Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Melyik mod?

schrank
i love mazda <#vigyor5>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Ez pont így van a PR-ben ahogy azt szeretnéd.És játszol vele?

Herold
Hehe... tankhoz nem kell skill. Na akkor menj csak fel egy Tampára, és garantálom, hogy hamar el fog mneni a kedved a tankozástól. Aki szeret tankozni, az csak oda jár, nagyon jó csatákat lehet vívni a homokdombok között.

Herold
...és akkor megöl téged egy ilyen megfoghatatlan izé, ami ellen fikarcnyi esélyed sem volt semmi

Mert láma vagy. Engem nem sûrûn szoktak artyval elintézni. Ahogy meghallom a hangját (a legtöbb mapon hallani, akárhol vagy), biztonságos távra megyek a zászlótól.

"zoom-zúm" Tiszta sor...<#hehe>
TS Zolly
Na ezért is nem conquestezek mostanában. Elegem volt a repülõ, heli és arty lámákból.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Ez igaz, de ez esetben -artillery hiányában- utasíthatná a legközelebbi squadleaderét, hogy menjen és védje meg a zászlót.

Elég frusztráló, amikor nagy nehezen lelõsz két, három ellenséget, a pulzusod az egekben, már lassan büszke lennél magadra, hogy sikerül behúzni a zászlót, erre valaki szép nyugodtan, mindenféle erõfeszítés nélkül rád bök a térképen (tehát lényegében a kisujját sem kell mozdítania), és akkor megöl téged egy ilyen megfoghatatlan izé, ami ellen fikarcnyi esélyed sem volt semmire. Hányingerem van tõle, annyira no skill.<#gonosz3>

Ugyanakkor az meg olyan fílinges, amikor a zászlót védõ squadleader végsõ elkeseredésében kétségbeesetten kéri a terület tûz alá vonását. Én valahogy az ilyen felhasználását tudnám elképzelni.
Nem is igaz! Az utóbb idõben elkezdtem intenzíven tankozni, mert elegem lett a sok balfasz heligunnerbõl. És ugyan nagyon nehezemre esik, de lassan be kell látnom, hogy jobb tankos vagyok, mint helis.<#zavart2><#kuss>Lehet, hogy azért, mert ahhoz nem kell skill.<#miaz>
Herold
Nem érted mire gondolok. Ha van egy szökevény, aki eljutott a map túlsó felére ahol a zászlódat nem védi senki, azt nem látja egy squadleader sem, mert nem ott vannak. Commanderként olyankor csak artyval tudod megvédeni a zászlót.

schrank
1. scan - mûholdas enemipásztázás
2. hülyeség
3. jobbegérgomb a célra :
- zoom-zúm
- szpotted-észlelés
- artyirally - tûzérség
- uav - kisjepüjõ jadaj ami mutassa a csapatodnak a piros pontokat
- move - oda irányíthatod a lámát ahpl a sárga nyíl
- deffender- véggye meg azt a helyet amit mutatol neki
- attack- ez valami badis cucc majd a kosvarc megmonnya mennyit kell belõle szedni
- repair - endzínert kérhetel ahova akarol
- desztroly- robbantást kérhetsz specoppal a megjelölt helyre
- mine - a aknát tudol vele jelezni
4. cheat vagy chat vagy mi sose tuttam angolul írni
5. hülyeség

havercsotány
Fõleg infrantizok mert úgy könnyebb a játék nekem ,meg jogsim sincs csak úrvezetõi .De néha felmegyek jármûves pályára és a sok engi meg sravos , medikes meglepõdik hogy halomra lövöm öket a vacak support kasztal, minden kasztnak megvan a technikája sznájperrel kezdtem a gémet és most tartok a supportnál a krumlidobálos fegyó még nagyon nem megy de majd azt is kitanulom .Te leragadtál a helinél az nekem uncsi.

Nem igazán, sniper volt. Ha csapatban játszanánk akkor tényleg hasznos lenne, ha a heli egyik utasa support lenne, de így hipp-hopp összeverbuválódva nem jellemzõk az ilyen advanced taktikák. Egyébként meg rendszerint mire lõszerre lenne szükségünk addigra javításra is szorulnánk. Szóval így is, úgy is vissza kellene térni a fõbázisra. (A demóban akkor nõtt meg ugrásszerûen az egy körre jutó gyilkolásaim száma, amikor elkezdtem engineer-rel játszani, és leszálltam a pálya egy eldugott részén javítani, így megspórolva a helipadhoz repülés idejét, de a teljes játékban kegyetlen lassan javítja egyetlen engineer a helit, így elég rizikós lenne leszállni javítani, lõszert utántölteni, ezért le is szoktam errõl.)
schrank

elmagyarázza valaki
hello

van 1 kérdésem
mire jó a kommander
mert hallotdtam olyan hogy az egész harcteret tom irányítani de nem tom hogy kell vagy itt vagy msn-en:[email protected]
kBagyula
Az elsõ helyen lévõ volt a support azon a mapon?

