Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fujiryu
Gyere fel tsre és elmondom<#vigyor5>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Kovács legény
exe elindít telepít ha ez megvan az asztalon lévõ ikonra katt és már megy is
ha csatlakozni is szeretnél szerverhez vagy sajátot csinálni akkor azt a holnapi csináld magad tanfolyamunkon mesélem el😛

www.czekoart.hu

Zerénd
Volt valamelyik bfes ratyinak, vagy ratyi klánnak egy oldala, ahol lépésrõl lépésre leirták a ts beizzitását. Valaki tudja asztat?

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Fujiryu
Szerver bann.De írtam a fórumba, és aztmondta leveszi rólam csak szóljak mikor megyek fel és majd figyeli a dolgokat<#hawaii>

Szóval Crem izzíccsad a gépedet mert pwnolni fogunk.Te úgyis gyorsan betöltesz akkor elvisszük a helit, mert a nem inf mapokon nincs meg az 5ös k/d és az szar ha nem értelmes emberrel helizem.(a joystickban meg lemerült az elem)<#vigyor3>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Kovács legény
neked mákosvrisli túróscsuszával<#puszis>

www.czekoart.hu

koschwarz
virsli tojással és majonézzel?<#hehe>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Kovács legény
okkké szivem siess haza, a kedvencedet fõzöm<#puszis>

www.czekoart.hu

joebacsi
este megpofázzuk, most rohanok...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Kovács legény
este leszel e emesen?
kéne a weblap, hogy vagizhassak a téren a hvcs elött, dizájntot nem sikerült összehoznom még, és annyi rajzolnivalóm van hogy egy darabig nem is lesz, de nagyon kéne😊 Úgyhogy addig megoldható lenne hogy csinálsz addig egy minimalos dízájnt nekije?<#puszi><#worship><#law>
a JCSR féle üzenõfalat is szeretnék ha nem nagy gond

www.czekoart.hu

uHs Gerzson
wtf?

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

joebacsi
hö?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

JAG1
<#nemtudom>

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

koschwarz
<#mf1><#mf2>

bakvarnyu
kevés játék jelenik meg mostanában , valami faszsággal ki kell tölteni a helyet <#hehe>

koschwarz
jaja, vágtam 😊))

valami rohadt okosat mondtam (már megint<#hehe>)

uHs Gerzson
akkor scanelt képet <#eplus2>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

OrionHungary
linket kérünk hacsak nem papír formában van!!

Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

bakvarnyu
he , benne vagy a gamestar-ba <#vigyor1>

OrionHungary
azért szervertõl is függ hogy mennyi láma van, de ha 2 alá megy a KD már örjöngeni szoktam mert megszoktam hogy fekszik paracsra hallgat az enemy <#hehe> meg hát nekem igazán csak infantry megy bármelyik géppel elboldogulok de nem érzem annyira mint a kézifegyvereket.

Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

koschwarz
nemrég feltettem megint a bf2-õt az új gépre és azóta néha tolom. és élvezem a páblik lámulást. a nagyon jók már abbahagyták, sok a kezdõ, istencsászárnak érzem magam a körönkénti 2-3 fõs k/d-kkel meg hogy sokszor több pontot szerzek assaultként mint a medikek <#hehe>

OrionHungary
de ez most milyen szerver ban vagy account ban mert nem mindegy?

havercsotány
fekete ? az valami humbuk indoklás ,nem tudják hogy a te csíted genetikailag adott<#hehe>

Fujiryu
Megint cheat miatt 8)

Aztmondják fekete screenshotokat csinál a pb a gépemrõl.AMit abszolút nem értek szóval valaki segíthetne mi lehet az oka.

Crem
Szép!😊

Most miért kaptad?

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Fujiryu
Csak nem bírtam ki és felmentem 0 csíkkal <#hawaii>

Fujiryu
Újabb bann 8)

OrionHungary
meglesztek keresve <#ravasz1><#eljen>

OrionHungary
vas nekem jó meg van másik kari nekem is: TutiKikaptok waron szoktam használni <#vigyor1>

OrionHungary
van xfire? az enyém: OrionHungary

OrionHungary
nem kellenek kifogások jössz azt annyi vagy tõlem csokiztál be <#crazya>

OrionHungary
ha vagiznék azt írtam volna hogy 2 dugás közt bármikor ráérek <#hawaii>

Crem
😊
A BC serveren az a szokás, hogy az erõsek egymás mellé állnak a 2-3 csíkosak meg a másik oldalra szorulnak!😄 Engem meg azért b@sznak át,mert elviszem mindig a bombázót!😄 (4giga ram powa)

Fuji-t rendszerint ezért bannolják ki, mert a 3 csíkjával szopatja õket!😄

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Csak hétvége jöhet számításba nálam is!😞

ha valakinek van még kedve esetleg beszerezni egy banánt a BC serveren, az jelezze!😄

Szombat vasárnap du. mehetünk.

OrionHungary
nah srácok akkor melyik nap? csütörtökre gondoltam de ha valakinek nem jó (fuji) akkor jöhetnek az ötletek! én készen állok a halálra
<#mf2> merhát könnyû célpont is kell, ezért testhezállóan jihad-ista szemlélettel vállalom a frag szerepet <#email><#wilting><#bdead><#violent>

Fujiryu
Mikor érsz rá azt írd majd meg és akkor én is úgy idõzítek hogy gépnél legyek.Nekem leginkább valamelyik hétvége lenne jó mert mostanában a hetem elég képlékeny, és néha közbejönnek spontán ötletek és ennek eredményeként nemvok otthon <#idiota>

Fujiryu
Szóval a lényeg az egészben, hogy irány a BC server és meglesz a harmadik permban <#banplz>

Fujiryu
Hát nekem most sikerült beszereznem egy 3. BF2 serialt mert a kisebbik öcsém special forszozni akart és deluxot vetetett apámmal <#hawaii>

Crem
Szép!😄
Azt észrevettem, ha együtt vagyunk, mindig én vezetem a helit. Ha 1 kör alatt véletlenül meghalunk, akkor folyamatosan spammelsz, hogy láma!😄
Ha meg ellenem vagy, csak engem keresel!😄DDDDD

Egyik hétvégén összehozhatnánk egy kis fun csatát a BC ellen!😄 Igaz, akkor megint bannolnak minket... Na de nem gond, úgy sincs sok idõm.

Fujiryu
Na ha mész tankozni én felmászok AT-zni meg helizni <#beka2>

Crem
Én!😊

Ráadásúl még 28 óra tankozást össze kéne hozni!😄😄😄😄😄😄😄

havercsotány
én minden este páblikolok a 7 th s kecsegekkel

tonyr
VeNY klán még nyomja, minden este publikozunk jopáran...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

a magyar feliratot kéretik levenni<#banplz>

más:
ménem FH2-vel játszunk inkább?<#vigyor2>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Kovács legény
vagizol?😊

www.czekoart.hu

OrionHungary
nekem bármelyik este megfelel

Kovács legény
benne vagyok, csak ne hétvégén😊
bf2 vel nem is emlékszem mikor játszottam utoljára

www.czekoart.hu

OrionHungary
ammugya BF2-vel nyomja még valaki rajtam kívül? mert lehetne valami SG csatát összehozni mondjuk a hétvégén megszállni egy szervert azt harácsolni a freget. ?

OrionHungary

Fujiryu
Nekem 1 éve van ban a régi nevemen mert beragadt valamelyik betû a csetben és beírtam pár sor rrrrrrrrrrr betût értelmetlenül <#hawaii>