Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"waron a con a fasza publicon meg az inf"

Ugyan még egyetlen waron sem játszottam, de efelõl vannak kétségeim. Kíváncsi lennék, hány olyan wart nyertetek meg, ahol a Ti repcsijeiteket/heliteket lõtték le elõbb?<#rolleyes>
Kovács legény
ez a vita mindig elõjön hogy inf v. con
waron a con a fasza publicon meg az inf ,mert elbaszták a gamét
és semmi esély hogy bármit is fognak javitani a játékon ,mert a készítõk már nagyivben fosnak a bf2re! ennyi
sajnálom hogy elértük azt amit a popszakma ,hogy a készitõk egy nyárra terveznek játékokat, futoszallagon dobják ki sorra a béta fosokat...😞
bezzeg még a bf42!😊

www.czekoart.hu

Prince of Máté
és sima szerver?
Ranked annyira nem izgat...

Kovács legény
rejtõ szinek rulz😄

www.czekoart.hu

nincs.magyar.ranked.szerver:byea

amugy itt lehet megnézni^^

Team GIGABYTE

Prince of Máté
Hi all

Tudnátok adni magyar szerver IP-t?
Ami a FAQ-ban van, az régi.
Elõre is Thx.

TS Zolly
Nem azzal van gond hogy ott megyek ahol a többi publik láma. Azzal, amit gémover leirt, plusz a szar légvégdelem. Érdekes mod, pojekettõvel nincs ilyen gondom. Ma is a highway to hellen, vagy mija szar a neve annak a pályának ( nem ac/dc számra gondolok ) német helit a felvehetõ stingerrel löttem szarrá. Baszki! Nagyon szépen zúgott lefele. Telepített légvédelmi gépágyuk meg egyszerüen beszarás amit lehet velük mívelni.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
Irásod második részével qra egyetértek.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Fujiryu
és szerinted a sok kis pöcs aki nem szerezte meg a repülõt hogy értékelne téged aki egy kört skillesen végigrepülõztél lezuhanás nélkül? Meg az ilyen adamo szintû lámák ellenfélként szerinted a skillt néznék?Rövid idõn belül a jó repülõsöknek lene a legkevesebb pontjuk a te rendszeredben...kb ugyan annyi mint az ugyanolyan lámáknak...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

schrank
hiába má több mint két év telt el a banda fele elmegy kvékvaros kecsegnek a maradék nagy része cod4 -es infratyi lesz de mi a maréknyian januárban találkozunk a frontline szervereken <#miaz>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Hihetetlen, hogy mennyi csökkentett elméjûvel futottam össze a szervereken ezen a hétvégén:
-Mashtuur: Fekszem a tetõn, erre a marhája (csapattárs persze, azt azért tegyük hozzá gyorsan) se szó, se beszéd odarohan és lekésel...
-Kubra Dam: Ellenség egyik játékosa átáll hozzánk, aztán azzal szórakozik, hogy a repcsinkkel lõ engem a heliben...
-Fushe Pass: Helivel úttörõként nyomultam elõre, és csak azt láttam hogy valami írgalmatlan mennyíségû ellenség jön szembe(kocsik, APC-k, tankok, helik, minden, amit el lehet képzelni), és mint a sáskajárás, gyakorlatilag letaroltak minden zászlót. Azt ne kérdezzétek, hogy mindeközben mit csináltak a csapattársak...
-Jalalabad: A köcsögje belebassza a TOW-ot a saját tankunkba, mert nem õ kaparintotta azt meg...Hál Istennek a tankos kiszúrta, hogy ki volt az, aztán gyorsan meg is reptette egy kicsit. (Azt meg csak zárójelben jegyzem meg, hogy megint lenyúlta egy csapattárs a tankomat, miközben javítottam azt. De hát ezen már meg sem lepõdöm.)

Igazán bevezethetnének valamifajta értékelési rendszert, amivel mi játékosok értékelhetnénk a többi játékost. "Fekete pontot" lehetne neki adni, ha egy faszfej az illetõ, meg ilyesmik. Ez kiterjedhetne arra is, hogy fegyvernemek szerint értékelnénk a skilljét, ami valamilyen formában látható lenne rajta játék közben, és így mondjuk látni lehetne az illetõn, hogy jó gunner-e. És ezen a játékosok által összeállított értékelésen is meg kellene ütni egy bizonyos szintet ahhoz, hogy rangot léphessen, pontokat szerezhessen. Így érdekeltté válna a sok kis pöcs abban, hogy normálisan játsszon, valóban segítse a csapattársait és ne viselkedjen úgy, mint aki most mászott le a fáról.

