Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Team GIGABYTE
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Nem akarsz gémoverrel beszélgetni valahol?
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Ennél jóval több hszemben szerepel a DCON sztem.
Mit szeretnél, nyögd már ki...
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Másról sem tudsz beszélni, csak, hogy a PR mekkora ász.
Hidd el, sokan itt elõbb, többet játszottak vele, mint amennyit te kilincset fogtál.
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
nem kell arty?! túl erõs a sniper? a commander mindent lát?
van megoldás: www.pointofexistence.com
De a PR-ben annál is erõsebb a sebzéz.A commander meg nem tud 3.-ra zoomolni a mûholdas képen és mert scan sincs ezért neki sincs lövése hol az ellenség mint a többieknek..
Egy másik fórumon nem is olyan régen szóba került, hogy mennyire arcade a BF. Persze nagyon, de ami engem a leginkább zavar, az ez, hogy az állandó újraszületés miatt nem vigyáznak eléggé magukra a játékosok, és ez is csökkenti a realizmust. Egy haverom kérdezte, hogy mi értelme ennek az egésznek, ha akit lelövünk, az úgyis újraéled?<#conf>#conf> Erre én mondtam neki, hogy faszán lehet spawnkempelni.<#hehe>#hehe> Na, nem is. Igazság szerint, amikor elkezdtem játszani a játékkal, én is ezt furcsállottam a leginkább.
Annak idején éppen a Ravan Shielddel játszottunk LAN-ban, és olyan hihetetlenül izgalmas volt, hogy bármikor meghalhatok, hogy minden mozdulatra oda kell figyelni, mert nem lesz esély visszalõni. A BF-ben is vannak izgalmas jelenetek, de meg sem közelíti az ott tapasztalható izgalmakat. Persze ennek is vannak hátrányai, mert az elég nagy szívás, amikor elsõként esel ki a játékból, aztán várhatsz egy fél órát arra, hogy ismét aktív részese lehess a játéknak. Így az nem lenne jó megoldás, ha a BF-ben is bevezetnék ezt a fajta játékmenetet, de valamifajta taktikusabb játékmenetre ösztönzés jót tenne a játéknak -szerintem.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Project reality.Szintén a Client-et kell letölteni.1,85GB a mérete.
Aztán majd talán lesz Eve of Destruction mod.
Szerintem ez a mod egy szinttel feljebb lépett a BF2-höz képest.Sokat tett hozzá.Már azzal is,ahogy a nagyobb sebezhetõség ráveszi az embert vigyázzon jobban az életére.De akit eltalálsz látod piros vér fröccsen szét belõle.A commanderbõl is egy statikus szemlélõbõl cselekvõ személyt csináltak akinek mennie kell a pályán,dönteni és cselekedni.Talán kiszolgáltatott is,mert csak kijelöli hol épüljön valami de azt másoknak kell fehúzni (kivéve a szögesdrótot).Nincsenek szerszámai (francia kulcs + ásó).4 féle katona lehetsz.Ha olyan squad ragja vagy amiben legalább 4-en vagytok +8,ha squadleader vagy akkor még +1.Ha kipróbálod majd meglátod.Egész másnak fog tünni az alapjátékhoz képest.
valaki segítsen plzzz[#worship<#falbav>#falbav>
van megoldás: www.pointofexistence.com
szerény véleményem: sokkal realisztikusabb gyalogos harc! nem kell 2 tár 1 emberbe! el lehet bújni a füves részeken! nincsenek claymore buzik! sokkal erõsebb fegyverek! (ingyenes!)
elsõre nekem nem tetszett,de 1 próbát megér! ajánlom a gyalogos pályákat,ahol nincs tank,repülõ,heli
jah és sajna mivel nem hivatalos ,ezért nincs rendes rangozás!
amúgy fogalmam sincs mirõl volt szó eddig,szóval bocsi
"Not Weaken.... Weeeaken"
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
- le kéne lõni, az fájdalommentes... ;>
-tRs-Landor
Egyszer próbáltam a klántársaiddal csapatban játszani. Ahogy beléptem a squadjukba azzal a lendülettel ki is rúgtak belõle...Igazán jó játék volt.<#miaz>#miaz><#hehe>#hehe>
Most mutatták a TV2-n a Tényekben a kínai bányászokat ahogy jönnek ki a bányából.69 napra a föld alatt rekedttek.Azt mondja a híradós azért van bekötve a szemük,hogy ne ísmerjék fel õket.
kép
Errõl jut eszembe csináltam ott egy képet: Megjelent a láthatáron egy ellenséges tank, de azzal a lendülettel ment is tovább az örök vadászmezõkre. Az a füstölgõ ócskavas, meg a minimapon bal oldalt látható kis kérdõjel az mind az, ami maradt belõle...Szerencsétlennek olyan szinten nem volt semmi esélye, hogy én még olyat nem is láttam.
"Aki szeret tankozni, az csak oda jár, nagyon jó csatákat lehet vívni a homokdombok között." Ez kb. olyan, mint amikor a külföldi fórumokon a sok hülye arról gyõzködi a másikat, hogy Daqing Oilfields meg Dragon Valley milyen jó helis pálya, merthogy mennyi heli van rajta. Mi abban a jó, hogy sok olyan jármû van a pályán, aminek esélye van engem lelõnie?<#nemtudom>#nemtudom> Az bõven elég, ha nekem jut egy heli, aztán mindenki más meg csak dísznek van a pályán.<#hehe>#hehe>
csak az agyára ment a szójaprotein.<#hehe>#hehe>

-tRs-Landor