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

És ha az egyik ilyen páncélosra várakozó beszáll a jármûbe?<#kuss> Marad a "szégyen a futás, de hasznos" ez esetben meglehetõsen sovány megoldást jelentõ taktikája?

Maradjunk annyiban, hogy nem véletlenül játszottam olyan keveset supporttal. Omanon vannak sokkal hasznosabb kasztok is.
jappy
Ha olyanok ellen játszanál mint SigS nem tudnál ilyen csilivili screen shots-al máyerkedni<#mf2>Sõt szerintem már nem is játszanál a bf2-vel:-)

jobb ma egy sör mint holnap kettő

Nem úgy van az!<#nezze><#mf2>
SFR V1P3R
igen leszedtem a pb oldalárol és frissitettem. :S

schrank
pb-t frissíttetted a pb frissítõvel

SFR V1P3R
de az a poén régen jó volt.

schrank
ááá az nem elég mikróban kell formázni a vinyót <#nezze>

SFR V1P3R
1 gigám van

TS Zolly
Szerintem szar a memoriád. De majd az okosak megmondják.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

SFR V1P3R
már 3x raktam ujra és semmi :S de mi lehet a baja a pb-mmel?

TS Zolly
Omanon nem sok jármû van. Páncélosra gondolok kimondottan. Egy full szerveren, egy csaaptba, többmint a felének nem jut jármû. Tengerparton az egyik zászlótól a másikig hamar átlehet menni gyalog. Egy support, at vagy engi ellen, kik várják a páncélos megszületését, nagyon is jó.

winreinstall,jobb esetben csak game

Team GIGABYTE

Bogdogege

<#mf1>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Örülök neki, hogy akkora spíler vagy, hogy hamarabb fogy el a lõszered, mit a helid "életereje"...Ez esetben megtisztelnél, ha repülnél velem egy kört, mert egy ekkora spílerrel élmény lehet együtt helizni. Majd én lövök, Te meg közben keresed a supportosokat... Adná az Isten, hogy az legyen a legnagyobb problémánk, hogy hol találunk a közelben supportost...

"Sõt a support kapja legkönnyebben a pontokat a lõszeradagolásért..." Pontokat! LOL!<#taps> Mi a faszt csináljak a pontokkal? Olyan magasról leszarom a pontokat, hogy azt Te el sem tudod képzelni.

Mellesleg én is szoktam supportos után kiabálni Omanon -bár fõleg akkor, ha tankozom. A support csak erre jó: kiszolgálni másokat, de a saját lábán egyedül nem tud megállni.
SFR V1P3R
köszi édes vagy. ha az lenne megvenném ujra. 😉

itt a kép:

HTS s3rg1nh00
remélem permban<#hehe>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

JAG1
kell...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

SFR V1P3R
azt irja oolvassak el valami ango cuccot kell rolla kép?

SFR V1P3R
igen

JAG1
Punkbuster bekapcsolva?

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

SFR V1P3R
EREDETI! azért ne nézz hülyének kérlek

Infantryzol vagy normál jármûves szervereken nyomod? A support használhatóságát tekintve nagyon nem mindegy.
1) A squadleadernek is van olyan kis térképe, mint a commandernek, és õ is meg tudja azon jelölni az artillery kívánt helyét. A másik meg az, ha annyira nem látja, hogy hova kellene küldeni az artyt, akkor nincs is arra szüksége.
Herold
Akkor meg kéne venni a játékot.

SFR V1P3R
az van 1.41 de igy sem jo :S

schrank
lehet hogy azért mert az 1.41 kéne <#miaz>

SFR V1P3R
Sziasztok kérlek segitsetek. nekem 1.4es bf2öm van de bármeik szerverre megprobálok felmenni kidob valami ok miatt de nem tudom miért.
elöre is köszönöm
Üdv: Erick

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

schrank
és még idõben szólok álljál le asportszelettel mert elég szarul nézel ki <#hehe>

schrank
jó lehet hogy ez apu volt <#nemtudom> olyan egyformák <#hehe>

tefasz 😊

Herold
Te tényleg ilyen hülye vagy? <#banplz><#lama><#taps>

schrank