Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de a 100*os simitást meg fényárnyék baszást felejtsd el ,de ezek is hülyeségek szerintem😊
www.czekoart.hu
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Azért azt érdemes megnézni a PB oldalán, hogy az utolsó negyven banolt között, 90% ETQW-s. :-)
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
de jó hogy pont most beszéltünk róla, mennyi csíter van mostanában.<#hehe>#hehe>
Egyel kevesebben vagytok. <#hehe>#hehe>
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
-tRs-Landor
(Heli gunnernek nagyon örülnék Horda_Steve-nek(P$ztiw), akivel már játszottunk is együtt. Írtam neki korábban privit is, de nem válaszolt. Játszik õ még, tud róla valaki valamit?)
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
miez?
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Ha én repülök, vagy helizek én is állandóan azon vagyok, hogy megsemmisítsem az ellenség légierejét (lehetõleg még a földön). Most itt lehetne magyarázni a bizonyítványt, hogy ezt most miért, meg ezt most hogyan. Nem fogom.
Én csak egy dolgot tudok: nagyon utálok valami olyan ellen küzdeni, ami ellen nincs esélyem (elég sokat tankozom Omanon, úgyhogy tudom, hogy milyen szar érzés a heli ellen "küzdeni" (már amennyire a nagy semmibõl érkezõ TV bevevését küzdelemnek lehet tekinteni...). Szóval ha én mondjuk repülök, elsõszámú feladatomnak tartom az ellenséges repülõk lent tartását (lényegében ugyanez igaz a helires is), hogy mások ne kerülhessenek kiszolgáltatott helyzetbe. Most lehet itt pfújolni, hogy köcsög baseraper, meg minden, de ott az érem másik oldala is: meg lehet nézni, milyen K/D-ket csinálnak a csapatom helisei ezekben a körökben. A nagy többség persze mondja a magáét (az ellenségbõl), de ha megkérdeznénk a heliseinket, biztosan hálásak lennének, hogy nem nekik kellett küzdeniük az ellenséges vadászgépekkel (egy tökéletesen egyoldalú küzdelemben).
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Gameover Te meg ne beszélj már ilyen égbekiáltó baromságokat kérlek, hogy "nem ratyi inf szerveren kell nyomni"!! Ott nyomom ahol akarom és igenis ne csíteljen b+. De remélem majd kikupálódnak a conquestesek is, aztán kapod 5 kilóméterrõl a repülõ gépágyújából az arcodba.
Egyébként dronkZero, nekünk valahogy nagyon egy rugóra jár az agyunk, iszom minden szavadat!<#worship>#worship>
meg pont ez a másik, amivel egyetértek veled, hogy megjelenés óta játszom, 1000 éve 1.41-es az utolsó patch, egyszerûen tisztában vagyok vele, hogy mit lehet és mit nem.
csak mostanában valahogy több parajelenséget észlelek.<#nemtudom>#nemtudom>
Újabban tényleg egyre több a csíter de azért az is hozzátartozik az igazsághoz hogy ennyi idõ infantryzás után kitenyésztõdött jópár ember olyan szkillel hogy beszarás, semmi csít, tényleg ilyen kurvajók. <#wow2>#wow2>
Csíterek ellen a legjobb helyek az északibb klánszerverek ahol aktív adminolás megy, van hogy utólag battlerecorder alapján banolnak embereket, lehet hogy ez így igazságtalannak hangzik hiszen a mennyei PB nem fogta meg õket mindenesetre mûködõ rendszer, sok éves játék után már látni hogy mi az ami hihetõ teljesítmény és mi az ami parajelenség fõleg ha egy amúgy 0.8 kádés emberke hirtelen csák noriszba megy át meg ilyenek.
A másik meg az, hogy én nem tudom, milyen szervereken nyomjátok, de én a mai napig nem találkoztam csíterrel.<#nemtudom>#nemtudom> Amire azt hittem, hogy csalás, arról másnap kiderült, hogy bug. Nem holmi szir-szar infantry szervereken kell nyomni, ahol boldog-boldogtalan aimbottal rohangál!<#ejnye1>#ejnye1><#nezze>#nezze>
<#hehe>#hehe>schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"