Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fujiryu
Ha kihívás kell kezdd az elejérõl...Elég betegek😄

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Am meg, mi is ez?😊

Epsilon eSports™

Szar a progi...xD

Epsilon eSports™

Fujiryu
egyiket se fogadja el😄

umaifafiauk

Epsilon eSports™

amaifafiaik

Epsilon eSports™

Fujiryu
A feladvány:
Gyorsan kapcsolsz?

Ötletek megoldásra?

uHs Gerzson
FINGFÕZELÉK!!!!!!!!!4

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

"De szerintem tök mindegy, mert a pilóták megérdemlik, hogy a földön gyalázzák õket szarrá. Nem értem, miért nem lehet a földön lelõni a repülõt."

Ééééérdekes...Mikor anno összefutottunk Omanon, és sorba lõttem szét a földön a repülõket, le lettem hordva, mint az állat...Úgy tûnik, nagyot fordult azóta a világ...

Mindamellett, hogy részben igazat adok neked, hogy igenis lõje szét egy tankos a helit/repcsit a földön, amikor csak teheti. Azt viszont nem értem, hogy miért jössz a river forti tankkal. Az a zászló foglalható, innentõl kezdve nincs mirõl beszélni, mindenki azt csinál ott, amit akar. Ez olyan, mint amikor a sok hülye ott nyíg Sharqin, hogy a MEC-esek répelik a TV-tornyot. Hát hogyne répelnék, be is baszna, ha nem répelnék! Nem kell ott lenni, vagy tenni kell róla, hogy ne tehessék meg.<#ravasz1>
TS Zolly
Jajde mennyire emlékszem még arra, mikor megszerezted a speces expert fityfenét! 😄DDDDD

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
fing szagot érzek.

Ja csak gémover bepukizott ide.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
<#puszi>

jappy
<#boxer>

jobb ma egy sör mint holnap kettő

Boxer HUN
...jah!!! Nálad a a skill, hogy a tehetetlen lespawnoló gyalogosokat henteled helibõl az ellenség "egyetlen" nem elfoglalható bázisán!!! Gratula!

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Nekem tankosként különösebben nincs semmi bajom a vadászrepülõkkel. Szerintem tíznél kevesebbszer haltam meg tõlük a tankban ülve (és nem éppen felülrõl géppityuzva), arra meg konkrétan emlékszem, hogy eddig csak egyetlen egyszer bombázott le úgy vadászgép, hogy a teljesen ép tankban ülve azonnal felrobbantam. Szvsz nem olyan egyszerû azzal a két bombával szétkapni egy fullos tankot.

Amit én nagyon rühellek, azok a bombázók. Nálam azok a no-skill kategória csúcsai fragszerzés szempontjából(az arty után természetesen). Olyan szinten nem kell hozzá semmi skill, hogy az valami félelmetes. (Éppen ezért nem is tankozom olyan pályán, olyan oldalon, ahol az ellenségnek van bombázója.)
HTS s3rg1nh00
900 új hsz,nem is volt sok...utólag is BSZN a kollégáknak😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Fujiryu
Egyébként ha 64-es publicra mennétek akkor sokkal kisebb eséllyel baszna meg a repülõ titeket...

Fujiryu
Sztem akkor is az volt a legfílingesebb, amikor még anno Gabával publicoltunk az EA HU-n és kínai fõbézrõl átlõttünk amcsi fõbézre egy tankkal a kommander képernyõ segítségével😄 Meg amikor a HEG-nek dolgoztuk ki a tankkal ködöntúl falhozbeállós helikempelõs taktikot, amit persze sose használtunk de azért jó volt😄

wardogzombie
ba-z=sz-d meg helyesen<#hehe>

TS Zolly
Olvasd már el megint mit is irtam. Azt irtam, nekem az nem játék ha szar légvédelem miatt állandóan kicsesznek a tankból az ingyenfregre hajtó szaros piloták. Ellenben, igy is ellenzem a bc-t bazdmeg!!!

Mert ez igy tisztességes, még akkor is ha az uraságnak ez nem tetszik.

Mivel irtad, eléggé sokat volt a fasz másik oldalán, ezért eléggé begyakorolhattad, biztos a mélytorok technikát is elsajátítottad, igy kezdheted a letérdeplés elém.

Nem tudom, miért ilyen szar a Battlerecorderes kép. A TV-rakétánál is sokszor van ugyanez, hogy látszólag mellé megy, közben meg még is talál.<#nemtudom> De a tanklövéseknél érzi azt az ember, hogy ez most nagyjából jól megy... Az ilyen kurva távoli célpontoknál meg az a jó, hogy már rég másra figyelek, máshol járok mire kiírja, hogy kinyírtam valakit...<#mf1>

Mivel a legtöbbször heli nyír ki, így próbálok kitüntetett figyelmet szentelni neki, és akkor is rálövök, amikor a nullánál is kisebb az esély a találatra. Ez is egy ilyen volt. Csak lõttem egyet, aztán mentem is tovább, én sem gondoltam komolyan, hogy ebbõl bármi is lehet...
2 bomba = két kibebaszottul könnyû freg

Ráadásul egy széles körrel visszanéz a repterére és pár másodperc múlva megint a fejeden van a "csak" két bombával, nem hogy leszálni de jóformán még lassítania sem kell csak áthúz a kifutó fölött és újratölt plusz gyógyul is.

