Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha neten akarsz játszani akkor jobban jársz ha low-ban nyomulsz.

Kovács legény
jah ,még egy giga és jo lesz

de a 100*os simitást meg fényárnyék baszást felejtsd el ,de ezek is hülyeségek szerintem😊

www.czekoart.hu

Kovács legény
jo a 800*600 ha jáccol nincs különbség

www.czekoart.hu

Smuge
Szoval minden😊 Akkor inkább ram igényesebb a játék?

2 giga ram az kell
koschwarz
vga csere, + 1 giga ram, és bizony akár még egy gyorsabb proci is.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Smuge
Mi az a konfig amivel már megy jól high beállításokkal 1024-be akadásmentesen folyamatosan BF2 ? Jelenleg P4 2.6 , 6600GT, 1giga ram van és bizony be-be akad néha. VGA csere kicsit jobbra megoldaná a gondot tán?

<#bohoc>=Gameover
koschwarz
<#ticking>

koschwarz
ugyan-ugyan...<#rolleyes>

Te már ménem tünsz a faszba? vagy csak engem idegesítesz? Steve nem kiváncsi rád, meg sztem más sem...Fuji is csak szánalomból válaszol neked...pá huje kocsog, menny jáccá anyáddal
JAG1
B+. :-D

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

JAG1
Ügyes vagy...

Azért azt érdemes megnézni a PB oldalán, hogy az utolsó negyven banolt között, 90% ETQW-s. :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Kovács legény
kartontranzi?😄

www.czekoart.hu

uHs Gerzson

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Kovács legény
alohall

www.czekoart.hu

koschwarz
új dvd, most már nagyon olcsó. és kérjük tartózkodjon a jövõben a segédprogramok használatától.

de jó hogy pont most beszéltünk róla, mennyi csíter van mostanában.<#hehe>

havercsotány
Ugyan ezt a kaszálást gyalog megcsinálom csak még a vadászgépeket is leszedem stukival úgyhogy inkább a Minimax forumon toborozz!! Itt mindenkinek csák norisz a mestere <#eplus2><#boxer>

tõled lopta :o ezért nem bfezel te... <#mf1>

joebacsi
eredeti?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Boxer HUN
Ennek én személy szerint nagyon örülök!!!

Egyel kevesebben vagytok. <#hehe>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

nub xD

-tRs-Landor

Továbbra is várom azon skilles játékosok jelentkezését, akik megfelelnek a #126977. számú hozzászólásban részletezett feltételeknek. Nekem ne mondja senki, hogy ezt nem élvezné!

(Heli gunnernek nagyon örülnék Horda_Steve-nek(P$ztiw), akivel már játszottunk is együtt. Írtam neki korábban privit is, de nem válaszolt. Játszik õ még, tud róla valaki valamit?)
TS Zolly
szopás.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

uHs Gerzson
az hogy szépen fogalmazva "baszhatód a bf2 kódod"

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

ColdFire
vmi itt nem frankó :c
miez?

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

gbc csabika
Ha még csak ennyi lenne..

Fujiryu
Amikor Barival ketten játszottunk a múltkor, akkor már a halál elött újraélesztjük egymást😄

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu
Sztem csak az a baj ezzel a játékkal, hogy vannak olyan emberek akik képesek azt elérni, hogy kevesebb golyó találja el õket, míg nekik bemegy az összes...és ezt pusztán azzal érik el, hogy számokat irogatnak át...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

"Ám az is elég gyenge kifogás, azért bczel, mert igy akarod a játékból kivonni az enemy repülõ izéket. Ne meséld be nekem, csak azért mész be a benem foglalható bézre, hogy megvárd míg a repülõ megjelenik, és a csapatodat segíted azzal, hogy kilövöd, mielött felszáll."

Ha én repülök, vagy helizek én is állandóan azon vagyok, hogy megsemmisítsem az ellenség légierejét (lehetõleg még a földön). Most itt lehetne magyarázni a bizonyítványt, hogy ezt most miért, meg ezt most hogyan. Nem fogom.

Én csak egy dolgot tudok: nagyon utálok valami olyan ellen küzdeni, ami ellen nincs esélyem (elég sokat tankozom Omanon, úgyhogy tudom, hogy milyen szar érzés a heli ellen "küzdeni" (már amennyire a nagy semmibõl érkezõ TV bevevését küzdelemnek lehet tekinteni...). Szóval ha én mondjuk repülök, elsõszámú feladatomnak tartom az ellenséges repülõk lent tartását (lényegében ugyanez igaz a helires is), hogy mások ne kerülhessenek kiszolgáltatott helyzetbe. Most lehet itt pfújolni, hogy köcsög baseraper, meg minden, de ott az érem másik oldala is: meg lehet nézni, milyen K/D-ket csinálnak a csapatom helisei ezekben a körökben. A nagy többség persze mondja a magáét (az ellenségbõl), de ha megkérdeznénk a heliseinket, biztosan hálásak lennének, hogy nem nekik kellett küzdeniük az ellenséges vadászgépekkel (egy tökéletesen egyoldalú küzdelemben).
gbc csabika
NHe kérj már elnézést😊
Nem vettem lenézõnek, csak hülyeségnek ennyi...

