Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank
két és fél év de szerintem a sok faszláma örülhet ha bf2-es szintû textúrát bír ráncigálni a vidijókárdja <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Promi
Fiatalok<#zavart1><#hehe>
schrank

schrank
egyeseknek mekkora problémáik vannak "Az lenne a nagy kérdésem felétek hogy, felraktam már pár beta drivert amivel szépen fut a crysis demó csak éppen a víz tükrözõdése olyan akadva megy. Ha nem bétát rakok fel pl 163.71 akkor nem csinál úgy a víz meg minden ok viszont elég lassan fut a gém . Szerintetek mitõl lehet ?
Gépem : Core2 Q6600 Asus P5b Plus 2x1GB ram 8800GTS 640mb"

<#lama><#banplz>

schrank
mi az a codnégy <#nemtudom> ami nincs a top 10 -be azzal nem is foglalkozom <#hehe>

Kovács legény
hát értelmetlen ,annyira hülyeség amit mondott a gyerek ,hogy még vitatkozni sem érdemes vele igazán

www.czekoart.hu

Boxer HUN
Legénnyel voltunk szomszédolni... <#eljen>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

mNzJean
kéretik mindenkinek átfáradni a cod4 topicba , és megvédelmezni szeretett játékunk becsületét.

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1177512594

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

schrank
felnõve abban a létesítménybõl szerettem volna nyugdíjba menni <#hehe>

SigS
Óvodás korodban kaphattál pár fülest érte ha így megjegyezted <#whatever>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

schrank
nagyárpi-nagyárpi-nagyárpi-nagyárpi-nagyárpi-nagyárpi-nagyárpi-nagyárpi-nagyárpi <#hehe>

HTS s3rg1nh00
Árpi,remélem nem voltál a meccsen ebben a szar idõben-gólzápor volt,csak nem rúgtátok,hanem kaptátok<#vigyor5>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

OrionHungary
ok, akkor süteményt se eszem többet

Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

Kovács legény
nem ,már cukrász

www.czekoart.hu

OrionHungary
enegem pankbaszter szokott kivágni mikor nem írom elég helyesírási hibával a becsmérlõ véleményem<#vigyor2> a cítereket bezzeg nem dobja ki....mert aki engem egy kör alatt 2x lelõ az csíter ez tuti <#banplz><#bdead>

Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

JAG1
Mi lettél, biológus? :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

OrionHungary
Huh most megnyugtattál <#wow1><#violent><#integet2>

Fujiryu
A dúsított urán Boxeréknél nem idegen anyag:D Minden kenyérbe kicsit belesüt a bacilusok ellen:D

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

joebacsi
"130 celsius fokon minden "idegen anyag, ártalmatlanná" válik."

hmm ez az eu kompatibilis hivatalos állásfoglalás? :)
akkó dúsított urán csak azé nincs benne, mer az drága?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
autóbelensz néha csinál gyökérségeket, dehát ez van...rossz idõben voltál, rossz helyen...ha nem haltál volna meg, nem lett volna ilyen problémád :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

havercsotány
schrank
mi van tk király kibasztak a szliping pályáról <#mf2>

neeem neeem!! én Jagbõl simán kinézem a hejjzethez elvárható legteljesebb komojjságot!! :DD

wake infantri?? <#fejvakaras>hmmm

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Kovács legény
levághatnád hogy viccelnek...

www.czekoart.hu

Nem Karkand hanem Wake Island.

Kovács legény
bf2 ben tökmind1 mikor lépsz ki a pontokat akkor is megkapod

www.czekoart.hu

Boxer HUN
engem álltalában még a kör elején likvidálni szoktak a szerverrõl, ha tizenakárhány éves kispöcs az admin, és meglátja a csillagjaimat, és állandósul nála a spawn képernyõ... <#hehe>

fogaggyunk karkand vót és infantilis .. akkó megérdemled!! :DD

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Ez azért érdekes mert kb harmadik voltam a pontjaim alapján (mint medikus arattam újraélesztésben) igaz, a halálozási arányom az szörnyû volt.

Boxer HUN
Legénynek:

Én már csak röhögni járok be a többiekhez, esetleg télen melegedni, ha a városban járunk a párommal. (Persze olyankor mindíg akad egy-két szatyor potyakaja). Már nem abban a szakmában dolgozok. <#vigyor>

Amúgy egy lényeges dolgot elárulok. Teljesen mindegy, hogy mi kerül a tésztába vagy a töltelékekbe. 130 celsius fokon minden "idegen anyag, ártalmatlanná" válik. <#hehe>

najó én inkább a lelket önteném bele!! :DD szegény még a végén visszamarad a fejlõdésben ha így egy az egybe kaptya az orcájába a valóságot :DD

autoballansz bévan kapcsolva a szerveren és a vesztes oldalról szokás kilépni a kör vége elõtt nehogy rontsa a statot .. mert a pont-stat az isten :(( sok faszláma

JAG1
A szar játékosokat gyûjtik egy csapatba a kör vége felé...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Az miért van, hogy egy kör vége felé (nyerésre állunk) lelõnek, spawnolok, csak aztán észreveszem, hogy már a másik csapatban vagyok!

Az adminok szórakoznak ezzel? Egy csomót melózok az egyiknek aztán végül a vesztes csapatban végzek. Ez unfair.

OrionHungary
Az ifju Skywalker Lajos kalandjai ha valaki még nem ismerné

OrionHungary
olvasni már tudok most az írást tanulom

Kovács legény
boxer is belekerül?

www.czekoart.hu

Kovács legény
természetesen szürkés?

www.czekoart.hu

OrionHungary
szükés=szürkés ....természetesen

OrionHungary
azért van olyan szükés színe?

Boxer HUN
lótúrót... <#hehe>

OrionHungary
Azt áruld el hogy mit raknak túró helyett a batyuba amit a nonstop-ban lehet kapni?

JAG1
Jóvan, egyes, leülhetsz...

OrionHungary
ipconfig /all

Boxer HUN
a bugyi már nem is lényeges... a harisnya a fontos! <#eljen>

koschwarz
tényleg, nehogy felismerjék már az arcomat<#hehe>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

JAG1
Harisnyát ne felejtsd el... :-)

Boxer HUN
Képet akkor sem látok, <#wow1> viszont veled ellentétben én tudom, hogy mi kerül ténylegesen a pékárúba... <#vigyor>

koschwarz
aláírtam valami papírt, de átvertek bazmeg, most veszem a retikülöm és megyek fejbebaszkodni valakit<#idiota>

<#hehe>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

sziasztok

nekem lenne egy olyan problámám hogy mikor fellépek a serverre akkor 1-2 percen belül ledob az asztalra (kilép a játékból).

nem tudja valaki hogy ez ellen mi a teendõ ???