Kurvára el lett így baszva a játék, 42-ben 15(!) bomba volt a vadászokon de legalább lehetett ellenük védekezni, BF2-ben az a 2 bomba viszont egy kvázi lelõhetetlen repülõn van és akkor a helik tv-s fasságáról még nem is beszéltünk...

dronkZero
"Ilyen szar légvédelem melett, még mindig ellenzem a bc bármely formáját is. Mivel szar a légvédelem, és az nekem nem játék, hogy állandóan repülõ vagy heli szedjen ki tankból,ezért inkább az inf szervereket részesítem elõnybe. "

Ja, hát úgy kurva könnyû osztani az észt BCrõl, hogy nem is játszol! 😛 Hát bazze, akkor te most a régi nosztalgikus fílingjeidre alapozod, amit mondasz? Nem csodálom, hogy nem rühelled a pilótákat, ha nem is látsz jármûvet...

De akkor szállj alább az erkölcsi magaslatokról, és ne papolj itt nekünk fairplayrõl, b+! 😛 Pont elégszer voltam a fasz rossz végén, rengetegszer bombáztak porrá úgy, hogy esélyem sem volt. _NEKEM_ van okom szopatni a repülõket, és ha éppen úgy hozza helyzet, bizony telibe fogom baszni tankkal, krém nélkül, seggbe. :] És pont ettõl fogom úgy érezni, hogy a talán van igazság a világon. (Persze kb 1000:1 az arány, ahányszor engem bombáztak/az általam lekempelt repülõk)

Szóval nyasgem, a fairplayedet meg kend a hajadra. 😛 😄

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

TS Zolly
akko kabe 😛 😄DD

bakvarnyu
Az a helyzet az a két bomba amit a repülõ visz nem sok mindenre elég! Engem is ritkán találnak telibe vele.Ötbombásból gépbõl meg kevés van.

kBagyula
Madzag.
Most jól beléd kötöttem<#kuss><#kuss><#wilting>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

TS Zolly
Má megint ez a bc dolog.

Tudod én ahoz voltam hozzá szokva, hogy egy kibaszott repülõt marha könnyü volt leszedni. Nekem néha éles waon csak az volt a dolgom, meresszem a seggem a sa-ba, néha bandukolják át a scudba egy pukkanásért. És mégis, elég kemény légvédelem melett, nem csak páblikon, de éles voron is tilos volt a fõbéz kempelése. Végyünk egy példát. Sokan ismerik a nagymultu bocage pályát. Amcsi oldalrol ha a harci heli kijött a bézükrõl, akár egyszerre 3 légvédelembõl, ( három foglalható bézrõl ) kapta az áldást. Ha minden ok volt, nézhette a helis a megszületési képernyõt. De mégis tilos volt!
Most, hogy van egy q szar légvédelem ebben a játékban, szvsz még szigorubban kell venni a no bc szabályt. De q kár volt bombákat rakni a bf2-es vadászokra, mennyire jobb lenne a játék, ha a vadász, csak azonosított repülõ tárgyakat vadászna, ugy ahogy volt a dc-ben. Bomba nélkül. Mert abban nagyon igazad van, az önjelölt piloták csak az ingyenfregre mennek, ha egy másik repülöt kellene lelõni, arra már nem soknak van rá tehetsége.
Ilyen szar légvédelem melett, még mindig ellenzem a bc bármely formáját is. Mivel szar a légvédelem, és az nekem nem játék, hogy állandóan repülõ vagy heli szedjen ki tankból,ezért inkább az inf szervereket részesítem elõnybe.

Aki meg irásomba beleköt, az békáphátja, és egy köcsög! 😄DDD

wardogzombie
akkor tudod te is miröl beszélek phoenix=szax

Frequency
Megvan a kód: -=opk-2-v0.2=-

Boxer HUN
Lehet, hogy adminprogiból le van tiltva a rögzítés, vagy csak simán jogosultság kell a szerverhez, amire rögzíti...

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

van egy kis problémám. játszottam egy battlerecorderes szerveren, és meg szeretném nézni a videót, de ezt írja ki: "unable to download demo file".
Mi lehet a bibi?

