Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-tRs-Landor
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Viszont hozzá lehet baszni fához/földhöz/kábelhez blablabla
(kb olyan ez mint hogy a BF-ben olyan könnyû a heli irányítása hogy egyszerûen nem lehet vele lezuhanni, a tapasztalat a szervereken mást mutat... <#hehe>#hehe>)
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Bár mongyuk olyat brazilul is tudok 😊
buceta 😊
-tRs-Landor
végülis ha azt nézzük legalább burnst már nem unatkozik tovább, lesz végre egy komolyabb ellenfele 😊
(az ilyen helikopter baleseteket sose értettem, helikopterbe épp az a poén, hogy ha elromlik valami, akkor is szépen le tud ereszkedni "motorfékkel")
Szégyenszemre telefont akarok venni ... 😞
-tRs-Landor
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

of koz! <#buck>#buck>
sokkal biztoságosabb úgy vezetni! <#pias>#pias>
-tRs-Landor
-tRs-Landor
Enemy infantry spotted!
R.I.P Colin McRae 😞
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Kb. egy hónapos kihagyással újra bf2-zni akartam, de a PB kivágott, hogy frisítsem, ezt megtettem a pbsetup nevû programmal, és most azért kickel a PB, mert nem tudja inicializálni a PnKBstrB.exe-t. Valami ötlel?
Enemy infantry spotted!
Amikor elõször tapasztaltam ezt, akkor még volt kommanderünk, persze mindenki õt szidta, még le is teamkillezték szegényt, de aztán kiderült, hogy -mint azt a mellékelt ábra is mutatja- ez független a kommandertõl. Meg kicsit gyanús volt, hogy bárki volt a kommander, mindig ez volt. Mondom ennyire hülye nem lehet mindenki. Rohadt hackerek.<#boxer>#boxer><#violent>#violent>
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Amúgy télleg punci ... 😊
Ja és punci!
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
-tRs-Landor
nem jó a netes része
rámegyek a szerverre joinnol de egy pillanat után dob is de nem ír ki semmit. már vagy 5x újratettem de nem csinált semmit??
kérlek titeket segítsetek!!
tehát 400 v 450?
-tRs-Landor
<#hehe>#hehe>schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"