Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OrionHungary
rendõr-köcsögbõl lett nyáldalénekes-köcsög ennél van még lejjeb? de a magyarmédiát ismerve szár lesz belõle még talán a barátokköztben is feltûnik mint epizódszereplõ<#mf1> áltkertben vadállatokat kéne etetni az ilyennel <#whatever>

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

Herold
Rendfokozata?

jappy
valaki lõjön le:-)

jobb ma egy sör mint holnap kettő

oké
én is erre gondoltam 😊

petkogabi

ez tényleg durva, engem speciel vallatni lehetne vele. <#idiota>

petkogabi

HáHÁÁ! sztem jó. 😄 <#zavart2><#duma>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

joebacsi
áááááááá........ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

nem mendegy hogy hogy írják segítsél lécives mer szeretnék vele játszani plz!!!!

OrionHungary
ez megmagyarázza miért nem írt már pár napja <#hehe>

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

Fujiryu

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Kovács legény
Sarkon Péniszbula
de komolyan😄

www.czekoart.hu

Kovács legény
serqhai Penisula
nem is igy irják, vagy de?

www.czekoart.hu

OrionHungary
cseréljünk gépet az enyémen tuti elfut <#hehe>

OrionHungary

ne ez kóser <#wow3>

KáTéCé
Bocs ez bence19940611-nek ment :p

KáTéCé
1. repatch
vagy ha nem segít
2. megszerzed valahonann a delikvens map file-t (ha 16-os map akkor azt és nem a 32-est) és bemásolod a megfelelõ helyre, felülírva a "régit".

OrionHungary
Rising Conflicts a kóser mod <#hehe>

koschwarz
érdekes. és mi a helyzet a játékban a hangbeállításokkal?

játék reinstall-install+ audio driver frissítés. elsõ körben.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
valami mod nem kóser a pb-nek...<#fejvakaras>

helló ezt mért írja ki minden pályán:punkbuster kicked player.....
mods/bf2/serqhai Penisula/clint.zip A segítséget elõre is kösz!!<#csodalk>

Halihó!

AIX mod -nál volt valakinek olyan gondja, hogy a hang el kezd hibázni, darabos lesz, lelassul, és magával húzza a képet is.
Konfig:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Intel Core2 Duo E6750 2.66GHz
2x2 G Kingmax
MSI 8600 gt

alaplapi hang és háló kártyaval is
próbáltam.
SB Audigy- vel és pci háló kártyával,
eredmény ugyan az.

szûz Windows-on is ezt csinálja.

elõzõ konfigommal hibátlanul mûködött. 😞

petkogabi

😄D deatóó még fáni 😄D

ijjen kukásjelmezes lövöldözést lehetne tavaszra szervezni 😄 de elõtte még Ossi-val kéne hozatni rohamsisakot mert azért úgy mégiscsak élvezhetõbb ha látok is valamit 😄

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Üdv!
Bocs ha már volt de ezen
meg ezeken majd összehugyoztam magam. 😊

joebacsi
gyerek kicsit túljátszotta, ekkorát azért nem üt 😊
(még rikító kukás ruhában sem, ugye noob? 😄)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

vazz.😄 így szoktam én is bevégezni bf-ben, mert elkövetem ugyan ezt a hibát. 😄

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

naugyehogyugye 😄D

#118427!! 😄D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

mesor
Pont ezt akartam mondani! 😉 <#nevetes1>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

éneztnemértem 😄 rajtad kívül mindenki tudja ho te csítelsz .. mosmán beláthatnád végre 😄DDD

😉

koschwarz
<#taps><#taps><#taps><#integet2><#integet2><#integet2>üdv a klubban!

