Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kovács legény
emeg a bonus dixkófény

www.czekoart.hu

OrionHungary
Akkor szégyeld magad.<#ejnye1>

Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

schrank

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

OrionHungary
Dobd a videókártyád a kukába mert nem alkalmas játékra. 13rugóért már kapsz valami használhatót.

Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

Kovács legény
az vagyok

www.czekoart.hu

Kovács legény
olajért megy a harc ,ugyhogy nem meglepõ ha feltör néhol<#hehe>

www.czekoart.hu

OrionHungary
Menj rendõrnek<#hehe>

TS Zolly
Egér a marson :DDD

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

pIIrash
Üdv!

Ötlet?: Mem?
Nem volt valakinek hasonló esetleg úgy, hogy sikerült is orvosolnia?
Én vidkari memóriára gyanakszom ... :((

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

Kovács legény
az országból kimenni<#hehe>
nekem nem tetszik hogy kimennek ako mit csináljak<#idiota>

www.czekoart.hu

OrionHungary

OrionHungary
Ha az nem tetszik az ami az országban folyik akkor érdemes kimenni...

Igazából csak híradásokat dobják fel ezek az események,viszont,hogy bármit elérjenek vele nagyon is kevesen vannak.Az én véleményem, hogy ha az ember mazoista akkor érdemes kimenni ilyen esetben.Persze ne értsd félre sokmindennel egyetértek amiért kiállnak.
schrank

OrionHungary
Én is voltam kint úgyhogy a tüntetökrõl egy rossz szót se mer harapok<#hehe> Most a rendõrök is jók voltak, nem lõtték ki a szemem és nem ba..tak pofán. <#eljen>

Kovács legény
egy forum

www.czekoart.hu

CoR Zolly
Nem imél, hanem pü na!

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\"

TS Zolly
Szerintem ezt Boxi küldte imélben. Nem tom milyez, nekem nem jelenít meg semmit.
KK birodalom

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

persze ráteszem, de még van vagy 4 hetem megcsinálni. :D

és csak 1-et, mint bolti tolvaj, vagy többet, mint valami nagyágyú sittes?

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Azt csak a hülyék vették be :D
atomboy
Azt hittem, olyan trailer-parodia, mint a Titanic 2.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

itt van...2008

"a csávó hogy tudta ezt a szõkejóseggûtáncosnõs mozgást elsajátítani?"
úgy hogy ratykós <#vomit>
joebacsi
vótmá :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Kiíváncsi leszek arra a parodizációra.Tudja valaki , hogy mikor jön?
Ja,és,hogy én is beillesszek valamit: http://www.youtube.com/watch?v=sDsK8ZnmhC4
koschwarz
"make money, get love"<#szeret>

a csávó hogy tudta ezt a szõkejóseggûtáncosnõs mozgást elsajátítani?<#crazya>

nem, nem lesz jó<#szomoru2>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

DummyBoy
Viszont legalább a margarin szar, a vaj meg finom ...

Mindenesetre 2 okból eszi meg ez ecceri ember a margarint a vaj helyett:

1: Nem keményedik meg a hûtõben .. lustaság ...
2: Mer a céges kajáldában csak az van :) (Múltkor véletlenül vajat kaptunk ... kérdeztük is hogy mi ez ahabzsidõzsi ... erre válaszolt a konyhásnéni:
"Sajnos a szarabbikból nem jött meg a szállítmány, ezért a jobbikat kell kiadni ...")

lol

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

nembaj :)
atomboy
Ezereves hoax.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

off

MARGARIN

Tudod, hogy mi a külonbség a margarin és a vaj között?

Olvasd végig...nagyon érdekes lesz!
A margarint eredetileg pulykák hízlalásához fejlesztették ki.
Mikor az a pulykák halálát okozta, az emberek, akik a kutatásra szánt, befektetett pénzüket vissza akarták kapni, összedugták a fejüket. Ez egy fehér anyag volt, és semmi nem utalt arra, hogy élelmiszer, ezért sárgára színezték és úgy adták el a vaj helyettesítõjeként. Hogy tetszik? Kitaláltak néhány ötletes új ízt is.

