Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HBD Livius!

Team GIGABYTE

JAG1
Hát ha szõke, nagymellû, akkor lehet róla szó. :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

JAG1
Linkelgethetsz, amit akarsz, akkor is kezdesz baszott unalmas lenni a "ez megvalósult a Pr-ben" dumával.

Nem akarsz gémoverrel beszélgetni valahol?

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Beers
Baszogatni téged :D!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

JAG1
Hát grafikusnak ne menjél...

Ennél jóval több hszemben szerepel a DCON sztem.
Mit szeretnél, nyögd már ki...

schrank
az 1942-nél még volt értelme dc-t csinálni mert az alap régi a mod modern de bf2 hez már ki kellett volna jönni a fh2-nek a többi modern mod csak rókabõr <#nezze>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

rekettyes
Az Eve of destruction mod már rég kész van.

JAG1
Ne haragudj már, de mit szeretnél elérni a PR agyonreklázásával?
Másról sem tudsz beszélni, csak, hogy a PR mekkora ász.
Hidd el, sokan itt elõbb, többet játszottak vele, mint amennyit te kilincset fogtál.

Jól van.Nem lehet bizonyítani.De amennyibõl megtankolnak egy ilyet abból egy videokamerát lehet venni.A legolcsóbbak is 30x zoomot tudnak.Meg mi értelme van a 1,5-2 km hatásos lõtávnak ha nincs zoom.A zoom kell.Nincs mese.

Mindkét modhoz van elégszerver meg játékos,hogy válogathass ha akarsz.

Beers
találsz!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

ezekkel találok is szervert "próbaverzióhoz" is ?

mi vót???<#vigyor3>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

schrank
itt semmi zumm nem volt és a szemszög sem a lövészé mert nem oda lõtt ahol a célkereszt volt amúgy a játékban a bredlinek van ilyen lövéshangja

Megpróbáltam rácáfolni?

schrank
a bf-et egy online szórakoztató fps fogd fel úgy mint egy kártyapartit ahol van újraosztás és a bombázók a rojálflöss <#nezze>

Akkor a PR a BF2 és a Ravan Shield között van valahol ezen a téren.Noha nem maradsz ki a játékból a kör végéig ha meghalsz de nincsenek fix spawnpontok.Illetve ha készül is elõretolt spawnpont azt ha felfedezi az ellenség elpusztíthatja.Meg is teszi,nem fog tétovázni.Nem öröm a térkép sarkába spawnolni aztán ha nincs jármû át kell vágni a terepen.Addig a megszerzett zászlókat elfoglalják.

uHs Gerzson
Akkor a PR fiúk nem hallottak a mûhold használatáról <#hehe>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Mintha mosóport adnál el.
nem kell arty?! túl erõs a sniper? a commander mindent lát?
van megoldás: www.pointofexistence.com

De a PR-ben annál is erõsebb a sebzéz.A commander meg nem tud 3.-ra zoomolni a mûholdas képen és mert scan sincs ezért neki sincs lövése hol az ellenség mint a többieknek..

"Sokat tett hozzá. Már azzal is,ahogy a nagyobb sebezhetõség ráveszi az embert vigyázzon jobban az életére."

Egy másik fórumon nem is olyan régen szóba került, hogy mennyire arcade a BF. Persze nagyon, de ami engem a leginkább zavar, az ez, hogy az állandó újraszületés miatt nem vigyáznak eléggé magukra a játékosok, és ez is csökkenti a realizmust. Egy haverom kérdezte, hogy mi értelme ennek az egésznek, ha akit lelövünk, az úgyis újraéled?<#conf> Erre én mondtam neki, hogy faszán lehet spawnkempelni.<#hehe> Na, nem is. Igazság szerint, amikor elkezdtem játszani a játékkal, én is ezt furcsállottam a leginkább.

Annak idején éppen a Ravan Shielddel játszottunk LAN-ban, és olyan hihetetlenül izgalmas volt, hogy bármikor meghalhatok, hogy minden mozdulatra oda kell figyelni, mert nem lesz esély visszalõni. A BF-ben is vannak izgalmas jelenetek, de meg sem közelíti az ott tapasztalható izgalmakat. Persze ennek is vannak hátrányai, mert az elég nagy szívás, amikor elsõként esel ki a játékból, aztán várhatsz egy fél órát arra, hogy ismét aktív részese lehess a játéknak. Így az nem lenne jó megoldás, ha a BF-ben is bevezetnék ezt a fajta játékmenetet, de valamifajta taktikusabb játékmenetre ösztönzés jót tenne a játéknak -szerintem.
schrank
mi szarunk a szaros szar gyalogosharcodra ha szarogolni akarsz mennyé codozni meg csézni mi béefezünk jármûvekkel mert jármûvet kiszedni kétlábról az kihívás gyalogost nem <#wave>

joebacsi
anyádat

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Amit Koschwarz ír osztom.
Szerintem ez a mod egy szinttel feljebb lépett a BF2-höz képest.Sokat tett hozzá.Már azzal is,ahogy a nagyobb sebezhetõség ráveszi az embert vigyázzon jobban az életére.De akit eltalálsz látod piros vér fröccsen szét belõle.A commanderbõl is egy statikus szemlélõbõl cselekvõ személyt csináltak akinek mennie kell a pályán,dönteni és cselekedni.Talán kiszolgáltatott is,mert csak kijelöli hol épüljön valami de azt másoknak kell fehúzni (kivéve a szögesdrótot).Nincsenek szerszámai (francia kulcs + ásó).4 féle katona lehetsz.Ha olyan squad ragja vagy amiben legalább 4-en vagytok +8,ha squadleader vagy akkor még +1.Ha kipróbálod majd meglátod.Egész másnak fog tünni az alapjátékhoz képest.

