Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fûben és mégse szívja el\"

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Egy kv-t? :-)
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Mivel egy moderátor rákérdezett, és nem tudok hazudni ( modi nevét direkt nem irom ki ) ezért búcsúzok egy idõre tõletek. Biztos ezt is kitilják.
Nagyon megható volt amit tegnap a tisztelt béef szkén itt mívelt. Külön köszönet Dzsótatának aki megpróbált nekem segíteni, külön köszönet illet meg KabeLegényt ki miattam kapott büntit, és persze köszönöm Dzseg barátomnak is.
Béef szkén az sg.hu-n a legösszetrtóbb csapat, egy játékos fórumnak sincs ekkora összefogása. Messzirõl jött emberek bármit is mndhatnak, ök csak szeretnének ilyen közösségbe lenni. Tehát összetartás csillagos ötös!
Tegnapi kellemetlenségért elnézést kérk, de tegyétek a kezeteket a szívetekre, azért jó volt nem? Csak hárman tudtak róla. :DDDD
Azért olvasni még tudok regisztrácio nélkül is, ugyhogy csak finoman a postokkal!
Harcostársi üdvözlettel: Zolly
És basszátok3 b34 :DDDDD
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
<#eljen>#eljen>
???????????<#nemtudom>#nemtudom><#conf>#conf>
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Valóban kicsit túlzásba vittük a dolgokat, egyetértek veled.
Ezúton szeretnék én is bocsánatot kérni azért a bizonyos hszért, amit annak a bizonyos modinak írtam. Vónalkód gyereken kívül más modival nekem sincs bajom.
De a többi beszólós szardarab takarodhat. <#hehe>#hehe>
Ne csodálkozz azon, hogy bejössz egy topikba, kurvanagy arcal leoltasz számodra idegeb embereket, akkor visszakapsz a pofádba...
Egy kocsmába is ezt csinálod? Kétlem... :-)
KLegény:
Ja és szép a rajzon az üveg <#idiota>#idiota>
Gerzson: kabbe
Mendenki: reggelt, árkádban megtaláltok az NFS:PS bajnokságon :)
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Tegnap megfogadtam, hogy ma nyugalomra intek mindenkit, de mi volt az elsõ, mikor benézek ide? Az undorító gyökér hozzászólásod.
Te ugatsz itt nekünk? És ez mi a szar? Ez a Überláma Privát Üzenetek topikból van:
"Sadist
2007. nov. 21. 16:53 | privát | galéria | válasz erre | #416
Feladó:
Elküldve: 2007. 11. 21. 16:51
Tárgy: anyád
Verje telibe anyádnak a rojtos picsáját b+ a dán dog, ne emberkedj mert kibaszom a szemedet te kis köcsög spicli.
Kibassza a szememet X_X
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló.
- nem is szines a nevem
Spenser - VIP 2002. 02. 19. óta regisztrált VIP fórumozó 2002. 02. 19. óta regisztrált VIP fórumozó
2007. nov. 21. 16:47 | privát | galéria | válasz erre | #415
Köztudott,h a kis szarozs TS Zolly -.-
Válasz 'Sadist' üzenetére (#414)
Sadist
2007. nov. 21. 16:24 | privát | galéria | válasz erre | #414
Feladó:
Elküldve: 2007. 11. 21. 16:21
Tárgy: re: Vamzerkodunk, vamzerkodunk?
Anyád hogy van? Jár még lopni faszparaszt?
Sadist írta, 2007. 11. 21. 16:09
Látom nem sikerült túltennetek magatokat azon, hogy hülyék voltatok és megkaptátok ami járt :D Végülis próbálkozni szabad.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar s"
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
én nem rosszalkodom ,csak ha megint kötözködik gz(alias vonalkod)
a többi modival semmi bajom.
www.czekoart.hu
Ez úton kérek tisztelettel minden õsbfes-t, hogy függesszétek fel ezt az õrületet, amit talán pont én robbantottam ki! Sok múlik most ezen! Többen is dolgozunk azon, hogy megfékezzük a tûzvészt, amit sikerült elindítanunk. (csak, hogy tisztán lássátok a helyzetet... még egy moderátor is azon van, hogy segítsen a közösségünknek, és azon belül egy pár embernek is!!!) A második nickemet sikerült visszakapnom, de szerintem csak erre az egy mentõakcióra fogom használni. Senki ne rontsa tovább a helyzetét fölösleges beírogatásokkal az adminok felé. Békén hagynak, ha nem lépünk túl a korlátainkon. Akit érdekelnek a részletek, tudja hol talál meg... KK!
Ui.: Nem azt sajnálom amit tettem, hanem azt, hogy ezzel mennyi embernek okoztam fölösleges kellemetlenséget. Utólagosan is szeretnék elnézést kérni azoktól, akik nem szerettek volna okkal - oknélkül biloggot kapni, és attól az "egytõl" is, aki nem gyõzte nekem(ünk) adni! Érintett tudja kirõl van szó! Remélem bebizonyítja a közösség, hogy többnyire érett, felnõtt emberek vagyunk, és ennek fényében döntenek a továbbiakról!
Ha esetleg itt már nem is találkozunk többet, remélem, hogy máshol igen.
Köszönettel Péter Norbert
2007. November. 24. 01:36
The Seventh first. 7th Cavalry Regiment [bf2 105k] [bf2 106k] [bf2 108k] [bf2 127k] [bf2 130k] [bf2 132k] [bf2 134k] [CoD4 5k] [CoD4 7k] [CoD4 8k] [Modi #9778 R.I.P.]
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
esetleg bemásolhatom ide közkincsé téve megint
www.czekoart.hu
amig itt szoptatok ,addig én zabáltam és söröztem lámpik<#mf1>#mf1>
www.czekoart.hu
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
errõl kb az jut eszembe amikor ember hallgatja autójában a híreket hogy egy õrült az autópályán a forgalommal szemben halad és erre felkiált hogy "mit egy ! mind!!" :DD
Mindenkinek jóéjszakát kívánok!
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Alapesetben tök normálisak és szórakoztatóak vagytok, de ha valamelyikõtök elkúr valamit akkor mindeannyian elkezdtek fogyatékos módjára viselkedni. Fel kellene nõni nem?
(Tudom hazug vagyok, visszajöttem...)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D