Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Herold
Szar a PB, másnak is.

miért dobál ki állandóan a PB??
A tököm tele van vele.
mit kell csinálni hogy ne tegye????????

köcce
koschwarz
mijafasz ez a punkbuster nem handshakel velem üzenet miután már verífyingolta a clientet is? nehogymár naponta frissíccsék a pb-t...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Kovács legény
magadból indulsz ki...
én csapatjátékról beszéltem ,nem egyedül kell megvédenie waron senkinek sem a pontot. Vannak mindig átcsoportositható erõk ha gáz van.
És nem csak tikett vesztést jelent a jó snipa ,kurva sokat számit ha a légvédelembõl szedegeti ki az ellent ,a támadó gyalogosokat ritkitja stb.

www.czekoart.hu

5 után már kigyullad, néha meg már 4-tõl is felrobban. A lánctalpat érõ találat itt is jobban sebzi a tankot. De nyugodtan beleeresztheted a teljes tárat, a maradékkal úgysem lehet mit kezdeni.<#wink>
bakvarnyu
helikopter rakétából mennyi kell egy tanknak?

TS Zolly
Na ezért sem szabad mindenféle gumis dolgot az embernek magára aggatni, majd ne feledd szavaim, ha annyi idõs leszel, mert sebes lesz a fütyid. 😊

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

schrank
<#mf2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

lol <#banplz>

Team GIGABYTE

Herold
Csak a szája nagy!

Herold
Azt a zászlót tankból nem sûrûn szokták húzogatni. Asszem nem is lehet.

schrank
mi az hogy nincs claymore ratyi mediggec;k <#szomoru2>

Már kezdtem megijedni, hogy csak én nem tudom használni, de akkor megnyugodtam.<#eljen>
dronkZero
Egyébként az APC nem olyan mint egy tank. Nem kell hozzá engi, meg nem kell belenöveszteni az embernek a seggét. Beszállsz, kaszálsz vele, használod amíg szét nem esik, aztán hajrá tovább gyalog.
Rohamjármûnek is tökéletes leaderként. Gyorsan át lehet vele veretni az ellenséges területen a fõbézre(foglalhatóra), ott aztán odaadni egy csapattársnak, hogy használja amíg tudja, és leaderként elbújni valahol.

Ha meg csak gyalogosok vannak, azok ellen nincs is jobb jármû. Egy-két puffantás az ember közelébe, aztán fekszik is. Míg a haverok foglalnak, nagyon szépen lehet vele kempelni a zászló spawnpontjait...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

JAG1
Azze.... :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Most itt az a flame hogy a sniper milyen fazsa a játékban?

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Alien69
Ja, egybõl csíterezne mindenki. :-)

HTS s3rg1nh00
tévétoronyra van jobb megoldás,de ez szakmai titok<#hehe>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Na jó, azért az ilyen transzportkirályokra nem lehet felkészülni.<#mf2> Még szerencse, hogy kevés van belõlük.<#hehe>
Yan
meg ne lássam szerveren, hogy snipaként c4-ezel 😊

&#165; xfire: kistekila

<#hehe><#hehe><#hehe><#taps>
Yan
#126202 <#nezze>
😉

Alien69
Igen, bekevertem, megszokásból.

mesor
Nah, álljunk meg egy pillanatra! Nem akarlak megsérteni meg semmi, de milyen játékról is beszélünk tulajdonképpen? A bf2-ben a snipernek nincs C4-e! 😄

Vagy félreértek valamit?<#fejvakaras>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

schrank
tv tornyot be lehet foglalni járgánnyal (nem heli) aki tudja ne adja tovább <#ravasz1>

Yan
sniper c4-el? <#wow1>
már figyeltem az elöbb is, csak még nem kérdeztem.

Sharqin a TV-tornyot, azt aláírom. Minden másra ott a MasterCard, akarom mondani az antitankos, vagy a spec-ops.
Alien69
Ha ez publikon van, akkor mé kellene megvédenie? A tank elhúzza a belit, és vissza lehet húzni. Ha nem megy el, akkor meg majd jön egy kósza antitankos csorda, és feltekerik a tankot. Csak annyi a dolga a snipának, hogy jelölgeti. <#alien> (esettleg még leszáll a fellegekbõl, és felC4-zi, ha nagyon kezdõ a tankos, még hagyja is kifüstölni magát)

schrank
így <#taps>

HTS s3rg1nh00
és ha jön egy tank,hogy véded meg?<#nevetes1>

schrank
torony = egy lövés tank/AT/APC mandínerbõl <#hehe>

Herold
Nem lehet vele zászlót védeni (hosszabb távon)

Ritkán, de lehet, de az a zászlótól is függ. Pl. Zataron a Factoryt nagyon jól be lehet védeni snipával a telep melletti toronyból.

Alien69
Igen igazad van, mert felesleges volt leírnom, fõleg hogy nem is az a véleményem. Csak tudod, ennek Te is a kiváltó oka voltál. Szapulni mindenkit egyszerû, Te meg megteszed. Ez van. Snipákat utálni OK., pedig ezzel az erõvel bármelyik más dolgot lehettne (amit írtam, ha pl szembe fordulsz egy tankal, azt persze nem utálod), hát igen, ez van.
Tehát, mindenkitõl elnézést kérek, akinek ez ujdonság volt.
Sorry.

