Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szeretnek beleszolni a ki a nagyobb cheater repgeppel mert eletemben kb 5 embert ha lebombaztam azt is veletlenul. Nem szeretnek azon vitatkozni hogy Game Overrr jobb helis-e vagy te majd eldontitek valahogy, az unlock/claymore tema meg oregebb mar mint nagyapam. Csak nem tetszik a frocskolodo gyuleletkeltesed, idejossz, anyazol mindenkit aztan meg pislogsz hogyha visszaszol valaki, raadasul az is baj ha ezt hozzad igencsak kozelallo stilusban teszi. Ha van kedved a jojjon ossze ket kis 6-8 fos csapat, (Oman kozben is lehet fikazni, csak nehogy azt mondjatok amiatt kaptatatok ki esetlegesen mert beragadt a caps-lock) lesznek szajhosok, camperek cheaterek, mindenki megkapja a magaet, oljuk egymast halomra, meghivjuk meg azt a sved gyereket is, hogy megkapd azt, ami miatt idejottel.
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Bírom amikor a sok kis vérpistike mondja a magáét, hogy így claymoreláma, meg úgy medicláma. Én meg éppen azt mondanám, hogy akkor lenne láma, ha nem használná. Könnyû vele játszani, akkor meg hülye lenne nem kihasználni.
Másrészt nem minden infantry szerveren van betiltva a clay bár ha be van akkor az nagyban tudja javitani a játékélményt..
...egyébként mi vagy te? az ügyvédjé Rabbitnak?...mert akkor sem hiszem el hogy tiszta játék...minimumnak tartom hogy az ellenséges játékosok nevét szép piros szinnel irja a monitora 3 kilométerrõl is!
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Az óra az nem sokat számít mert lehet hogy 200órát full LOWok ellen nyomtad.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Eddig a leggyengébb klán a magyar kupában!
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Team GIGABYTE
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
LOL! 😄
A legjobb légvédelem a játékban! Én 10-bõl 9 repülõt leszedek vele, csak ésszel kell használni!
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
TDU Nick:Stil_HUN
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
amugy asszem 1.41 a lastest...
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Na igen, az érdekes dolgok a levegõben történnek. Répelni nem nagy szám, ahhoz nem kell skill, úgy nem nehéz kaszállni.
A múltkor én is összefutottam egy spílerrel: hárman lõttük a bombázóját(!!!) Omanon (F35, Essex, meg én a lopott MIG-gel), én speciel már a második tárat eresztettem bele, mire végre leszedte az Essex... Én nem tudom, hogy a faszba csinálják ezt egyesek, de olyan szinten suhannak el mellettük a rakéták, hogy az valami hihetetlen. Visszanéztem a Battlerecorderen, de én ott sem láttam semmi különös figurát, csak azt hogy a rakéták kurvára nem akarták eltalálni.<#nemtudom>#nemtudom> Szóval vannak ilyen csodabogorak. Mellesleg ha valaki profinak érzi magát raksi kikerülésben, az megoszthatná a tudását.<#worship>#worship>