Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Mert láma vagy. Engem nem sûrûn szoktak artyval elintézni. Ahogy meghallom a hangját (a legtöbb mapon hallani, akárhol vagy), biztonságos távra megyek a zászlótól.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Elég frusztráló, amikor nagy nehezen lelõsz két, három ellenséget, a pulzusod az egekben, már lassan büszke lennél magadra, hogy sikerül behúzni a zászlót, erre valaki szép nyugodtan, mindenféle erõfeszítés nélkül rád bök a térképen (tehát lényegében a kisujját sem kell mozdítania), és akkor megöl téged egy ilyen megfoghatatlan izé, ami ellen fikarcnyi esélyed sem volt semmire. Hányingerem van tõle, annyira no skill.<#gonosz3>#gonosz3>
Ugyanakkor az meg olyan fílinges, amikor a zászlót védõ squadleader végsõ elkeseredésében kétségbeesetten kéri a terület tûz alá vonását. Én valahogy az ilyen felhasználását tudnám elképzelni.
2. hülyeség
3. jobbegérgomb a célra :
- zoom-zúm
- szpotted-észlelés
- artyirally - tûzérség
- uav - kisjepüjõ jadaj ami mutassa a csapatodnak a piros pontokat
- move - oda irányíthatod a lámát ahpl a sárga nyíl
- deffender- véggye meg azt a helyet amit mutatol neki
- attack- ez valami badis cucc majd a kosvarc megmonnya mennyit kell belõle szedni
- repair - endzínert kérhetel ahova akarol
- desztroly- robbantást kérhetsz specoppal a megjelölt helyre
- mine - a aknát tudol vele jelezni
4. cheat vagy chat vagy mi sose tuttam angolul írni
5. hülyeség
van 1 kérdésem
mire jó a kommander
mert hallotdtam olyan hogy az egész harcteret tom irányítani de nem tom hogy kell vagy itt vagy msn-en:[email protected]
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Maradjunk annyiban, hogy nem véletlenül játszottam olyan keveset supporttal. Omanon vannak sokkal hasznosabb kasztok is.
jobb ma egy sör mint holnap kettő
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Team GIGABYTE
<#mf1>#mf1>大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
"Sõt a support kapja legkönnyebben a pontokat a lõszeradagolásért..." Pontokat! LOL!<#taps>#taps> Mi a faszt csináljak a pontokkal? Olyan magasról leszarom a pontokat, hogy azt Te el sem tudod képzelni.
Mellesleg én is szoktam supportos után kiabálni Omanon -bár fõleg akkor, ha tankozom. A support csak erre jó: kiszolgálni másokat, de a saját lábán egyedül nem tud megállni.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
elöre is köszönöm
Üdv: Erick
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)