Én az APC-vel úgy vagyok, mint a bombázóval. Azzal is marha nagy kaszálást lehet rendezni. Egészen addig, amíg nem repül egy ellenséges vadászgép... Ugyanez a helyzet az APC-vel, csak azzal a különbséggel, hogy még több természetes ellensége van. Jön egy tank, vagy néhány antitankos (ez meg meglehetõsen gyakran elõfordul), aztán kitörölheted a seggedet az APC-vel. Persze ha Te tudsz olyan szervert, ahol egy APC-vel lehet rendesen kaszálni, akkor ne tartsd magadban! Egy kis freggelésben mindig benne vagyok.<#violent><#mf1>
gbc csabika
Akadnak videókártyák amik elég érzékenyek az élsimításra ilyen szempontból, utána kéne nézned.

UnknownAsshole
figy nekem több fps-em van 800*600 - 4x AAban, mint 1280*1024-ben.
nagy felbontásnál, pl ha felrobban a tank amiben ülök lecsökken 10fps-re, AA-nál marad ott ahol volt. szóval nemértem de mind1 maaaaaajd egyszer amikor nekem is jógépem lessz kipróbálom nagy felbontásban <#bee1>
Lehet, hogy be voltál spottolva, vagy a másik (és kevésbe valószínû) lehetõség, hogy nem pont elõre nézett, hanem melléd, majd amikor tüzet nyitott rád, megint feléd fordult. (A nézett kép szélén messzebbre lehet belelátni a ködbe.)
JAG1
Ja, arra.
A bicska kinyílik a zsebembe, mikor a paraszt olyanokat állít, amit senki nem mondott. Azt, hogy béna senki nem állította.
"genya snipa"
Ezzel egyetértek, meg azzal is, hogy geci...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

HTS s3rg1nh00
nem mindegy,mert ha AA-t is kell számolni,már sülthúst is tud sütni rajta,AA nélkül meg csak tojást😊

JAG1
XTX? <#wow1>

Akkor neked aztán édes mind1, hogy 4xAA, vagy sem. :-)

Nem azt mondom, hogy nem lehet vele kaszálni. Néha nekem is összejött sniperként egy-két ütõsebb K/D is, de a magas K/D ellenére éreztem, hogy nincs értelme annak, amit csinálok. Nem lehet vele zászlót védeni (hosszabb távon), nem lehet vele feltartóztatni az ellenséget. Le lehet vele lõni egy-két embert, de az ezáltal okozott ticketveszteségen kívül taktikai szempontból hangyafasznyi hatása sincs a csata kimenetelére.

Nem az van, mint mondjuk egy tankban ülve, hogy képes az ember egy adott zászlót akár egy teljes körön keresztül is tartani, vagy hogy odahajt vele egy ellenséges bázis kijáratához, aztán senki nem megy sehova, mert képes megakadályozni az ellenség szétszéledését, amíg nem jön az erõsítés, aztán szépen bedaráljuk õket.
vsly
nahh...márminthogy VGA-!M!nál...(9200pro,9600pro,X800pro,EAX1950XTX)

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

vsly
Én eddig az összes VGA-nál végigjátszadoztam a felbontásnövelés,ill.1-gyel csökkentés+2xAA variációt....Az eredmény az lett,hogy inkább magasabb felbontásban fusson AA nélkül,mint 1-gyel kisebben AA-val...(szebb,jobban fut,tisztább-biztonságosabb érzés😊)

dronkZero
Hát, amit még nagyonrég olvastam az AA ról... Valami olyasmi, hogy egy képhez a 4xAA 4 képet számol ki a gép egy hajszálnyival arrébb lévõ kameraállásból, aztán azokat összemossa. Így elvileg a 800x600 4xAA helyett lehetne 1600x1200 AA nélkül...

De azóta már mindenféle furmányos technikák vannak, nem teljes képernyõs AA, meg fasztuggya még mi, szal nem biztos, hogy pont így van a sebességgel...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

vsly
Itten van-e,nihh:

UnknownAsshole
<#smile>
vsly
jaja.szvsz 1el jobb felbontást jobban bír,mint 1 AAnövelést...

mesor
"Legalábbis, a BF2 totyikban jól lehurrognak, milyen genya snipa vagyok, de a sok láma agyattlan még azt se tudja, hogy ha kúszik fel a létrán, külsõ nézetbe tud váltani, és láthatja, hogy a tetõn van-e claymore. De persze, én vagyok a g*ci, meg a béna, mert Õk tudattlan p*cs*k.<#eplus2>"

Csak nem erre gondolsz? 😊
Úgy nézz ki mindíg elõkerül a varázskalapból egy überpro megmondó emberke.

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Fujiryu
Egyébként sztem kérdezd meg tõlük hogy az opencupon hogy teljesítettek😄 Kicsit kisebb lesz a szája utána😄

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.