2-zött??

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Na éppen te szólaltál meg, aki 1 hete ki akarta próbálni a wowot...<#mf2>

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Na a makinak lesz mit dolgoznia...<#hehe>

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

3TOMI3
desok itt a Vágó Pityú nyelvtan óra ftw xD

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

3TOMI3
Fürgyé le és go aludni

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

schrank
<#ticking>

schrank
íjfíl ték <#mf2>

Tetszik az elöttem szóló hozzászólása... nálunk 25-bõl 3-an 18 alattiak de soha egy rossz szót nem szóltak!!! A legidõsebb tagunk 42 körül jár már de úgy repülõzik ahogy 1-2 fiatal kocka sosem fog!!! Jó éjt!!!
joebacsi
ha ebben a játékban lecsítereznek, azt vedd dícséretnek 😊
gép mögött ülve általában mindenki nagyobb megmondóember, mint élõben, mert itt pl a "pofánbaszás" mint olyan nincs a lehetséges következmények között, és ez általában fordítottan arányosan súlyosbodik az életkorral...ez van, tudni kell kezelni 😊

nálunk pl a kordában van is egy 18+ os követelmény felvételkor, de asszem 20 alatt is most csak 2 tag van...jól elvagyunk a középmezõnyben, néha szép komótosan megizzasztjuk egymást hasonló nyugdíjjas felfogású csapatokkal (pl frx-el 😄), de mondjuk egy kockaválogatott heg akármikor keresztülgyalogol az arcunkon, viszont tekilában mi vagyunk a jobbak! 😄

amúgy szerény meglátásom szerint ennek az egész szájbersporting maszlagnak annyi értelme van, hogy van valami ok, amiért rommá tudjuk magunkat inni közösen évente párszor klán/bf talikon 😊

nah uff meg jóccaka 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Én már egy közösség tagja vagyok, egy újabb közösség csak felzaklatná a lelki világomat... Köszönöm a meghívást a clan társaim nevében is de mindenki jól érzi magát úgy ahogy van...
A 4* os dolgot azért írtam mert a Dr. Clan állítása szerint több élettel rendelkezik a 4*, többet tud futni, és pontosabb a fegyvere... Ha ilyen képességekkel gazdagodtam mikor megszereztem a negyediket akkor már megérte... A falon sajnos még nem látok át, ez ügyben tudnánk vmit tenni???
Alapvetõ tisztelet ami hiányzik.
legyeteka bf2es közösség tagjai.
S te még midnig nem érted, sztem nem is akarod.

Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos

Remélem nem haragszol meg a következõ soraimért de ezt most lekell írnom... Mindig arra a nagy múltra meg rutinra hivatkozol, ha ekkora a múltad azért tisztában lehetnél a játék alapvetõ dolgaival... Ha vkinek 4 csillagja van csak azért lehet pontosabb fegyvere mert pontosabban céloz és csak azért futhat többet vagy gyorsabban mert rutinosan teszi azt!!! Egyébként még vmi, war közben írtad, hogy a ti Clan-otok alapja az, hogy olyan emebereket vegyetek fel akik tudnak írni olvasni... A "bárhányszor" szó mit is jelent??? Én ezt úgy tanultam kis koromban, hogy akárhányszor 😊 Most az egyszer kérlek ne hivatkozz a nagyobb rutinodra meg múltadra, mert ezt egy 10 éves is tudja!!!
A)Hmm az öregebekkel szemben minden fiatalnak meg kell adni a tiszteletet
az most lényegtelen, hogy 80 éves ember vagy 2life ban 1 klán akinke már több éves multja van.
A tiszteletet meg ki kell érdemelni.
Sajnos a Private Ranked elégge meg van Heckelve nem ugy máködnek ott a dolgok, más a finombeállitás...
Példa a heckelt dolgokra (DICE berkein belül): Bf2142 no DVD crack kifagy állandoan a MINSK pályánál. Bárhányszor lett ujrarakva, kidob ez csak 1 példa de sztem a többiek tudnak jobb példákat felhozni.

Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos

"egyrészt jó nagy flém lett belõle, ami alapból dícséretes 😄"

Ezen behaltam.<#hehe> Egyébként meg <#banplz>(<#law>) Röviden ennyit, a többit majd holnap(<#ravasz1>), jóccakát!
Én még csak most megyek zuhanyozni úgyhogy itt még büdös kicsit a picsa!!! <#beka3>
Kovács legény
aloha!
utálok melozni mindig lemaradok az itteni dolgokról😞
történt valami érdemleges?

www.czekoart.hu

Fujiryu
Nagy itt a lowskill és sztem többen lefürödtek...Pedig megvolt mondva hogy: NEFÜRGYÉLE...<#rinya>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

http://www.admklan.fw.hu/ itt a fórumunk címe... Ami azt illeti nálunk a 2x fõnek a 90%-a nem hajlandó többet játszani olyanokkal akik a cheeter szón kívül nem illettek minket mással!!! Sajnálatos, hogy így alakultak a dolgok!!! Stryker senki nem szídta a Szandrát tekintve, hogy lány de ha egyszer leader lett akkor nõljön fel és válogassa meg a szavait mert õ is elég csúnyán viselkedett!!! Egyébként azt hiszem az is hozzátartozik a dologhoz, hogy az átlag életkor nálunk is jóval 20 fölött van és a fiatal korúak beszólásait nehezen viseljük... Tiszteletet pedig senki ne várjon amíg mi nem kapjuk meg... Nem vagyunk rosszabb játékosok mint ti, nem vagyunk iskolások ill. ovodások, felnõtt emberek vagyunk... Kockának titulálni pedig nem szép dolog ha nem is ismered a másikat!!! Üdv. és peace!!!
uHs Gerzson
Power of Love From Dzsóba' <#vigyor><#eljen>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

heg-esek hogyrohagyatok+!!!de azé grat<#pias><#integet2>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

TS Zolly
Neeeeeeeeeeeee, Kozsot neeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😄DD

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

joebacsi
értelmesebbek vagytok ti annál, hogy pár kisebb ellentétbõl általánosítsatok, és higgyétek el, hogy ez ránk is igaz 😊

ez a két meccs pedig szerintem jó pár pozitív dolgot eredményezett:
egyrészt jó nagy flém lett belõle, ami alapból dícséretes 😄
másrészt az azért látszik, hogy a játékbeli tudást tekintve olyan nagy különbség nincs a két bagázs között (az eddigiek alapján), ergó plusz potenciális gyakpartnerekkel gazdagodott mindkét oldal, ami ebben a nyári uborkaszezonban nem lebecsülendõ...

jah, és ha nem lesz kurvagyorsan písz 'end láv a két oldal között, akkor kénytelen leszek mindkét fórumot kozsós képekkel elárasztani, szóval csak okosan! 😄

(apropó, mi is a fórumotok címe? 😊)

Szandra helyett engem zsidj mert én döntésem volt, hogy õ legyen az.
Nem voltam itt a megbeszélélsen.Igen cserben hagytam. Lányt szidni meg eléggé gerinctelen.

TS Zolly
Dejóhogy szétbasszátok a fórumot 😄DDD Sok kocka ratyi lámpa

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Elnézést kérek mindenkitõl akit megsértettem, nem sértésnek szántam, én elismer, hogy vannak nálam jobbak de én nem is akartam SOHA "vezetõ" lenni, azt is elismerem, hogy vannak nálam JOBB játékosok is, éppen ezért vagyok war-on tartalék. De véleményem akkor is fenn tartom és sajnálom, hogy ebbe fullad minden war 😞.
A Szandit hagyjátok békén , mert megyek és kihúzom a szervergépet a konnektorból azt leshettek <#ejnye1>
Atwe is elvezetne egy klánt amúgy, csak õ meleg...még nem outcomingolt 😄
sajnos igen