Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bogdogege

大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯

JAG1
Na neeee. Esküdj...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

tonyr
lol
ez a WASD helyett wan

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

JAG1
Mé? Ez nem egér? :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Szathy
mi balkezes ezen? az egér a jobbkézben van

JAG1
Akkó' neköll. :-)

schrank
há-há balkezes <#mf1><#fejvakaras><#vigyor5>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

kBagyula
Ez az te lámi:

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

schrank
nekem az enyém már a szívemhez nõtt <#vigyor5>

schrank
azért ne nagyképüsködj hogy annak az elõdje maradjunk csak az "annak az õse" kifejezésnél <#mf2>

kBagyula
Jó egyébként, agyon lehet szkriptelni, de kinek van ideje tökölni vele annyit.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

joebacsi
lebutított billentyûzet, kell a fasznakse 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Hát azt a rengeteg pénzedet ehelyett költheted a gyerekre<#crazya>

Amúgy hogy van a kis drága?<#puszis>

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

kBagyula
Nekem ennek az elõdje van, alig használom. Már sajnálom, hogy kiadtam érte anno a 10k-t.

JAG1
Höhh...ez köll.

dicehater
Akkor még itt van egy friss CoD 4 video, fejlesztoi interju nemi ingame jelenettel tarkitva, itt is foleg az X360-as verziót lathatjuk mukodes kozben

CoD 4 insider

Remélem a fullban azért nagyobbak lesznek, a cod2-nek is elég nagy mapjai voltak. <#fejvakaras>

omg ezt nem hiszem el, refresheltem a favoritokat erre eltûnt mindegyik ÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!! <#falbav><#rinya><#boxer>

dicehater
Hat a harom palya amit ki lehetett probalni az bizony kisebb volt mint egy 16-os bf2 map, altalaban 8-10 ember zuzta rajta team dm-ben.

Ime itt meg van egy kis CoD 4 pc info, warning van benne SPOILER rendesen foleg hogy mi tortenik az elso palyan, aki nem akarja elkettyenteni a single player elményt ne kattingasson

CoD 4 elozetes
CoD 4 elozetes 2
CoD 4 elozetes

Kisebbek mint egy 16-os? <#csodalk>

uHs Gerzson
16

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

"Az a baj a CoD 4-el hogy a palyak joval kisebbek lesznek a Bf2-hoz kepest"

Mármint melyikhez képest?
16, 32, 64?

dicehater
Az a baj a CoD 4-el hogy a palyak joval kisebbek lesznek a Bf2-hoz kepest, nem mintha a CoD 2 palyai mekkorak lennenek. Velemenyem ki kellene venni a Bf2-bol azokat a dolgokat ami még jó benne (leader, Karkand 😊) es berakni egy CoD szeru kornyezetbe legalabb olyan gyors es szep grafikaval ami ott van/lesz. Meg a 2142 se rossz az az otlet hogy szulethetsz barhova nem csupan elo leaderre, de hat ott meg a jatek...

En is betudom ezeket a panaszaimat annak hogy oszulok, talan meg lehet bizni a TF2-ben de en meg nem probaltam

JAG1
Crysis szép, meg minden, de ez a vásárlósdi nem jön be.
Meg valahogy a sebzéssel sem vagyok kibékülve. Betudom a bétának. :-)
Mindenki bújkál a fák között láthatatlanul. Spawnolok és nincs senki-sehol. Lõnek ezerrel, de senkit nem látsz. :-)
Szal érdekes. Meg hogy jól kibakjanak a néppel, DX9 alatt nem lesz rombolható a környezet.

COD4 jól néz ki, sok okosság, de félek a szokásos cod fílingtõl, a "csak a hent, taktika csapatmunka nuku, lõni nem kell tudni" játékmenettõl.
:-S

Vagy csak én vagyok túl igényes?
Lehet öregszem? <#nemtudom>

DummyBoy
Én most várom nagyon ezeket a "naccsoda" gémeket, COD4, Frontlines, Crysis, de valahogy a lista elején ott bujkál az FH2 is 😊 Mongyuk mire kijön, addigra valeszeg lesz netem is 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

JAG1
Jó, hát reméljük a legjobbakat, bár kissé elveszettem a bizalmamat ezekben a hyper gémekkel.
Crysis is 2 napig volt élvezhetõ, mostmár uncsi és már most tele van csíterrel.