nem telálok modokat ami ingyen modokat
valaki segítsen plzzz[#worship<#falbav>
sWbFII
nem kell arty?! túl erõs a sniper? a commander mindent lát?
van megoldás: www.pointofexistence.com

szerény véleményem: sokkal realisztikusabb gyalogos harc! nem kell 2 tár 1 emberbe! el lehet bújni a füves részeken! nincsenek claymore buzik! sokkal erõsebb fegyverek! (ingyenes!)
elsõre nekem nem tetszett,de 1 próbát megér! ajánlom a gyalogos pályákat,ahol nincs tank,repülõ,heli
jah és sajna mivel nem hivatalos ,ezért nincs rendes rangozás!

amúgy fogalmam sincs mirõl volt szó eddig,szóval bocsi

"Not Weaken.... Weeeaken"

schrank
nem biztos hogy csak a szem"golyóit" a híradósok nem látnak bele a nadrágokba <#vigyor5>

Szathy
<#taps><#bee1><#mf1><#kuss>

koschwarz
multiban nem próbáltam, a single meg qrva jó. taktika, csapattársak, gyors akciók, jó hangulat, rohadt jó fegyverek, és nem is annyira könnyû a játék.

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Igazság szerint nem ettõl teszem függõvé. Még az alap BF2-t sem ismertem ki rendesen, és egyáltalán nem unom, sõt mind a mai napig nagyon jól szórakozom vele, úgyhogy nincs miért váltanom. Tekintve azonban, hogy nekem a Rainbow Six-féle valamelyest realisztikusabb játékmenet is nagyon tetszik, majd egyszer vetek rá egy pillantást.<#eljen> Egyébként nálam fõleg a játékélmény, a hangulat számít. Az milyen?
igazából én sem értem miért bántjuk.. <#nemtudom> ez állatkínzás..

- le kéne lõni, az fájdalommentes... ;>

-tRs-Landor

Azt nem monták a tv-ben de ha igaz,hogy a kínai étteremben a konyhán nincs szemetes akkor könnyen feltalálják/tálalják<#hehe> magukat.

Azt hiszem, most is úgy van, de majd meglesem.<#eljen>
14 félét számoltam.Az tesvérek között is több mint egy tucat.

koschwarz
egymás szemgolyóit <#vomit>

Én voltam az.<#integet2>

Egyszer próbáltam a klántársaiddal csapatban játszani. Ahogy beléptem a squadjukba azzal a lendülettel ki is rúgtak belõle...Igazán jó játék volt.<#miaz><#hehe>
schrank
és mit ettek ?

Off
Most mutatták a TV2-n a Tényekben a kínai bányászokat ahogy jönnek ki a bányából.69 napra a föld alatt rekedttek.Azt mondja a híradós azért van bekötve a szemük,hogy ne ísmerjék fel õket.
kép

schrank
ugye-ugye a régi TSZ-es kapcsolatok <#hehe>

koschwarz
szereztem egy nagyobb készletet ingyé', most hülyéknek árulom...<#vigyor5>

Nem, nem játszok vele. Van benne heli?<#ravasz1>
schrank
nnna ja a mellékhatások <#vomit> csodálkoztam is hogy milyen olcsón adod <#vigyor5>

"Na akkor menj csak fel egy Tampára, és garantálom, hogy hamar el fog mneni a kedved a tankozástól." Játszottam már Tampán -bár nem sokat-, de így elsõre valahogy nem igazán jött be. Túlságosan nyílt a terep. Egyedül képtelenség ott boldogulni, rendkívül látványosan érvényesül a sok lúd disznót gyõz elv.

Errõl jut eszembe csináltam ott egy képet: Megjelent a láthatáron egy ellenséges tank, de azzal a lendülettel ment is tovább az örök vadászmezõkre. Az a füstölgõ ócskavas, meg a minimapon bal oldalt látható kis kérdõjel az mind az, ami maradt belõle...Szerencsétlennek olyan szinten nem volt semmi esélye, hogy én még olyat nem is láttam.

"Aki szeret tankozni, az csak oda jár, nagyon jó csatákat lehet vívni a homokdombok között." Ez kb. olyan, mint amikor a külföldi fórumokon a sok hülye arról gyõzködi a másikat, hogy Daqing Oilfields meg Dragon Valley milyen jó helis pálya, merthogy mennyi heli van rajta. Mi abban a jó, hogy sok olyan jármû van a pályán, aminek esélye van engem lelõnie?<#nemtudom> Az bõven elég, ha nekem jut egy heli, aztán mindenki más meg csak dísznek van a pályán.<#hehe>
koschwarz
nem értem miért bántjátok schrankot állandóan, bár nem mintha meg kellene védeni, én csípem a szövegét meg a képeit.

csak az agyára ment a szójaprotein.<#hehe>

schrank
nekem a parasztházban 20 fok van és nem menõzök az aláírásba hogy zsuppfedél panelpatkány <#mf1>

veled nem az a baj, hogy paraszt vagy, hanem, hogy van honnan netezned...

-tRs-Landor

bakvarnyu
hát pl. a helik is más színûek