Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
www.czekoart.hu
10 x <#felkialtas>#felkialtas> + 2 x <#levele>#levele> Deqwator és Mesor
3 x <#felkialtas>#felkialtas> OrionHungary
2 x <#felkialtas>#felkialtas> Boxer
2 x <#felkialtas>#felkialtas> Bogdogege
1 x <#felkialtas>#felkialtas> Jag
1 x <#felkialtas>#felkialtas> Zolly
1 x <#felkialtas>#felkialtas> noob
1 x <#felkialtas>#felkialtas> Dzsótata
1 x <#felkialtas>#felkialtas> Bala
22 tábla + két kitiltás egy topikban, egy nap alatt... ez korrekt!!!
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
mesor Dátum: 2007.11.15. 20:40 Adta: gz8
Kérek én is elakadásjelzõt! :)
Tessék, öt darab. Használd egészséggel.
engem mindenki szeret és tisztel ezért nem kapok büntit,
kérni meg nem fogok , nem várok 3percet 2hsz között ,mert soha nem leszünk No1 és amugysem kapnék mert engem mindenki szeret és tisztel:D
www.czekoart.hu
Összeszedtem a gondolataim, és arra a következtetésre jutottam, hogy a KK hathatós közremûködésével,... ismét fekete napot zártak a moderátorok. Alaposan megdolgoztattuk õket.
Kezdjük hát az abszolult faforittal, Deqwator! Bár a sztori nem itt kezdõdött, mindenesetre kétséget kizáróan megérdemli a dobogó legfelsõ fokát a maga 5 táblájával!!! Igaz csak négyet kért, a maradék egyet ajándékba kapta a modiktól, mert olyan szépen kérte.
A sztori itt kezdõdik. Gerzsit, nyomta a Forgotten Hope 2 topik házigizda posztjára Legény, Jag, Zolly és noob(?) a mogyi topikban. Mindezt, (elképzelésem szerint, mivel lecsúsztam róla) amolyan hazai KK-s stílusban, amiért nem maradt el a jutalom sem. Megkapták az elakadásjelzõket, kivéve Legényt. Már megint maga alá csapta a farkát, mint mikor a róka alszik... Gondoltam, mivel lemaradtam a jóról, és a KK-sok bp-vel (büntetõ pont) díszelegnek, had ne lógjak ki a sorból, ezért átcaplattam a modi topikba, hogy szolidalitásból kiköcsörögjek egy bp-t. Na, olyan jól sikerült, hogy mindjárt kettõt is kaptam. Hurrá! Aztán csatlakozott ORAL B+ Gege is 2 bp-vel, tanácsomra õ is azt a taktikát választotta ami nekem bevállt. (gz8-tól kérdeztük meg, hogy miért az a neve, ami. (amúgy még most sem tudom))! Orion mindenképp dícséretes, a dobogó második helyén landolt, (nem landor) a maga 3 bp-jével. Ekkor már folyamatban volt Joetata táblája is. Tudtuk, hogy nem hagyná a nyáját egyedül szenvedni, tehát önkéntes alapon kötelezö jelleggel... Aztán a késöbbiekben igyekeztünk mindent elkövetni Legény érdekében is, de valamit nagyon jól csinál a modik közt, mert beletört a bicskánk. Felettébb gyanus!!! Aztán még itt van Bala is. Egy volt már neki, ehez gyûjtött be offolásért még egyet.
Összességében megint kitett magáért a BF2 topik!
Ahogy zolly is írta, "...Böske megkapta a gizdaságot. Kiköveteltük a felkiáltó jeleket. Megint azt történt, amit mi akartunk."
Tabella:
5 x <#felkialtas>#felkialtas> + <#levele>#levele> Deqwator
3 x <#felkialtas>#felkialtas> OrionHungary
2 x <#felkialtas>#felkialtas> Boxer
2 x <#felkialtas>#felkialtas> Bogdogege
1 x <#felkialtas>#felkialtas> Jag
1 x <#felkialtas>#felkialtas> Zolly
1 x <#felkialtas>#felkialtas> noob
1 x <#felkialtas>#felkialtas> Dzsótata
1 x <#felkialtas>#felkialtas> Bala
17 tábla + egy kitiltás egy topikban, egy nap alatt... ez korrekt!!! Ezt csinálja utánnunk akármelyik topik!
Szerintem megvolt minden érintett a listában, köszönjük az együttmûködést, a büfé a kijárat mellett jobbra, a söröket Gerzsi és Legény fizeti! Gerzsi, mert õ a történet kezdõ láncszeme, és Legény, mert kilóg a sorból, pedig csak kérnie kellett volna a táblát...
Egyébként schrank igazolatlan hiányzása miatt nem lett meg a 2 kitiltás egy nap alatt!!! Zolly: Mi van Mesorral??!! Na megyek, erre iszok egy kakajót, mert annyit írtam, hogy kiszáradt a tollam...
Ha nagyon droidosnak tûnik a HSZ, az csak azért lehet, mert erõsen be vagyok határolva a hangulatjelek terén...
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
látommá széplassan két újj köcsögérdemrendet kell kiosztanunk :DD
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
MSI k9n sli; AMD X2 6000+ @4GHz; 2GB 800ddr2, GF8600GT; WD 250GB 16MB sata2 vinyó +aprólék. (8800GT-t szerettem vóna de nem vót még sehol, az majd a jövõ zenéje lesz)
Ehez nekem elég a 400W-os Csíftek táp.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Nu, ha nézed a képet, fentrõl lefelé ezeket kell belõnöd:
Auto
8X
Enabled
333
101
Disable
1.2 ha jól emlékszem, de ezt az értéket változtatod, akkor alatta kékkel írja, mennyi lesz a ram freki. Addig nyomogasd, míg a 800-at nem látod. :-)
Option
Standad
-----------
Itt minden legyen maualon, vagy normálon, mert a lap sokszor több voltot ad, mint amennyi szükséges. Ráadásul így, ha nincs terhelés alatt a proc, visszavesz a frekibõl + a szorzóbol.
Simán fog menni 2.6GHz-et alapfrekin.
800MHz
Freezer 7?
Ramok hány MHz-esek?
tálcás, úgyhogy egy hûtõt is vettem hozzá, az eladó ajánlotta, mondtam neki hogy halk legyen és tuningot is bírjon...valamelyik arctic cooling, most a pontos típust nem tudom.
:-D persze, semmi dolgod az alaplappal. Box-os procit vettél?
ja, ennyire alapról most rakok össze gépet életemben elõször: az alaplapban már ott van a bios, igaz?<#vigyor5>#vigyor5>
megvettem a gigabyte p35-ds3l lapot, egy e4500 procit, meg egy dual channel-es géjl-t (2x1G)
és ha minden igaz meglesz ma az msi 8800gts 640MB kari is.
Persze. Amúgy milyen is az a gigahiper vincseszter?
tessék végre a zúmolásról beszélni!<#duma>#duma>
ha összerakom az új konfigomat és az új hiperszupergyors vincseszteremre telepítem a winfost, akkor még visszatehetem a régit is igaz? úgysem arról fog bútolni... csak nincs kedvem a mostani adatmennyiséget külön menteni valahová, hanem majd közvetlen a régirõl át az újra...<#nemtudom>#nemtudom>
Mesor! Örökké emékezni founk rád b3!
De lenyomtuk azt a szar láma köcsök fasz nyád kodnégy tyopikot! :DDDD
Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
Ne add fel ilyen könnyen, ez nem a fittnesssznorbi féle tvsó! küzdj a végõkig <#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#banplz>#banplz>Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"