Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
De moré ászontá üvé nyócat ér vagy tízét <#hehe>#hehe>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
De igen. 😊 Pláne, hogy a múlt héten kikapcsolta a szolgáltatóm a tv-t meg a netet mert el voltam maradva két havi számlával. 😊
Most már megint van!
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Valaki adja már meg legyenszives a Battlefield 2 Deluxe Edition telepítõ kódját. Már kipróbáltam egy rakást, de egyet sem fogad el.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Üdv! Vki adna msn-címet amin kérdezhetnék tõle a MP-rel kapcsolatban?
[email protected]
(Nem akarok itt feleslegesen láma kérdéseket feltenni. 😊
Tehát szerintem azért ennyire egyértelmûen nem lehet kijelenteni, hogy aki conqestezik az infben szar.
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Epsilon eSports™
amúgy ha nekem unlokk kõ akkó csak kiszemelem az unlok gazdáját aztán átülök a kocsi géppuska fészkibe a többit már a fantáziátokra bízom ... <#vigyor5>#vigyor5>
Egy kérdés: Az engineerrel még nem játszottam sokat, de az mp7 nagyon tetszik. Van értelme unlockolni?
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
Egyébként én inkább a jármûveket favorizálom!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
<#banplz>#banplz>xD
Team GIGABYTE
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
jobb ma egy sör mint holnap kettő
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Remélem ezt azért te sem gondoltad komolyan. Fõleg a kijelentés második részét. 😊
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Én még mindig 😄!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
uwu, boxer, platypus, zolly
Ha a többség látni se akarja, akkor demokratikusan eltûntetjük õt is ismét.
Csak írjátok be ki mit akar...
infantriban assault, medic, sniper vagyok, conq-ba meg engi (mostanában kezdem megkedvelni), antitank vagy sepcops. nincs is jobb érzés amikor egy tank ráfut az aknára vagy rátapaszthatok egy-két c4-et, és bumm<#crazya>#crazya>
szóval szerintem pont az szûklátókörû, aki csak az egyiken játszik.<#nezze>#nezze><#mf1>#mf1>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Desert Combatban is csak az rpg-vel tudtál valakit is kinyirni gyalogos pályán, pedig ott a fegyverek még halálosabbak voltak mint itt. <#mf1>#mf1>
Ez mi?? LoL europa ladderei az infatry köré épülnek!Senki nem conquest warozik már!Mindenki tudja h az no skill... mellesleg szerintem te nem vagy tisztaban azzal manapság milyen egy infantry war...😊 Ott csak pislognál a kis repülõgépbõl frissen kibujt seggeddel... me kb még a 2. lépés is nehézkes lenne... #low
Epsilon eSports™
www.czekoart.hu