Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Igen hat a CoD 2-t is a fõ Infity Ward csinalta es vagy 4 honapig nem is volt hozza pb, anyway majd meglatjuk elkovetik-e ujra ezt a hibat, vagy megoli az egeszet a lehet hogy nem mindenkinek tetszo perk rendszer
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Egy konzolon miért is akadna, ha arra lett optimalizálva? lol"
Sajnos konzolon egyaltalan nem gyakori a 60 fps folyamatos mozgas. Hirtelen csak a Burnout Revenge meg a CoD 4 jut eszembe x360-on, a 30fps szokott lenne a fokmero de erzed -sajnos- a kulonbseget. Hiaba lehetne optimalizalni egyszeruen nem tudjak vagy nem lehet, de ilyen grafika mellett ez a sebesseg nagyon odavag.
Lehet, hogy jó gamma lesz, de a sok csíra faszkalap agyon fogja vágni...
Meg sztem túl van spilázva kicsit, de mindenképp megsasolom az biztos.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Guns, guns: sniper meg nagyon nem voltam de itt is van "tartd vissza a lelegzeted" gomb a pontosabb fejesekert. En pontosnak erzem oket meg hat erzed magadon is amikor a death cam megmutatja ki es hogyan lott le. Siman ki lehet szedni akarkit 3-4 golyobol de azert en maradok a machine gunoknal foleg hogy atlohetsz a falon. Pluszban van olyan perk is hogy "nem remeg a kezed mar annyira" erdemes azzal is kiprobalni a pontossagot
Hát a fegyverhangokat nem sokkal jobbak bf2-höz képest, Insurgency modban van az eddigi legrealisztikusabb M249 amit valaha láttam és hallottam és a többi fegyver hangján is lenne mit dolgozni.
"es nem, mondom NEM akad 60fps mellett !!!"
Egy konzolon miért is akadna, ha arra lett optimalizálva? lol
És még egy dolog zavar cod4-ben hogy pár fegyvernek pláne az M16A4-nek olyan szar modelt sikerült csinálniuk ami olyan mintha anyaghiány miatt pár helyen lefogyott volna a fegyver.
Amugy engem is érdekel hogy milyen lesz 😊
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Az elmult 2-3 hetben ket nagy csapas is fenyegette a bf2 communityt elso kozben a MoH:A botranyos demoja kerult kozkezre (hanyinger szagu nagyon, full verziót ez alapjan az istennek se venném meg) kesobb az ET:QW multi demojaval karomkodhattunk nagyokat. Nem vagyok software enginner se egyeb bennfentes, csak egy egyszeru jatekos aki szabadideje egy reszet csapat alapu jatekokkal toltené, de szivesen elbeszelgetnek az erintett cegek marketing es egyeb fejeseivel hogy "ezeketmegishogy" kepzelitek. ID soft raadasul meg kozzetett egy nem mukodo f*ckin demot is az uj Strogg haburobol, koszonjuk szepen azt is. De imaink lehet meghallgatasra talaltak, novemberben jon egy regen vart csoda, igen igen hallom a tomeg mar felhordulve uvolt: kóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóód négy. Tegnap alkalmam volt jatszani 2-3 órát a betaval x360-on (kocsog konzolos, rohadj el tudom, tudom) de ugy gondolom ha pc-s verzió is hasonlokepp jo lesz mehetunk a boltba megvenni.
Mi is van a betaban?
- 2 palya, Overgrown (egy haborutol sujtott videki faluban olunk) Crash (egy kisebb varos kozepen egy lezuhant helikopater kozeleben rohangalunk)
- rohadt sok fegyver, szinte a bf2 egesz kellektara (60+ a fullban)
- xp-t kapunk, fegyvereink kinezete egy kiegesziteseik (red scope, hangtompitó, c4, rpg, festés, stb) szemelyre szabhatoak
- 4 fele jatekmod (ffa, team dm, objective olyan mint a cs-ben a bombalerakos vagy harmadik bf szeru domination/conquest ahol zaszlokat foglalunk be, meg még valami de nem tudom a nevet)
- porgos jatekmenet
- és VÉGRE hogy b****** meg a sok feleszu, igazi durva fegyverhangok nem azt a hallod hogy egy m249 a kezedben hogy "egercincogas ON" Haborus feelinget akarunk nem babazsurt, de itt erre figyeltek. Bar a "Black" fegyverhangjait meg mindig nem veri de kozel van hozza.