joebacsi
<#eplus2><#eljen>

Beers
<#taps>
Gratula!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Kovács legény
csumapuncik

www.czekoart.hu

Fujiryu
Hát engem a Bumpa bannolt miután párszor kiírtottam õt és még pár higskill bc-s társát karkandon infantryban egylövéses fejesekkel.Meg az is betett nekik hogy tankkal ködhatáron túlról kiszedtemn a 2apc 1 tank kombóból az egyik apct meg tankot, úgy ahogy erdõs tanította és nem is látták honnan lövök.Na aztán meg is indokolták a bant a fórumon.Sztük ahhoz képest ahogy játszottam, kevés pontom volt, és 77 regelt nickem volt a cd kulcsra és ez több mint gyanús.Meg ugye 5en lecsítereztek szóval bizonyított tény.(ami a legjobban felbaszott az az volt hogy a gyökér azt hazudta hiányoznak screenshootjaim amiket a pbvel csinált...)Szánalom😊 Aztán meg nem hitték el nekem hogyha bannolnak a fórumról ip alapján azzal nem érnek el semmit, mert reconnectelek és új ipm van 8) Kicsit besírtam a válaszaikon, amikor feltettem a kérdést hogy milyen huelianak 800000 pont elvesztése után.Jól megmondták hogy lehetek ekkora gyökér, és hogy mekkora köcsög vagyok amikor huelia idegileg kikészült mert 2 éves munkája ment kárba...

Egyébként mostmár valakitõl kölcsönkérek egy cd kulcsot és visszamegyek frapsel aztán megkapják a videot.Már az egyik fake accom gyûjti a hszeket, mert csak 10 után lehet linkelni😄 Egyébként meg ez csak egy ilyen edzés hogy amikor majd KK wörd dominésön kell akkor könnyebben menjen <#hehe>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

gyakrabban told ide orcád és akkor kevesebb lesz 😄D

Zerénd
szét flémelnénk a szervert is. 😊

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Crem
jaja!
Miattam vezették be, hogy nem lehet jármûre várni!😄
Mostanság inkább átraknak mindig a vesztes oldalra. Volt multkor egy ügyes gunnerem... 8-10x lötte le Hueillát és a BC oszlopos tagjait. Mikor beírta, hogy : Head shoot! Kibaszták a serverrõl!😄😄

Kíváncsi lennék, ha egyszer 4-5-6 magyar bent lenne innen, mit szólnának!😄

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

SigS
Battlefield 2
(400 új üzenet)

<#duhos2><#wow2>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Fujiryu
Vagy te a kocsmát is szervernek hívod, mint innen páran?

Fujiryu
BambooCommandos?

OrionHungary
<#papakacsint><#eljen><#taps>

Szathy
bocs, nyáron jelenik meg a bf heroes

Szathy
1: a bad company csak konzolokra jelenik meg, de a "tesó" a bf3 már pc-re (is?)
2: a bad company az egyjátékos kampányra fekteti a hangsúlyt, azaz cod-okhoz hasonlóan kidolgozott történetvezérelt része lesz, teljesen új és gyönyörû grafikus motor, rombolható környezet, csapat-alapú játék. a bf3 nagyjából ugyanezt kínálja a technikai oldalt nézve, csak éppen a multin lesz a hangsúly. egyszerre (úgy tudom) 24 játékossal a szintén rombolható pályákon, testre szabható kinézettel, fegyverekkel, squadokkal, commanderrel, miegymás.
nagyon keveset tudni róluk, de februárban jelenik meg szintén a DICE gondozásában egy Battlefield Heroes nevû, reklámokból "táplált" ingyenes játékocska, ami a multiplayeres megoldások tesztelésére szolgál élesben. amit abban látni fogsz, azt valószínûleg a bf3-ban is (ha beválik a heroesban)

Hai.

A bad company-ról tud nekem valaki valami érdemlegeset mondani? Pl teljesen új megvilágitást kap vagy csak egy feltupirozott kiegészitõ szerüség? És , hogy PC-n lesz e értlme egyáltalán, mert amennyire néztem PS3-ra és xbpx 360-ra van optimalizálva.

JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"

mNzJean
Ja azt csak poénból írtam oda.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

joebacsi
na volt idõm megnézni, kurvajó 😊
nézem, már van uaz forgalmi nélkül 90ér..hmm-hmm 😊

ja, a végén "produced by jean" legyen a producer helyett 😊

Zerénd
Elösször is Crem! Gratula! Vagy üdv a kluba? 😊 Aranyos a csöpség.

másodszor, ha igaz a hír, akkor hipijáésubidubidú! 😄

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

havercsotány
kircsi üdv a klubban<#wave><#szeret><#puszis><#eljen>

Crem
Köszönöm Mindenkinek!😊

Engem speciel bannoltak a kedvenc serveremrõl!😄

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Fujiryu
A dakaron a helyed 8)

gratula. 😊