Az meg sztem nem nagyon mûködik, hogy publikon szinte teljesen más játékot nyomsz, mint waron. Meglássuk..

dicehater
Nincs mit bar attol felek en is a hype aldozata lettem CoD 4 ugyben mint a Halo 3 multinal - az akkor csalodas nekem hogy meg mindig nem tertem magamhoz <#hehe> Varjuk a demot mint a messiast aztan majd meglatjuk

DummyBoy
Akkor várom a demot 😊 Köszi az infót ...

dicehater
Ugribugri egyelore nincsen, Xbox360 betaban nem tudsz gyorsan hasalni, meg felallni, legalabb 1-2s kell a testhelyzet váltáshoz, remelem itt nem lesz bunnyhopp tanfolyam. Hajitógép? Azert az RPK nem olyan rossz a bf-ben, at is raktak a CoD-ba is elvileg 6-7 fele support fegyó lesz. Pontosak a parittyák, en gyakran fekszek supportal es lehet aratni, kozelre is jol lehet hasznalni csak ne kapj elotte flashbanget vagy a masik benito granatot mert az mindenkinel van gyarilag. Eddig szerintem az M4 a legpontosabb (sniperral nem nagyon vagyok) de hat varjuk a demot aztan majd lehet mehet a flame <#pias>

dicehater
Vazze te is vegignyomtad azt? Szerintem iszonyat jo hangulata volt foleg hogy terminator buzi vagyok es varom mar mikor lepik el az eget a hunter-killerek 😊 Jó kis Terminatoros fps az kellene vagy az lesz a Crysis? <#beka3>

dicehater
Varjal félreérted - ez ugyanolyan publicon kit erdekel mit hasznalsz? Szembejonnek a CoD 4-ben ezek a perkes gyerekek, es sokkal nagyobb elonyben vannak (granatvetõ rulez mert az is plusz) mint az unlockos hulyegyerek a bf2 publicon. En bizva remélem hogy clan mókánál ezeket KITILTJAK a fenebe, bar en inkabb ilyen perkes "cheaterek" ellen jatszok mint a baserapelõ fetisuket kielo nagyerdemü ellen...

Running
Remélem le lehet majd ebben is lõni a holdat mint a t2-s játékban. <#idiota>

DummyBoy
Hmmm .... biztató ... és itt is hamarabb találom el a napot mint a félméterre pattogó ugrabugri majmot, vagy itt valamivel pontosabbak a supportfegyók mint egy hajitógép?

Apropó ugribugri... Van?

Kovács legény
aztán meg az f2000😄

www.czekoart.hu

0Fritz0
Ilyen az is, amikor az alap béjef pályákon pofámba robban a fénygránát. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Kovács legény
tök jó amikor beleépitik a csitet a játékba😄

www.czekoart.hu

JAG1
"...ha valasztottam egy Red Dot celkeresztet, stabilitas rasegitõt, meg erosebb falonatlovest..."

Nahaggyá...

Ménem választod mingyá azt, hogy dögöljön meg mindenki most azonnal, oszt nem kell szórakoznod holmi lövöldözésekkel...

dicehater
A support nekem nagyon bejott jobban mint a bf2-ben, bar loszert adni magadnak vagy a tobbieknek betaban nem lehetett. De ha valasztottam egy Red Dot celkeresztet, stabilitas rasegitõt, meg erosebb falonatlovest (alapbol majdnem mindennel at lehet loni a vekonyabb falakat ha nem vagy tul messze) akkor aztan mehet a hent, de figyelni kell mert kb 8-10s mire betarazod ha esetleg elfogyna a loket <#eplus2>

Nna, most meg azt írja ki, hogy az ön verziója újabb mint a szerveré.
Ááááá

Boxer HUN
Jóóó reggelt a nyulak..., õõõ... uraknak!
<#heureka>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

DummyBoy
Csak ne basszák el a "Support"-okat ... (A géppuskásosra is gondolok meg a hibajavítósosokra is ...)

Az a legszebb, hogy még mindig nincs netem otthon, szóval valami havert rá kell majd cuppantani hogy szeggye le nekem! 😞

dicehater
A deep impact falonatlovos tenyleg allat - elkezd valaki rad loni mert meglatott a szomszed hazbol, rogton lehasalsz. De aztan eszreveszed hogy a golyok atszakitjak a falat es lassan kezdesz bekuszni a sarok fele, de a kocsog csak tovabb lo az m249-el es a lovesek egyre kozelebb jonnek a falon keresztul... Szoval van hangulat

DummyBoy
Nekem teccenek a Perkek ... a falonátlövõs, a lasztsztend meg ilyenek viccesek tudnak lenni ...

