Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
(de azért laptop rullah':))
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
mondja már a gyerek neked hogy apa? vagy még nem hazudik?:D
www.czekoart.hu
Te akarsz torttel jatszani, akkor guglizz. Illetve, nezd meg, mi van irva a csajok alatt...
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Team GIGABYTE
fasza!
kösz
de azért biztos be lehet valahogy izzítani a nélkül is a multit :D
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
van bf2 warez fórum/weboldal?
köszi :D
-tRs-Landor
bocsi a hülyeségemér LoooooooooooooooooooL XDDDD:$ höhö
Ottvan a fijatalság nagyon ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
az miért volt múltkor (rangommmal) hogy még csak 40%nál jártam mikor abbahagytam, másnap meg 100% volt ... ??? mi történt? és most meg olyan lassan megy ... -.-
tudom hogy nem mehet mindig olyan gyorsan, de hogy ennyire lassan!!!!:D már túlzás ...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Valaki tud segiteni???
Ma meg vettem bf2 felraktam mindent frisitést PunkBuster csináltam profilt és felraktam patch 1.41 de nem akkar egy serverbe sem engedni
Eszt irja ki:Nem Sikerült kapcsolodni.Kérlek ellenõrizd az internet-kapcsolatot és probáld új ra
Ha nincs fent magyarostás az a patch és Punbuster frisitést akkor sem engedet be.
Komolyan ilyen férgeket kéne eltüntetni ebböl a játékból <#hehe>#hehe>
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Nálam még az is gond volt, hogy 99%-ban mindig én értem oda elöbb a repülõhöz,helihez.
Ha ellenük voltam, akkor meg ugyan azt játszottam mint õk. Kubradamon nem engedtem felszállni.:D
Érett, már nekem, hogy a fizetõs adminok csak halnak és nem halmozzák a pontokat!:D:D:D:D
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
2 AT simán kiszedi ott a tankot,ha rutinos,egyedül is...balfasz
2. alaplapot cseréltél,mert ha nem akkor baszhatod vehetsz bele bármit,ha nem birja a lap...
Team GIGABYTE
Komolyan kezd már a hócipõm tele lenni ezzel a spawnkilles faszsággal. Korábban sokszor olvastam olyan hozzászólásokat, hogy xy így meg úgy spawnkempel a tankkal Karkandon. Valamelyik nap én is játszottam egy kört ott: bemerészkedtem a Hotel környékére aztán a tetõrõl csak úgy záporoztak felém a rakéták, egy hajszálon múlott csak, hogy sikerült idõben visszavonulót fújni. Utána eszem ágában sem volt beljebb merészkedni. Szóval, aki "spawnkempel" annak a szerencsétlennek esélye sem lenne mást csinálnia. Mégis mit csináljon? Foglalja el a zászlót? Úgy kikapják, mint a pinty. Ha valaki szól, hogy ne spawnkilleljek, mutassa meg, hogy lehet 4-5 antitankossal szemben elfoglalni egy zászlót! Én leszek az elsõ, aki becsörtetek a zászlóhoz.
Egy szó, mint száz. Aki tankkal spawnkillel, az nem spawnkillel, hanem játszik, tankkal JÁTSZIK.<#nezze>#nezze> Ugyanúgy, mint az a szerencsétlen medic, aki dobálja a csomagjait, meg a sniper, aki a claymorejait szórja. A nagykönyvben is le van írva, hogy: "camping a position (perfectly legit armor tactic)"<#nezze>#nezze> Nem tudom mikorra sikerül beleverni ezt a sok gyökér pici agyába(de fõleg az adminokéba).<#falbav>#falbav>
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Leöltem a köcsög statbuzikat, aztán kirugtak. Megyek vissza idegelni a köcsögöket, addig amíg nem bannolnak.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
schrank meg gyökér, de azé szeressük :)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
...Searchig...nothing found... :-)
Nemsokat. Viszont jó, mert úgy érzem magam, mint mikor másodszor baszol be egy nap alatt és hajnalba felriadsz, hogy ráragadt a homlokodra a söralátét. :-)
Amúgy jól vagyunk, imádom... <#puszis>#puszis>
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
meglepne ha sikerülne. :DD
¥ xfire: kistekila
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"