Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A tököm tele van vele.
mit kell csinálni hogy ne tegye????????
köcce
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
én csapatjátékról beszéltem ,nem egyedül kell megvédenie waron senkinek sem a pontot. Vannak mindig átcsoportositható erõk ha gáz van.
És nem csak tikett vesztést jelent a jó snipa ,kurva sokat számit ha a légvédelembõl szedegeti ki az ellent ,a támadó gyalogosokat ritkitja stb.
www.czekoart.hu
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Rohamjármûnek is tökéletes leaderként. Gyorsan át lehet vele veretni az ellenséges területen a fõbézre(foglalhatóra), ott aztán odaadni egy csapattársnak, hogy használja amíg tudja, és leaderként elbújni valahol.
Ha meg csak gyalogosok vannak, azok ellen nincs is jobb jármû. Egy-két puffantás az ember közelébe, aztán fekszik is. Míg a haverok foglalnak, nagyon szépen lehet vele kempelni a zászló spawnpontjait...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Vagy félreértek valamit?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
már figyeltem az elöbb is, csak még nem kérdeztem.
¥ xfire: kistekila
Ritkán, de lehet, de az a zászlótól is függ. Pl. Zataron a Factoryt nagyon jól be lehet védeni snipával a telep melletti toronyból.
Tehát, mindenkitõl elnézést kérek, akinek ez ujdonság volt.
Sorry.
nagy felbontásnál, pl ha felrobban a tank amiben ülök lecsökken 10fps-re, AA-nál marad ott ahol volt. szóval nemértem de mind1 maaaaaajd egyszer amikor nekem is jógépem lessz kipróbálom nagy felbontásban <#bee1>#bee1>
A bicska kinyílik a zsebembe, mikor a paraszt olyanokat állít, amit senki nem mondott. Azt, hogy béna senki nem állította.
"genya snipa"
Ezzel egyetértek, meg azzal is, hogy geci...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Akkor neked aztán édes mind1, hogy 4xAA, vagy sem. :-)
Nem az van, mint mondjuk egy tankban ülve, hogy képes az ember egy adott zászlót akár egy teljes körön keresztül is tartani, vagy hogy odahajt vele egy ellenséges bázis kijáratához, aztán senki nem megy sehova, mert képes megakadályozni az ellenség szétszéledését, amíg nem jön az erõsítés, aztán szépen bedaráljuk õket.
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
De azóta már mindenféle furmányos technikák vannak, nem teljes képernyõs AA, meg fasztuggya még mi, szal nem biztos, hogy pont így van a sebességgel...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Csak nem erre gondolsz? 😊
Úgy nézz ki mindíg elõkerül a varázskalapból egy überpro megmondó emberke.
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
<#mf2>#mf2>