Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mikor csináltam a profom, akkor elfelejtettem átállítani "Hungary"-ra és amcsi zászló van kinn😄 ehh hoppá😄 és azt szeretném megtudni h ezt utólag meg e tudom változtatni ... szal?😄
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
amugy a demoban lévõ Gulf of Oman pálya van kisebb és nagyobb méretben. hogyan tudok a teljesben a nagyobb Gulf of Omanon játszani?
ASUS M2N-MX | X2 3600+ Brisbane @2000MHz | Sapphire X1950GT 256MB PCI-E | Kingmax DDR-II 1GB 800MHz | FSP 350PNR | Toshiba DVD-RW | Western Digital 80GB | Razer Diamondback Plasma
úgy tudom, jól megszívtad. sztem erre nincs megoldás, de azért nézd meg itt a FAQ-ban
patchet nemtudom felrakni:
elinditom, azt akkor csomagolja, csak a D:n nincs hely, azon a windows.
hogy oldjam meg? helyet nemtudok csinálni, így is csak a legfontosabb progtramok vannak fenn.
ASUS M2N-MX | X2 3600+ Brisbane @2000MHz | Sapphire X1950GT 256MB PCI-E | Kingmax DDR-II 1GB 800MHz | FSP 350PNR | Toshiba DVD-RW | Western Digital 80GB | Razer Diamondback Plasma
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
-tRs-Landor
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
egy kérdésem lenne.feltettem a gépre a win-vistát,és azóta kihajigál a szerverekrõl az amúgy jogtiszta játékommal a punkbuster.van erre valami megoldás?elõre is köszi!
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
ha letöltötte, akkor play
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
csak neked csomag
default.lgr másold az elma lgr mappájába(írd felül az eredetit)
szathy.rec másold a rec könyvtárába
szathy.lev másold a játék lev könyvtárába
danach müssen sie die elma starten
und gehen die play menupunkt és az extarnal file
és there is szathy pálya és azt elkell indítani
ha nem megy a pálya a fõmenü rec menüpontjában van egy visszajátszás természetesen én csináltam😊
mentsd meg az erdõt,egyél hódot!!!!!!
na csá
szathy emlékére😊
ja még nem halt..........meg.....de.......már folyamatban
úgyhogy jaj😄
by konrad
designer: konrad adam
sound😞az már volt)
rendszerkövetelmények:
a játék csak diekt x 20.1et támogató, utánégetéses videokártyákkal müködik abból is legalább 20db
fontos a digitális techno fröccsöntéses processzor
minimum 20 tonna memória
a dvd író olvassa a zsíros kenyeret
Figyelem a monitort csak agregátorról müködtesse!!!!!!
játék használata során felmerülõ problémákért felelõsséget nem vállalok ,max jót röhögök rajta
vodka connecting people
2006 marz
konradszutyokgames.kambodzsa.com
<#worship>#worship>
Amúgy rew
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
a F.A.Q. linkben találtam<#whatever>#whatever>
az egér érzékenységi csúszkákat meg neked kell kitapasztalni, mert mindenkinek más jó.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
<#ejnye1>#ejnye1>
<#zavart1>#zavart1>
mellesleg tisztán le van írva az <strong>AIDefault</strong>-ban:
<strong>
rem Example for 32 bot game with expert bots
rem aiSettings.overrideMenuSettings 1
rem aiSettings.setMaxNBots 32
rem aiSettings.maxBotsIncludeHumans 0
rem aiSettings.setBotSkill 1.0
</strong>
Tehát át kell írnod ezt:
<strong>
aiSettings.setMaxNBots 64
aiSettings.maxBotsIncludeHumans 1
aiSettings.setBotSkill 0.4
</strong> erre:
<strong>
rem aiSettings.overrideMenuSettings 1
rem aiSettings.setMaxNBots 32
rem aiSettings.maxBotsIncludeHumans 0
rem aiSettings.setBotSkill 1.0
</strong>
Csak ugye a 32 helyett akkora számmal, amennyi botot akarsz.
másik: heli irányításán ne állíts! egérrel+billentyûzettel alapbeállításokon a legjobb (vagy az invert talán kell? a franc se tudja)
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Enemy infantry spotted!
1. a bf2 stat mindig szar meg, szerencsere elismerik hogy tenyleg az bar nem tudom ezzel a tobbseg mit tud kezdeni. Lenyeg jo ideig nem lesz javitas de a kedvencem a kovetkezo: "Megertjuk hogy sokaknak nem szamolja a pontokat teljesen pontosan" Haha nem vagyok egy pontbuzi de nekem semmit nem szamol mar reg...
2. kijott a Project Reality 0.6 istentelen sok javitassal, uj jarmuvek /Apache, Warrior IFV/ erdemes csekkolni szerintem mar a 0.5 is magasan jo volt mint egy "atlag" mod. Promo video itten van...