Frequency
Leszedtem,van már a kicsomagoláshoz kód?

kBagyula
Ja a melóból írtam, de azt nagyon jól tudom, hogy milyen lenn dolgozni a gép mellett, ugyanis 15 évet 3 mûszakban robotoltam lenn. Mondjuk most sem áll tõlem távol a dolog, hiszen munkamódszer-átadóként elég sok betanítós dolgom akad. A Phoenix-et én is rühelltem, a Conti 100x jobb náluk.
A makói cégrõl meg eleget hallottam korábban is, igaz én csak tanuló koromban 1988 körül jártam, akkoriban meg más volt a profil, gumilemez és hidraulika tömlõ.
A mostani helyzetrõl vajmi keveset tudok, elég sok kollégám makói és mesélnek ezt azt.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Kovács legény
akkor a zuzámbó😊

www.czekoart.hu

koschwarz
mittomén, a gyerek állt a parton, lõtt a levegõbe aztán mutatják hogy a hajón szétrobban a repülõ <#miaz>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

JAG1
Gyere, menjünk cigizni. :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

JAG1
Midbõl? <#nevetes2>

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

JAG1
Nem láttam a linkelt videókat, mert melóban le van tiltva minden szar, csak gondoltam a pixelezésrõl van szó. Koshi félrevezetett. :-)

A battlerecorder bugos 😊

Running
Zero:
Mame-ba a killer instict 1-2 csak akkor indul el ha van hozzá chd fájl is külön, a többi játékhoz eddig még nekem nem kellett ilyesmi. Ha kellenek fel tudom tölteni neked valahova.

Kovács legény
szívembõlszótá

www.czekoart.hu

De szerintem tök mindegy, mert a pilóták megérdemlik, hogy a földön gyalázzák õket szarrá.
Nem értem, miért nem lehet a földön lelõni a repülõt. Ezt a kempet is csak pilóták találták ki, mert hozzá vannak szokva, hogy ha beülnek abba a szarba nem lehet õket lelõni a földrõl.
Viszont amikor omanon bombázzák a riverforton spawnoló tankot az teljesen rendben van, mikor meg felszállás elõtt szétlõjük õket vérig vannak sértve, és kirugnak a szerverrõl.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

JAG1
Én a pixelezésrõl beszéltem, nem a látható célokról.
Fakom tudja, hogy Dalianról látni a hajót. Egybõl arra gondoltam, hogy baszom messzirõl lõ olyat, ami elvileg lehetetlen.

Dalianon simán lehet látni a hjót a partról, az nem számít pixelezésnek.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

dronkZero
"amugy ráérös köcsik gulfon gyakorolták howa kell löni, h a partrol kempejjék a kerriert...
na ez a lámaság, bár elöször wicces wolt, de aztán dühitett, és beléjük kamiztam 😛
azaz dalin, sry:
http://www.youtube.com/watch?v=q-ubN-pyNzs"

Hát itt bizony Dalianról volt szó, a partról anyahajólövésrõl.

Szóval akkor kérdezem mégegyszer, hogy láma köcsög vagyok, mert tudom használni az irányzékot a tankon?

Legközelebb az jön, hogy aki ironsightot használ AKval, az is köcsög láma, fujjfujj?

Beers

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

JAG1
Nem is arról volt szó, amit látsz, hanem ami a pálya másik végében van...

dronkZero
Mondjuk Dalianon nem kell semmi ilyen hókuszpókusz. Van a kínai tank irányzékán egy számozás. A hajót még pont látni, csak meg kell célozni a repülõt az 1-es vonással, aztán bumm. Helit kicsit trükkösebb, mert messzebb van és kisebb, de a repülõket 10bõl 9szer el lehet találni.

Az ugye még nem köcsög kockulás, ha tudom használni az irányzékot?

wardogzombie
ha munkahelyröl irsz valszeg irodista vagy azok meg álomvilágban élnek.állj oda a gép mellé és huzz le egy müszakot.nem elég hogy 12órázunk teljesitmény után fizetnek és még a fönökeink hülye döntéseire is rá vagyunk utalva.sajnos azt kell hogy mondjam hogy 10év nem elég ahhoz hogy nálunk egy fönökszerü valaki átlássa a termelési folyamatot gondolok itt arra hogy kiir olyan cikkszámokat pl amit akkor kezdenek felülbélyegezni amikor már szerelnéd vagy gyakori hiba az olyan cikkszámrendelés amihez pl nincs EK.uj anyagoknál káosz a jellemzö mert azt se mi se a fönökeink nem vágják hogy is kéne hogy álljon abba az adott autótipusban.szvsz hiába dolgoznál nem tudsz mert vagy ez vagy az hiányzik a termelési folyamatból és a csoportvezetötöl felfelé senkit se érdekel mert letelik a müszakjuk és huznak haza te meg kapálódzhatsz hogy valahogy javits a százalékodon.a másik érdekes dolog a selejt visszamentés ahol kitaláltak egy gépet valami pneumatikos rendszerüt ami letépi a bilincset a csöröl de mint utobb kiderült ez felsérti a csövet ezért leállitották de fü alatt ugyanugy müködik és ugyanugy megy ki hamburgba a selejt hütöcsö.ennyit a phoenix hungáriárol.