Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De akkor miért jön öt arty egymás után?<#conf> Meg olyan is volt, hogy éppen csak bemondta a hangosbemondó, hogy új kommander van szolgálatban, mire rögtön utána már jött is arty.<#nemtudom>
9.re tuti sikerül <#idiota>

-tRs-Landor

Hallo! Segítsen valaki tört gammával játszok találtam is törtserverket de punkbaster valmiért kibannol, pedig nyolcor feltettem, frisitettem, segitsen valaki kérem szépen, mert kezedek kiborulni rajta. Köszi!!!
Láttam ám, amit láttam!<#ravasz1><#action><#duhos2>
DummyBoy
Azt nemtom, de az valoszinuleg ertheto miert Nokia-t keresek ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

joebacsi
hmm, akkor lehet mégse ruházok be a közeljövõben arra a 2 millás csináld magad heliszettre, pedig nagy poén lenne 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

btw mi a faszt keres a pnkbstra.exe az aktív taszkok között, újabban már akkor is megy ha nem is megy mellette a játék? <#fejvakaras>

HA elég magasan volt ÉS csak motorhiba ÉS nem baszódott el a hidraulika/rotor/nincs erõs szél/villámlás/kamikaze varjú/csillagok állása kedvezõ stb stb

Viszont hozzá lehet baszni fához/földhöz/kábelhez blablabla

(kb olyan ez mint hogy a BF-ben olyan könnyû a heli irányítása hogy egyszerûen nem lehet vele lezuhanni, a tapasztalat a szervereken mást mutat... <#hehe>)

schrank

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

joebacsi
hmm, valaki mondja már meg nekem, hogy ez az ideodacsavargatom, "ha nemmûködik ütni is lehet vele" telefon mivel tud többet mondjuk egy SE p990nél, hogy kétszer annyiba kerüljön? 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

DummyBoy
Én nem tudok szlovákul csak olyanokat hogy akcija, nábütok, pivó meg a legfontosabban használt kifejezések ...

Bár mongyuk olyat brazilul is tudok 😊

buceta 😊

gbc csabika
Én pont az ellenkezõjét hallottam, a helikopter eszméletlenül instabil aerodinamikailag, vadabb emberek szerint nem is alkalmas a repülésre😊

DummyBoy
Nem az én vagyok az ... 😞

Erre petézzetek viszont le ... :
http://www.wingmusic.co.nz/listen.html

schrank
akkor azért tud szlovákul "folyékonyan" <#hehe>

akkor megint keverem a hogy az alreged, Beast dolgozik nokiagyárba? 😄DD

-tRs-Landor

schrank
minek neked olyan már a mobilon is poreszt akarol nézni te perverz <#ejnye1><#vigyor5>

joebacsi
ehh rip 😞
végülis ha azt nézzük legalább burnst már nem unatkozik tovább, lesz végre egy komolyabb ellenfele 😊
(az ilyen helikopter baleseteket sose értettem, helikopterbe épp az a poén, hogy ha elromlik valami, akkor is szépen le tud ereszkedni "motorfékkel")

DummyBoy
Nem tud valaki megfizethetõ áron Nokia N93i-t? Grafitot ofkórz?

Szégyenszemre telefont akarok venni ... 😞

<#wilting><#taps>

-tRs-Landor

atomboy
Annyira azert nem biztos.. En pl jatek nelkul is tudtam, kiaz...

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

schrank
persze és ha heccettel beszél az autóban nem tartózkodó itinerolvasó emberrel akkor a tragikus balesetnek csak max egy áldozata lenne <#nezze>

<#heureka>
of koz! <#buck>
sokkal biztoságosabb úgy vezetni! <#pias>

-tRs-Landor

schrank
persze még rátukmátá volna egy kihangosító szettet mi <#hehe>

így meg pláne, hogy nem valami látványos autóbalesetben halt meg, ami felkerülhettt volna a youtubre <#vigyor5>

-tRs-Landor

schrank
küldi az arty-t aztán lemondd a kommanderségrõl ennnyiiii <#idiota>

schrank
õszintén ha nem lett volna a nevével elnevezett játék a kutya nem ismerte volna a kockák közül , azért õnem egy rally sumaher volt <#miaz>

Igen, frissítettem azzal, és engedélyeztem, de továbbra is ugyan úgy arra a fájlra panaszkodik. Nekem PnkBstrA.exe nincs is. Majd ha lesz idõm lehet, újra rakom az egész BF2-õt, hátha...

