Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

UnknownAsshole
Nemis azért hogy használd <#ejnye1> , hanem hogy egyszerüen bárki letölti és használja a csiteket és még a PB sem dobja ki õket szóval nagy valószínûséggel télleg megszaporodtak a csiterek <#rinya>
koschwarz
ááá, a falbanfekvés supportal-jelenségen már nem is akadok ki az aimbot után.

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

dronkZero
Ja, ez meg a másik, hogy tele van sznobbal az ArmA topic, basznak segíteni warez ügyben.

Kipróbálnám én, de rohadtul nem jöttem rá magamtól, hogy hogyan kéne, pedig általában nem okoz gondot. A legújabb peccshez nem találtam krekket, az el sem indult, ami meg az imidzs fájlban volt peccs+krekk, az meg rendszeresen asztalra dobál abban a pillanatban, hogy rányomok a multiplayer ikonra...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

gbc csabika
Ja, engem különben az idegesít a legjobban az egészben, hogy azt a heti egy óra játszadozásomat is hazavágják az ilyen falbanücsörgõ, aimbotos kis pondrók.

rekettyes
türelemjáték az ARMA multi én nem bírtam sokáig.Hosszasan kúszol aztán hirtelen szétlõnek. Meg nekem se elég jó a gépem hozzá.Egyébként nem kell ahhoz megvenni, hogy kipróbáld <#vigyor1>

koschwarz
miközben kiirogatja hogy a pb nem ráz veled kezet. lol.

végülis tényleg csak az volt a feltûnõ, hogy eddig simán progresszíven fejlõdtem a bf-ben, egy ideje viszont azt veszem észre hirtelen hogy sehol nem vagyok<#fejvakaras>

mintha hirtelen egy csomóan megtáltosodtak volna.

koschwarz
hehe, én annak idején annyira beleszerettem az ofp-be, hogy ilyeneket észre sem vettem, egyedül a figurák kissé nyakmerevedéses félrefordított fejét találtam furcsának<#hehe>

gbc csabika
Hát igen, szerintem ez csak durvább lesz, bagóért meg lehet venni a játékot, pb support meg gondolom alig van már hozzá, szarnak azok is az egészre.

dronkZero
Na ja. És a fehér/ellenséges zászlóra spawnolás? Fuse Pass, East Mine-t húzzuk, fehér, javában megy felfelé, mikor odaspawnol a bánya kapujánál lévõ spawnhelyre egy ellenség. Tuti nem volt lídere, õ volt az egyetlen ellenség a környéken...

Esetleg ellenséges tank mellé spawnolni? (Errõl meg Uwu tudna mesélni) Külsõ nézetbõl nézte a tankot, és látta megjelenni maga mellett a C4-est...

dronkZero
ArmA-nak milyen a multija? Nincs nagy kedvem megvenni, mert még ingyé sem bírtam tovább idegekkel 4-5 single pályánál. Kicsit túl sokat vártam tõle, de ez csak egy graf tuningos OFP lett. Aztán azé' mégiscsak 2007 van, most már nem nyelem le a "nem baj, hogy lelõttél, még nyugisan leveszem a puskát a vállamról, mielõtt meghalok" típusú eseteket. Már OFPben is zavart, de most már botrányos. A halálanimációk szintén. Egy rihes ragdoll-t nehéz lett volna belerakni?

Ehh, mindegy, ez nem az a topic. Bár az ArmA topicban ezért a hsz-ért már elvágták volna a torkom.

JAG1
Na ARMA, kösz, hogy emlékeztettél.

Legény! Kukkerolj csak át a monitorod felett... :-)

Majd az FH2. Az lesz az igazi, ha egyszer kijön.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

gbc csabika
Ja, eléggé elszaporodtak mostanában a csalók, szinte minden szerveren van 2-3, a múltkor például olyat láttam aki pörgött körbe és PKM-mel szedte le közben az embereket. Másik eset amikor a Jean, Csacsy, Szedõ és jómagam játszottunk valahol, elkezdtem követni egy srácot mert gyanús volt. Felmásztam utána az épületre mashtuuron, közben mellémspawnolt a Szedõ is, az arc meg csak néz ránk, aztán egyszer csak megfordul, és álló helyzetbõl RPK-val elkezdi lelõni az embereket valahol a ködhatáron túl, a fegyver meg jár a kezében jobbra-balra. Na erre TK, leugrottunk utána, aztán négyen rámentünk és TK-élesztés-TK. Erre az admin mátyáskirályi vénájáról tanúbizonyságot téve mindannyiunkat kibannolt. Nincs igazság a földön:)

dronkZero
Ja, hogy ott úgy megy? Akkor nem mostanában fogok megint felmenni inf szerverre, ha egyáltalán. 45/5 még tankkal is tétel, olyan pályán, ahol nincs is légi cucc. Conquesten nincsenek ilyen kirívó statok, vagy ha mégis, akkor az heligunner, vagy bombázó. Az meg érthetõ.

JAG1
<#zavart2> kösz.

<#puszis>

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

koschwarz
talán az a fuel of war még közel állhat hozzám.

armáznék is, de ahhoz meg a gépem nem elég jó (még)<#email>

dronkZero
Ja, faszom csíteljen. Így legalább élhetek abban a tudatban, hogy el tudom picsázni még a csítereket is. Kenhetik a hajukra, ha még ezekkel is bénák.

koschwarz
<#shakehead>nem

koschwarz
2-3-as k/d...infantryban sima medicek olyan k/d-et csinálnak a kör végére, hogyaszongya 45 kill 5 halál, 135 pont...igen, egy jó, összeszokott squadban még el is tudom képzelni egy hosszabb körben, de egyszerûen mindennapos, hogy a kör végén van 1-2 ilyen skillzseni mindkét oldalon. miközben az utánuk következõknek meg van olyan max 70-80-90 pontja

JAG1
Egy kis OFF
Másnak megy a Prohardver?

JAG1
Dehogynem. Mostanában már csak a POE, meg nagy ritkán a PR van tabbelán nálam. Jöhetne már valami normális gém, mert azon kapom magam, hogy a fos ETQW-al szarakodok. :-)

koschwarz
<#szomoru2><#ticking><#schmoll2>

ha ilyet akarnék használni, akkor meg már nem is érné meg játszani se.

dronkZero
Ja igen, többek közt ezért sem infantryzok. Valahogy gyanúsan "jók". Míg conquestben simán megy gyalogosan a 2-3-as K/D, infantryban (néhány szerveren) az 1-et elérni is vért vizelõs. Most ez lehet attól, hogy infantryban szinte egy zászlónál van a 32 ember, és mindig akad valaki, aki pont engem vett célba...

De pl rettentõen idegesít, amikor két méterre lévõ AT-be beleeresztem a tárat az AKból, aztán MP5-tel fejbelõ. Ez újabban kezd rendszeressé válni. De medikkel is történt ilyen tegnap, szal nem tudhatom be a kevlárnak.

Mondjuk olyan is volt már, hogy én kaptam be egy hosszú sorozatot, odébb kellett állnom, mert nem láttam a fejembõl kiszálló portól, de nem sebzõdtem. Egy csíkot sem.

Az viszont tuti, hogy ezt biztosra soha nem fogjuk megtudni, hacsak nem baxxa ki a PB õket egyszer.

Egyébként elég régi a játék már, lassan csak a fanatikusok meg a csíterek maradnak. Alkalmi játékosok kikoptak már.

UnknownAsshole
Válogass kedvedre <#rinya>
koschwarz
komolyan kérdezem, nincs mostanában az az érzésetek, hogy egyre többen csítelnek? konkrétabban, aimbotot használnak?

kezdem úgy érezni, hogy abbahagyom a bfezést, mert egyre idegesítõbb. nem mintha a rang számítana, de lófaszrangú kisköcsög g3-mal (egyik legjobban szóró fegyó) állva egy fejlövéssel kioszt miközben hasravágódok. mire földet érek már halott vagyok fulléletbõl.

de ez nem csak 1x-2x történik meg hetente, hanem lassan már rendszeresen, olyan fejlövéseket kapok olyan fegyverekbõl is, amibõl nem jellemzõ, miközben rutinszerûen folyamatosan mozgok, hogy nem hiszem el.

UnknownAsshole
Sok szerveren van ez így. Nagybetûkkel kivan írva hogy : NO BUNYHOPPING, NO FIGHTING COMMANDER, stb stb..
Erre jön az admin tankal commanderként és lelõ <#sniffles>
De a legjobb amikor a General rankú idióta adminok képesek hosszában végigugrálni az egész utcát, mert éppen rálõttek, csak éppen szembe nem képes belõni mert azt még nem gyakorolta a statpad szervereken <#ticking>
mNzJean
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=940016614

Bocsesz elfelejtettem ,hogy így kell.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

mNzJean
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=940016614 , kicsit értetlenkedtem itt , meg tudnád nézni hátha tudod a megoldást ? THX <#worship>
Amúgy jó reggölt mindenkinek <#wave>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

dronkZero
Hm. Commanderkedéssel kapcsolatban:
A 22-esek(22nd valami, squad?) ritka taplók. Szabály náluk a "no fighting commander". Elõszeretettel rugdossák ki az _ellenfél_ parancsnokát. Mondjuk még így sem nagyon sikerül nekik gyõzni. Többször oda nem megyek, az tuti.

Herold
Ebben az esetben nem errõl volt szó, ugyanis vezettünk.

koschwarz
<#eljen>

még ilyen jó szeleksönöket plíz

UnknownAsshole
<#wow2>
uhhh itt van a nyelvemen...francba...
Kovács legény
60éves divával szuperhõst kiherélni?<#confused>

www.czekoart.hu

JAG1
A mai nap kérdése. A megfejtõ nyer egy hetes szemétbánya guberálós engedélyt.

"hogyan állapítottad meg a 60-as druidáddal, hogy heroic-ot nehéz kihealelni?"

Kovács legény
Köszi:D

www.czekoart.hu

JAG1
Sláger jólesz? :-)

Kovács legény
JAG kapcsold be a rádiót!!!!:)

www.czekoart.hu

dronkZero
Másnaposan dolgozósat...

Kovács legény
hajnal van még a nap is más...lálálá

www.czekoart.hu

JAG1
Zombisat...<#szomoru2>

joebacsi
pájinkásat

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

nubz@road<#wilting>

-tRs-Landor

atomboy
Majd megszolaltatom en.
Szivas lehetett.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

wtf<#conf>
de akkora, hogy 3 órája nem mer hozzászólni senki a témához <#idiota>

-tRs-Landor

Szathy
na, témát kérek!!
pl ilyet:
bübbû, én ezt el tudom olvasni!:D:D
"egy az isten
georgyius musnai diakon"
monnyuk csak a felsõ sor magyar, de mindegy:D

UnknownAsshole
<#gonosz1>
TS Zolly
Janek lécce húzz el a redvás picsába innen.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

havercsotány
ne kulázz ide<#ejnye1><#levele>ÖHÖMköcsögMM

ezé vagytok ti ilyen bénák, nem tuttok koncentráni