Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
én is erre gondoltam 😊
petkogabi
petkogabi
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
ne ez kóser <#wow3>#wow3>
vagy ha nem segít
2. megszerzed valahonann a delikvens map file-t (ha 16-os map akkor azt és nem a 32-est) és bemásolod a megfelelõ helyre, felülírva a "régit".
játék reinstall-install+ audio driver frissítés. elsõ körben.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
mods/bf2/serqhai Penisula/clint.zip A segítséget elõre is kösz!!<#csodalk>#csodalk>
AIX mod -nál volt valakinek olyan gondja, hogy a hang el kezd hibázni, darabos lesz, lelassul, és magával húzza a képet is.
Konfig:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Intel Core2 Duo E6750 2.66GHz
2x2 G Kingmax
MSI 8600 gt
alaplapi hang és háló kártyaval is
próbáltam.
SB Audigy- vel és pci háló kártyával,
eredmény ugyan az.
szûz Windows-on is ezt csinálja.
elõzõ konfigommal hibátlanul mûködött. 😞
petkogabi
ijjen kukásjelmezes lövöldözést lehetne tavaszra szervezni 😄 de elõtte még Ossi-val kéne hozatni rohamsisakot mert azért úgy mégiscsak élvezhetõbb ha látok is valamit 😄
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
(még rikító kukás ruhában sem, ugye noob? 😄)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
😉
Gratula!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Egyébként mostmár valakitõl kölcsönkérek egy cd kulcsot és visszamegyek frapsel aztán megkapják a videot.Már az egyik fake accom gyûjti a hszeket, mert csak 10 után lehet linkelni😄 Egyébként meg ez csak egy ilyen edzés hogy amikor majd KK wörd dominésön kell akkor könnyebben menjen <#hehe>#hehe>
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Miattam vezették be, hogy nem lehet jármûre várni!😄
Mostanság inkább átraknak mindig a vesztes oldalra. Volt multkor egy ügyes gunnerem... 8-10x lötte le Hueillát és a BC oszlopos tagjait. Mikor beírta, hogy : Head shoot! Kibaszták a serverrõl!😄😄
Kíváncsi lennék, ha egyszer 4-5-6 magyar bent lenne innen, mit szólnának!😄
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
(400 új üzenet)
<#duhos2>#duhos2><#wow2>#wow2>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
2: a bad company az egyjátékos kampányra fekteti a hangsúlyt, azaz cod-okhoz hasonlóan kidolgozott történetvezérelt része lesz, teljesen új és gyönyörû grafikus motor, rombolható környezet, csapat-alapú játék. a bf3 nagyjából ugyanezt kínálja a technikai oldalt nézve, csak éppen a multin lesz a hangsúly. egyszerre (úgy tudom) 24 játékossal a szintén rombolható pályákon, testre szabható kinézettel, fegyverekkel, squadokkal, commanderrel, miegymás.
nagyon keveset tudni róluk, de februárban jelenik meg szintén a DICE gondozásában egy Battlefield Heroes nevû, reklámokból "táplált" ingyenes játékocska, ami a multiplayeres megoldások tesztelésére szolgál élesben. amit abban látni fogsz, azt valószínûleg a bf3-ban is (ha beválik a heroesban)
A bad company-ról tud nekem valaki valami érdemlegeset mondani? Pl teljesen új megvilágitást kap vagy csak egy feltupirozott kiegészitõ szerüség? És , hogy PC-n lesz e értlme egyáltalán, mert amennyire néztem PS3-ra és xbpx 360-ra van optimalizálva.
JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"
nézem, már van uaz forgalmi nélkül 90ér..hmm-hmm 😊
ja, a végén "produced by jean" legyen a producer helyett 😊
másodszor, ha igaz a hír, akkor hipijáésubidubidú! 😄
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Engem speciel bannoltak a kedvenc serveremrõl!😄
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?