Enemy infantry spotted!

uHs Gerzson
reggelt 😞

R.I.P Colin McRae 😞

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

tonyr
wan 1 pbsetup.exe newü 1,3 mb méretü cucc, elinditwa bejön 1 ablak, ahol kijelölöd a gamét amiwel jáccol (bf2), azt Check for Update gomb, és akko lesz jo... amugy ma is uj pb jött ki: v1.744

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Annak a PnkBstrB.exe-nek engedélyezni kell a tûzfalban, hogy kiléphessen az Internetre. Van egy másik is: a PnkBstrA.exe. Ennek szintén. Bár ettõl ugyanúgy ki fog dobálni a PB, de elvileg ez a "megoldás"...
Üdv!

Kb. egy hónapos kihagyással újra bf2-zni akartam, de a PB kivágott, hogy frisítsem, ezt megtettem a pbsetup nevû programmal, és most azért kickel a PB, mert nem tudja inicializálni a PnKBstrB.exe-t. Valami ötlel?

Enemy infantry spotted!

Denes888
Milyen móddal szoktatok játszani?

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Egyébként meg az összes hacker bekaphatja a nagy ****-t.<#boxer> Tegnap Omanon valaki egyfolytában az anyahajót artyzta. Valószínûleg valaki a mi csapatunkból, mert az artillery elõtt még jött a figyelmeztetés is. Persze elõször azt hittem, hogy a kommanderünk az. Na ez a feltételezésem akkor dõlt meg, amikor kiderült, hogy nincs is kommanderünk link (kommander nélkül megy az arty, meg az UAV...érdekes...) Ráadásul nem a szokásos szünetekkel jöttek az artyk, hanem ahogy vége lett az egyiknek 5 másodperc múlva jött a következõ.<#falbav>

Amikor elõször tapasztaltam ezt, akkor még volt kommanderünk, persze mindenki õt szidta, még le is teamkillezték szegényt, de aztán kiderült, hogy -mint azt a mellékelt ábra is mutatja- ez független a kommandertõl. Meg kicsit gyanús volt, hogy bárki volt a kommander, mindig ez volt. Mondom ennyire hülye nem lehet mindenki. Rohadt hackerek.<#boxer><#violent>
Nem tudom. Miért olyan kurva fontos ez ilyen pontosan (ha ráadásul nem is játszol vele)?<#rolleyes> Sokan amúgy is érzéssel céloznak. Nem azt számolgatják, hogy a célpont most 399 vagy 451 méterre van, hanem hogy ránézésre elmegy-e odáig a raksi.
schrank
excell view <#miaz>

TS Zolly
Azza mán próbálkoztam. 😞

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

DummyBoy
Nem elég berakni a Fonts mappába a Windózba?

Amúgy télleg punci ... 😊

TS Zolly
ttf kiterjesztésû betükészletet há a picsbe kell berakni az open officba???

Ja és punci!

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

kBagyula
Van ott még mindig ölég. 😄DD

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

wardogzombie
de az m 107 odab@sz

akkor pont tökéletesen illeszkedik a bf2 gagyi sebzésrendszeréhez <#hehe>

-tRs-Landor

schrank
perk = borravaló illetéktelen haszon mellékjövedelem mellékkereset <#miaz>

please valaki segítsen
nem jó a netes része
rámegyek a szerverre joinnol de egy pillanat után dob is de nem ír ki semmit. már vagy 5x újratettem de nem csinált semmit??
kérlek titeket segítsetek!!
Running
lol, szarabbul sebez mint az at alap stuki. dögkútba vele.

A "ne lásson az UAV" perk a hagtompító nélküli lövöldözések miatti minimappon feltûnõs móka ellen is jó?

rossz a feltételezésed 😉
tehát 400 v 450?

-tRs-Landor

schrank
oda nem útlevél kell hanem <#hehe>

wardogzombie
400 méter (egyesek szerint 450). Rég óta nem változtattak rajta, nem tudom, mikor játszottál vele utoljára. Feltételezem az 1.21 után még játszottál, tehát annyi, mint volt.