Grafika: mit is mondhatnek most a Bioshock utan? Nem a legszebb de joval szebb a CoD 2 es CoD 3 utan de ugy erzem meg mindig ugyanaz a motor lehet alatta. Viszont veszettul gyors, 12-en lojuk egymast, fustgranat, airtstrike (tudsz kerni ha lelottel 5-6 embert zsinorban) es nem, mondom NEM akad 60fps mellett !!!. Rpg huzza maga utan a csíkot, roncsok es debrisek repulnek mindenfele, a sprintelest jol erzekelteti a jatekossal, kes is menõ ahogy vagsz vele stb. A terkepek nagysaga kb akkora lehet mint egy 16-os bf2 map.
Ami fontos a karakter szemelyre szabasa:
Egyszeru es nagyszeru - olsz es xp-t kapsz majd rangot. Nagyobb rang tobb unlock, tobb unlock tobb perk. Mi is az perk? Spec tulajdonsagok (Fallout for life) amivel szinesitjuk kicsiny bakank mindennapjait, harom perket tudsz egyszerre hasznalni, kb hasonloakat:
- golyo atuti a falat
- nagyobb grenade sebzes
- hosszabb futas
- uav nem lat teged
- celzas rasegites
- miutan lelonek meg ott fekszel a foldon es kilohetsz meg kb 2 tarat a pisztolybol szovala az osszeeseo fickokba jobb ha pluszba meg 1-2 golyó kerul
- tobb health, tobb rpg toltel
A specko beallitasaid el is tudod menteni ot kulonbozo helyre, hogy ez miert is jo? Kepzeld el valami jobb csapattal kerultok ossze cb-n egyik pillanatban meg a sunyulo "uav nem lat engem" + hangtompitos szuperpontos mp5-el irtasz de lelonek. Kovetkezo pillanatban mar a masik kasztoddal respawnolsz aki egy rpk-t fog a kezeben atlosz vele a falakon es lelosz 2 embert a fal masik felen utana meg 3 granatot csapsz felejuk. Sweet.
Over and out
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Biztos volt már szó róla valahol régen, de léccilécci, tudom hogy tudjátok...
1 éve játszok a játékkal, eddig a szerintem közismert szlovák szerveren általában... de most, a múltkori mediamarktos tippnek (köszi!) köszönhetõen sikerült megvenni önállóan (már egy ideje terveztem, csak nem akartam a deluxe editiont, a neten meg mást nem találtam)
Viszont nem vagyok biztos benne, melyik szerverekre érdemes menni.
Mert szerettem az Antikokat, kb. már felnõttem a szintjükre, de azok gondolom nem írnak az official statba... viszont hozza õket a szerverlistában, ha be van kapcsolva a ranked filter, akkor is...
Szóval az a kérdés, hogy honnan lehet megismerni azokat a szervereket, amik tuti official rankedek?
Remélem érthetõ lett, köszi elõre is ha valaki segít!
FPSek: p3d3str1an, h3dg3h0g Retired: WoW: Numlock lvl 67 human warlock @ EU-Dragonblight
Hiába erõlködöm, nemtecc. <#schmoll2>#schmoll2>
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Legyetek olyan kedvesek keressetek majd meg msn-en mert meg kéne tárgyalni hogyan juttatom el az 1v1 kupa serlegeit nektek. Ha hazaértem majd csinálok róluk képet. 😊
persze a pályák ismeretlenek voltak, és néha nem tudtam merre induljak, de a demo pályája meg a célok relatíve egyértelmûek, hídjavítás, valami generátor szétrobbantás, majd a vizszennyezõ cucc felrobbantása...
szóval nem rossz, csak a sci-fi környezet hidegen hagy.
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
buziabíróálé-buziabíróálé-buziabíróálééé!

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
8 órája semmi hsz?
Vagy msn-en fent van? Vagy mittomén...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"