Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor megkérdezem valamelyik haverom
XD
Eljössz következõ BF talira, akkor oda kapsz ahova csak akarsz ... <#hehe>#hehe>
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
amúgymeg kibaszott nagy betûkkel ki van írva a FAQ de látom még a kukid sem szõrösödik mert csak a lányokat látod...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Találtam okos modot G80-as karikra ... akiknek meleg és hangos a hûtés, és épp nem fér vagy nem kell HR-03 Plus:
8800 hûtés "sufnituning" 😊
CRT-n a 60 és a 75Hz között lényeges a különbság, pár nagyon kocka látja ahogy vibrál a képernyõ, és emiatt fájhat a szeme, feje, stb ...
Ellenben LCD esetén nagyjából lófasznyi különbség sem nem van 😊
Az LCD elvileg 60Hz-en frissit, de mivel másként mint a CRT, ezért nem olyan veszélyes ... ráadásul látni sem lehet a különbséget ...
VISZONT ha a Vsync (Függõleges szinkronizáció) BE van kapcsolva akkor a VGA max annyi képkockát jelenit meg egyszerre amennyi a monitor frekvenciája ... 60Hz esetén 60-at, 75 esetén 75-öt ... ha ennyit nem tud a játék akkor megpróbálja elosztani, csak akkor jeleniti a képkockákat amikor a moncsi frissit, ezért lassabb játékoknál lelassulhat a game ...
Gyorsabb esetén viszont elõfordulhat hogy túl gyorsan jelennek meg a képkockák, ezért ha KI van kapcsolva a VSync akkor egyszerre néha gyors mozgásoknál elõfordulhat hogy egyszerre 2-3 képkocka is látszik és csikos lessz a kép (Nehéz elmagyarázni ... észre lehet venni ...)
Ergo gyors gamenél mehet vsync on, lassúnál jobb az off ...
Engem nem zavarnak a csikok, nállam mindig off-on van ... De ha be van lõve akkor max +15FPS
Hozzáteszem, ha megy a BF 150FPS-el, akkor ha bekapocsolod akkor is 75 vagy 60 lesz 😊
Ráadásul az LCD-knél az alapértelmezett a 60Hz, több gyártó (pl: Samsung ) le is irja hogy inkább a 60-at használjuk ...
Remélem érthetõ ...
akkor veszem meg de azonnal..............
😛
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
én így tudtam
fraps is beáll nekem fix 60ra ha bekapcsolom a vsyncet 60hzen..
-tRs-Landor
a patchet vissza le lehet szedni?
melyik az a peccs amelyik sok magyar szervernek kell az 1.41.esen kivül??
-tRs-Landor
mondjuk a multit nem próbáltam ki
(kilép a gamebõl)
ez a dolog azután történt miután felraktam az 1.41-es patch.et
ujra bekrekkeltem és ez van.
mit csináljak lécci segitsetek.
küldjetek pm-et vagy irjátok le ide a megoldást
elõre is köszi
én a kínai dzsungeles ködös pályával vagyok ugyanígy<#hehe>#hehe>
aki azon kitalálta hogy jármûvekkel normálisan közlekedjen az ecceri katona...<#szomoru2>#szomoru2>
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
A 8600-al mit szeretnél? Mert sokra nem lesz jó...
Amúgy Üdv Urak. :-)
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
a directx10.1-es fassággal hagyjatok.
<#fejvakaras>#fejvakaras>