Akárhogy is, valamit lépni kellene, mert ez egyre visszataszítóbb, ami manapság megy BF2 címszó alatt.<#shakehead>
Fujiryu
Hát mondjuk sztem ha nem ott mennél el állandóan ahol a többi public láma, hanem kikerülnéd a népszerû útvonalakat, simán túlélnéd a bombázást, mert a repülõk a nagy fregekre mennek...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

schrank
ez mi traktor kerekek nélkül <#hehe>
sárga "tanga" permetezõ heli <#mf2>

koschwarz
nekem sharqi hoteljénél lévõ légvédelem a kedvencem, ahonnan simán le lehet lõni a rádiótornyon felszálló amcsi helit<#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

hát énse gondoltam volna hogy ekkora nagy lóbaszó állat élõben a kobra 😄D

-tRs-Landor

hmm... jó a kép

schrank
ez csak kubradámra írtam a nagy szintkülönbségek miat ne olyan esélytelen az AA <#ravasz1>

Azok is érdekes képességû pilóták/gunnerek lehetnek, akikkel szemben kifogy a lõszer a mobil légvédelembõl...<#miaz>
schrank

schrank
nekem az teccik a konkvesztbe hogy kihívás a helit leszedni vagy a repcsi elõl elmenekülni de ha úgy veszem észre hogy bénák az enemy pilóták nincs az az isten hogy kiszálljak a légvédelembõl <#ravasz1>
kubrádám kedvenc kombóm : support + bradly <#szeret>

dronkZero
Na igen, az tény, hogy szinte az összes pilóta faszkalap statpadder, nem áll neki légicsatázni, csak bombázza a tehetetlen földieket.
Ha nem köcsögök a pilóták, hanem teszik a dolgukat, akkor egyébként simán lehet harcolni a földön is.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

A conquest szerverekkel meg az baj, hogy rá vagy utalva másokra, legfõképpen a pilótákra. Tegnap csatlakoztam egy Kubra Dam szerverre, amcsiként csak a fõ béz volt a miénk. A legütõsebb jármû a bázisunkon egy kiskocsi volt(heli, repcsi sehol). Mondom semmi probléma, majd szerzek magamnak, aztán nekiindultam a nagyvilágnak. 5-ször bombáztak le, mire meguntam. Ilyenkor elküldöm a jó qurva anyjukba a repülõseinket, hogy mi az Isten f@szát csinálnak a levegõben.<#falbav>

A másik szitu meg Wake-en szokott történni: tankkal védem a kínai repteret, amikor kapok egy TV-t az arcomba... Hát hogy a qrva anyjába juthat el a Cobra a kínai reptérig?<#falbav> Nekem olyan egyszerû lenne megvédeni a repteret a sok szerencsétlen mediccel, meg sniperrel szemben, a J10-eknek meg olyan egyszerû lenne lelõniük azt a szart onnan az égrõl, de nem az agyhalottja inkább a tökét vakarja odafennt.<#falbav> Több kört is végignyomtam már ott, mikor gyakorlatilag semmit nem csináltam csak védtem a repteret, hogy a buzijának legyen hol újratankolnia, erre õ arra nem képes, hogy az egyetlen igazi veszélyforrást levadássza. Nem sûrûn szoktam kilépni szerverekrõl, de ilyenkor megteszem. Répeljék ezeket szarrá, ha arra nem voltak képesek, hogy egy kicsit besegítsenek.<#duhos2><#szomoru2>
schrank
én ezt már egy éve mondtam
ha meg ismered õket miért nem mész oda játszai engem is megimernek ha belépek egybõl írják a közösbe "sájze zí kommen tranport kõnig " <#ijedt><#hehe>

dronkZero
Na, ez meg a másik. Kb az összes nem inf szervert már névrõl ismerem. Van vagy 10-15.

dronkZero
Nem, nem sértõdök meg. Csak megállapítottam, hogy a BF elkurvult, és a buzik átvették a hatalmat.

Aha, biztos "rengeteg" conquest szerver van. Most csak a kedvedért elkezdtem számolgatni, a 32-es mapon játékosok száma szerinti elsõ 35 európai(300 ping alatt) szerverbõl 30 inf, 5 conq, az infantry szerverekbõl 27 karkand.