Ha nem lesz köztük õverpóvered semelyik akkor elviselhetõ lesz ...

Bár asszem WAR-okon úgyis minden alap lesz ... csak jöjjön a demo ... elméletileg hónapután ...

dicehater
CoD 4-re visszaterve 2 perk van ami nagyon elronthatja a multit a jelek szerint:

1. martyr - amikor megolnek eldobsz egy granatot magad ala es bumm - szuk folyosokon egyenesen halalos, ingyen frag hegyek
2. double tap - 2x olyan gyorsan lojuk ki a golyokat a tarbol ---> iszonyatos sebzés es gyors halal osztas pl ha egy Uzi vagy Scorpio van a kezedben

De remelhetoleg ahol komolyabban veszik a jatekot (esl, cb) ezek le lesznek tiltva a fenébe, vagy inkabb az osszes perk. Nekem eddig az AK47 nagy csalodás a jatekban, remelem javitanak rajta valamit a teljesben, az amcsi fegyverek egyelore (fõleg az m4) mindent daralnak.

DummyBoy
Apu megmondta a frankót 😊

Ammen ...

És gyogyreggelt 😊

Hoppp ... most jut eszembe ... ha már gémóvert a Zisten nyugosztajja, Janek meg álnéven is csendes, ha unatkozunk, szólni kell lacccó barátunknak, éppen a nemmondmomki játék topikjában ossza az észet 😊

Kovács legény
áve

www.czekoart.hu

Running
Gémover privátja:

"Azért azt remélem sejted, hogy azzal, hogy kitörölted az én SigS-nek címzett hozzászólásomat, amiben a 128593. sz. hsz-jére reagáltam, miközben bennhagytad az övet, azzal egyértelmû jelét adtad annak, hogy alkalmatlan vagy moderátornak.. Most beírom még egyszer, és mindannyiszor, ahányszor kitörlöd, vagy amíg az övét ki nem szeded. Milyen indokkal törölted az enyémet, miközben az övét nem??? Én pusztán õt idéztem.

Egyébként is micsoda eljárás ez? Vagy tilts ki a z egész SG-rõl (erre viszont nincs jogalapod), vagy hagyd meg azokat a hozzászólásaimat, amik nem sértik a fórumszabályzatot!

Üdv"
-----------------------------------------------------------------------

Az elején úgy gondoltam, nem leszek köcsög, megkérdem a többieket mielõtt kiirtalak innen, aztán hagytam mégis a hsz-eket mivel páran megfejtették a tutit, és nekem is kellemetlen ez a meló, de mivel megint elkezdted azt amiért már egyszer bannoltattalak az sg-rõl, ezért kérlek elõször kapj be egy arccsökkentõ tablettát és szokd meg az új állapotot, ugyanis ezzel most végleg elszakadt a cérna.

Egyszerûen nem fogok moderátort keresni h tiltassalak, mivel más topic fórumjaiban nem tudom miket írkálsz. Tudom h elvileg nem tehetem meg amit teszek, de gyakorlatilag mégis meg fogom tenni és mehetsz panaszra ahova akarsz, még az sem fog érdekelni ha emiatt elveszik a jogom, de azt GARANTÁLOM NEKED TE KIS BUZERNYÁK, HOGY AMÍG MEGVAN A JOGOM TÉGED INNEN KIIRTALAK A CSÁBA!!! Zaklatod a hülyeségeiddel az embereket, flémkeltés megy heti rendszerességgel és képtelen vagy minimálisan alkalmazkodni az itteni közösséghez. Nekem puffogsz itt jogokról mikor évek óta házigazda vagyok itt és nem volt túl sok panasz az eddigi munkámra, valamint rengeteg embert mentettem meg a letiltásoktól és büntetõpontoktól, "mivel nem tartják be a fórumszabályzatot". Legtöbben nem is tudnak ezekrõl, mert az itteniek között már kialakult valami kapocs. De ha alkalmatlan is vagyok erre a munkára, akkor jelentsed valami moderátornak, majd megtárgyalom vele a dolgot, és eldöntik mi legyen.

A kis hszedhez meg annyit fûznék, hogy azért töröltem te idióta majom, mert feltûnt benne egy "fasz". Ha meg nem az a leveled volt, akkor se kérek elnézést.

joebacsi
nemtom, én tegnap aztis megkaptam, hogy nemvagyok "trú" 😊
ha valaki tudja hogy ez mitjelent, értékelném, ha elmagyarázná...mindenesetre addig is kérném harangozó teritól a szegény joe címû számot 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
pájinkásat

kBagyula
Beléd is.