Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Amúgy hogy van a kis drága?<#puszis>#puszis>
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
CoD 4 insider
Ime itt meg van egy kis CoD 4 pc info, warning van benne SPOILER rendesen foleg hogy mi tortenik az elso palyan, aki nem akarja elkettyenteni a single player elményt ne kattingasson
CoD 4 elozetes
CoD 4 elozetes 2
CoD 4 elozetes
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Mármint melyikhez képest?
16, 32, 64?
En is betudom ezeket a panaszaimat annak hogy oszulok, talan meg lehet bizni a TF2-ben de en meg nem probaltam
Meg valahogy a sebzéssel sem vagyok kibékülve. Betudom a bétának. :-)
Mindenki bújkál a fák között láthatatlanul. Spawnolok és nincs senki-sehol. Lõnek ezerrel, de senkit nem látsz. :-)
Szal érdekes. Meg hogy jól kibakjanak a néppel, DX9 alatt nem lesz rombolható a környezet.
COD4 jól néz ki, sok okosság, de félek a szokásos cod fílingtõl, a "csak a hent, taktika csapatmunka nuku, lõni nem kell tudni" játékmenettõl.
:-S
Vagy csak én vagyok túl igényes?
Lehet öregszem? <#nemtudom>#nemtudom>
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Crysis is 2 napig volt élvezhetõ, mostmár uncsi és már most tele van csíterrel.
Az meg sztem nem nagyon mûködik, hogy publikon szinte teljesen más játékot nyomsz, mint waron. Meglássuk..
Apropó ugribugri... Van?
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nahaggyá...
Ménem választod mingyá azt, hogy dögöljön meg mindenki most azonnal, oszt nem kell szórakoznod holmi lövöldözésekkel...
Nna, most meg azt írja ki, hogy az ön verziója újabb mint a szerveré.
Ááááá
<#heureka>#heureka>
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Az a legszebb, hogy még mindig nincs netem otthon, szóval valami havert rá kell majd cuppantani hogy szeggye le nekem! 😞
Ha nem lesz köztük õverpóvered semelyik akkor elviselhetõ lesz ...
Bár asszem WAR-okon úgyis minden alap lesz ... csak jöjjön a demo ... elméletileg hónapután ...
1. martyr - amikor megolnek eldobsz egy granatot magad ala es bumm - szuk folyosokon egyenesen halalos, ingyen frag hegyek
2. double tap - 2x olyan gyorsan lojuk ki a golyokat a tarbol ---> iszonyatos sebzés es gyors halal osztas pl ha egy Uzi vagy Scorpio van a kezedben
De remelhetoleg ahol komolyabban veszik a jatekot (esl, cb) ezek le lesznek tiltva a fenébe, vagy inkabb az osszes perk. Nekem eddig az AK47 nagy csalodás a jatekban, remelem javitanak rajta valamit a teljesben, az amcsi fegyverek egyelore (fõleg az m4) mindent daralnak.
Ammen ...
És gyogyreggelt 😊
Hoppp ... most jut eszembe ... ha már gémóvert a Zisten nyugosztajja, Janek meg álnéven is csendes, ha unatkozunk, szólni kell lacccó barátunknak, éppen a nemmondmomki játék topikjában ossza az észet 😊
"Azért azt remélem sejted, hogy azzal, hogy kitörölted az én SigS-nek címzett hozzászólásomat, amiben a 128593. sz. hsz-jére reagáltam, miközben bennhagytad az övet, azzal egyértelmû jelét adtad annak, hogy alkalmatlan vagy moderátornak.. Most beírom még egyszer, és mindannyiszor, ahányszor kitörlöd, vagy amíg az övét ki nem szeded. Milyen indokkal törölted az enyémet, miközben az övét nem??? Én pusztán õt idéztem.
Egyébként is micsoda eljárás ez? Vagy tilts ki a z egész SG-rõl (erre viszont nincs jogalapod), vagy hagyd meg azokat a hozzászólásaimat, amik nem sértik a fórumszabályzatot!
Üdv"
-----------------------------------------------------------------------
Az elején úgy gondoltam, nem leszek köcsög, megkérdem a többieket mielõtt kiirtalak innen, aztán hagytam mégis a hsz-eket mivel páran megfejtették a tutit, és nekem is kellemetlen ez a meló, de mivel megint elkezdted azt amiért már egyszer bannoltattalak az sg-rõl, ezért kérlek elõször kapj be egy arccsökkentõ tablettát és szokd meg az új állapotot, ugyanis ezzel most végleg elszakadt a cérna.
Egyszerûen nem fogok moderátort keresni h tiltassalak, mivel más topic fórumjaiban nem tudom miket írkálsz. Tudom h elvileg nem tehetem meg amit teszek, de gyakorlatilag mégis meg fogom tenni és mehetsz panaszra ahova akarsz, még az sem fog érdekelni ha emiatt elveszik a jogom, de azt GARANTÁLOM NEKED TE KIS BUZERNYÁK, HOGY AMÍG MEGVAN A JOGOM TÉGED INNEN KIIRTALAK A CSÁBA!!! Zaklatod a hülyeségeiddel az embereket, flémkeltés megy heti rendszerességgel és képtelen vagy minimálisan alkalmazkodni az itteni közösséghez. Nekem puffogsz itt jogokról mikor évek óta házigazda vagyok itt és nem volt túl sok panasz az eddigi munkámra, valamint rengeteg embert mentettem meg a letiltásoktól és büntetõpontoktól, "mivel nem tartják be a fórumszabályzatot". Legtöbben nem is tudnak ezekrõl, mert az itteniek között már kialakult valami kapocs. De ha alkalmatlan is vagyok erre a munkára, akkor jelentsed valami moderátornak, majd megtárgyalom vele a dolgot, és eldöntik mi legyen.
A kis hszedhez meg annyit fûznék, hogy azért töröltem te idióta majom, mert feltûnt benne egy "fasz". Ha meg nem az a leveled volt, akkor se kérek elnézést.
ha valaki tudja hogy ez mitjelent, értékelném, ha elmagyarázná...mindenesetre addig is kérném harangozó teritól a szegény joe címû számot 😄
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"