Biztosan én vagyok a perverz, hogy egy jármûvekre kiélezett multis játékkal nem infantryzni akarok, de sebaj.

schrank
én most jöttem a chemsie camperrõl vagy mia fasomról meg van a club fight munich meg hell valami ha nincs legalább 10 ea.de konkveszt szerver akkor egy se

havercsotány
Ez jó 😊 ja amúgy én is találok szervert amin van jármûûû nem <#conf>

TS Zolly
Igazad van, de mint más soxor leirtam, nekem az nem játék, hogy egy repülõ vagy egy heli, védelem hijján, állandóan leszed, plusz az arty. Elbaszták a légvédelmet marhára.Poe2-en érdekes jobban megoldották a dolgokat. Ezért infezek inkább, mert ott legalább tudok érvényesülni. Mivel infatrizok én is csak, és mivel én is eltartom ezeket a szervereket, ezért enged meg, had válaszóljak hasonló hangnembe a postodra. Azért te szarházi pöcs, mert a dájsz elkurta a légvédelmet te buzi! Nekem, nekünk igy nem játék, ha pár önjelölt fasz repülõbe vagy helibe ül és szétkempeli magát! És frissits a szerver keresõdben te vakegér, mert eszméletlenül sok conquest szerver van europában jó pingel.
Remélem nem sértödsz meg raja. 😊

Nekem csak az az egy bajom van az infantryval, hogy így aki normál szerverre csatlakozik, az mind jármûvet akar. Idáig még nem is lenne semmi baj, de ezzel egyenes arányban nõtt a jármûért teamkillelõ kis pöcsök száma. Meg tudnám ezeket fojtani egy kanál vízben, mind egytõl-egyig.<#falbav><#violent>
schrank
nincs is szebb mint egy romantikus esõs hét a balcsin <#mf2>

koschwarz
salala, most jöttem haza 1 hét után balatonról, mivanitten<#vigyor2>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

várjunk még egy kicsit a többiek most töltik fel a kecskeméti képeket, lehet hogy valaki megörökítette ezt a bohó fiút is D😄dd

-tRs-Landor

schrank
ha lenne kábeltévém és tudnám a vivás szõke kecseg nevét kerestem volna róla képet de argo-ból nem rakok be mert ott túl férfias <#hehe>

hát volt egy cuki konferanszié a kecskeméti plázába... =D szívesen kíhúztam volna tombolán 😄😄Dd

-tRs-Landor

schrank
nnna ha ezt megtudják a meleg vásárlóid egybõl beindul a buisness

álmodtam volna, de sajnos nem oda kaptunk helyet így be kellett érnem rusiddal szendvicsbe 😄DD😄D

-tRs-Landor

schrank
azé valld be férfiasan álmodtál már te is a sekrestyéssel ... <#miaz>

persze.. mivel köztudott hogy az igazgató dugja a portásbácsit <#duma><#idiota>

-tRs-Landor

schrank
a piaristák csak kisfijúk fütyijével játszanak nem ? mondjuk pap még nem ...pott le <#vigyor5>

téged meg basszon meg egy kollégiumnyi piarista rendõr 😄DD
(majdnem megvót 😄D)

-tRs-Landor

schrank
a lúdtalpasoknak sose szõrösödik ... <#hehe>
mi az a schrankpiddza <#ticking>

iagzából az reptéri fûcsomó 😄😄D

-tRs-Landor

HTS s3rg1nh00
szõrös a talpad?<#hehe>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

piarista misszionárius volt. tuti.

repnap kurvajovolt
28centis schrankpizzával meg disznólábbal
képek maj még lesznek

-tRs-Landor

schrank
ez a kedvencem :
Bemegy a döglégy a vendéglõbe:
- Jó napot! Kérek egy tányér szart hagymával.
A légy megeszi a szart, fizet és elmegy. Ez így megy napokig. A hetedik nap ismét bemegy, mikor a pincér így szól hozzá:
- Jó napot kívánok! Hozom máris a tányér szart hagymával.
- Köszönöm, de ma hagyjuk a hagymát, mert randevúra megyek.

Bogdogege
<#wow1>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

schrank

JAG1
Savanyúcukor...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Bogdogege
A misszionáriushoz így szól a fekete törzsfonök:
- Látod ott azt sok fekete asszonyt?
- Látom.
- Rajtad kívül van még más fehér ember is az õserdõben?
- Nincs.
- Hát akkor figyelj ide! Annak a sok fekete asszonynak fehér gyerekei születnek! Ezért most mi téged büntetésbõl megeszünk!
Mire a misszionárius:
- Látod ott a fehér kecskéimet?
- Látom.
- És látod közöttük azt a néhány teljesen fekete gidát?
- Látom.
- És mi a véleményed?
- Ha hallgatsz, akkor én is hallgatok! <#nevetes1>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

schrank
A sárkány egy páncélos lovaggal találkozik.
- Micsoda pechem van - sóhajt fel - megint konzerv <#hehe>