Mindkettõ ugyanannyi kalóriát tartalmaz.

A vaj kicsit gazdagabb telített zsírban: a vajban 8 gram, míg a margarinban 5 gram.

A margarin fogyasztása nõk esetében 53%-kal növeli a szív- és érrendszeri megbetgedéseket, összehasonlítva ugyanannyi elfogyasztott vajmennyiséggel, legalábbis a legújabb harvardi orvostudományi tanulmány szerint.

A vaj fogyasztása növeli az egyéb táplálékokból származó tápanyagok felszívódását.

A vaj, táplálkozás szempontjából sok elõnnyel rendelkezik, míg a margarin csak néhánnyal, mivel ezek hozzáadottak.

A vajnak sokkal jobb íze van, mely más ételek ízét is kiemeli.

A vaj több évszázados múltra tekint vissza, míg a margarin még 100 évesre sem.

És most a margarinról...

Nagyon gazdag hozzáadott zsírsavakban. Ez megháromszorozza a koszorúér elmeszesedésének kockázatát. Növeli a koleszterin szintet és fõleg az LDL (rossz koleszterin) szintjét, míg a HDL (jó koleszterin) szintjét csökkenti. A rák kialakulásának kockázatát kb.
5-szörösére növeli. Rontja az anyatej minõségét.
Csökkenti az immunrendszer reakcióját.
Csökkenti az inzulin reakcióját.
És íme a legmegdöbbentõbb tény...

EZ A RÉSZE NAGYON ÉRDEKES!

A margarint mindössze EGYETLEN MOLEKULA választja el attól, hogy
MÛANYAG legyen. Ez a tény elegendõ volt számomra, hogy kivonjam az életembõl a margarint és minden mást, mely hidrogénezett (ez azt jelenti, hogy az anyag molekuláris szerkezetét megváltoztatják).

Ki lehet próbálni a következõt:

Vegyél egy doboz margarint és hagyd a garázsban, vagy árnyékos helyen.
Néhány nap múlva a következõket figyelheted meg:

Sem legyek, sem más egyéb, idegesítõ muslica nem fog a közelébe menni (ez azért sejtet valamit) Nem lesz rothadt vagy büdös, mert nincs tápértéke.

Semmi sem fog kinõni rajta. Fõleg azok az ici-pici mikroorganizmusok nem fognak rajta kifejlõdni.
Miért? Mert a margarin majdhogynem mûanyag. Megolvasztanád a mûanyag edényedet (Tupperware) és rákennéd a pirítósodra?

on
TS Zolly
Hüje e vagy?

Tegnap este már megint buli volt a Kossuth téren
Ezek a tüntetõk és rendõrök sose adjákfel <#violent>, mindíg randizni akarnak egymással<#hehe><#hehe>
koschwarz
<#vomit>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

DummyBoy
3h4rm1ncn4gy Mindenkibe! <#hehe>

TS Zolly
Mert egy köcsög b34

havercsotány
most komolyan mit ártottunk mi neked ,miért büntetsz minket<#sir><#fejvakaras><#vomit><#felkialtas>

TS Zolly
Ez a sittes jelzõ -->

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

sittes jelzõnek ott a szappan. :D
melyik háttér?

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

schrank
sejthettem volna ... <#rinya><#hehe>

minek neked lógó?? mire felruházhatnád magad kinõ az õsz szakállad is :DD .. :(

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

TS Zolly
Hátér honnan van?
Sittes jelzést nem tennéd bele? :)
Amugy faja eddig b34

schrank
nesze neked fuga <#vigyor5>

JAG1
láááááááll

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

nesze b34

mNzJean
csatlakozom az elöttem szólokhoz HBD Dummyboy

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

nesze bammeg!!fél4 :DD

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

TS Zolly
Ha szabadulok, uj rucit szeretnék magamnak. Ajánlatokat ide kéretik betenni, de a sittes jelzõ legyen benne :DDDDD

bódog újj évet DámmiBój :DDDD

DummyBoy
Hmmm ... ez hossznak is és átmérõnek is nagy egy picit .. nem? <#hehe>