Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kovács legény
nem jelenik meg nekem a logo amirõl szó van

www.czekoart.hu

Zerénd
Ok. 😄

De ha kapok elakadás jelzõket, te viszed el a balhét. 😊

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

havercsotány
a w33d én knife and pistol megy gyerünk hurráá

Kovács legény
régi és vótmá
de azé jó;*

www.czekoart.hu

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
én szerverem, én váram...nem kell ezt túlbonyolítani 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

OrionHungary
<#taps>

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

OrionHungary
vot már de: széttárt combok, tátott száj mi kell még <#hehe> egész este meg volt õrülve <#vigyor2><#wow3>

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

Zerénd
Téged kérdezet valaki? Ne szójjá be b34

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

joebacsi
kis ügyes? 😊

OrionHungary
mindegyik<#hehe> na jó a piros pólós Judit a tanítványom <#szeret>

SigS
Rambodzseki+pizsama-kombó, nem semmi getz <#vigyor>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

joebacsi
mármint melyik szöszi? 😊

OrionHungary
Én a katonai kabát vagyok (utolsó kép). A szöszi Csilla és most épp nincs barátja de nagyon szeretne<#mf2><#hehe>

Kovács legény
jaaa ,azthittem te vagy az a szöszi nagyratárt szájacskával😄

www.czekoart.hu

OrionHungary
Mikor megjött Csilla a guminõ jobbnaklátta hazamenni<#pias><#hehe>

havercsotány
a fõnökötök csak óbégatott úgy látom<#integet2><#hehe>

OrionHungary
Gyógyreggelt. Tegnap mikulásbuli volt a munkahelyemen, most ébredtem az irodám padlóján. B3 ekkora szétesésben rég volt részem<#buck><#wow3><#zavart2>

Kovács legény
csöcs

www.czekoart.hu

SigS
Faszarcuak...

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

schrank
mi vót vót valami <#unalmas>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

havercsotány
szomszédflexelös jó reggelt

Boxer HUN
Kötõhártyásat... <#idiota>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

havercsotány
ott a két pont . . <#wink> nincs is ebbõl gáz mi csak meg beszéltük hogy mi van w33d szabályzata sehol nem írja hogy KK szleng: or kick bann

MaskimXul
mintha valaki említette volna, hogy ha bemész valahova, legyen az server, vagy topic, akkor az ott érvényben lévõ szabályokat, elfogadott viselkedési formákat érdemes követni. Másszóval: itt ti vagytok otthon, lehet anyázni. Ott meg õk, és nem.
Egyébként sokkal normálisabbak, mint ezer másik admin. Ha százszor nyírod is ki valamelyiket egymás után, akkor sem rúg ki, ha szabályosan tetted. Sok magyar is szokott ott lenni, érdekes módon aki tud normálisan viselkedni, azt még nem rúgták ki. Engem egyszer warnoltak, mert a carrierhez túl közel nyírtam ki valakit cobrával. Aztán nem csináltam többet, és ennyi, nem élnek vissza a hatalmukkal, nem rúgnak ki, csak mert elcsípted elõlük a j10-et.
kBagyula
Gyógyreggelt!

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

atomboy
Joreggelt. <#sir>

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Boxer HUN
Az is valami??? Én meg be sem tudok menni... <#hehe>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

jappy
engem is basztak már ki sima f35 lopásért:-)

jobb ma egy sör mint holnap kettő

DummyBoy
HBD Platypus!

A többieknek meg világbéke 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

havercsotány
ezek faszlámák. engem is kickelnek minden honnan pedig csak sunyi vagyok ennyi <#nemtudom>

nono kérem itten szépen meglett családapák vannak nem holmi megvolt ribancok 😄

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

OrionHungary
SBX szadó bizar extrém <#action>

Kovács legény
nekem is ,ezért szpemmelek😄

www.czekoart.hu

Zerénd
Ugye? 😊 De a mély torkod se kutya babám! 😄DDD

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Kovács legény
ez sem rossz<#finom>
kirõl?😊

www.czekoart.hu

Kovács legény
Zolly és Jag is ezt monnya<#vigyor5>

www.czekoart.hu

Kovács legény
kéne hozzá fényképelõ gép ,de leghamarabb vasárnap jutok egyhez ami használható minõséget produkál, tökre tudom mit akarok és nagyon csinálnám már ,hogy összepancsolhasd a lapomat😄

www.czekoart.hu

Zerénd
Rá se ránts! Tegnap mondták, van ez az angol szerver, de Magyar adminokkal. Tegnap ki is próbáltam. Valaki kérdezte a közös csetbe hol van a mitoménmár mi. Félválról vissza irtam, anyadba. Fel sem eszméltem, már kik. De könyörgöm! Ezért hogy anyadba??? Látszik nem szokták a béefes dumát. 😊

HTS s3rg1nh00
kemp?5 másodpercig élt az admin a körben...
...én meg vagy 10et<#gunyos1>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

schrank
de te kempelésért kaptad amit meg is érdemeltél én meg csak beszótam hogy ússzá geci most olyan fájó ebben ha a fasz nem ugrik ki a csónakból simán meghal és 10 mp múlva újraszületik így meg 2 percig úszott és mielõtt partot ért lelõttem <#hehe>

HTS s3rg1nh00
ez a kick-ban dolog nekem is bejött,igaz csében
kispöcs admin nem tolerálta,hogy tudtam,hol kell meglõni a kaput,hogy ne tudjon átmenni b-re<#levele><#vigyor5>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

schrank
gumicsónakkal támad a w33d-es kecseg délien plenton kilövöm a csónakját de õ elõtte kiugrik mire én:
"usszal gec;"
mire õ:
kick-ban <#vigyor5>

schrank
nnna gyerünk a w33d-re csapatni <#integet2>

havercsotány
bunkbastert futtasd vagy kétszer háromszor ,nekem is szarakszik néha de ha az aimbotot leszedem meg javul

atomboy
Engedd ki netre.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Pókmalac
jah és frissitettem a punkbastert ahogy votl a FAQ-ban de az sem oldotta meg..és ha uj profilt csinálnék?

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

Pókmalac
miért dobál ki folyton a punkbaster ezzel az üzivel(Elötte nem csinálta) ja és eredeti a game

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

OrionHungary
Valami kokveszt mappon hamarabb megtalálod <#hehe>