ColdFire
nincs mese, én vagyok :c

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Elnézést kérek, nem lenézõ szándékkal írtam, amit írtam(bár már akkor éreztem, hogy ezt nehéz lenne másként értelmezni, szóval még egyszer elnézést kérek!). Eszem ágában sincs lenézni az infantry szervereket(pláne az én tudásommal), meg én is azt mondom, hogy mindenki ott játszik, ahol neki tetszik (mit érdekel az engem), de azért azt be kell látni, hogy egy valamirevaló béefes csak a jármûves játékmódot tekinti az igazinak. Én is így értettem. Az igényed is teljesen jogos, hogy ne csíteljen, biztosan én is rühellném õket.
schrank
te ki is vagyol pontosan <#ticking>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

gbc csabika
Nem tom, játszottam gamert ellen, influx ellen stb. és én is elég jól toltam az infet, szal hadd mondjam már vmire hogy az nem kóser.
Gameover Te meg ne beszélj már ilyen égbekiáltó baromságokat kérlek, hogy "nem ratyi inf szerveren kell nyomni"!! Ott nyomom ahol akarom és igenis ne csíteljen b+. De remélem majd kikupálódnak a conquestesek is, aztán kapod 5 kilóméterrõl a repülõ gépágyújából az arcodba.

ColdFire
visszatértem pazdeet :c

schrank

havercsotány
<#beka3><#beka2><#duhos2><#fogmosas>

A végén még kiderül, hogy az ellenségnek is jót teszek a köcsög kempeléseimmel.<#hehe>

Egyébként dronkZero, nekünk valahogy nagyon egy rugóra jár az agyunk, iszom minden szavadat!<#worship>
koschwarz
hát nem is azokat nézem csíternek, akik tölgyfalevéllel a vállukon rohangálnak a csatamezõn, hanem azokat, akiknek mindenféle szir-szar sráfok vannak a galléron, és úgy látszik úgy gondolják, hogy be kell hozni a lemaradást.

meg pont ez a másik, amivel egyetértek veled, hogy megjelenés óta játszom, 1000 éve 1.41-es az utolsó patch, egyszerûen tisztában vagyok vele, hogy mit lehet és mit nem.

csak mostanában valahogy több parajelenséget észlelek.<#nemtudom>

A 45/5 infantryn azért nem olyan hûha, medic-squadokban általános hog még földet se ér a hullád és már élesztenek is a többiek.

Újabban tényleg egyre több a csíter de azért az is hozzátartozik az igazsághoz hogy ennyi idõ infantryzás után kitenyésztõdött jópár ember olyan szkillel hogy beszarás, semmi csít, tényleg ilyen kurvajók. <#wow2>

Csíterek ellen a legjobb helyek az északibb klánszerverek ahol aktív adminolás megy, van hogy utólag battlerecorder alapján banolnak embereket, lehet hogy ez így igazságtalannak hangzik hiszen a mennyei PB nem fogta meg õket mindenesetre mûködõ rendszer, sok éves játék után már látni hogy mi az ami hihetõ teljesítmény és mi az ami parajelenség fõleg ha egy amúgy 0.8 kádés emberke hirtelen csák noriszba megy át meg ilyenek.

Éppen valami hasonlót akartam írni, hogy azért arról se feledkezzünk el, hogy rengeteget fejlõdtek a játékosok.

A másik meg az, hogy én nem tudom, milyen szervereken nyomjátok, de én a mai napig nem találkoztam csíterrel.<#nemtudom> Amire azt hittem, hogy csalás, arról másnap kiderült, hogy bug. Nem holmi szir-szar infantry szervereken kell nyomni, ahol boldog-boldogtalan aimbottal rohangál!<#ejnye1><#nezze>
schrank
1.41-hez <#miaz>

tudtok valami jó szervert mondani 1.4-hez
tudtok mondani vmi jó szervert 1.4-hez???????????????
JAG1
Nem fáztál fel hason fekve az asztalon? :-)

havercsotány
ezt a disznot egy körömvágó olloval szettem szét annó

schrank
hú elbasztam ez egy régi családi fotóm nagymuteréknál Kansas-ben <#vigyor5>

schrank
és hasonlítasz rája <#hehe>

havercsotány
Ezt a majmot ismerem elvitte a csipszem vagy négy éve még Gibraltáron