Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Kipróbálnám én, de rohadtul nem jöttem rá magamtól, hogy hogyan kéne, pedig általában nem okoz gondot. A legújabb peccshez nem találtam krekket, az el sem indult, ami meg az imidzs fájlban volt peccs+krekk, az meg rendszeresen asztalra dobál abban a pillanatban, hogy rányomok a multiplayer ikonra...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
végülis tényleg csak az volt a feltûnõ, hogy eddig simán progresszíven fejlõdtem a bf-ben, egy ideje viszont azt veszem észre hirtelen hogy sehol nem vagyok<#fejvakaras>#fejvakaras>
mintha hirtelen egy csomóan megtáltosodtak volna.
Esetleg ellenséges tank mellé spawnolni? (Errõl meg Uwu tudna mesélni) Külsõ nézetbõl nézte a tankot, és látta megjelenni maga mellett a C4-est...
Ehh, mindegy, ez nem az a topic. Bár az ArmA topicban ezért a hsz-ért már elvágták volna a torkom.
Legény! Kukkerolj csak át a monitorod felett... :-)
Majd az FH2. Az lesz az igazi, ha egyszer kijön.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
<#puszis>#puszis>
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
armáznék is, de ahhoz meg a gépem nem elég jó (még)<#email>#email>
Másnak megy a Prohardver?
ha ilyet akarnék használni, akkor meg már nem is érné meg játszani se.
De pl rettentõen idegesít, amikor két méterre lévõ AT-be beleeresztem a tárat az AKból, aztán MP5-tel fejbelõ. Ez újabban kezd rendszeressé válni. De medikkel is történt ilyen tegnap, szal nem tudhatom be a kevlárnak.
Mondjuk olyan is volt már, hogy én kaptam be egy hosszú sorozatot, odébb kellett állnom, mert nem láttam a fejembõl kiszálló portól, de nem sebzõdtem. Egy csíkot sem.
Az viszont tuti, hogy ezt biztosra soha nem fogjuk megtudni, hacsak nem baxxa ki a PB õket egyszer.
Egyébként elég régi a játék már, lassan csak a fanatikusok meg a csíterek maradnak. Alkalmi játékosok kikoptak már.
kezdem úgy érezni, hogy abbahagyom a bfezést, mert egyre idegesítõbb. nem mintha a rang számítana, de lófaszrangú kisköcsög g3-mal (egyik legjobban szóró fegyó) állva egy fejlövéssel kioszt miközben hasravágódok. mire földet érek már halott vagyok fulléletbõl.
de ez nem csak 1x-2x történik meg hetente, hanem lassan már rendszeresen, olyan fejlövéseket kapok olyan fegyverekbõl is, amibõl nem jellemzõ, miközben rutinszerûen folyamatosan mozgok, hogy nem hiszem el.
Erre jön az admin tankal commanderként és lelõ <#sniffles>#sniffles>
De a legjobb amikor a General rankú idióta adminok képesek hosszában végigugrálni az egész utcát, mert éppen rálõttek, csak éppen szembe nem képes belõni mert azt még nem gyakorolta a statpad szervereken <#ticking>#ticking>
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Amúgy jó reggölt mindenkinek <#wave>#wave>
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
A 22-esek(22nd valami, squad?) ritka taplók. Szabály náluk a "no fighting commander". Elõszeretettel rugdossák ki az _ellenfél_ parancsnokát. Mondjuk még így sem nagyon sikerül nekik gyõzni. Többször oda nem megyek, az tuti.
még ilyen jó szeleksönöket plíz
"hogyan állapítottad meg a 60-as druidáddal, hogy heroic-ot nehéz kihealelni?"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
de akkora, hogy 3 órája nem mer hozzászólni senki a témához <#idiota>#idiota>
-tRs-Landor
pl ilyet:
bübbû, én ezt el tudom olvasni!:D:D
"egy az isten
georgyius musnai diakon"
monnyuk csak a felsõ sor magyar, de mindegy:D
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy