Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Epsilon eSports™
Epsilon eSports™
Epsilon eSports™
Epsilon eSports™
Gyorsan kapcsolsz?
Ötletek megoldásra?
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Ééééérdekes...Mikor anno összefutottunk Omanon, és sorba lõttem szét a földön a repülõket, le lettem hordva, mint az állat...Úgy tûnik, nagyot fordult azóta a világ...
Mindamellett, hogy részben igazat adok neked, hogy igenis lõje szét egy tankos a helit/repcsit a földön, amikor csak teheti. Azt viszont nem értem, hogy miért jössz a river forti tankkal. Az a zászló foglalható, innentõl kezdve nincs mirõl beszélni, mindenki azt csinál ott, amit akar. Ez olyan, mint amikor a sok hülye ott nyíg Sharqin, hogy a MEC-esek répelik a TV-tornyot. Hát hogyne répelnék, be is baszna, ha nem répelnék! Nem kell ott lenni, vagy tenni kell róla, hogy ne tehessék meg.<#ravasz1>#ravasz1>
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Ja csak gémover bepukizott ide.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Amit én nagyon rühellek, azok a bombázók. Nálam azok a no-skill kategória csúcsai fragszerzés szempontjából(az arty után természetesen). Olyan szinten nem kell hozzá semmi skill, hogy az valami félelmetes. (Éppen ezért nem is tankozom olyan pályán, olyan oldalon, ahol az ellenségnek van bombázója.)
Mert ez igy tisztességes, még akkor is ha az uraságnak ez nem tetszik.
Mivel irtad, eléggé sokat volt a fasz másik oldalán, ezért eléggé begyakorolhattad, biztos a mélytorok technikát is elsajátítottad, igy kezdheted a letérdeplés elém.
Mivel a legtöbbször heli nyír ki, így próbálok kitüntetett figyelmet szentelni neki, és akkor is rálövök, amikor a nullánál is kisebb az esély a találatra. Ez is egy ilyen volt. Csak lõttem egyet, aztán mentem is tovább, én sem gondoltam komolyan, hogy ebbõl bármi is lehet...
Ráadásul egy széles körrel visszanéz a repterére és pár másodperc múlva megint a fejeden van a "csak" két bombával, nem hogy leszálni de jóformán még lassítania sem kell csak áthúz a kifutó fölött és újratölt plusz gyógyul is.
Kurvára el lett így baszva a játék, 42-ben 15(!) bomba volt a vadászokon de legalább lehetett ellenük védekezni, BF2-ben az a 2 bomba viszont egy kvázi lelõhetetlen repülõn van és akkor a helik tv-s fasságáról még nem is beszéltünk...
Ja, hát úgy kurva könnyû osztani az észt BCrõl, hogy nem is játszol! 😛 Hát bazze, akkor te most a régi nosztalgikus fílingjeidre alapozod, amit mondasz? Nem csodálom, hogy nem rühelled a pilótákat, ha nem is látsz jármûvet...
De akkor szállj alább az erkölcsi magaslatokról, és ne papolj itt nekünk fairplayrõl, b+! 😛 Pont elégszer voltam a fasz rossz végén, rengetegszer bombáztak porrá úgy, hogy esélyem sem volt. _NEKEM_ van okom szopatni a repülõket, és ha éppen úgy hozza helyzet, bizony telibe fogom baszni tankkal, krém nélkül, seggbe. :] És pont ettõl fogom úgy érezni, hogy a talán van igazság a világon. (Persze kb 1000:1 az arány, ahányszor engem bombáztak/az általam lekempelt repülõk)
Szóval nyasgem, a fairplayedet meg kend a hajadra. 😛 😄
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Most jól beléd kötöttem<#kuss>#kuss><#kuss>#kuss><#wilting>#wilting>
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Tudod én ahoz voltam hozzá szokva, hogy egy kibaszott repülõt marha könnyü volt leszedni. Nekem néha éles waon csak az volt a dolgom, meresszem a seggem a sa-ba, néha bandukolják át a scudba egy pukkanásért. És mégis, elég kemény légvédelem melett, nem csak páblikon, de éles voron is tilos volt a fõbéz kempelése. Végyünk egy példát. Sokan ismerik a nagymultu bocage pályát. Amcsi oldalrol ha a harci heli kijött a bézükrõl, akár egyszerre 3 légvédelembõl, ( három foglalható bézrõl ) kapta az áldást. Ha minden ok volt, nézhette a helis a megszületési képernyõt. De mégis tilos volt!
Most, hogy van egy q szar légvédelem ebben a játékban, szvsz még szigorubban kell venni a no bc szabályt. De q kár volt bombákat rakni a bf2-es vadászokra, mennyire jobb lenne a játék, ha a vadász, csak azonosított repülõ tárgyakat vadászna, ugy ahogy volt a dc-ben. Bomba nélkül. Mert abban nagyon igazad van, az önjelölt piloták csak az ingyenfregre mennek, ha egy másik repülöt kellene lelõni, arra már nem soknak van rá tehetsége.
Ilyen szar légvédelem melett, még mindig ellenzem a bc bármely formáját is. Mivel szar a légvédelem, és az nekem nem játék, hogy állandóan repülõ vagy heli szedjen ki tankból,ezért inkább az inf szervereket részesítem elõnybe.
Aki meg irásomba beleköt, az békáphátja, és egy köcsög! 😄DDD
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Mi lehet a bibi?
A makói cégrõl meg eleget hallottam korábban is, igaz én csak tanuló koromban 1988 körül jártam, akkoriban meg más volt a profil, gumilemez és hidraulika tömlõ.
A mostani helyzetrõl vajmi keveset tudok, elég sok kollégám makói és mesélnek ezt azt.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Mame-ba a killer instict 1-2 csak akkor indul el ha van hozzá chd fájl is külön, a többi játékhoz eddig még nekem nem kellett ilyesmi. Ha kellenek fel tudom tölteni neked valahova.
Nem értem, miért nem lehet a földön lelõni a repülõt. Ezt a kempet is csak pilóták találták ki, mert hozzá vannak szokva, hogy ha beülnek abba a szarba nem lehet õket lelõni a földrõl.
Viszont amikor omanon bombázzák a riverforton spawnoló tankot az teljesen rendben van, mikor meg felszállás elõtt szétlõjük õket vérig vannak sértve, és kirugnak a szerverrõl.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Fakom tudja, hogy Dalianról látni a hajót. Egybõl arra gondoltam, hogy baszom messzirõl lõ olyat, ami elvileg lehetetlen.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
na ez a lámaság, bár elöször wicces wolt, de aztán dühitett, és beléjük kamiztam 😛
azaz dalin, sry:
http://www.youtube.com/watch?v=q-ubN-pyNzs"
Hát itt bizony Dalianról volt szó, a partról anyahajólövésrõl.
Szóval akkor kérdezem mégegyszer, hogy láma köcsög vagyok, mert tudom használni az irányzékot a tankon?
Legközelebb az jön, hogy aki ironsightot használ AKval, az is köcsög láma, fujjfujj?
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Az ugye még nem köcsög kockulás, ha tudom használni az irányzékot?